Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gbors

nagyúr

válasz ujlakany1993 #9659 üzenetére

én nagyon sokat szenvedtem vele, mire lvl72-n megcsináltam. négyszer vagy ötször volt olyan, hogy már csak 15-20% volt a healthje, és elintézett. amikor végre sikerült, akkor is bőven benn jártam a FFYL-ban.

és igen, Edem05 tippje spot on, természetesen dexiről van szó, és az ő 600 milliárd healthjéről (ez 72-es szint, OP8-on majdnem a triplája). végigdaráltam, és ünnepélyesen megfogadtam, hogy soha, de soha többet :DDD

(#9658) BomiBoogie: ez szubjektív, de szerintem maga a digistruct peak elég jó motiváció. egy büdös nagy paraszt volt, aki a wave-eket tervezte, más szóval van benne bőven kihívás, több játékosnak is. egyedül nekem a 6-os már nagyon fájdalmas volt, de össze lehetett hozni. 4 játékossal viszont rohadt jó.

(#9661) dioka7: terramorphusnál nincsenek különösebb trükkök, nagy tűzerő kell, hosszan kell túlélni, és számos apróság tud segíteni. [Prolixus] esszéjében van egy csomó, én még annyit tennék hozzá, hogy ha nagyon jól céloztok, akkor interfacert érdemes vinni, ha kevésbé, akkor haroldot. a slaget egy pillanat alatt ledobja magáról, ezért a slages bouncing betty gránát, esetleg az antagonist pajzs hatékony kiegészítő. végül, terrához halál után vissza lehet menni, ezért 3 vagy 4 játékossal sokkal könnyebb.

Új hozzászólás Aktív témák