Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Pajzsra gondoltam. 37-esen.
-
Helmoras
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem nem sokat ér a bee, uvhm modban 1 golyó és nincs shieldem semmit nem ér :S
-
Land
veterán
Gunzerkernek milyen Shield javasolt? Magas Capacytas, de életerő csökkentő? Gyorsan és sokat toltodo? Vagy arany középút?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ömm... hogy is volt? A kalózosra emlékszem, az 15 (PT1) és 30 (PT2) volt, ha minden igaz?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Gondolom mint a többi.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nna, a 40-es Zéróval elkezdtem ezt a Kunai-módszert, egész használható.
Azt lehet tudni, hogy az új DLC milyen belépőszinttel indul?
-
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Ezek a tier dolgok hogy vannak? Egy szintre kell legalább 5 skill pont és akkor nyílik meg a következő? Meg látom, hogy a Tier 6-os Double Up (slag turret) be van csekkolva úgy, hogy a fölötte levők nem is. Elvileg akkor már a 18 skill pontommal elérhetném a slag turretet?
szerk.: ja, leszámítva, hogy ahogy olvasom, min. 31 szint kell hozzá

-
-
MARV6969
tag
válasz
KingKress79
üzenetére
Ja... igazi gyökeret, amilyeneket ki nem állok

orichalcos - ha másra nem is, de arra mindenképp jó a "Horizon" program, hogy mentést készíts a karakteridről... és ez nem csítelés....

amúgy együttérzek veled, én is veszítettem el a féltve őrzött legjobb fegyvereimet....
amúgy lehet, hogy nem is veszítetted el, egy "Xplorer360" és egy "Gibbed save editor" programmal meg lehetne nézni, hogy mi a baj?
Volt már úgy nekem is, hogy nem tudta megnyitni a box a karit, vagy rögtön lefagyott ahogy beléptem vele. De vissza lehetett állítani... csak ne töröld le a boxról... -
Land
veterán
37-es szint feletti XBox-os jelentkezését várom.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Na mivel elveszett a teljes két végigjátszásos Zero karakterem kezdtem egy újat a Axtonnal. remélem vele jobban haladok majd mint zero-val. (xbox-on)
Valami tipp mire figyeljek oda nála?

-
MARV6969
tag
válasz
KingKress79
üzenetére
Én csíter vaok...., spoiler-ezek, de nem írom ki....., elkapkodom más elől a cuccokat...., aki duplikálni szeretné a saját cuccait, azt miután kidobálta, nem engedem vissza...., amikor a többiek teleportálni szeretnének én direkt akkor megyek a menübe..., ha valaki segítséget kér megígérem, hogy segítek, utána meg napokig hitegetem, majd törlöm a barátlistáról..., a psycho-kat sunyin lelövöldözöm, és az ellenségre fogom...., ha valakinél jó cuccokat látok, addig bombázom az üzeneteimmel, amíg ide adja....alacsonyabb szintű játékosoknál gyorsan leölöm az ellenfeleket és megcsinálom a küldiket....és amúgy sincs humorérzékem....stb, stb stb... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
intercooler
üzenetére
Steam update.

-
MARV6969
tag
válasz
KingKress79
üzenetére
ezt meg honnan veszed....?

-
Edem05
őstag
June 18 update:
- Added support and compatibility for upcoming add-on content.
-
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nekem a Hammerlock-féle jobban tetszett, de a Torgue-s a Harold miatt jobban megéri.

-
Land
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
XBoxon nyomjuk osztott képernyőn.
-
Land
veterán
válasz
üzenetére
Igen arra értem. Jó igazából eddig sem sok haszna volt a pénznek. Olyan jó cuccokat ritkán lehetett venni és 20-30k-ból simán kijöttek.
Érdemes az új pályás/küldis DLC-ket megvenni? A kalózosra gondoltam első körben. Hány óra plusz szórakozást jelenthet? Az alap játékot 2 nap 12 óra alatt játszottuk végig, nem rohanva.Amúgy érdekelne egy leírás akár magyarul a Gunzi-ról. Mely skilleket érdemes húzni. Miért jó a dupla fegyós mód stb.. Nekem annál az a fura, hogy nincs zoom lehetőség.
Vagy pl érdemes-e fixen 1 fegyvertípusra ráállni, mert a Gunzi abban jobb.
Sniper és Revolver a kedvencem, de Rocketot is használok ha kell az aprítás. SMG-t és Rifle-t egyáltalán nem... -
nagyúr
Ne foglalkozz a pénzzel, lesz később elegendő. Én az utóbbi napokban vmi 20 milliót buktam.

Az újrajátszást egyébként tvhm-re érted? Annak csak az eleje a nehezebb, utána visszaáll az egyensúly.
A gunzi meg nem lopakodásra lett kitalálva. Tessék csapatni a két fegyverrel és darálni az ellent.

-
Land
veterán
Elkezdtük haverral újrajátszani a játékot 34-es szintről kezdve.
1-2 szinttel nagyobbak az ellenfelek és hihetetlenül nehéz lett. 1 óra alatt 230k-ról 100k-ra lement a pénzem, amit hosszú órák alatt gyűjtöttem és eléggé elment tőle a kedvem. :S
Max valami óvatosan, bujkálva, egymás seggébe mászva lehet esélyünk. Én Gunzerker vagyok, ő Assasin. Igazából nekem nem jön be a Gunzerker, de ha már ezzel kezdtem el játszani, akkor nincs mit tenni. A dupla fegyós skillet nem is használom. -
-
BorgBoss
tag
PS3: WTCJ3-JCZ3T-RXKC3-SJ5JB-593T6
WinPC/Mac: CB5JJ-X3JC5-TSXTT-J33BJ-SRK59
X360: CTWTT-TR9TH-CWSBR-CRTBJ-TSFS5 -
Fortissimus
őstag
PS3: CBKTB-Z3HT3-XR55B-STC3B-J3XWK
WinPC/Mac: WBKTB-K3J5W-3ZXJ3-3JTTT-B6XTT
X360: 5T5BB-HK9TH-C5SB6-KR3B3-K9WZB -
-
messi6502
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én is 42-44 szint körül váltottam át kunaira, onnan "sétagalopp" volt mondhatni.
A közelharcos stílust pedig meg kell tanulni, iszonyat jól lehet vele hentelni, ha beletanul az ember és van elég türelme mindig az ellen háta mögé kerülni.
I love you Zer0!
-
MARV6969
tag
egyetértek TESCO-Zsömle fórumtárssal abban, hogy mire elérsz odáig legálisan, hogy "kunájokat" dobáljon Zero, az nem egyszerű történet... főleg, ha mondjuk előtte Salvadorral is játszottál.
szóval szerintem a "kunájokig" Zeroval a legnehezebb szólóban játszani, bár aki szereti ezt a karaktert annak úgy is mindegy, és amúgy is ez csak egy vélemény a sok közül. -
messi6502
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ugyan, gyerekek!
Ennél jobbat nem lehet csinálni!

-
warcat
veterán
PS3: CJKJT-SWSTB-FXK53-ZTWJ3-JXJCX
WinPC/Mac: WJW3B-W5BK5-JHFBT-T3J33-JK3TT
X360: CTKBB-HFHTZ-559T6-K6JT3-65WTX5 GK
-
VoidXs
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
4-5 óra játék múlva (30-40%) már igen. Addig nem nagyon van rá szükség, egyedül Flynt izzasztó.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Warriorig megvan. Arra kell. Single-ben mással nem nagyon lehet megsebezni.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ez tényleg nem rossz, de odáig el is kell jutni.
-
MARV6969
tag
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
SPOILER.... biztos ami biztos...
Az editor használata után ugyanúgy megkapod az acsikat. Egyedül tényleg Zero-val a legnehezebb. De ha már Zero, akkor szerezz egy Spy class modot lehetőleg kéket, ami 6 skill-t ad a velocity-re. Ha ez meg van, akkor erőssen koncentrálj
minden egyes ládanyitásnál és boss-nál hogy dobjon neked :
- egy Bee pajzsot,
- 1db Harold pisztolyt,
- 1 db quasar gránátot (segít egy pontba terelni a rossz fiúkat, ami után akár egy rakéta vetővel könnyebben elintézhetők)
- 1 db Maliwan Norfleet rpg, ami térdelő helyzet megszüntetéséhez is kitűnő, és az előbb említett gránáthoz is passzol
Valamint a Scarlet-es dlc-ben csináld meg azt a küldit, ami után Scarlet megjutalmaz egy Sand Hawk smg-vel. Nekem ez bevált, persze ahány fórumtárs, annyi megoldás
Még az is egy ehetőség, hogy osztott képernyőn játszol, mint általában én is, és ekkor egyszerre tudsz fejleszteni két karaktert, akik okos class mod választással még erősítik is egymást (viszont ekkor két személyre méretezve jön az ellenség,de egy próbát megér
Szerintem Zero mellé jó választás Maya (ha lehet sexy dress-ben
) egy team heal regen class mod-dal. Akár... -
nagyúr
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Valamit nem jól csinálsz ha nehéz.

-
VoidXs
nagyúr
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Nem.
-
Inkv1zítoR
tag
Ha Save Editor-t használok, az miatt banolhatnak?
-
Helmoras
őstag
Ha már igy belejöttem a farmolgatásba, gránát modból van jó amit igy ki lehet farmolni a torgue dlcből?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Egyedül az a legnehezebb.
-
Inkv1zítoR
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na akkor kipróbálom
Eddig Zer0-val mentem. 
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Azért az igencsak karekter-függő is. Egyedül -szerintem- a katona a legjobb. Szorult helyzetben kidobod magad és az ellenség közé a tornyot, ami tökéletes elterelőcélpont. Onnantól kezdve téged senki nem lő, kvázi "nyugodtan" kiállhatsz fedezékből és leirthatod a népet.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
MARV6969
tag
válasz
intercooler
üzenetére
ilyen ronda láma pofát ?!?

Egy barátom imádja Krieg-et, állandóan azzal jön, én meg jobbnak láttam Maya-val játszani,mert nem győzöm éleszteni sirénnel meg távolról is lehet, egyrészt rohan előre ész nélkül az ellenség közé, így soxor én is kinyírom.. érdekes, vicces karakter amúgy (még én is várok a megvásárlásával)

-
Helmoras
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Egyedül már túl nehéz, nem volt szerencsém a loottal van egy beem dehát nem túl acélos a védelmem így, a multiban beléptem már velem azonos szintühöz addig nem is volta túl nagy gond, de amikor belépett egy 60-as akkor kezdődött a baj(az meg hogy mikor lép be az tök random, nem ismerőssel játszottam, sajnos nincs meg senkinek és elég véletlenszerű időpontokban tudok játszani) :S
Az új kieg megjelenésével gondoltam elkezdek egy pszihopatát de aztán megcsappant a budge szóval ő kimarad az életemből egy darabig... jó egyébként a karakter? megéri a pénzét?

-
-
Helmoras
őstag
54 es Gunzerkerrel kicsit benehezedtek a dolgok, most multizgatni próbálok de amikor belép egy 60-as egyből feltolja a szörnyek szintjét és kb esélytelenné válik a helyzetem, mit tanácsoltok a hackelésen kivül ?

-
dejaris
addikt
válasz
intercooler
üzenetére

-
maross
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére

-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

-
intercooler
őstag
-
VoidXs
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

-
MARV6969
tag
SPOILER

HACKED GUNS

tehát következzen egy-két nem hivatalos (bankban eltárolandó) Tunguska változat, az érdekesség kedvéért, saját szórakozásra.
jellemzők:
- megnövelt fire rate
- megnövelt rocket speed
- egyszerre legalább 15 rakéta
- és...bónuszként külön-külön: slag-áram-sav-tűz elementál
- a "sima" robbanós változatnál +3000% demage...
- nincs távcső
- LVL61
BL2(hwAAAABkRghBBwAACdHrGQCUgAIAUALKJ5ReDBoolmJkAOxBkQDw)
BL2(hwAAAACUHwhBBwAACdHrGQCUgAIAUALKJxQJFBooejFkAOxBkQDw)
BL2(hwAAAAAqIwhBBwAACdHrGQCUgAIAUALKJ5QJFBooejFkAOxBkQDw)
BL2(hwAAAABWWghBBwAACdHrGQCUgAIAUALKJ5QIFBooejFkAOxBkQDw)
BL2(hwAAAADNpQhBBwAACdHrGQCUgAIAUALKJxQKFBooejFkAOxBkQDw)... ne hogy már pont én maradjak kódok nélkül....!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MARV6969
tag
intercooler fórumtárs(nő) megelőzött, mivel Roland-ot kellett x-edszerre kiszabadítani, tegyük hozzá, sikerrel...
Eddig a Tunguska elnevezésű rakéta vető szerkezetnek nem nagyon tulajdonítottam jelentőséget (konkrétan: semmit), de ki fogom próbálni ingatlanok belsőterének bandittalanítására
Köszönöm az infót burny fórumtársnak!
-
intercooler
őstag
válasz
dejaris
üzenetére
Derp Tunguska (Damage)
BL2(hwAAAAAJzwhBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBwo/v9nAExBkQDw) (Explosive)Deep a Tungunska (Mag Size)
BL2(hwAAAAAwCghBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBYo/v9nADxCkQDw) (Explosive)Gaa dunk ga Tungunska (Accuracy)
BL2(hwAAAACLZAhBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBco/v9nABRCkQDw) (Explosive)Dippity Tunguska (Reload Speed)
BL2(hwAAAAA5RAhBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBgo/v9nAOxBkQDw) (Explosive)Fwap a Tunguska (Weapon Swap Speed)
BL2(hwAAAACCKghBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBko/v9nAMRBkQDw) (Explosive)Fidle dee Tunguska (Rocket Speed)
BL2(hwAAAABNAwhBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBoo/v9nAJxBkQDw) (Explosive)Dum pa Tunguska (Fire Rate)
BL2(hwAAAAD5MQhBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBso/v9nAHRBkQDw) (Explosive) -
burny
aktív tag
válasz
üzenetére
Zárt térben mindenkit kinyír(engem is) + second wind

Bővebben itt. -
burny
aktív tag
És ezután ki is fagyott a gépem

De utána save editorral vissza hax-oltam
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Dark Archon
üzenetére
Gondolom 50-es szinten vagy (vagy 61), 20-as szintű lényeket gyakni nem kihívás.
Nem, de kb. már 10 szinttel alattad levőket sem kihívás, és XP-t sem ad érdemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Vírusirtó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Éjszakai műszak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- iPhone 13 PRO MAX 128GB space gray gyönyörű AKKUMLÁTOR 99%!
- PS5 Battlefield 6 fulldoboz
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB DS Hibátlan
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ok vettem, "visszaokéztam" csak lánykérőt ne küldj.... 

amúgy lehet, hogy nem is veszítetted el, egy "Xplorer360" és egy "Gibbed save editor" programmal meg lehetne nézni, hogy mi a baj?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyébként a save editor használata nem tiltja le pl. az achievmenteket?