Hirdetés
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ha te vagy a host, akkor hozzád igazodik.
Engem nem zavar a 20-as szint, segíteni megyek.
De lehet addig felhúzom a szirént és akkor meg van oldva szintén. -
válasz
üzenetére
Hát azt megköszönném, hátha esnek normális fegyverek
A Steam-en szintén Dark Archon vagyok. Mondjuk most hétvégén elutazom, de általában amúgy is hétköznap jó, úgy fél4-től fél6-ig.Ilyenkor egyébként felszintezi a játék a szörnyeket? Mert akkor az nekem nem lesz fun. Vagy marad minden? Mert akkor az neked nem lesz fun. Gondolom 50-es szinten vagy (vagy 61), 20-as szintű lényeket gyakni nem kihívás.
-
válasz
Dark Archon
üzenetére
a loot drop valóban elég silány lett, ill. van egy borzasztóan idegesítő bug, ami nehezít, de a többivel nem értek egyet. igen, nehezebb lett, mint az egyes - szerintem rá is fért. Overlookban, amikor a beacont kell védeni, direkt fun, hogy vég nélkül jönnek a robotok, és ki-kinyiffantanak. corrosive fegyver erősen javasolt - persze akkor meg attól hal meg az ember, hogy szétröhögi magát, amíg azt a töménytelen nyavalygást hallgatja

a barangolást abszolút nem éreztem túlzottnak, a collection küldetések elemei pedig az 1-ben is sokszor szét voltak szórva. az időre menő küldetéseket bizony gyakorolni kell - régen ilyen volt a játékok 90%-a.
az aranykulcsokat viszont nem árt gyűjteni.
-
nagyúr
válasz
Dark Archon
üzenetére
A narancs.

Ha gondolod tolhatjuk egy kicsit együtt.

-
Ja, ha így nézzük tényleg nem nehéz, mert a Boom-Bewm párosnál én csak úgy 5x haltam meg
Igazából az olyan dolgok idegesítőek, mikor megyek a bányában is és rám támad egy rakás olyan föld alatti izé, mire eszmélek, mi történik, a pajzsom elszállt, aztán már halok is meg... megoldás? Futás. De most rohanjam végig az egész játékot?
Ja, igen: nemigen van lehetőség taktikázásra, az a fő baja ennek a játéknak. Lopakodás, mint olyan, nem létezik. Ha szerencséd van, le tudsz szedni egy ellenfelet, mire észrevesznek, de úgy ennyi. Mit nem adnék egy FC3-féle lopakodás / hangtompítós rendszerért...fi:zi'k: igen, vetted a lényeget, pont ez
Egyébként legendary tárgy? Az milyen? Hallottam, hogy valaki már olvasott róla, hogy a haverja a játékban is látta, hogy van, de hogy én nem találkoztam még eggyel sem, az hótziher. -
nagyúr
válasz
Dark Archon
üzenetére
Most komolyan az a problémád, hogy nem hal meg minden ellen már a megjelenésed hatására és nem csak legendary tárgyak hullanak?

-
VoidXs
nagyúr
válasz
Dark Archon
üzenetére
Szerintem viszont pont korrekt. 48 misszió után 7 halál. Igen, számoltam. De ez már második végigjátszás, első alkalommal a Boom-Bewm párosnál haltam csak 20-szor. Második bossnál már nem is emlékszem, aludnom kellett rá.

Amúgy co-opra készült, ezért nehéz.
-
Nemrég sikerült megvennem a játékot, s amennyire az első jó volt ez annyira... nem jó. Vagy csak megszépültek az emlékeim az elsővel kapcsolatban. Commandóval nyomom (lvl 21), assault fegyverekre van specializálódva elvileg, de sz*rt sem érnek azok, így nem is adtam rá skilleket. Szinte alig esik valamire való fegyver is. Hiába van egy rakat pénzem, venni sem lehet normálisat. Most tartok Overlook-nál, hogy ott is hány robotot kaptam a nyakamba és hányszor döglöttem meg, nem is számoltam. Pedig megcsináltam minden melléküldetést. Holott elvileg ki is hagyhatók lennének, de akkor aztán végképp esnék-kelnék. Ez így nem fun. Nemrég kértem a Gearbox fórumán aranykulcsot, hátha segít, a regért kaptam még egyet. Egyikből legalább lett egy jó pisztoly, a másik meg másik kaszthoz való mod... hát kösz.
Visszaköszönt egyébként minden, amit régen nem szerettem a játékokban: hosszú kóborlás, alküldetések motyói direkt 4 égtáj felé vannak, időre menő mellékküldetések amiket szinte lehetetlen megcsinálni, nem lehet bárhonnan egy Fast Travel-hez repülni, stb.
Miért nem fért bele egy nehézségi szint állítás, ha minden számokban van... nincs valami hack erre?
-
MARV6969
tag
SPOILER...
az új dlc-ről egy új E3-as game play [link]
... már csak 12 nap....
-
sittes79
addikt
-
nesh20
aktív tag
válasz
üzenetére
Én megvoltam nélküle, de valljuk be ezzel könnyebb a játék. Én nem használok editor-t szóval nekem nagy öröm ha esik egy narancs, és szerintem nem csak nekem öröm ez.
Egyetlen csalásom a játékban az ALT+F4-es farm a Warrior-nál
Láthattad, hogy tudok játszani mikor majdnem kicsináltam a 61-es Gunzidat a 20-as kis karival
-
nesh20
aktív tag
Mikor már kezdtem feladni a reményt!

[Bee]
Most már nyugodtan mehetek aludni
-
MARV6969
tag
válasz
KingKress79
üzenetére
Azt elfelejtettem ..... mármint, hogy gratis...

nos, mert ilyen türelmes, és szerény voltál itt [link] egy jutalom tánc Moxitól....

-
MARV6969
tag
válasz
KingKress79
üzenetére
ja... meg még a Borderlands 3-at is... ha lehet máris... vagy tegnapra... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Land
veterán
válasz
KingKress79
üzenetére
Sikerült. Én DLC-ket szerettem volna ingyen letölteni.
-
Land
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Kár. Közben én is rájöttem.
-
genndy
addikt
Premiere Club csak Gaige Mechromancer karaktert adja, meg a játék elején pár Gearboxos fegyvert, semmi mást. Szó nincs arról, hogy ezzel ingyen kapod a pályás DLC-ket.
Ha ezek benne vannak, akkor aktivált. Ha nem, akkor viszont nem tudom hol kell beírni, nem boxon játszom. -
warcat
veterán
PS3: KTWJ3-69XJ3-RRCC3-ZTKTT-55X6F
WinPC/Mac: 5TK3T-TSSJC-THRTJ-3TTTT-F5TFJ
X360: W3CTB-XJS3Z-WKHT6-CFTTB-CT3XTPS3: CBC3J-9HRJB-XFKCJ-HBCJJ-WKT39
WinPC/Mac: C3K3T-59HJK-3ZXJB-BTJTT-56K6W
X360: K35BT-SJH3H-55STF-K6BT3-X559W1-1 golden key, 2 órás kulcsok.
-
Land
veterán
Végigvittük haverral a játékot XBox-on. Van Premiere Club-os papírunk. Ezzel ingyenesen lehetne letölteni DLC-ket? Hogyan működik a dolog? Nem találtunk felületet, ahol a kódot be lehetne írni, illetve töltenénk újabb pályákat, de Microsoft Pontba kerülnek elvileg.
-
warcat
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A valaki meg fogja venni kérdésedre reagáltam, 3 óra alatt elvitték az összeset.Ha félreértettem,és azt kérdezted konkrétan,hogy innen a topicból megveszi-e valaki,akkor szorri.
A fenti egyébként tweet csak lusta voltam linkelni
-
warcat
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Randy Pitchford @DuvalMagic 7 Jun
http://Thinkgeek.com
sold out of the new loot chest in 3 hours today! If you missed out, 2nd chance next week with the Gearbox Store.
Nem mindenkit robotoltatnak éhbérért balkáni kiskirályságokban.evvan
-
MARV6969
tag
SPOILER....
Így Krieg után, 4. dlc előtt egy kis érdekesség: "Skin Viewer" [link] -
válasz
üzenetére
na ja, különösen, hogy a tüzes smg-m kettő lőszert fogyaszt lövésenként. egyszer majd megpróbálom a slag és corrosive smg-ket párosítani valami erősen hyperionos helyen (az mindkettő bandit).
ammo reg sebességét nem nagyon figyelem, de olyan 2-3 / sec körül reálisnak tűnik. ill. van egy class modom, ami 2.5-lel üzemel - a hyperion circle of slaughterben azt is be kellett vetnem.
-
sittes79
addikt
-
nagyúr
A Harold nem pisztoly, inkább marokágyú.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Épp tokent farmolok Pete-nél, hogy legyen két 61-es Haroldom. Beteg lesz.
A nagy tűzsebesség (SMG) egyébként azért nem jó, mert hiába az ammo reg, ha nem tudja visszatölteni. A Haroldnál is ez a gond, ha sokáig él az action skill és megy folyamatosan a lövés 1 mp alatt üríti ki a tárat, annyi bónuszt kap. Egy sikeres gunzizás alatt a visszatöltés ellenére ellövök 5-700 lőszert 2 Harolddal. De pl amikor sikerült a 90 mp-es kört megcsinálni, akkor ürítettem teljesen (~1100) és át kellett váltanom másra.
Tényleg az itteni gunzik mekkora ammo reget láttak eddig max? Nálam 2,9 a legnagyobb, ami egyébként nevetséges.
-
válasz
üzenetére
igen, látom, ez arra megy, hogy tudjál két egyforma osztályú fegyverrel gunzerkelni. lehet, hogy egy slag + egy egyéb e-tech SMG-vel nekem is beválna - a pisztolyok nem az én műfajom.
amúgy "sajnos" nekem annyira hozzánőtt salvadorhoz a melee override, hogy ha azt levenném, vszleg sokat káromkodnék játék közben
-
Obliterátor
tag
A specifikáció jól hangzik
fegyver+talent+classmode+relic-t érted alatta? Off: Bee nélkül meg lehet ölni bármit is ami raid boss ? -
nagyúr
-
nagyúr
válasz
Obliterátor
üzenetére
Én tudok egy jó összeállítást a Haroldhoz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Obliterátor
tag
Igen ezt én is észrevettem
a TVHM től kezdve már sokkal több az shieldes enemy így amíg bírja a pajzsuk csak a resist megy. Egy picit most az zavar hogy Bee+Sand Hawk-ról szól a játék , pedig gondolom más shield , pajzs , relic combóval is lehet aprítani. Sajnos nem vagyok jártas a témában de aki tud ilyet megoszhatná
Lvl 53-as Gunzerker és 34-es Kommandóhoz lenne a guide. -
BandiHUN
veterán
válasz
Obliterátor
üzenetére
A bizonyos dolgok iránti immunitás az csak annyi,hogy nem gyulladsz fel,ha elementállal sebeznek,és a sebzés elementál részét nem kapod.Viszont mint amikor TE lősz resistes ellenfélre,a fegyver normál sebzését ugyanúfy megkapod....vagyis annyi,hogy "nem kapsz lángra"...
Sajna a játék eléggé olyan,hogy az elementál sebződések nem zavarnak sokat,ha kapod,ha adod...persze adott környezetben nem mindegy,hogy egy tűzzel sebző ellenfélnél,mint pl.a Varrior kigyulladsz,és égsz egy ideig,sebződve,vagy sebzést kapsz,de rögtön számolódik az idő a pajzsregenre.Ennyi a külömbség,ami Bee-nél eletmentő lehet!Mert a resistes pajzsnál ugye nem számolódik rá a kb.5másodperces folyamatos pajzsfogyás,ha elementál fog rajtad,persze csak az adott típusból...Egyébként általánosan talán,legalábbis a végefelé,ahol sok robot és repkedő szonda jön,a Grounded jön be(elektromos ellenállás),általánosan talán az Alkaline(savas elleni) Bee jön be,főleg mert sokszor van,hogy az ember megy,és épp elkapja az ellen a mellette levő savas hordót,vagy savas(Caustic Goliath,Terramorphous) ellen jön szembe... -
Obliterátor
tag
Hi ! Tegnap egy videoba , olyan Bee shield volt ami fire immun-t adott Ezt milyen szinten kell érteni ? A tűz alapú sebzések ellen Teljes védelmet ad? Buta kérdés
a fire alapú fegyvert társítok mellé akkor az változtat valamin ? -
warcat
veterán
válasz
Fortissimus
üzenetére
Sajnos közben lejárt aki próbálná,gondolom éjfélkor.
-
Fortissimus
őstag
nem tul friss, de mukodo kodok:
PS3: W3KJ3-KHR3B-XXKC3-SJ5J3-RC6F9
WinPC/Mac: K3WB3-ZRZ3C-TSRTJ-TTB3T-SS36K
X360: 5BKJT-CJH39-W5HTR-K6BBJ-5XB93 -
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Megvettük haverommal a játékot, de éppen hogy belekezdtünk ő kapott egy külföldi állásajánlatot így megszakadt a játék. Single-re van több 100 másik játék, én ezt a coop móka kedvéért vette meg, így szeretnék magam mellé egy normális-értelmes társat keresni, akivel kipörgethetném a játékot, akár többször is más-más karakterekkel.
Leginkább olyan embert keresek, aki talán van olyan szerencsém és nem rég vettem meg a játékot, mert olyannal annyira nem jó játszani aki fejből tudja már a küldiket és nem tud meglepődni a dolgokon, mint pl én.
Ha esetleg lenne ilyen user kérem privátban keressen meg, túlzottan nagy követelményem ezen kívül nincs, de annyit tegyen meg, hogy elküldi hány éves. Annyira nem vagyok korfüggő játékos, mert fiatalabb korosztályban is találni sok értelmes embert és idősebben meg hülyét, dee annyira nem akarok túl fiatal játékostársat, legyen azért némi közös téma. Nem vagyok 800 éves de azért középiskolás éveimen túl vagyok már bőven szóval ne a ,,jajj kaptam anyuéktól 1000Ft-ot megyek autósrágót venni legyen a fő téma"

-
Edem05
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Ja... Amúgy milyen a Krieg? Megvenném szívesen csak még rohadt drága.

-
Edem05
őstag
Zero's Trap Card (Borderlands 2) OMG csak erős idegzetűeknek! Kb. fél percig bírtam.

-
MARV6969
tag
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Hogy egyedül nehéz, az tény
együttérzésem 
A játék megjelenésétől kezdve, amikor még nem is volt annyira jó loot, mint most...
, osztott képernyőn és általában egyedül játszom...
Úgy tudtam óvatosan haladni (és ezzel csak alátámasztani tudom BomiBoogie hsz-ét) hogy, egy-egy főküldi megoldása előtt végigcsináltam az összes melléküldit
Egyrészt érdekelt, mert új volt a játék, másrészt bebizonyosodott, hogy máshogy nem megy...
Amint megpróbáltam egyik főküldetés után rögtön a következő főküldetésre menni, annak sorozatban csúnya behalás lett a vége...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Jobban ki vagy hegyezve coopra, mint az első rész, az tény. Ha túl erős a főszál, próbálj mellékküldiket.
-
burny
aktív tag
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
User error.
-
sittes79
addikt
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Azért ezt ne....
-
Inkv1zítoR
tag
Egész jó ez a játék, de singlebe lehetetlen, szinte minden 2. percbe megdöglök, hogy az Isten verje meg. Nem hiszem el, sz*rtak a fejlesztők az egészre.
-
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Régen szinte mindenhez volt editor,és ingyenes...én csodálom,hogy ezt az "aduászt" nem dobták be,hogy jött a DLC korszak.Még extra szervert vagy ilyesmit se igényel a fejlesztők részéről...régi szép cod4-5ös idők...ott remek editált pályák voltak!Akkor viszont jött a nyamvadt dlc korszak,és érdekes,hogy azóta minden játékért duplán fizetünk...de akkor még reménykedtünk,hogy az utolsó dlc az editor lesz.Azóta nem jött játék se pénzért,se ingyen editorral...

-
MARV6969
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én sem a BL2-re gondoltam ha nem csak mint lehetőségre a folytatásban.
-
BandiHUN
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
a BL-ben is csak a bennefelejtett,de végül hivatalosan nem létező Oasis helyszín miatt lehetett,amit aztán se vettek ki...és az editor magában a játék exéjében van

A 2-nél gondolom már egyik incs így...de én ezért is mondtam,hogy lehetne editor és használati lehetőség DLC formájában...megveszed,játszhatsz mások mapjain,vagy csinálhatsz sajátot.Ugyanúgy,ahogy most se mehetsz dlc-shez coopra,mégha haver is,nem keresővel mennél...
És most mit nézünk élettartamnak?Most volt nagy BL2 akció,a nyári steam akcióban tuti lesz,lehet akkor már dlc-kkel...karácsonyra meg GOTY kiadás.De ennyi.Hol a 3?Még hírben se...2év minimum...vagy ahogy tippelek,ha erre csak egy "modot" húznak,akkor jövő ősz,ha lesz minőségi ugrás(ami pedig a karácsonykor jövő új konzolok miatt kell!),akkor 2015.Nagy biznisz már nem várható erre,rétegjáték,aki meg nem coopozik,ott a virágbolti...akinek kellett,megvette season passal együtt.Vagy akkor jelentenék be,hogy lesz SP2 is,4 újabb dlc-vel...egyébként mivel elég sok idő telt el a BL1 óta,én megtippelem,hogy a dlc-k már akkor kész voltak,amikor megjött az alap.Csúszás se volt,mint az 1-nél,stb...
Esetleg ami lehet még,hogy az SP2 mondjuk csúszik karácsonyig,mert az 1-et legyártották,a 2-t meg csak felvázolták,megfelelő eladás esetére.Bár ez utóbbi milyenségét már tudniuk kell,hisz mivel lehetett tudni,hogy így éri meg,a játszó játékosok 90%-a kipengette az SP1 árát az első dlc-kor legkésőbb,így az érdemi bevétel ottvan.Ha lesz másodvirágzás,akkor már az SP1-et is bagóért kell adniuk,hisz nemrég volt az alap 5€-ért...vagyis eladási szám nőhet még,pénzügyi nem nagyon. -
genndy
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Meg gondolom azért az Unreal motor is közrejátszik. Ugye nem saját motor, tehát ha ki akarnának hozzá adni pályaszerkesztőt, akkor azt külön meg kellene csinálni. Az azért meg se nem egyszerű, se nem rövid idő, se nem olcsó.
-
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
mindig is irigyeltem a pc-n játszókat az Oázis miatt... ez nem a Scarletes Oázis.
Néztem erről a témáról videokat anno, de xboxra vagy nem lehetett megoldani, vagy csak én nem tudtam....
A lényeg, hogy nagyon tetszett az a lehetőség, hogy a játékos állíthatta össze a pályát, ellenfeleket, loot-ot...
és erre van példa nem egy, hogy pályaszerkesztő is része a játéknak, miért ne lehetne ilyet betenni a BL-be? -
BandiHUN
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
-
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Én egyvalamit szeretnék,de szerintem nem csak én....miért nem lehetne az utolsó BL2 "DLC" egy editor...ami lehetőséget ad mindenkinek pályát összepakolni(mégha nem is fejlesztői szinten),és a mások által kreált pályákon játszani,legál?A motor elviekben támogatná a "szerveről" való MOD letöltődést,ugye.4 feletti játékosszám dettó.Az 1-ben(végülis nem próbáltam ki) ott van az editor,ott ugye a bennefelejtett Oasis-en keresztül mindenki próbálkozhatott csinálni kalandokat,vagy kész pakkot letölteni...
Ez lehetne a BL3-ig a legnagyobb királyság!Én komolyan mondom,ha lenne ilyen DLC,kipengetném a mondjuk 29€-t SIMÁN.Hogy összedobhassak mapokat,hogy kipróbálhassam,mások mit kreáltak...szerintem a legtöbb általam vázolt dolog megvalósítása sem igényelne ordenáré nagy tudást sem!Mármint a random ellenfelek,random koordinátákon például,vgy például boss arénákat csinálni,stb...elvileg a leírónyelv,mégha a misszió scriptjét is írni kéne,nem lenne vészes dolog!Az 1-hez születtek is ilyen művek...és egész jó mapok is,valami olyat is próbáltam,ahol csak Sledge,stb.bossok jöttek ellenfelek helyett+a legzorallabb badassok,a loot-ra kiheyezettekről nem is beszélve...sőt,bár rég néztem,de több ígéretes sztori "dlc" is volt folyamatban,és a Moxxi is kapott új arénákat,ilyet próbáltam is!
Egyedül az volt ugye kitétel,hogy manuálisan kellett bemásolni,de ha megvolt mindenkinek,még coopozni is lehetett,voltak ilyen hostok is! -
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
azt én sem értettem és értem, hogy miért nem lehet kisebb szintű játékoshoz belépni, ezt miért kellett "központilag" leszabályozni...
, hiszen be lehetett volna tenni a sok más szűrő mellé egy olyat is, hogy csak azonos szintűek (+ - 1-2 szint? ) léphessenek be, vagy akár már a meglévő lehetőségek is elégségesek lennének ehhez.Az jutott eszembe, főleg a tegnap esti caustic caverns-i hentelés után, hogy ha neki indulsz egy pályán, akkor gyorsan megtámadnak az ottani lények. Ez kifejezetten jó is lehet egy stresszes nap után, amikor a napi idiótákon így lehet virtuális bosszút állni...
de mi lenne, ha addig nem háborgatnának, amíg én nem bántom őket? Vagy, amit már mások is kifogásoltak, hogy aki messziről szeretne sniperkedni, azt hihetetlen távolságokból is kiszúrják, és aki még életben maradt, az mindenféle bukfencekkel, vetődésekkel, meg cselekkel elkezd rohanni feléd, és még véletlenül se tétovázik, hogy a helyes irányba indult-e el
?Lehet sorolni a hiányzó dolgokat, de hát ezt kaptuk ezt kell szeretni... és szeretem is
, de azért jó lenne, ha valamit a fórumokon leírt sok javaslatból, észrevételből viszontlátnánk a 3-ban... vagy akár a 4. dlc-ben... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A BL1 2009 novemberében jelent meg, és érdekes, hogy azóta nem jött ki a BL-hoz hasonló játék, már csak azért is, mert az 1 szépen fogyott. Kíváncsi lennék, más fejlesztő csapatok "átiratára"..
SPOILER
Zero-nál spy class mod-dal, főleg a kék változattal, ami 6 skill-t ad a velocity-re, durván felgyorsul a Harold, meg a Sand Hawk lövedéke... nem kell hozzá előtte ölni, alapból adja. Zero-val játszottam eddig a legkevesebbet, próbálgattam a különböző dolgokat, de most ezekkel a fegyverekkel, meg class mod-dal nagyon tetszik. Csak megjegyzem, hogy van olyan relic, ami növeli a Torgue-ok fire rate-jét, vagy a másik, ami a Dahl-ok burst delay-t csökkenti.... erre mondják azt a Hammerlock-ban, hogy "nyami"....

-
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Az a baj,hogy az ötletek azok ötletek...már az 1-nél is megfogalmazták mások is a Gearbox fórumon is ezeket,mégse kerültek be,kicsit olyan "csalis" a BL2.Lett bank...de kicsi,és 1 helyen.Nagyobb terep,több misszió...vannak hatalmas mapok,de nincsenek jól kitöltve sokszor,küldikből meg igazán pár érdekes mellékküldi van,sok viszont unalmas.Hosszabb küldit akartak,nehezebb játékot?A legtöbb küldi több részből áll,de némelyik,főleg nehezebben 2-3 óra,és sok mászkálás,és ott mintha DIREKT nem lenne jármű.Nagy mapokon sokszor a map végén van a feladat,vagy bejárós,ésha sok az ellen/nehéz,mint pl.a Preserve-es küldik,ha kilépsz,újra végigmenni...
A szűrés viszont nem más,ugyanúgy kivághattad ott is,aki zavart,sőt a 2-ben gáz,hogy nem mehetsz a többi,kisebb játékos közé,BL1-ben szabadon mehettél mindenkihez,aki alattad volt.Itt fullosként már csak a bossfarmolók és mellékküldisek maradnak,a többit nem látod.Hadd döntse már el a host,elfogad-e nagyobb segítséget...aki zavarja,úgyis kiteheti.
Nincs neve a hostoknak...ez jó ötlet volt,látszott minden kisebb host,az ember kiírta,hogy csak magyarok,Questing,XP Farm,Mic Only,No mod/Need Mod,akármi...ez sokkal jobb volt.Engem talán minden mellett EZ zavar a legjobban...A BL1-ben is segítettem sok embernek,jó volt megcsinálni újra a régi missziókat is.
És nagyon hiányzik valami NORMÁLIS 4+ emberes közösségi dolog,ami azért nem csak 1 aréna...ottvannak a járgányok is,vajon miért nincs valami autóverseny?Érzik-érzik,lásd az elsőben a challenge,időre végigmenni a versenypályán,a 2-ben a Torgue-ben ugye ott a verseny alküldi,de könyörgöm,nem esik le,hogy lenne rá igény???Legyen csapatsebzés,hogy ki tudjátok lőni egymást CSAK JÁRGÁNNYAL,nem életerőre,random ellenfelek,betenni pár bónuszt,akadályt,akár random pl.5mp büntetéssel spawnoló kocsit,ha kilőttek...üvölt,hogy nem lenne nagy dolog megcsinálni!Pont az ilyenek hiányoznak,mint ez,avagy egy nagyobbacska map mindenféle szétszórt táborokkal,középen valami"menedék",random generált missziókkal,x fő részére...és bele lehetne tenni több,az alapban szinte jelen nem levő ügyességi feladatokat.Ugrálós részek,autóval ugratás,avagy miért nincs ebben most földalatti zegzugos labirintus?Az 1 ben a Robot Revolutionban teljesen jó és eltévedős volt az az 1 ilyen...itt kaphatott volna egy jó nagy mapot,hadd csavarogjanak a népek
Zeroval kísérleteztem,valami Critical-ra hajazót próbáltam,ami action skill-ből hátulról criticalra valami bitangnagy sebzést adott... -
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Én s kíváncsi leszek arra, hogy lesz-e BL3....? ha az üzletet nézzük, akkor jönnie kellene, mert több, mint a dupláját adták el belőle, mint az 1-ből (olvastam, olyat hogy több mint 10 millió emberhez jutott el, meg azt is, hogy több, mint 6 millió példányban adták el. A két dolog mondjuk nem ugyanaz, de az 1-ből 3 millió fogyott.)
Szóval erősen bízom a folytatásban.
Azok az 5leteid, hogy több helyen legyen bank, vagy hogy az eridiumnak az egész játék során legyen szerepe pl: tárhely bővítés, fegyver összerakása alkatrészekből, napi missziók vásárlása, vagy az instant fast travel vásárlása, mind érdekesek - színesebb és, praktikusabb lenne a game. Kíváncsi vagyok, hogy ha lesz, milyen irányba fog változni a 3?
Az, hogy a 4 dlc mennyiben lesz random, az majd kiderül, minden estre amit eddig láttam belőle az tetszett.
szerintem is kevesebb a hülye a BL2-ben , mint az 1-ben, mert jobban meg lehet szűrni, hogy kit engedsz be a játékodba
Más....
Próbáltad már Zero-nál a spy class modot Harold-dal és Sand Hawk-kal? javaslom a kék class modot ami a velocity skill-re ad 6-ot...?
-
warcat
veterán
PS3: KBWBJ-JZ6BJ-FXWW3-HTCJ3-J9BSS
WinPC/Mac: KBCJ3-F6ZBK-B96T3-JBJT3-TCX9T
X360: KJ5TJ-BBHBS-C5SB6-WFBJJ-55XKJPS3: KTW3T-HXRBJ-FR5KJ-ZJCTJ-J66ZJ
WinPC/Mac: 5J5BJ-WF9JK-JS6J3-JBJTT-CF3B3
X360: CBC33-9HFTS-5CZ3X-KXT3T-HBXHC1-1 golden key
-
hali, tanácsot kérnék.
végeztem a TVHM-mel, DLC-m nincs, és most a következő lépésen töröm a fejem. hajlanék az UVHM-re, viszont nem tudom, hogy ha később megveszem a DLC-ket, akkor mennyire lesz értelmes velük 61-es szinten játszani. próbálta őket valaki? mit javasoltok?
-
MARV6969
tag
Krieg "érzelmi" élete most magyarul (legalább is egy része...) ..... [link]
-
BandiHUN
veterán
válasz
creedszl
üzenetére
Jobbnak jobb,de kimerül inkább abban,hogy nem fehér és zöld cucc van sok,hanem kék és lila-variánsok a jobb ládákban...de attól függetlenül narancs és más színű nevesített ugyanúgy nem esik csak a megfelelő ellentől,és a % esély sem jobb!
Annyi extra,hogy vannak ebben a Legendary Loot Midgetek a Wildlife Reservation Preserve-nél(+1-2 helyen 1-1 ugorhat elő,de hol,az passz),ahol Mordecai Bloodwingjével kell harcolni,arrafelé,azok dobhatnak majdnem mindent.Nomeg úgy tudom,hogy a kalózcsajos DLC kincseskamrájában is bukkanhatnak fel nevesebb cuccok...de az igazi lényege a nehézség,az ellenfelek életereje 4x-es,viszont a slag alatti sebzés is 2-ről 4-es szorzóra nőtt,talán a criticalokat is piszkálták felfelé,az hirtelen nem biztos,de nekem olyannak tűnt... -
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Hmm...fegyófelkapkodás.Frászt kapok a public gémben,amikor az ember tök jól elvan egy brigádban,fél órát nyomjátok a legunalmasabb-legócskább mellékküldit is fegyelemmel,stb,haladás van...erre az ember bemegy egy épp útbaeső bosshoz,és a végén a brigád másik 3 tagja gyorsan összekapkodja ki mit ér alapon a lootot,és KILÉP.No,ez a méreg.De úgy,hogy közben látszik,hogy senki se "alultáplált",mert annak úgyis ajánlanak valamit,ha túl sokat esik-kel,menet közben senki nem kunyerál fegyót,kultúrált lootkezelés a ládákból,szólás,ha valaki jót nyit,de neki nem kell...
Ezt nem szoktam érteni.Tök jó partik ugranak így szét...közben meg ha annyira kell,az ember bármikor tud adni pár cuccost akinek kell.Mondjuk én ha hostolok,a halhatatlan überfegyósokat kivágom,mint macskát sz...ni...addig megértem,hogy az ember magában baromkodik esetleg,vagy ő hostol,de hozzám ne jöjjön ilyen...aki összevissza ökörködik,azt is csak 1x kérdezem meg,hogy objektíva,aztán pápá...persze más,aki csak elugrik valami közelben levő helyre,pl.küldit leadni,vagy valami miniboss,vagy titkos láda...
Igaz itt az 1-hez képest a noobok aránya töredéke.Ott megvolt simán,hogy bejöttek csak azért emberek,hogy kocsiba üljenek és marhuljanak,semmi hasznos,lökdösték az embert fel,stb...a BL2 azért elég jól megszűrte a hülyéket.
A BP se lenne gond,de miért nincs sok helyen bank?Lehetett volna úgy,mint a Fast travel,hogy valami nagyobb csomópontban az is van,vagy legalább a Claptrap Secret Stash minden helyszínen valahol,és mondjuk 16-os hellyel...hogy azért az ember kipakolhasson menetközben is,aztán a nap végén-elején Sanctuary-ban elrendezkedjen rendesen.Még akkoris,ha lenne mondjuk a stash használat pl.1 eridium mindig.Ez is hülye dolog,bevezették a "pénzeket",de semmi értelme,maximum az elején,amíg az ember megveszi a bővítőket,vagy a tokenekért,Seraph kristályokért a fajtánként 2-3 valamit érő cuccot...utána csak gyűlik.sokkal jobb lett volna állandó használat,szerintem tökre belefért volna egy "RPG"-be,hogy ha már mindenfelé terem a "pénz" ezzel-azzal,ez értendő az eridiumra,akkor kelljen is folyamatosan.Bevezethették volna pl.a dokinál az 1-ben már behozott,de a 2-ből full kimaradt Booster-vásárlást-esést is...szerintem piszokul feldobta a General Knoxx-ot,jellemzően sokáig le se adta a küldit az ember,mert akkoris potyogtak tovább a boosterek,miután meglett a kellő mennyiség
Nincs tárolható gyógycucc,booster,semmi,csak fegyó és lőszer.Betehettek volna eridiumért vehető 1xhasználható "instant" Fast Travelt is.Sorolhatnám...Remélem lesz BL3,bár nagy a csend...és esetleg ott gondolnak ilyesmire is.Vagy lenne egy BL Online a BL3 mellé,ami ugyanez a graf,rendszer,csak koncentrálna jobban a közösségre,az RPG elemekre,a random missziókra...
Randomot se értem.Meddig tartott volna bevezetni a random napi küldi rendszert pluszban?Ilyen gyűjtögetős,időre megtevős,darabra számolós formában...mittudomén napi 5 random küldi,esetleg Eridiumért több...no de hátha a fejükhöz kapnak.Olyan jó alap,és az új DLC is mutatja,hogy mennyi ötlet és technikai dolog van benne...mint például a másodpercek alatt megváltozó zöldellő erdő,vagy a mégha sztori szerinti,de randomnak tűnően változó körülmények.Kíváncsi leszek,vajon az uccsó' DLC csak látszólag ilyen flexibilis,és hiába látványos,de mégis "sztori",egyfajta techdemózás lesz,vagy a későbbi részében,továbbjátszva tényleg bejön valami olyan,hogy itt random generálódnak az események?Nem igazán tudom leszűrni,mert tűnik egyfajta "társasjátéknak",plusz ugye a "kockadobós" szerencseláda...de az is lehet,hogy egy fix sztori attól.Olyan jónak tűnik,hogy engem nagyon lelombozna,ha ennyi lenne,és ugyanolyan mindig,és kimerülne a dolog pár óra után...vagy teljesülne,hogy végre az uccsó' DLC játszható lenne az alapsztori lejátszása után is,mert mindig feldobná valami sorsolt "véletlen" a dolgot...
-
genndy
addikt
válasz
creedszl
üzenetére
Igen, a TVHM=nehezebb fokozatban kezded újra. Vagy karakterválasztásnál visszamész Normal-ba, és folytatod mondjuk a DLC-kkel.
Nincs különbség, mindegyik karakter használhat minden fegyvert, és mindben ugyanolyan jók. Használj olyat ami legjobban tetszik. A loot meg teljesen véletlenszerű. -
creedszl
senior tag
sziasztok
épp ma pörgettem ki elsőre a sztorit és ugye megkaptam a TVHM-ot.Ha új játékot indítok automatikusan abban indul?
-
MARV6969
tag
Ha meg valakitől eddig még nem kértek fegyvert, akkor nem kértek, tőlem nagyon soxor kértek és kérnek ez az én tapasztalatom. Amúgy meg ez nem volt kérdés, hogy hányszor kérnek az embertől cuccot, vagy hogy hányszor kapkodják föl a jobb dolgokat és lépnek ki a játékból. A kérdés az volt, hogy vannak többen, köztük én is, akik keveslik az egyhez képest a backpack méretét....
Egy video klip Krieg-ről... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De lehet addig felhúzom a szirént és akkor meg van oldva szintén.
A Steam-en szintén Dark Archon vagyok. Mondjuk most hétvégén elutazom, de általában amúgy is hétköznap jó, úgy fél4-től fél6-ig.

Igazából az olyan dolgok idegesítőek, mikor megyek a bányában is és rám támad egy rakás olyan föld alatti izé, mire eszmélek, mi történik, a pajzsom elszállt, aztán már halok is meg... megoldás? Futás. De most rohanjam végig az egész játékot?
Egyébként legendary tárgy? Az milyen? Hallottam, hogy valaki már olvasott róla, hogy a haverja a játékban is látta, hogy van, de hogy én nem találkoztam még eggyel sem, az hótziher.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a TVHM től kezdve már sokkal több az shieldes enemy így amíg bírja a pajzsuk csak a resist megy. Egy picit most az zavar hogy Bee+Sand Hawk-ról szól a játék , pedig gondolom más shield , pajzs , relic combóval is lehet aprítani. Sajnos nem vagyok jártas a témában de aki tud ilyet megoszhatná
együttérzésem 
?