Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Én pízt szoktam rendszeresen editorozni, meg annyira az erídiumot, hogy Sanctuary-ba való első belépés után maxolni tudjam a hátizsák méretét. Ez nekem olyan arany középút...nem is idegesít, hogy minden szar dobozt ki kell nyitni, meg percekig kell filózni melyik fegyvert dobjam el és melyiket tartsam meg, plusz nem fordulhat elő olyan tökönszúrással egyenértékű érzés sem, amikor valamelyik automata nagy nehezen bedob egy jó fegyvert, de nem tudom megvenni, mert nincs rá pénzem. Komolyabb belenyúlás nekem már érezhetően csökkentette a kihívást, úgyhogy gyorsan le is szoktam róla.
-
tibee77
őstag
En becsületesen felhuztam egy zero-t 50es szintre, egy krieget 61-re, egy gunzit 36-ra, egy mechromancert 35-re, es egy sirent kemeny 17es szintig.
Igaz, hogy a nagy reszet a virägbolti verziovalde az mindegy.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
...akkor mostantól maradjunk meg a topik témájánál.
-
Tom5
addikt
Na otthon meglesem ezt az editort, használata felhasználóbarát?!

-
PeL
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Jelenleg egy karakterem van (az első, Siren) amit editoroztam és csak solora használok. A többit csak multiban húzom mikor a többiek is ráérnek, hozzájuk nem nyúltam még editorral és nem is tervezem, max annyit hogy a náluk lévő jobb cuccok szintjeit feljebb tologatom majd, hogy ne kelljen azt a kevés időt is ami van a többiekkel azzal elpocsékolni hogy imádkozva farmolgatunk valami használható cuccért.
-
PeL
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Nem kell ezen fennakadni, sztem a nagy többség itt is editorozik. Nem hiszem hogy túl sok embernek van türelme és kedve, no meg ideje minden karival 3x végigvinni a játékot DLC-stől + kifarmolgatni mindnek az itemeket amik kellenek. Én pl. a Bee-t 3x ütöttem ki, de nem tudom minek. Beleöltem több órát a farmolásába, editorral meg fél perc átírni hogy a nálam lévő 50-es bee 72-es legyen
Ezzel csak időt spóroltam és hajtépést hogy mikor esik már ki. Ez van ha túl szegényre állítják a drop rateket. -
DeFranco
nagyúr
válasz
TheProb
üzenetére
khm... semmi megjegyzést nem kaptál a szintezésedre, én is használtam a gamesave managert a BL1 esetén, a "kiviszem a gémet - a kiskunsági nemzeti parkba" című pongyolaságon mulattunk... ez meg már csak egy ilyen dolog, ha valaki nem veszi a fáradságot a normális fogalmazásra, előfordul, hogy kiröhögik

de semmi támadó szándék nem volt amúgy benne, béke van

-
genndy
addikt
válasz
Phobion
üzenetére
Nem, de azt is át lehet írni.
De ezért egyszerűbb meglévő karakternél csak a kasztot változtatni, és akkor megmarad a szint, a fegyverek, a pénz, stb.TheProb: nem néztek le, csak a szóhasználaton kötekedtek, mert ezek ilyen vicces fiúk

Azért asszem fi:zi'kis pirulna, ha egyenesen nekiszegeznék a kérdést, hogy hányszor is játszotta végig a játékot
-
TheProb
veterán
Köszi, idő közben én is megtaláltam, működik.
A többiek kommentjére meg inkább nem mondok semmit, nagyon vicces gyerekek vagytok
Lehet itt lenézni a másikat, mert nincs hozzá idegzete, ideje, kedve, hogy minden karaktert szintezgessen a max szintig, ha nektek van akkor áldásom rátok én se szól bele ti mit és hogyan csináltok. 
Egyedül szint beli "csalást" akarok (azt is ugyan arra a szintre ahol a jelenlegi legmagasabb kasztal vagyok, nem akarok se új cuccokat, se több pénzt, semmi extrát csak hogy ne kelljen 0ról kezdeni 1 másik kasztot.
-
genndy
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Lehet. Meglévő karaktert átírod, és elmented más számmal.
Gibbed's Borderlands 2 Save EditorPhobioNN7: nem. Steamet nem érdekli hogy hogyan csalod szét magadnak a játékot. Nincsenek VAC-os szerverek se, csak coop saját szerverrel, azzal meg nem foglalkozik.
-
TheProb
veterán
Tud valaki arra módot, hogy lehet-e a save game-t babrálni valahogy? Azt akarom, hogy mivel nincs sok affinitásom az új karikat is felhúzogatni és 50x kivinni a játékot, hogy egy másik karaktert mondjuk olyan szintre emelni amilyen szintű a main karakterem? Mondjuk 52es zero mellé szeretnék 1 ugyan ilyen vagy hasonló szintű gunzerkert. Ez lehetséges? Mint ha láttam volna save game editort valahol, de akkor nem foglalkotam vele
-
Phobion
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Commando-nak és Assassin-nak lett volna jó valami, most vagyunk haverral 36-on, és néha bizony csak pislogunk.

-
Phobion
addikt
50-es szint alatt dobhat a játék komolyabb legendary tárgyat, illetve érdemes farmolni ezeket?

-
tibee77
őstag
Lehetseges, hogy növeltek a legendary drop rate-et?A mechromancer-rel miota elkezdtem (most tartok 29es szinten)1 legendary shield-et,1 grenade mod-ot, 3 weapon-t szedtem össze.Ezelött soha nem volt ennyi Legendary-m ennyi idö alatt.
-
Muerte
addikt
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Nem.Save file-ok és ki van bennük unlockolva a hátizsák méret.Kb.900db van minden szintből benne egyenként.Kipróbáltam jó néhányat,de attól hogy legendary-k nem egy nagy durranás.A Harold-ok,infinity-k,RPG-k,granyók,pajzsok azért elég jók.A többi 72-es szinten már nem valami ütőképes szerintem,bár ki mit szeret.
-
Muerte
addikt
Megvan az összes LV 50,61,72,80-as legendary fegyó és mod. Ha kell valakinek szivesen oda adom,vagy feltöltöm valahova.
-
PeL
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Max a loot midgetek miatt érdemes nem leadni pár questet ha könnyebben akarod őket farmolni.
Itt olvashatsz róla hogy mely questek spawnolnak a Borderlands 2 rész alatt.
-
Tom5
addikt
Toma és Gabo is szívesen játszik esténként. Én Lvl 42-es Axton vagyok, Gabo 50-es Siren. Vegyetek fel minket nyugodtan.
-
-
Tom5
addikt
Hellquist-nél ha megöltem, kilépek és be akkor farmolhatom újra? Csak ha leadom a küldit akkor nem respawnol?!
-
-
használható állandó pajzsként is szólóban, a gunzerkerrel biztosan, de igényel némi körültekintést - nagyobb küzdelmek előtt nem árt kinézni valami zugot, ahol pár másodpercre meg lehet bújni. ha jól kalkulál az ember, akkor a későn érkező kíváncsiskodók másodpercenként 1M damage-dzsel találják szembe magukat

-
PeL
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
A quest nélkül nem lehet aktiválni a liftet, a küldit pedig akkor lehet csak felvenni ha a főküldetéssel eljutottál odáig hogy át kell menni Arid Nexus-ba. Amint átértél és leadtad a küldit a kapcsolónak mehetsz a questért Mordecai-hoz. Onnantól farmolható a csávó korlátlan mennyiségben, ha leadtad a questet utána is. Farmolni hogy érdemes-e? A tapasztalatom: Igazából állandó pajzsnak nehéz használni. Kicsi kapacitása révén leginkább csak akkor érdemes használni ha jól lősz távoli célpontokra mert pikk-pakk leterítenek ha nem vigyázol. Persze egy játékos módban. Több játékos esetén addig nincs gond amíg van aki magára vonja az ellenfelek figyelmét. Ha elhull minden társ akkor max két lövés vagy általában bárkinek
UVHM-ben meg simán egy hitelni fognak vele. És ki lehet ütni level 50 alatt is. Más kérdés hogy alacsony szinten érdemes-e, szerintem hamar elavul. -
TheProb
veterán
50-es szinten most van valami tipp, hogy farmolgatni érdemes-e pl bee shieldet vagy vmi vagy csak szimplán szintezni tovább? Visszatérve a bee shield-re, lvl50alatt nem lehet kiütni? Mert próbáltam felmenni a liftel, hogy lecsapja Hunter Hellquist-t, de nem ment a lift. Valamint írják, hogy kell 1 q Mordecai-tól, de azt meg nem találtam meg, hogy hol lehet felvenni.
-
PeL
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Azt ne felejtsük hozzátenni hogy TVHM-ben max 52-es szintű ellenfél jöhet szembe

-
TheProb
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na itt nekem 1-2 dolog pontosításra szorul, annyira még nem vágok mindent. mi a part1,2,3? Valamint mi az "alap" és a "főszál" közti különbség?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TheProb
üzenetére
Nincs. Viszont második végigjátszásnál, ha teljesíted a főszálat, akkor utána az összes enemy felskálázódik a szintedre, szóval a csaták újra kiélesednek, így izgalmasabb lehet letolni a mellékszálakat.
Ajánlott sorrend:
-PT1
--Alap+DLC
---Mellékek+Főszál
-PT2
--Alap+DLC
---Főszál
---Mellék
PT3 -
TheProb
veterán
A 42-es Zerommal, minden q amit kapok "trivial", xp-t se ad eleget, valamint a játék se okoz túl nagy nehézséget, mert majd mindent 1 hitelek... Van erre valami megoldás, hogy a szintemnek megfelelő szintű q-kat kapjak?
-
Muerte
addikt
Köszi az esti játékot srácok,baromi jó volt

-
vitaro
senior tag
Muerte75 & TheProb: Felvennélek én is titeket ha nem probléma.
-
Frod
addikt
Majd lehet csatlakoznék én is, de lv10-esen szerintem ráérek bőven
Addig is mindenkinek jó játékot! -
TheProb
veterán
Akkor még 1x, aki szeretne játszani addoljon, vagyunk páran akik szoktunk játszani.
Steam: TheProb_HUN -
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Csak a kód jár le.
-
[Prolixus]
addikt
Akkor egy másik láma kérdés ezekkel a kulcsokkal kapcsolatban:
A lejárati dátum csak a kódra vonatkozik, vagy magára az Arany kulcsra is? Tehát ha beírom a kódot, megkapom a kulcsokat, akkor azt akár fél év múlva is felhasználhatom a ládánál Sanctuary-ben? Mostanában nincs időm játszani, de már összeszedtem 4 Arany kulcsot, gondoltam a kódok beirkálását folytatom azért, hogy majd ha előveszem, legyen bőven kulcsom a ládához. Viszont ha maguk a kulcsok is lejárnak és nem csak a kódok, akkor vajmi kevés értelme van a gyűjtögetésnek.
-
vitaro
senior tag
Source: @GearboxSoftware - 3 Keys
Release Date: Jan 14
Expire Date: Jan 20PC: K3CBJ-WSSWF-KB6WB-B3JBJ-BWJXH
PS3: C3WJJ-5WZHF-RSXCJ-S3KB3-SWTR5
XBOX: CTCBT-WXH5R-J5KCX-KXJB3-X3TXH -
Muerte
addikt
válasz
üzenetére
PC-n tolom steames verzió.Gondolkodtam már az editoron,de ha csak lehet nem használnám a kiskapukat egyelőre.Mikor BL1-et nyomtam a legvégén Crawmerax-hoz használtuk a moddolt fegyókat,de abban a pillanatban meg is ölte a játékélményt.
...haverom tegnap kezdte a TVHM-dot és kapott egy DVA infinity pisztolyt ami végtelen lőszeres,de nem működik a kezében,nem tud sem lőni,sem tárazni vele,manci a karaktere.Ilyennel találkoztatok már?

-
tibee77
őstag
A warrior a conference call-t szokta dobni.Na az is eleg ütös cucc.
-
tibee77
őstag
A sandhawk brutäl fegyver egy bee-vel.Mär alig värom hogy felhuzzam a mechromat meg a siren-t az 50es,59es meg 61es bee-hez.

-
PeL
addikt
UVHM-ben slag a titok nyitja. Slag nélkül szinte kínszenvedés a játék. Használj slages fegyvert. Ha megkapta a Slag effektet akkor mehet a sima tüzes, savas stb. Esetleg talenteld át a karaktert. Minden classnak van olyan abilityje valamelyik talentfa legalján ami slag effektet rak az ellenfelekre. Kivéve a Gunzerkert, mert annak a dual-hoz egyik slotba slages fegyvert kell rakni. Amúgy a Slag nem sokat ér alapból, viszont UVHM-ben 3x olyan erős, így egyedül ott van értelme használni. Loot Midgetek teljesen random jöhetnek bármelyik ládából vagy szekrényből, van pár quest ami fixen spawnol bizonyos területekre pár midgetet. Wiki forrásból:
Three to four Loot Loaders will spawn during the mission Doctor's Orders when opening the boxes next to the second ECHO as long as the mission is not completed. By not completing the quest, it is possible to farm for legendary and pearlescent weapons, E-tech relics and the challenge to kill Jimmy Jenkins (a very rare Loot Midget).
There seems to be a high chance to spawn loot midgets in the Thousand Cuts area beyond the Competitor Deterrence Field, during the mission Where Angels Fear to Tread and also in the bandit area during the mission Rocko's Modern Strife.
Loot Midgets can be found in plenty in the following areas: Frostburn Canyon, Tundra Express, Opportunity, Sawtooth Cauldron, Arid Nexus - Boneyard and Arid Nexus - Badlands.
-
tibee77
őstag
Nekem tiny tina dlc uvhm-en durvän dobälta a legendarykat.Amikor a föküldit csinältam es szereznem kellett 2 bloodfruit-ot ahhoz hogy kinyissak egy ajtot, akkor meg kellett ölnöm ket ilyen fät vagy mi a szöszt (pontos neve nem ugrik be).Na ott mind a kettö bee-t dobott nekem.
Mondom köszi szepen, en kb. semmire nem tudom hasznälni. xD -
Muerte
addikt
Sziasztok!
GOTY verziót tolom,nemrég értem el a 60-as szintet UVHM-ban.A neten sok videót megnéztem hogy juthatnék hozzá legendary fegyókhoz,mert a loot az katasztrófa.Commandóval kezdtem sajnos,de szó szerint esek-kelek folyamatosan
Állítólag ebben a módban már benne van midget loot "gyárilag" Arid Nexus-ban,de én 3x elszenvedtem már odáig és nemhogy legendary lenne,de még törpék sincsenek a dobozokban
[link] Próbálkozzak még,vagy tárgytalan szerintetek? Eddig egy Bee-t volt hajlandó adni a játék,azt is még 50-es szinten piros ládából...azzal küszködök de hát így egy feladat fél nap,3 tár kell egy emberbe ha tele a Bee és a legkisebb hibáért is már fekszem 
-
PeL
addikt
Ma arra is rájöttem hogy a drop rate semmivel nem nagyobb ha többen játszunk. Vagyis hiába magasabb papíron matematikailag, gyakorlatilag semmi látszatja nincs. Játszottam egyedül, van kettesünk ami már UVHM elején jár, meg hármasunk is ami szintén TVHM vége felé jár. Hármassal ki akartuk csapni a Bee-t, kb 20. próbálkozás után feladtuk mert egyikünk megunta a monoton grindet. Több mint egy egész szintet léptnük a farmolás alatt 47-ről 48-ra. Szóval nálam az a konklúzió hogy a játék hiába hirdeti azt hogy több játékossal jobb a loot, szinte semmit nem venni észre belőle. Legalábbis én nem igen éreztem úgy hogy több jó item esett volna 3-asban mint tök egyedüli játék során. Egyedüli játékban nekem a midgetek sorban szórták a legendary cuccokat, több játékossal meg jó ha 2-3 alkalommal dobtak valamit a 4 végigjátszás alatt. Úgy global. Azért elég cumi hogy 3-4 játékossal sem lehet megúszni a farmolást hogy több hasznos cucchoz jussak hozzá és ne kelljen órákat elcseszni azzal hogy mákkal kiessen valami. Így az invincible bossokra nem nagyon fogunk tudni gearelődni. Pedig jó lenne legalább egyszer legyőzni minden bosst a játékban csapattal ha már egyedül esélytelen valami exploit vagy kiskapu nélkül.
-
cikasz
őstag
SHiFT codes on a Tuesday afternoon? Why not! Each is worth 3 Golden Keys in Borderlands 2!
PC / Mac: KTWBB-TJTXR-CJXKJ-JJJB3-HJ6HH
Xbox 360: CJ5JT-FXSCX-BCWWR-CX33B-33KBT
PlayStation 3: WJC33-5XH96-6ZXWT-H3KBB-66B5T -
dioka7
senior tag
Van új kód, 3db kulcsot ad:
http://orcz.com/Borderlands_2:_Golden_Key#GOTY_Award_SHiFT_Codes
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iOS alkalmazások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Igaz, hogy a nagy reszet a 

Lehet itt lenézni a másikat, mert nincs hozzá idegzete, ideje, kedve, hogy minden karaktert szintezgessen a max szintig, ha nektek van akkor áldásom rátok én se szól bele ti mit és hogyan csináltok.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A bee-t nem tudom kinek köszönjem meg,ki a ph-s acc-ja