Hirdetés
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
Nincs kedve valakinek besegiteni seraph guardianre vadaszni? Mer nem birok veluk

-
dejaris
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
A pajzsnak 215-os delaye van 55-os szinten, ez am az ajandek
Ez valami mas lehet

-
Devil Smile
őstag
GamesMaster Rewards - Strength Relic and rare Bandit weapon PC/MAC CB5JB-WBHK9-5CHT6-KXB3B-TBJSX
PS3 WTKB3-WW35J-6RCCT-ZTW3B-RJKZZ
XBOX 5JWBB-3KKWC-TS63J-J3TJT-9XTJ6 -
Kell valakinek Legendary Mechromancer Mod? Cserébe elfogadok hasonló Commando vagy Siren Mod-ot vagy kevésbé legendary Siren modokat

-
BigBlue69
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nincs semmilyen dlc-m.. És 30-as szintig kéne felhuzni.. Igazánból nekem mind1 mikor... Este 9-ig..

Savegame Editor se lenne rossz.. De én azért parázok vac miatt..
-
BigBlue69
őstag
Felszeretnék húzni 1 karaktert 20-25 szintre.. Lehető leggyorsabban mi a leggyorsabb mód? Nagyobb szintű baráthoz becsatlakozni? Ha igen tudna valaki segíteni?
-
sittes79
addikt
Elég noob lehetek, megvettem season pass-t, de hogy tudom tolni a dlc-ket!?

-
sss
őstag
Hmm köszi, meggondolós. Külön az sp2 3k körül lenne, ez meg így ~4,8k, csak akkor a másik két játékot el kéne valahogy passzolni.
-
-
dejaris
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Uppsz

-
dejaris
addikt
Bar szerintem mindannyiunknak megvan, de hatha kell valakinek. Amazonnal mindenestul a soroztat 22 dollar.
-
sittes79
addikt
Hi,
Ha valaki keres jó árasított Borderlands 2 alapjátékot és/vagy Borderlands GOTY kiadást akkor jelezzen bátran!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Amennyire nem jött át nekem a Psyhco karakter, annyira meghozta a kedvem a játékhoz ez a DLC.

-
dejaris
addikt
Na megvan a season pass, mar ki is porgettem addig, hogy a kalozcsaj lepattintsa nekem a sand hawkot. De viszont en utalom a DAHL fegyvereket. Szoval csiiiterek, tudnatok segiteni benne, hogy varazsoltok egy BANDIT kinezetu, kis 1:1 aranyu regi tv kinezetu celzokaval? Egy jo nagy kes sem lenen rossz az elejerol meg ugy mellekesen.
-
Helmoras
őstag
A modoláshoz van valami gyorstalpaló link hogy ne kelljen szemezgetnem a topicból ?

-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz
Dark Archon
üzenetére
Eladtam az eddigi GTX 560 Ti kártyát, és várok a HD8970-re (ami majd csak ősz körül jön).

-
-
warcat
veterán
Holnap reggeli óráktól(8-9):
Borderlands Bundleganza 21.99 USDTartalma:
Borderlands GOTY
Borderlands 2
Borderlands 2 Season PassA régebbi dlc-k 50% os akcióban lesznek,talán ami megemlítendő,a Psycho pakk is -50% lesz 4.99 USD.
-
Sonja
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nézd meg az adatlapom, és rájössz.
Minden a legalacsanyobbra véve (Low), és kikpacsolva + 720p. -
Injun
senior tag
Tök korrekt,hogy PS3-ra még mindíg nem jött ki az új DLC

-
Helmoras
őstag
Végeztem az új DLC-vel, szuperjó kis hangulata volt, ajánlom mindenkinek

-
dejaris
addikt
Handsome Jack es Psycho maskok.
-
KingKress79
aktív tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Spoiler
Nekem egy fa dobott bee pajzsott. Az unikornis meg egy vulcano snipert, de ilyet mar a sarkany is dobott egyszer. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
Nekem is azt dobta. Akkor ezek szerint nem véletlenül.

-
Devil Smile
őstag
megvan az elso The Bee pajzsom tiny tina dlc be

-
dejaris
addikt
Pontosan. dadawa peldajat kovetve irtam levelet nekik. Egy kicsit hazudtam, hogy neztem az akciot es mire elmentem a kartyamert, amit kocsiban felejtettem, arra lejart. Pedig csak orakkal a lejarta utan lattam eloszor
Na es eljatszodtam a felhaborodott vasarlot, aki feleslegesen rohangal fel-ala holmi bolt futyureszesere utan, ez turhetetlen, hogy aprilis bolondjat jaratjak velem. Igy kaptam egy szemelyre szolo kupont az akcioval 
-
dejaris
addikt
Vegre van season passom

10 euroert

-
Helmoras
őstag
Hangulatos ez az új dlc, belelestem PC-n

-
BorgBoss
tag
SPOILER
Ezen én is pislogtam egy ideig, de aztán úgy döntöttem feltápolom magam a TVH módban és visszamegyek a normálra. Próbáltam a normál módban annyi pontot összeszedni, de nem lehet, bármennyi DLC-t tolsz is le. Máig nem értem ezt hogy gondolták, ha valaki csak a normál módot szeretné végigjátszani.
-
Zolás
addikt
Spoileres kérdés következik.
A MrTorques küldiben egy bárban kéne küzdeni, de a harmadik sorozatban lvl50es ellenek jönnek, én meg lvl26 vagyok. Ezt mégis hogy kellene megcsinálni?
-
Injun
senior tag
Engem meg figyelmeztet,hogy van új DLC csak éppen nincs a letölthetők listájában

-
TESCO-Zsömle
titán
Steam megindított egy masszív 1.3GB-os update-et Border2-re...
Mehetek kutyát sétáltatni. Remélem Over leszedi, mire végzek...
-
Zolás
addikt
Kéne kis segítség alapjátékban...
Spoiler
Elutazol Handsom Jack városába, megölöd az ikermását vagy miafenét, összeszeded a hangmintákat. Utána be kéne menned egy szobába feltölteni Angelnek. És nem nyílik az ajtó. Miafene van ilyenkor? Ott állok az ajtó előtt, és nincs nyitva. Közvetlen mögé mutat a jel. -
dejaris
addikt
Valaki nem vett tobb seasonpasst a kelletenel az elobbi villamakcio soran?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm,42-es szinten nem tudom leölni a 47-es Duke of Ork-ot, szóval fejlődök inkább még tovább. Amúgy eddig egész jó ez a dlc.
(hangosan felröhögtem amikor a 80-as dög megjelent.
) -
Zolás
addikt
Megéri belenézni a dlc tartalomba mielőtt végigviszem az alapot, vagy hagyjam a végére?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Megvan már.

-
MARV6969
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ez még nem az a had....
de ha nem erről a könnyed kis játékról lenne szó, akkor már léptem volna az ügyben....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vagy épp elromlott?
Minden a legalacsanyobbra véve (Low), és kikpacsolva + 720p.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez van, most így játszunk.

Nem is tudtam, hogy beleszámít a Season Pass-ba.