Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Ne haragudj, de minden csak nem méltó.
Arányaiban kisebb pályák. Kevesebb és sz@rabb loot. Az első rész egy játékosra volt tervezve, és extraként volt benne 4 fős coop. Ebben több játékosra van tervezve, és extraként mehetsz egyedül is, de UVHM-et felejtsd el, mert esel-kelsz. Van egy Gunzim, amivel még sancturaryba se jutottam el, mert folyton döglik megfelé, kissé unalmas. Tisztán látszik, hogy 2-3 emberre van tervezve.
Havonta 3-4 napot tudok játszani, el is felejthetem, hogy egyedül végigviszem. -
BandiHUN
veterán
Egyébként 1 dolgot ne feledjünk...bár nem követem a dolgot,de annó elég egyértelműen írtak róla,hogy a Gearbox tulajdonképp az Aliens: Colonial Marines-re kapott pénzből(SEGA) hozta össze a BL2-t...
Hogy ebből mi igaz,az passz,viszont tény,hogy MÉLTÓ folytatása lett a BL2 az 1-nek,és sokkal szebb,nagyobb terep,de kisebb gépigény,rengeteg tartalom...
Namármost hallottam olyanról is,hogy ez pereskedős lesz...
Könnyen lehet,hogy a BL2-nek azért is kell extraprofitot termelnie,mert az Aliens gém azért egy jól beharangozott valami volt,aminek megvolt a hype,a BL2 viszont csak jött,szépen csendben,saját projektként.És az aliens már valami 5 dolcsiért is beszerezhető mostanára,olyan sz@r lett...Szóval lehet,hogy még MI örülhetünk,hogy a BL2 sorsát egyengetik,de lehet ez a pénzesdi az ára a "szerelemgyereknek" az üzletiessel szemben!
Egyébként evidens,a magam részéről akkoris jobban járunk így,ha fizetgetni kell,mert inkább ez,mint egy összecsapott supportmentes BL2,egy isteni Aliens-el,amit akkor se veszek meg,akármilyen jól sikerül,az is rétegjáték,de másoknál...
A BL-eknek viszont kevés alternatívásja van,ami még "hasonló" az a Dead Island,azt is a GB követte el...bár ez utóbbinak jött egy második része,ami inkább DLC,mint új játék,meg se vettem...
kár érte.
Viszont a BL2 projekt legalább fut.
Bár jelentenének be BL3-at is.... -
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Az Omen tényleg remek,és látványos,nekem is lett ilyen

Azért még mindig ottvan,hogy hiába tüzes mindkettő,és tűzre gyúrt szirénem van,a Sand Hawk biztosan őrzi a vezető helyet.
Gyors lövedékek,több lövés burstban,ok,nem 9 hanem csak 7 lövedék,viszont egyenesen mozog...
Az Omen "pulzálása" visszaüt,ha nem jó a távolság.Viszont egyébként emellett tényleg rosszabb a Conference Call pl...ez szebb is...egy Twistert nézek majd,az is sok golyó,egy kupacban halad,bár asszem az lassú...A BL2-ben azt sajnálom,hogy miért nem szerepel a tervek között editor és egy játékbeli fegyóösszerakó,mondjuk 100 eridiumért?Még weboldal is van,ahol azt pakolsz össze,amit akarsz,és már a fegyó kinézetét,adatlapját mutatja,sebzéseket...meddig tartana egy újabb automatatípus...
Az editor meg azért fáj,mert hihetetlen féle ellenség és terep van,egész jók a DLC-k,de ordít,hogy sok helyen a szép kidolgozás mellett nem történik semmi,körbenézel,és a kihagyott lehetőségeket látod...
No meg még mindig a coopban is csak slaughterdome-ok vannak...miért nem lehet kiadni egy Moxxi V2-t?
Szerintem nagy ötlet volt,a véletlenszerűen sorsolt nehezítésekkel!
Ok,az alap könnyen ment,de a nagy részére viszont a fenének volt 6 órája...nomeg a loot,és a no xp...
Zavar,hogy ilyen körülményes a csak harcolgatási vágy,nomeg hogy mindenképp bossozni kell a cuccokért.Felmegyek a netre és mit látok?10 lobby-ból 9 farmolós...
Ha lenne "automata",farmolna a fene,max.eridiumot vagy akármit.Ha lenne valami harcolós DLC,el lehetne oda menni,látszana,hogy az izgat.De piszokul unom,hogy alig találni egy olyan lobby-t,ahol missziózás van!
És mégcsak kiírni se lehet,mint az 1-ben,hogy Questing,Farming,vagy No modded,vagy HUN,akármi
Abban ez könnyítette a játékkeresést... -
bunfi
őstag
válasz
capulet75
üzenetére
Várd meg a Game of the Decade Edition-t. Mondjuk szvsz. nagy patkányok ezzel a GOTY és GOTD cirkusszal és egyikben sem lesz benne valószínűleg az összes fejcsomag. Mivan ennyire szegények, hogy minden nyomorult centet ki kell facsarni? A'la Season Pass-on felüli tartalmak...
-
capulet75
addikt
GOTY lesz vmikor? Arra szívesen beruháznék, csak a netem nem a legjobb (mobil) most, nem igazán jó ha sok gigát arról huzigálok.
-
MARV6969
tag
SPOILER
4 db új fajta fegyver érkezik a dlc-vel, ami nem túl sok, bár ha egy olyan lesz közöttük, mint az Omen sati, akkor már megérte... Az Omen bekerült a "leglegendarybb" fegyvereim közé, a Harold, a Sand Hawk, a Lyuda, a Conference Call, az Infinity, a Florentine és a Norfleet mellé.
Viszont érkeznek legendary class módok, minden osztályhoz több fajta is, amik talán érdekesebbnek tűnnek, mint a fegyverek... -
capulet75
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én akkor a mellékküldiket csinálom.

-
capulet75
addikt
Adogat azért komoly cuccokat. A rakvet pl elég komolyakat sebez, párat rádurantasz a bengákra, a maradék életerejét meg leviszi az smg vagy az assault.Én spec minimál taltikával harcolok, egy részüket már messzebről kiiktatom (snipa), a maradék meg kapja az ólomzáport és a gránátokat. Ez a telepíthető torony is nagy segítség.
-
BandiHUN
veterán
válasz
capulet75
üzenetére
Na ja.Senki nem gátol,hogy ezek mellé tegyél rosszabb cuccokat is!

Viszont még ezekkel is megizzadsz UVHM módban például...A BL2 alapvetően úgy lett csinálva,hogy 1 szint alatt szopsz nagyot,1 szint felett szopsz keveset,viszont olyan készlet nincs,amivel megúsznád a "szekszuális" részt itt-ott...persze ha most kezdesz,elég a kulcsok+ persze annyit tudni kell,hogy a BL2 a normálisabb cuccokat az ilyen-olyan nevesített ellenfeleknél adja,és ott is elég ritkán,ládában,itt-ott maximum olyan lvl25-30ig találsz olyat,ami még egész jó,később hamar rájössz,hogy a fehér/zöld cucc kuka,kékből a piros szövegesek,és efölött,ami egyáltalán ér valamit.Lilából is sok van,ami kecsegtet,nagy sebzés,de lassssúúú fire rate és reload,ráadásul eszik a lőszert.
Narancs cuccok jók.
Szóval megamanosdi itt nem játszik soha.Maximum a kis ellenfelek pár lövés,de hamar jön 2-3 kicsi után valami olyan,amibe még a lentebbivel is kell 2-3 tár...
És ottvan,hogy a Bee pajzs szépen növel sebzést,DE csak ha nem kapsz találatot,addig...szóval még ezzel is meg kell tanulni játszani. -
BandiHUN
veterán
Gibbed's Save editor...
hozzá kódok:
http://www.xpgamesaves.com/topic/76174-tiny-tinas-assualt-on-dragons-keep-new-items-and-weapons/http://blakwidowstang.imgur.com/
A keyek feleslegesek is...editorral bepakolod,ami megtetszik.Még amiatt se kell aggódni,hogy mit dob a láda,ráadásul az csak lila cucc.
Beteszel egy Bee pajzsot,egy Conference Call shotit,egy Sand Hawk SMG-t,egy Norfleet rakétavetőt..esetleg még Tresspasser snipert,annak a lövedéke átmegy a pajzson,gránátmod például Homing Storm Front,Bonus Package...modokból a Legendary...és már nincs is igazi gond.Persze ki mit szeret,valakinek a kihívás és a szívás kell,van,aki meg haladni szeretne,nem esni-kelni...
-
capulet75
addikt
Köszönöm mindenkinek.

Öööö... és akkor ez csak eredeti gémmel megy?
-
TESCO-Zsömle
titán
-
capulet75
addikt
A Sanctuary-ban levő koponyás ládához hol van a kulcs?
Axton-nal játszom, és a Sanctuary égbeteleportálása körül elveszi a gun tower speckóját. Ami elég idegesítő mert erre sok skill pontot toltam. Mikor adja vissza?
-
MARV6969
tag
SPOILER
az új dlc fegyvereiről egy kis összeállítás [link]
-
wesker24
senior tag
PC: CJKTJ-H9R5R-CTHBJ-3TT3B-BB6HC
PS3: WB5B3-JCJSC-S9WKT-HT5BT-TTBBR
XBOX: WBWJT-WZSJ3-SF93F-WFTJ3-SF636Még mindig jók a kulcsok ha kellene valakinek !
-
MARV6969
tag
elvagyok itt magamba...

EDITOR
szóval, tegnapi nap jelentős változásokat hozott a Borderlands történetében , ugyanis miután feltelepítődött a több, mint 400 megás patch és benéztem a karaktereim bankjába kiderült, hogy a módolt felszerelések eltűntek, kiírtották őket hivatalból...

Az összes olyan dolgot, amiben nem engedélyezett módosítások voltak, elvitte a cica...
Vagyis csak majdnem az összes dolgot... az alábbi gránát módok módosítottak, korábban sem kellett bankba tenni őket (csak tudnám, hogy miért nem, amikor tele vannak kis sárga felkiáltó jelekkel- már ha editorral megnyitom őket):
BL2(BwAAAAASrAAADwDogBC9XhwDEEMBQwsDDoMOgwxDHQMYAx5DJcM=)
BL2(BwAAAADxzQAADwDogBC9XhwDEEMBgwsDDoMOgwxDHQMYAx5DJcM=)
BL2(BwAAAACzjAAADwDogBC9XhwDEEMBAwsDDoMOgwxDHQMYAx5DJcM=)Azzal, hogy most már a bankban sem tárolhatók el a módosított cuccok, nem szüntették meg a "csalást", ugyanis továbbra is lehet a profilt módosítani. Hogy meddig, az más kérdés.....
-
MARV6969
tag
EDITOR....
A legújabb (amit én találtam...) Gibbed Save Editor változat (r197) [link]
-
MARV6969
tag
SPOILER
Infók az új dlc-ről és az "ower power"-ről...
[link] -
-
genndy
addikt
"ezerrel" és "van már vagy 10" ez azért eléggé ellentmondásos
Majd amikor 10.000 lesz, akkor szólj 
Költsd nyugodtan, felesleges tartalékolni, hasznos fejlesztéseket ad.sss : azok engem is. Valamelyiket állítom hogy nehezebb megcsinálni, mint egy raid boss farmolást

Sokszori újrakezdés után meguntam, trainerrel megállítottam a visszaszámlálót és szépen végiggyalogolva megcsináltam az ilyeneket. -
plus44
veterán
Na a kezdeti nehézségek után és itteni segítséggel hagytam a főszálat és (végre) sikerült váltanom a felvett küldetések között, így egész szépen haladok. Jelenleg már csak egy aktív küldim van (a főszál, ugráló testvérpár), és egy küldetésből egy egészen faszányos sniper rifle-t kaptam, na azzal írtok mindenkit, közelharca meg valami kisebb robbanós fegyvert használok, így menetelek jelenleg. Kapok a badass tokeneket is ezerrel, van már 10. Bár nem tudom költsem-e el őket vagy gyűjtsem?
-
sss
őstag
De idegesítenek ezek az időre menő küldetések.

-
vitaro
senior tag
Megérkezett a kisfilm:
-
bunfi
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mármint nem a tartalmat, hanem, hogy a BL1 GOTY-ban benne volt MINDEN. Ebben meg nemhogy a fejek nincsenek benne, még a tartalomkiegészítők sem. Lesz majd egy GOTY of GOTY?

-
BandiHUN
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ottvan a Gibbed's editor...és kód is épp elég van hozzá,akinek valami kellene.
Én is szeretek játszani,de azon már túlnőttem,hogy 100x nekifussak valaminek valamiért,próbálom párszor,ha nem,editor.
Attól persze benézek a bossokhoz,ha úgy hozza,és ami esik,nyugodt szívvel engedem át.Ennyi. -
Buster17
addikt
Jön GOTY!
-
vitaro
senior tag
Mai nap új frissítés érkezik. [link]
Kijavítanak egy-két olyan dolgot is aminek nem örülök. Pl.:
- Addressed an exploit where clients could dupe items in a trade duel.
- (Captain Scarlett DLC) Addressed an issue allowing the treasure room to be re-entered multiple times after defeating the Leviathan. -
dejaris
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

-
MARV6969
tag
Tényleg meglátjuk, hogy mennyire lesz élvezetes, játszható az új dlc, és persze a 8 szinttel erősebb ellenfelek mit és mennyit fognak dobni?

Még az is lehet, hogy szeretni fogjuk...
Amúgy meg szerintem mindenki úgy editorál ahogy akar, csak ezzel ne zavarja, ne rontsa a többiek játékát. Ennyi.
Tapasztalatom szerint, vannak, akik elvből nem használnak editort ( őszintén respect nekik
).
Vannak, akik, mint én is, használnak editort, készítenek, módosítanak fegyvereket cuccokat, de nem lövöldözik le mások elől a boss-okat, és nem duel-eznek. Ha megkérnek, hogy gyilkoljuk már le azokat az általam annyira gyűlölt sárkányokat, vagy a Hyperius csapatot, vagy Pyro Pete-t, vagy éppen Dexiduous-t, akkor ám legyen! Mi baj lehet?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És persze vannak, akik csak lusták utána járni, letöltögetni, kipróbálni a dolgokat, viszont adjak lv50, 52, ....61-es fegyókat, full skin és head kollekciót. Ezektől meg én sírok....
Az biztos, hogy egyrészről jó dolog, hogy emelgetik a szintet, viszont a jelenlegi drop rate mellett ki is tolnak azokkal, akik nem sajnáltak időt a farmolásra, és egyenként, x óra próbálkozás után gyűjtötték össze kedvenc felszerelésüket....
sss:
ja... lesöpörnek mint a szél.... -
bunfi
őstag
válasz
MARV6969
üzenetére
Nekem vannak kétségeim. Szerintem túl sok Invincible Boss speedrunt néztek YouTubeon. Lehet, hogy van pár állat (a jó értelemben), aki bizony belefekteti az energiát és megtalálja ezeket a módokat, amivel nevetséges időtartamok alatt lehet kivégezni a Seraph Guardianokat, DE erre nem képes mindenki. Szerintem kicsit flusztráló, hogy ezt egyre inkább úgy kezelik, mint az átlag. És persze nekem tényleg elegem van abból, hogy amit kifarmoltam 300 óra alatt, azt dobhatom a szemétbe, mert először 61, most meg 72. De persze a keményvonalas Gearbox fórumozók szerint én vagyok a csaló, hogy nem érzek késztetést erre a szenvedésre megint, mert a saveeditorral igazítom a holmik szintjét... Na mindegy. Kíváncsi leszek erre a 80-as mókára, mert ez még akár jó is lehet egy nagyon jól szervezett partiban.
-
MARV6969
tag
Érdekesnek tűnik...
Arra kíváncsi leszek, hogy lv72-es szinten milyen lesz 80-asokra "vadászni", amikor jelenleg 2-3szinttel magasabb boss-okkal is megizzadunk... De nyolc szinttel nagyobbak ellen????
Majd meglátjuk ténylegesen milyen lesz a drop, és ha megéri, akkor persze hogy nekivágok!
És ha kell, akkor jöhetnek a black fegyverek...
legalább majd ki lehet használni őket... -
bunfi
őstag
Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2: szeptember 3.
- levelcap fül 72-re (állítólag akinek nincs meg az 1 annak 61-re)
- új terület és új küldetések, a helyszín a Crimson Raiderek kiképzőbázisa, a küldetéseket Tanistól kapjuk majd
- "Nagyon nagy kihívás lesz."
- Overpowering - eldönheted, hogy mennyire kemény ellenfelekkel akarsz szembenézni és ez alapján dől el, hogy mennyire durva lesz a drop
- Level 80-ig csavarhatók fel az ellenfelek és megegyező szintű lesz a loot, amit elméletileg használni is lehet majd 72-es szinten (ez mondjuk egy kicsit fura...)
- a TK Baha’s Bloody Harvest DLC októberben jön, valószínűleg Halloweenra, mivel a UVHUP2-vel együtt érkezik 3 fejvadász csomag, amelyből az egyik halloweeni témájú
- Egy közepes méretű területet kapunk, melyből nem fognak részek nyílni, egybefüggő lesz az egész és a főellenség Pumpkin Kingpin
- lehet gyűjteni cukrokat, amelyek a Tiny Tina féle Shrineokhoz lesznek hasonlatosak, rövid ideig extra képességek kerülnek birtokunkba
Forrás -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BorgBoss
üzenetére
A savtól, ami a féregből folyik kifele, ha csak fel nem szedeted Gee-vel, ahogy bunfi is írta.
#7033: Én örülnék neki, Krieg is rengeteg örömet okozott. Többet, mint bármely más karakter.
A képen egyértelműen egy Hyperion katona látható, előtte pedig Tiny Tina és feltehetően Ronalnd megkötözve, zsákkal a fején. Mikor elküld minket Tinához, Roland mesélni, hogy Tina megmentette párszor az életét és kimásztak egy (pár) igen kemény helyzetből. A kép alapján inkább egy erre koncentráló sztoi-DLC körvonalazódik, mintsem egy új karakter.
-
BorgBoss
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Zsömi, akkor elmesélnéd nekem, hogy mitől fogy folyamatosan az életerőm, miközben a szikla mögött gubbasztok? Master Gee baromira kiakasztott.
Én örülnék az új karaktereknek.

-
vitaro
senior tag
válasz
MARV6969
üzenetére
Remélem nem. Sok lenne már. Meg különben is jön a szintemelés, beleőszülne az ember mire egy totál új karaktert elvinne lvl72-ig. Tudom, hogy nem lenne kötelező megvenni meg játszani vele, de akkor is. Inkább story dlc legyen ha már mindenképpen csinálni akarnak valamit.
Más: Nálatok is eltűnt a hp változását jelző adat a legendary/seraph pajzsokról? (Neogenator, Hoplite, Evolution) A bónusz vagy levonás ugyanúgy megvan, csak nincs kiírva a pontos érték. -
bunfi
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Salvador, Zero és Krieg nálam spec érintetlen, mert nincs egyszerűen hajlandóságom, hogy végigvigyem még 3x a játékot... Per kaszt :/
-
MARV6969
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
kezd... Krieg-et sem vettem meg, és a sok skin-t se..

Bár vannak játékok a piacon, ahol ennél sokkal brutálisabb a lehúzás, kevesebb tartalomért.
Csak a BL1 után nem ezt szoktuk meg... -
MARV6969
tag
Állítólag új karakter érkezik?

[link] -
MARV6969
tag
SPOILER
...a jó öreg Master Gee... hogy én mennyit kínlódtam vele...

Próbálkoztam mindenféle módolt szuper fegyóval, mire kiderült (ha jól emléxem Lorenzo írta anno), hogy elég csak rohangálni egy sav rezisztens pajzzsal, mert a rohangálás közben megölt férgek sava lassan de biztosan megöli...
a szikla mögé bújás is jó megoldás.
Hyperius.... rá javaslok egy Quasar gránát módot, hogy egy kupacba rántsa a kis csapatot, utána jöhet a Torgue Harold pisztoly, vagy a Sand Hawk smg, vagy újabban a Tediore Omen sati (új kedvencem) .
Láttam olyan videót, ahol Hyperiust tüzes Sand Hawk-kal, a padavanjait meg annak savas változatával lőtték, sikerrel.[link]
A Bee pajzs javallott, mint ahogy egy E-Tech Skin Of The Ancients relic is jól jön (sav + non elementál resist-tel, shield capacity +31,3%, shield recharge rate +31,3%). Persze akkor még a skill-lek elosztásáról és a class módokról nem beszéltünk... -
nesh20
aktív tag
Axton-al hasznos a Nuke, Gunpowder ág, ha jókor dobod szakítod Hyperius nova blast-ját és a Phalanx Shield, Survival ág, ha az alatt állsz az is véd a nova-k ellene.
Nagy kapacitású és gyorsan töltődő Shield ajánlott.Ha Steam-en játszol, kinyírom neked ha gondolod..
Lesz még egy küldi:
Master Geeeeee
Ha Hyperius-t nehéznek találtad....
-
sss
őstag
Hmm egymásnak ellentmondó vélemények. Amúgy commando vagyok, de még nem merészkedtem el hozzá, csak videókat néztem, de már csak ez az egy küldetés van hátra a kalózos dlc-ben.
-
genndy
addikt
-
sss
őstag
Hyperius egyedül mennyire esélyes? Néztem pár videót, háááát.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
két kedvencem volt az anchorman meg a whaler a scarlett dlc-ben

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BorgBoss
üzenetére
*esetleg spoiler
Na igen, de szerintem nem fair mivel a falon át is elveszi az életerőt.
Az átkot/rontást se igazán hatja meg, ha 20m vasbeton fel mögött vagy, mikor "rád teszik". A természetfeletti erőket nem állítják meg a puszta tárgyak.

a kapós kezű múmia
Angchorman. Na azok kemény legények. Gyak a góliát megfelelői.
-
BorgBoss
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
*esetleg spoiler
Na igen, de szerintem nem fair mivel a falon át is elveszi az életerőt. Nem tudsz elbújni. Mikor egy ilyen piros sámánt látok, már tiplizek is. Volt, hogy egyszerre két ilyet fogtam ki. Ezekhez képes a vámpírok kisiskolások. Ezek ellen nekem csak a quasar gránát volt hatásos, de az nagyon
Az első ilyen sokk a kalózoknál volt, mikor a kapós kezű múmia jött felém és én meg az mondtam, gyere kisgyerek lenyomlak izomból. Csapott egyet és be is kussoltam. 
-
vitaro
senior tag
Új kódok, még működnek.
PC / Mac: WB5TT-JFCXX-CBS33-TTTBJ-JJ95B
Xbox 360: WTW3B-6KXK3-96SB6-56BTT-RTZHB
PlayStation 3: C35T3-CHRSC-SZ55J-HTKTB-SW35F -
BorgBoss
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Pedig zseniális az, hogy külön világok a DLC-k. Pont ezt szerettem benne, hogy ha megunom a robotokat, átmegyek kalózra vadászni. Onnan kiruccanok egy-két lovagot aprítani, majd miután kiőrjöngtem magam a Torgue pályáin, levezetem egy kis sámán vadászattal. Bár inkább a sámánok vadásznak rám

-
BorgBoss
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Csak annyit tudunk, hogy DLC 5 ősszel jön, de nem tudni mikor. Na most, ha ez pont a BF4-re datálódik, akkor ezt jegelem az biztos. Hacsak nem kapunk egy új karaktert és egy normálisan skálázott módot, ahol lv1-lv72-ig az összes DLC-t egyszerre lehet játszani.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Tudjuk már, mikorra várható valami újabb tartalom?

-
BorgBoss
tag
Még működik
PC W3WJJ-63T6F-5JS3J-B3J33-W66HH
PS WJKBJ-HKW95-SZWKJ-93WTT-3CJ65
XB W35JJ-3TCWT-9FSJR-W6333-F5SZ5PC 5JKJJ-C33F6-WBZ3J-JTTTB-BJSCJ
PS K3CJ3-R5CSC-H9CKJ-ZJKJB-JH99W
XB 5B5BJ-9Z3WT-HX9BR-WXJB3-HC593 -
genndy
addikt
Na, lejártam.
A link rendesen: Category : Rank -
genndy
addikt
válasz
Buster17
üzenetére
Legjobbak a kékeszöldek (pearlescent), a narancsok után. De azok csak UVHM-ben eshetnek (3. nehézségi fokozat, másképpen pt3).
Fehér, zöld, kék, lila, narancs, kékeszöld.
http://borderlands.wikia.com/wiki/Category
ank
Van még a magenta (pirosas-lila), ezek az E-tech fegyverek. Valahol a lila környékén vannak 'jóságban'.
A rózsaszín meg 'Seraph'.
Ha találsz esetleg sárgát, akkor az világos narancs, tehát annak felel meg, csak különleges / egyedi / küldetéstárgy (de lehet hogy keverem a Border1-el). -
Buster17
addikt
Sárga fegyók a legnagyobbak színben?
-
MARV6969
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
...vagy az én esetemben: lefagy az xbox....

("sikerült" már olyan fegyvert készítenem, aminél eddig is egy lövés egy újraindítás volt az arány...
)Na mindegy, majd "meglássuk"...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Apple iPhone 11 - népalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Robotporszívók
- Mobil flották
- VGA kibeszélő offtopik
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS ROG Gladius III Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Chakram X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ROG Strix Flare II Animate Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kár érte.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
).