Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pelenka35
őstag
Hali
Az lenne a problémám, hogy cimborámmal lv30 ig fejlődtünk ( persze az ő szerverén/mentésén ). Tehát ha én elindítom a game-t a szintem a fegyverem stb megvannak, viszont a mobok és a questek nincsenek, tehát lv1es helyen vagyok . Be tudom rakni valahogy az ő mentését, vagy valahonnan letölteni egy olyat, hogy lv30 questekkel tudjam fojtani akkor is ha egyedül játszok?
(xbox360) -
LLKobe
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Én semmi bugot nem tapasztaltam.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére

-
VoidXs
nagyúr
A legjobb easter egg akkor is a Minecraftos.
-
bunfi
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
WoW pandát is láttad?
-
LLKobe
veterán
Üdv!
A hétvégén megint elkezdtük komolyabban a játékot, hárman nekimentünk az UVHM-nak.
Elég durca, tekintve hogy egyikünk 4 szinttel a többi fölött van, és persze az ellenfelek hozzá igazodnak.
Rohadt nehéz, de legalább élvezetes
Csak úgy röpködnek a fehér 100k feletti pajzsok, meg az 50k fegyók.
Persze még nemigen tudjuk őket használni, mert mind magasabb 4-5 szinttel.
De összességében most megint élvezzük a gémet, van kihívás, van jó drop.Viszont még mindig durva frame dropok vannak.... Gondolkodtam mit kéne cserélni a gépembe, de az jött ki hogy kb mindent, uh leszarom

-
Buster17
addikt
Ritka shit bepötyögni konzolon ezt a hosszú kódokat...

Más:
co-op ba benne van valaki? 24 lvl-en vagyok ha ez kell. XBL: Buster17Amúgy öcsémmel szoktam oszott képernyőn játszani és ő 23-as már és jobb fegyvereket kap mint én. Pl most szerzett egy (fehér?) 750es sebzésű snipert én meg örülök hogy van egy 380-asom...

-
genndy
addikt
válasz
Buster17
üzenetére
Értem, nem tudtam hogy ilyet is lehet. Akkor sem fog működni, mert SHIFT-kódot csak a játékon belül lehet beírni.
Egy weboldal jó lenne egyébként, ha már a Gearbox-profilhoz úgyis regisztrálni kellett, és akkor nem maradnánk le a hajnali kódokról.
Meg az xboxosoknak is jó lehetne ilyen miatt. -
Buster17
addikt
Arra gondolt, hogy az xboxos fiókjához aktiválja pc-n keresztül.
xboxhoz tatozó kódokat nem csak a konzolon hanem gépen az xbox.com oldalán is be lehet írni és ezért gondolja, hogy akkor ezeket a kódokat is meglehet adni valahol.
Amúgy én elsőnek nem tudtam, hogy ezeket a kódokat a játékon belül kell megadni és csodálkoztam, hogy xbox.com oldalon egyiket sem fogadja el.

-
BorgBoss
tag
Skacok, de eltudnám képzelni ezzel a motorral a következő Borderlands sztorit

-
bunfi
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
JA! Sikerült értelmezni, az nagyon érdekes, az majdnem impossible.
-
bunfi
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
+5 szint az mindig tuti az utolsó tüzes sárkánynál. Érdemes őt hagyni utóljára és vinni egy gunzerkert

-
intercooler
őstag
Ez a sárkányos boss nagyon kemény
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Zsömi-vel bementünk TVHM-ben 43-as volt a küldi, mi 48, a boss meg 53
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fi:zi'k
nagyúr
PS3: K3KBB-5B5SW-99KKJ-ZTWBT-T69W3
WinPC/Mac: W3WBB-JS9W6-W3HTT-JT33J-5BFXB
X360: CJ5TB-RR3KJ-ZFS3R-KXBB3-TZST9 -
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Volt az 1 perc is
külső nézetből durva látvány. -
bunfi
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jó lehet ez a psycho, de már 10-edszerre valahogy nincs gusztusom végigvinni a játékot...
-
válasz
BorgBoss
üzenetére
nem érzem magamban a lelkierőt, hogy nekiálljak az UHVM-nek
THVM-ben azért ilyen instant killek nincsenek, és ha előre zűrösnek tűnik a helyzet, akkor gunzerking nélkül kezdek, és akkor kapcsolom be, ha nagyon beszorulok a közepébe.@TZs: jópofa a psycho, egyszer még lehet, hogy belekezdek

-
TESCO-Zsömle
titán
Ja, ha már pajzsok...
Krieg + Flame of the Firehawk pajzs ütős páros. Tűzre kigyúrt Krieg mellé más pajzsnak nincs is értelme. Tűz mellett még egy dolog van, amire ilyenkor érdemes gyúrni, az pedig a pajzs-késleltetés. Ha ez ki van tolva, akkor több, mint fél percig nem lesz fullon a pajzs, a FotF pedig ugye addig tolja magából a tüzes novákat, míg fel nem töltődik.
-
BorgBoss
tag
Na én ilyet többet is használtam, de nem lett a kedvencem, mivel a gyors töltés miatt kisebb a pajzs. Na most UVHM-ben egy über badass csak rám lehelt és sehol nem voltam. Még ha vissza is tudtam lőni magam, annyiszor pusztultam, hogy a végén a "fight for life" csak felvillant

Én is a ládából nyitogattam.
Remélem Te jobban kamatoztattad az erejét.
-
a bee akkor jó, amikor fenn tudod tartani a max pajzsot, vagy tudsz találni 6-7 másodperced, hogy visszatöltsd. ez pont az ellenkezője - akkor jó, amikor 2-3 másodperc találat nélkül már ajándék.
amit most találtam, az kb. így fest:
- capacity: 26k (bónuszokkal együtt 42k)
- recharge rate: 36k
- recharge delay: 1.3secazaz ha 2.5 másodpercig nem kapok találatot, akkor full pajzsom van.
-
na, most csaknem könny szökött a szemembe. még a játék elején volt egy fast acting shieldem, azt nagyon szerettem - erre most, vagy 45 szinttel később adott a láda rögtön kettőt. asszem megnézek 1-2 invincible srácot

-
genndy
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Működik, köszi!
-
Fortissimus
őstag
-
bunfi
őstag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Nekem azt írta, hogy a kulcs már lejárt.
-
Fortissimus
őstag
uj kulcs:
PS3: 5BCJB-FHJSW-HS5K3-SBKBJ-WT359
WinPC/Mac: WJKJB-C6ZCF-CTZTJ-BBT3J-T9RF6
X360: 5B5JB-ZCJCJ-Z6H3X-5FTTJ-CXXXT -
bunfi
őstag
válasz
BorgBoss
üzenetére
Mert a mindenkori quest ellenfelek olyan szinten lesznek, amikor felvetted a questet (ha jól tudom), csak akkor skálázódnak fel, ha elérted a 50-et, de mivel már 61 a maximum, mostmár akkor sem. UVHM saját tapasztalatom szerint már sokkal jobb, mert nagyobb a szintek közti xpkülönbségek.
-
BorgBoss
tag
Lezsibbadok, nem értem

Másnál is volt olyan TVHM alatt, hogy a főküldetése 1-2 pályája 42-es szintű volt, majd az össze következő 37-es a raid bossal együtt? Teljesen tönkrevágta a TVHM módot. -
franc

-
BorgBoss
tag
válasz
AlexWolf
üzenetére
Nem lesz, de annyira nem gond - szerintem - bár egy kicsit lehetne jobb. Némelyik narancs fegyverem rosszabb volt mint egy lila vagy egy kék. De van olyan narancs ami mindent visz
Szerintem próbálgasd a színeseket, de én volt hogy szinteken keresztül fehér fegyverrel harcoltam. -
válasz
BorgBoss
üzenetére
Az első részhez képest szerintem a 2. rész jóval lightosabban méri a jó fegyvereket.
emlékszem hogy az első részben tele voltam narancs fegyókkal meg felszereléssel, most meg még lilám sincs (na jó talán 1 volt).Nyugtassatok meg hogy magasabb szinten jobb drop lesz! jelenleg 38-on vagyok
-
BorgBoss
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Pont ezért kéne, hogy másféle harcmodorral és tulajdonsággal játszod végig. Nekem csak az a bajom - mint korábban már beszéltünk róla - hogy egy karakterrel 3x kell végigvinni a sztorit, hogy a megfelelő szintre kerüljél. 1 karakter 1x és végig max szintig.
Szerintem a karakterek tették még újrajátszatóvá ezt a játékot. Most éppen a gunzi az amit nagyon megkedveltem. Megduplázom a kedvenc lila fegyverem és kő kövön nem marad a pályán.
Tiszta Serious Sam hangulat. Csak jönnek és én ott állok egy rakat lőszerrel és quasar gránáttal. Ez utóbbit ráadásul egy automatából vettem 
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
BorgBoss
üzenetére
Az a baj a karakterekkel, hogy szerintem is izgalmas egy új, de megint lvl 1-ről végigmenni vele ugyanazon a sztorin... bármennyire is élvezetes a hentelés és másodikra, harmadikra is vannak vicces elemek a sztoriban, amire nem emlékeztél eredetileg, azért ez jelentős visszatartó erő.
Tudom, persze, editor, de úgy meg oda a lényeg, hogy legyen "múltad" a karaktereddel.
-
BorgBoss
tag
Én úgy érzem, hogy ezek a DLC-k jók, de rövidek. Egyik sem ér fel az ígértekkel. Ami tetszik bennük a hangulatuk és a figurák sokrétűsége. Komolyan örülök, hogy a következő DLC nem SP-s mert így csak akkor tudják eladni, ha van mögötte tartalom (játékidő) is. Azt azért hozzáteszem, hogy az alap+4 DLC bőven többet ad játékidő és élmény terén mint amennyit fizettem akció nélkül érte.
Viszont én még várnék pár játszható karaktert... -
genndy
addikt
válasz
AlexWolf
üzenetére
Nem érdemes nehézségi szintet visszavenned, mert akkor a szinted is visszaesik, és a láda a szintednek megfelelő cuccot dob. Tehát használhatatlanok lesznek, ha a nehezebb fokozaton folytatod.
A mostani játékodban juss el Sanctuarybe, nem olyan sok küldi. Jobban jársz ha így nyitod a ládát.Én kettőt tudok az eridiumon kívül: Seraph Crystal (kalózos DLC, de nem tudom mi dobja) és Torgue Token.
-
VoidXs
nagyúr
-
Mikor végigtoltam az alap BL2-t kb 10 percet mentem eggyel nagyobb nehézségi fokozaton. Aztán el is felejtettem jó pár hónapra, pedig közben jöttek le a DLC-k folyamatosan.
2 napja gondoltam megnézem mi van. Hát ez teljesen kész van.
Ritkán röhögtem/anyáztam/haltam meg játék közben, mint most. Sir hammerlock féle dlc-t tolom éppen, de brutál nehéznek tűnik, főleg úgy, hogy jó szar fegyvereim vannak.Van máshol is golden key-t használó láda vagy csak a városban, amihez az alap történetben el kéne jutnom? van vagy 50 darab de jelenleg a normál történetben nincsen meg még az a rész, ahol bejutnék a városba. Ha visszamegyek egy nehézségi szintet, akkor úgy meglehet?
-
nagyúr
1 Golden Key for borderlands 2
PS3: KBW3B-ZRB9K-SSWCT-S35TB-FHSKW
WinPC/Mac: CT53T-RCSWX-CJHTB-B33B3-K63KC
X360: 535BJ-BK3KT-HXSBF-KXB33-3S6TJ -
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Méretügyileg.

Ezt akartam linkelni eredetileg. -
Devil Smile
őstag
Source: @DuvalMagic - 3 Keys
Release Date: August 3
Expire Date: Unknown
PC: CJWTJ-RFXWF-53ZJT-BTT3J-RSW3W
PS3: CJK3J-SHS6K-9ZCC3-9T5T3-XC3ZT
XBOX: 5BC3J-J6HT3-SFSTX-WRBJT-66RTHmost probaltam..elfogadta..

-
Buster17
addikt
Akkor most remélem sikerülni fog, mert már van GOLD tagságom.
Köszi -
Buster17
addikt
Hova is kell beírni ezeket a kódokat?
-
nagyúr
PS3: WB533-FH96K-ZHKCJ-Z3WT3-WCH9F
WinPC/Mac: 5JW3B-WX6W6-CT9TB-B3TBT-J9J6C
X360: WB5TJ-ZKST3-HXSTX-5RBTT-HW3ZFFor 3 golden keys
---
Arcképcsere lesz és véleményeket kérnék, hogy szerintetek melyik a legjobb?
Leginkább az utolsó 3-at kell figyelni. -
BorgBoss
tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Minden elismerésem a BL2-es szoftverfejlesztőknek! De sokan dolgoznak és akad itt is egy két érdekes dolog, ami értelmetlen és hibás. Ha csak ennyire jó lenne minden program, akkor én örülnék. De azért szerintem egy felhasználó felületbe nem kéne egy ilyen felhasználóknak logikátlan kivitelezés megvalósítani.
SPOILER
Nekem a buzzard AI jött be a legjobban eddig. Már vagy egy tucatszor végigvittem ezt a gémet, de velük megküzdök. A múltkor a kis rohadék követett az épület aljába és egy résen lőtt ki, miközben én töltődni próbáltam (Thundra Express).
-
BorgBoss
tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Igen. Az valami keret pakk lehet, mert a premier clubnál is ezt írja ki.
-
Devil Smile
őstag
A kulcsokat szivesen ha talalok ugyis beirom..
egy kerdes vkitol a letoltheto tartalmakba (in game) masnak is ugy szerepel a creture dome hoyg purchased not installed meg van egy masik is de annak elfelejtettem a nevet majd otthon megnezem..
ramegyek nyomok egy entert a reszletek megtekinteseert bejon a steam de csak a kezdo oldala..
a creature slaughter dome nal irja rendesen h purchased es installed..
-
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én most írtam be mindkettőt és elfogadta.
-
genndy
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
Köszi mindkettőt, nekem kb egy órája még mindkettőt meg is ette.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Devil Smile
üzenetére
Köszönjük. Ez működött, a másik már nem.
-
Devil Smile
őstag
Source: @GearboxSoftware - 3 Keys
Release Date: August 1
Expire Date: August 5
PC: KBC3J-95WXF-WBSBT-TTJJB-KTC6K
XBOX: CBK33-WWXCT-S69BX-CR33T-XR9CR
PS3: WTW3J-39F95-ZZKKJ-9TKT3-Z3HBT -
Devil Smile
őstag
Gear up for the new month with these SHiFT codes for 3 Golden Keys in Borderlands 2!
PC / Mac SHiFT Code: KB53J-RW5XX-539BT-BJT3J-CC55T
Xbox 360 SHiFT Code: KJCT3-BK65T-SRHTR-5XBT3-3ZRXR
PlayStation 3 SHiFT Code: 53WTB-HRXHC-H9W53-9JW33-HRRSBThese codes will be active through August 5 -- be sure to use them before then!
-
nesh20
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A Grog Nozzle-t ez a quest adja The Beard Makes the Man. Claptrap adja a bányában.
Ha megcsinálod a quest-et elveszi a fegyvert, sajnos nem lehet átadni, megtartani is csak addig tudod míg nincs kész ez a quest.
Iszonyt durva a heal-je és slag-et is pakol nagyon szépen, Salvador-nak tökéletes ez a kettő!Ezt a Build-et használom:
[Skill Tree]A lényeg a Money Shot skill - The last bullet fired from any gun does +40% damage per magazine size, up to +400% damage.
Felszerelés:
Sheriff's Badge relic-et használom, fizik-nek már mondtam, mutattam.
Pistol Damage + Pistol Fire Rate + Fight For Your Life Time
Class mod:
Suave Renegade
Pistol Gun Damage + Pistol Accuracy
Pajzsot azért nem írok mert tulajdonképpen mindegy, én bee-t használtam de szerintem lényegtelen. Nem sokat lesz rajtad

Sárkány sorrend:
1. Slag - Ő növeli a szintjüket a sárkányoknak
2. Elektromos - Ő gyógyítja a többieket
3. Tűz - Tank sárkány, sok HP-val + betudja teríteni az egész termet tűzzel.
4. Savas - Érdemes a végére hagyni mert kis sárkányokat pakol le és ha földre kerülsz vissza tudsz jönni.
Úgy csináltam, hogy mikor a másodikat már majdnem megöltem, belelőttem a Savas-ba is, hogy pakoljon le kis sárkányokat gond esetére.De mondom, ezzel a taktikával sem megy le mindig! Szóval nem olyan mint mondjuk Terra, hogy odamész és megölöd

Nekem is a Siren a kedvencem! Commando-val kezdtem, aztán ott is hagytam 51-es szinten. Nem jó UVHM-re, szerintem. -
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Azt mondtam akkor is, hogy egyedül is kb addig eljutok bármikor, mint amit hárman csináltunk.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A Grog Nozzle-t nem ismertem, de a Haroldot természetesen igen, gondoltam, hogy valamilyen komoly build kell.
Nekem szirénem van 61-esen, nekem az jött be játékstílust tekintve, de azzal ez valóban esélytelen.
Azért a build többi részére is kíváncsi lennék, mert nekünk hárman nem volt sikerünk úgy, hogy fizik kolléga Gunzerker, két Harolddal.

-
nesh20
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Salvador + Grog Nozzle + Double Penetrating Unkempt Harold.
Rohadt csúnya fight... de hatékony. Oda kell állni eléjük és lőni mint az állat.
kb 10 alkalomból 2x-3x tudom megölni.
Csak Salvadorral tudtam lenyomni őket, próbáltam Siren-el de esélytelen! -
BorgBoss
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen. Egyszerűen csak vissza kéne osztaniuk a kill és a küldetésekért járó XP-ket. Könnyebb feladat mint amit most csináltak. Én már elégszer végigjátszottam és azt látom, hogy van olyan szint ahol egyszerre a 4 DLC-ből annyi küldetés lesz egy szinten, hogy mire megcsinálod egy részét a többi átkerül trivial-ba. Ilyen a lv36-37 például. De azt is megcsinálhatnák, hogy lvXXX-ig menjen (no nem félregondolni), de lv72 után már nem lehet tulajdonságot váltani csak kapja az ember az XP-ket.
-
BorgBoss
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
igen. Lv1-től. Például
SPOILER
a Frostburn Canyonon van egy küldetés, majd később vissza kell menni. Na most mikor újra végigverekedsz az úton a hajóig, már jóval alacsonyabb szinten vannak az ellenek és nincs értelme harcolni csak végigrohanni. Ekkor már sem a fegyverek sem az automatás és semmi sem érdekes. Ráadásul így mindenki olyan sorrendbe viszi végig a mellék missziókat, ahogy csak akarja.
-
BorgBoss
tag
Ezt ők mondták, úgyhogy valszeg ez lesz, de engem nem is DLC izgat annyira - mert persze az is érdekel - hanem, hanem hogy mit tartlamaz az UTVHM 2 pack. Én személy szerint azt remélem, hogy lesz benne egy olyan funkció, mellyel lv1-től végig lehet UTVHM-ben menni és nem kell előtte 2x végigjátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Csak úgy röpködnek a fehér 100k feletti pajzsok, meg az 50k fegyók.

Meg az xboxosoknak is jó lehetne ilyen miatt.