- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz KingKress79 #5998 üzenetére
Az Xbox One bejelentése alatt a Sony részvények 9%-ot nőttek [link]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
MARV6969
tag
loot ügyben csak annyit, hogy Wildlife Exploitation Preserve-ben már többször esett legendary a stalkerektől és a lv63-as rakk-tól is, és Mordi madara előtt a három papír dobozból előugró "lútmanók"-tól már többször kaptam pearl-t is és legendary-t is, és alien relic-eket (ha már nincs nyitott küldi ide, akkor véletlenszerűen ugranak elő különféle dobozokból, és ekkor már csak alien relicet dobtak)
Amúgy meg remélem Lucky Zaford emléknapját 2014-ben is meg fogják tartani (...március 12....5022. hsz) és úgy mint idén, még a skag-kupacokból is legendary-k fognak jönni...
...mondjuk az elég szégyen, hogy 1 évet kell arra várni, hogy "normális" loot-ot kapjunkKingKress:
számolom a napokat vissza
amúgy tényleg nem bonyolult, amit az is bizonyít, hogy nekem is sikerült..."Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
nagyúr
válasz BandiHUN #5995 üzenetére
lehet, hogy valamit variáltak - pont a napokban panaszkodtam, hogy milyen ótvar lootom van, erre ezután, hogy hosszas nyűglődés után meglett a Bee, és játszottam pár órát, két orange cucc is esett (egy KerBlaster és egy Quasar) - az egyik ládából, a másik pedig egy super badass szomorú és korai halála után. meg a jobbik lilából is jött egy-kettő, mondjuk azok eléggé használhatatlanok voltak.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
BandiHUN
veterán
válasz BomiBoogie #5994 üzenetére
Én tegnap tesztelgettem,játszottam coopban,Varrioroztam,rakkeztem,sőt bevetettem a 4 player szintre felhúzó okosságot is,ami jobbára arra volt jó,hogy jól megf..ngassanak,próbáltam Verminous-ozni is,ott se volt szerencsém,halom Chubby,stb,de se coopban,se trükkel nem jött elő...de aprítás jó sok volt,és nem esett semmi narancs,pár átlagos lila cucc.
Szóval elég helyzetfüggő lehet a dolog...Még mindig tűnik olyannak,mintha az action skillel ölés jöhetne esetleg szóba,vagy valami másik képességgel,pl.a halálkor elementál Nova az ellennek,esetleg az,amelyik 100-ig feltornászható,és emeli a tárméretet(ez utóbbi pl.igen jó a bossoknál,simán felvisz 3x tárra)Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
KingKress79
aktív tag
válasz BandiHUN #5988 üzenetére
Én is amikor normálom megöltem a sárkányt psycho-val akkor egy lvl30-as legendary tűzes snipert dobott. Csak az a baj ezzel a karakterrel nem snipolok, egy jó shotinak jobban örültem volna.
Marv:
Jövőhét után lesz egy kis időm, akkor nekiállok én is csítelni. Már a videókat nézegettem, amiket küldtél. Tényleg nem tűnik annyira nehéznek.PS4: KingKress
-
VoidXs
nagyúr
válasz intercooler #5991 üzenetére
Nekem a kedvenc hasonló esetem: Claptrap utasít, hogy ne felejtsek el benézni Marcushoz. Megteszem: item of the day egy rapid fire sniper shock sebzéssel (első részben volt, ott ultramegagiga ritka az ilyen), level 23-tól 69-ig ez volt a legjobb fegyverem
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
BandiHUN
veterán
Hülye kérdés,de igazából valakinek van esetleg infója,hogy miért is volt ócska ellenfélből psychóval narancs fegyó,mázli,vagy mi a fene?Most meg nem mondom,kinek,de más is "járt így",nem csak én,de a neten nem találok erről semmit...pedig kellhet hogy legyen akár valami bug,én is toltam majd 300 órát,de ellenféltő,legalábbis simától nem esett narancs cucc,csak a bossoktól/a megfelelő célszemélyekből,Psychóval meg az első Warrior-harcom alatt...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
MARV6969
tag
válasz KingKress79 #5982 üzenetére
Kristófkám! Hogy állsz az editorálással, duplikálással? Türelmetlenül várom, hogy 1cer tőled kapjak valami dögös fegyvert, ne csak állandóan az én ütött-kopott pearl és seraph + legendary fegyvereimet kelljen kidobálnom
Amúgy meg, ha odavagy ezért a tűzokádó manusért, minek neked Maya sexy skin...? Hogy fog az állni a pszichológusodon? vagy min...((ráadásul, ha valaki Bl fanatic, attól még nem kell minden marhaságot csont nélkül beszopnia.... én is befogom, csak még durcizom egy kicsit... ))
[ Szerkesztve ]
"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
sittes79
addikt
Kérhetnék egy listát(linket) az űber fegyókról illetve equipment-ekről!?
Köszi
-
BorgBoss
tag
válasz Fortissimus #5978 üzenetére
Ez épp el kell az UVHM-hez
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
MARV6969
tag
válasz BandiHUN #5971 üzenetére
mondjuk nekem az egyben sirén volt a kedvenc, a kettőben meg egyre inkább szeretem, főleg csapatban távolról heal-ezek, vagy összerántja az ellenséget, kapnak még egy quasar gránátot, bónuszba egy norfleet-et, és csókolom...
Találtam egy olyan karit a neten, aminek az összes főküldije kész, viszont meg van az ÖSSZES melléküldije na ebből toltam végig egy Maya-t (sajnos még nem sexy dresszben... ) és most kezdtem vele a dlc-ket...
június 25-ig még ugyanezt megcsinálom egy gunzerker-rel, mert szeretem
Gunzi esetében a Bee pajzs, a Quasar vagy Fire Bee gránát és a HArold pisztoly+ Maliwan alien smg, Harold+Harold, Harold+ Sand Hawk smg, Sand Hawk+ Sand Hawk, Norfleet rpg+Norfleet kombinációk mellett egyre inkább szeretem a Vladof Infinity pisztolyokat is... Infinity-ből nincs slagos, de egy Vladof slagos pisztoly és egy ellenféltől függő elementálos Infinity kombinációjával is hatékonyan lehet randalírozni... A nyavajás stalkerek ellen pedig ez a kombináció kifejezetten előnyös, főleg, ha egy lv63-as felgyorsult badass jön rám.. Mancinál ha arra a skill-re is teszünk, ami lecsökkenti a fegyverek lőszer kapacitását, akkor az Infinity használhatatlan, viszont a lila (nem alien) Vladof pisztolyok már megfelelő sebzést biztosítanak....Imádom a borderlands-ot, és csodálkozom magamon, hogy mennyire nem érdekel ez a psycho srác... nekem nem jön be... de ha sokat kell majd várni a 3-ra, akkor még bejöhet..
[ Szerkesztve ]
-
Fortissimus
őstag
5 kulcsos kod:
PS3: WJKBB-R593T-X6KKT-STKBJ-CFCX5
WinPC/Mac: WB5TJ-J5BCC-BHXJB-J3BTJ-RRFHK
X360: CBC3T-X6ZJH-WKH3R-W63B3-XSZWB''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
VoidXs
nagyúr
válasz sittes79 #5975 üzenetére
1. igen, a True Vault Hunter Mode egy újrakezdés, csak a régi cuccaiddal, szinteddel, stb.
2. elvileg ha coopban végigvisztek egy küldetést, az mindkettőtöknél késznek lesz jelezve, kivéve ha olyanról van szó, aminek az előzménye nálad még nincs kész.W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
nagyúr
válasz BandiHUN #5971 üzenetére
játszottam azóta vele pár órát, azt kell mondjam, emellett a nehézség mellett határozottan tetszik - olyan, mintha az elsőből mordecait keverném salvadorral. nekem egy slages smg-m van, azt szoktam egy spinigunnal párban gunzerkelni, amíg fent van a pajzs, addig armageddon, utána elbújok aztán meg egy burst-ös sniperrel simogatom a népet...
a kis kapacitást sok healthtel kompenzálom (eddig is így hangoltam a pajzs / health arányt, úgyhogy ez nem nagy változás), a magas delay meg csalós, mert utána viszont 1 sec alatt feltölt. eddig egyik sem okozott gondot.a többi tárgyat, amit említesz, kipróbálnám, de nekem még a fórum átlaghoz viszonyítva is szar a lootom, úgyhogy nagyon nem építek rájuk. pont azt néztem az automatákban, hogy van-e valami SMG, ami gyenge, de másodpercenként 12-15-öt lő a szokásos 7-8 helyett - majd a következő pár golden key-nél ezt is nézem
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
sittes79
addikt
Végigvittem az egyik karival a történetet normal módban és felajánlott egy másik módot, de ha azt választom akkor újra kell játszani a story-t?
Másik kérdésem, hogy psychoval csak coopban toltam 11 lvl-ig, de egyedül akartam játszani és újra kezdte az elejétől!? Ez normális?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #5973 üzenetére
Pontosan ezt tettem, csak a "kirugdostam herr hellquistből egy bee-t" zavart össze, azt hittem, hogy valami mob. Aztán a másik a mob. Most meg már nem tudom kifejezni magam.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
A Bee-nek is van ára azért,kicsi és sok késleltetése van...tudni kell vele játszani.Psychóhoz alkalmatlan,tegnap is toltam vele.Mondjuk poén,mennyire nem tudják az emberek,hogy adott builddal sebzik a többiek a Psychót,majd frászt kaptam,mire egy Commando-s csávóval felfogattam,hogy NEMÉPPEN segít,ha a dupla ágyúját az atomrobbanás kíséretében mellém dobja le,nem véletlenül húzódok távolabb a csapattól
Legszebb akkoris az volt,amikor egy sniperes delikvens segített lelkesen szemből,kicsit messzebbről.Néha nem engem lőtt ki
Shoti van nagyobb pelletszámú is,nekem van valami 21-es is...de egyébként a nerf ugye pont erről szólt,mert a Conference Call egy halom bigyót is kilő a golyók mellé,ho ott ütött rendesen.
Egyébként érdemes mellé Sand Hawk SMG-t is szerezni,az 7 lövedék,burstban marha gyors,fél mp alatt kint az 5x 7 golyó,és arra még elementál és a golyónként 61-en +120K sebzés,plusz a criticalok...jól megküldve egy ilyen adag UVHM-ben is ledönti a Goliath-okat is,stb Mellé Norfleet,ha az ember földre kerülne,Unkempt Harold,ha még nem nagy vész,de sok ellen és épp előben a pajzs...remekül el lehet lenni.Főleg Sirennel,ami "befagyasztja" az ellent,slag-oz és még oda is rántja a többit,no,az már nem gyengén OP...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
nagyúr
hosszas szenvedés után kirugdostam herr hellquistből egy bee-t - ki kellett nyírjam közel 100-szor
hát, mit ne mondjak, "enyhén" átalakította a játék képét. sawtooth cauldronban már kezdtem magam pofozózsáknak érezni, így azért jóval kiegyensúlyozottabb lett a játék. azt el sem merem képzelni, hogy ha nem lenne nerfelve, akkor a crowdsourcing típusú shotty-k (15-17 pellet) mit művelnének
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
Tekintve, hogy az első rész óta jobban kell figyelned az életre (mert ritkább az önhealelő (szerintem a legértelmesebb) class mod), és arra, hogy harcolnod kell az életedért (nehézség változott, most pont fair), ezt raktam össze neked: [link]
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni Commando skill fában? Tanácsokat szeretnék, mit érdemes kirakni? Jó legyen a Turret és az én Damage-em is.
Jelenleg ezt használom - [Kép]
Slayer of Terramorphous Class Mod-om van!
LvL 50. Most jutottam el oda, hogy Terramorphous-t farmolom ( megtudom ölni )
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
I am a Man of Fortune, and I must seek my Fortune.
-
MARV6969
tag
oké, itt van Manci is lazában.... [link]
sajna a TexMod pc-n működik (eddig úgy látom) akkor nekem nem lesz sexy Maya-ám boxon..."Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
MARV6969
tag
válasz intercooler #5964 üzenetére
nekem is kellene készített a Mester még 18 head-et is
..csak kell hozzá egy "TexMod" program (a videó mellé ezt is csatolták..), amit még nem ismerek... de lehet ez változni fog..."Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
MARV6969
tag
EDITORÁLÓKNAK
Kicsi érdekesség... [link]
csítelünk, csítelgetünk, de ezek az igazi profik... ez is mutatja, hogy mennyi lehetőség van a játékban. Ezért IS szeretem.
(azt nagyon nem, hogy akár 100-szor is neki kellene futni egy legendary-ért, mert a játék lenne a lényeg, nem pedig a játékosok szívatása...)
Láttam Mancit bikiniben ... és csinos"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz intercooler #5961 üzenetére
Ez a melee override-os?
-
BandiHUN
veterán
válasz TESCO-Zsömle #5958 üzenetére
Ez hol,miként esett?
Mondjuk nekem más ugye,én eleve 61-es karit osztottam el,és "gyárilag" Slayer of Terramorphous és Legendary Psycho classmod...de a jobbszélső fához hozzá se nyúltam,mert önsebzős tulajdonságok rögtön,és a Bee miatt nem akartam.
Egyébként aki tett be égős-önsebzős skillt,az végülis mit takar?Mármint hogy konkrétan ok,hogy meggyullad az ipse,és elkezdi a pajzsot szedni,vagy csak az életerőből?Ez utóbbi lenne inkább logikus nekem...hisz akkor megmaradna a pajzsválasztás szabadsága,mégsem kéne az extrákról sem lemondani,menne a Bee...de ígyis gáz,hogy más ágakon is kénytelen olyan tulajdonságokat választani az ember,ami gátolj és késlelteti a pajzsregent helyzetfüggően.
Vicces,de pont az jutott eszembe,hogy ez mintha DIREKT ilyen anti-Bee-kari lenne...
Ami működhetne is,HA kapna valamilyen hasonló pluszt lőfegyvereknél...mert Bee nélkül az UVHM még maga tűrhető,igaz akkor tonnaszám kell a lőszer,keményebb helyeken meg tényleg nehéz,de a bossok aztán lehetetlen!Ígyis hogy bújkáltam,hogy menjen a Bee,elvoltam a Varriorral negyedórát Sand Hawk-al is...robbanóra meg hiába az extra,a robbanós fegyók tűzgyorsasága nudli,az Unkept Harold az pöpec,de közelre,mert szétfelé repülnek a golyók...és bossok ellen nem sokat ér Bee-vel sem emiatt.Viszont remekül passzol az ipséhez sima játékban
Kár,hogy nincsenek úgy megoldva a fegyók,mint az 1-ben,ahol nem külön"kaszt" volt a robbanós(Torgue) cuccok,hanem mindenen lehetett szinte elementálként azt használni...és ráadásul mivel a robbanás egyszeri plusz sebzés,a tűz-áram-sav meg hosszabb ideig folyamatosan sebez,ott se rúgott labdába mellettük.Az Unkempt Harold is csak azért jó,mert 5 golyó ha jól tudom,double-vel 10,az azért jó összsebzés.De egy átlagos fegyón,ami 1golyót lő,azon...amin csodálkoztam,hogy kerestem volna robbanós shotit...és NINCS.Annyira szűk a robbanós cucc választék...én adtam volna extra támogatást az elementál nélküli fegyókra is.Hisz olyan mindenből van...
A tüzes cucc erősítés megintcsak jó...lenne,ha nem lenne ennyi robot,és nem lennének eleve a tüzes psychók,badassok,stb,mert azok ellen...a pár nem resist ellenfelet látványos ölni.De mint a BL1-ben,sajnos a sav itt is mindent visz,univerzálisan.Egyformára kellett volna csinálni az elementálokat,vagy mittudomén...már az 1-ben is mindenki savassal tolta szinte csak.Vicces,hogy pl.még a tüzes rakétavetők,Roaster,stb. is iszonyatosan gyengék,még Psychóval is!Sand Hawk-ból meg csináltam tüzest Psychózni,hát hiába a +40%,a savas ígyis sokkal jobb...talán az áramost éri utol.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz BandiHUN #5953 üzenetére
Ehhez én csak ezt tudom hozzáfűzni:
Interrel toljuk. Én a középső fára és explosive-ra gyúrok, Ő a jobb szélsőre és tűzre. Majd elválik mi lesz. Két középsőt használhatatlannak találtam. Halálkori gránát nem segít, a köteg dinamit meg túl gyenge, hogy cserébe lemondjak a lőfegyverekről és a szekercéről...
Jelenleg 17-es szinten állunk, én még mindig használom a képen látható mordályt. A gyengébb elleneket most is egy lövésre lekapja, de komolyabb dögöket már meg kell kínálni rendesen...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
BandiHUN
veterán
válasz BomiBoogie #5956 üzenetére
Tippeled?
Nem a játék a gond...hanem hogy az első 5 órától kábé herótom van.Nomeg azért annyi időm sincs,hogy ne UVHM-en essek neki.
Én tisztelem-becsülöm,aki most az új karival belecsap 100órát Megvethet nyugodtan.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
A BL-ek ígyse egy nagyon drága valami,ha nézi az ember,mit is kap ennyi pénzért máshol játékidőben,tartalomban,és ráadásul egy egyedi valami.Én sok mindenért bántam már meg kiadott pénzt,DE BL-tartalomért soha...még 1-2 skint is vettem.Nincs olyan másik gém,ami ennyire egyenletesen adna az embernek szórakozást,lehet,hogy pl.BF3-at többet toltam,de hónapok óta el se indítottam,pedig ott is jött ki DLC...egyszerűen annál is,a CoD-oknál is,ha az ember nem tolja órákat,sőt néha akkor is,repetitív és esetleges az élmény.BL-ben még nem sikerült különösebben olyan brigádot se kifogni,hogy akár egy fél órára is azt mondtam volna,nem érte meg.Pedig van "pár" játékom,csak Steamen is.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz BomiBoogie #5950 üzenetére
Ezt cáfolnám,hogy nem robban nagyot halálkor,én a Varriornál mindig a crystalisk-okhoz mentem oda,amíg lefogyott a csík,feléig sebezni tudta,de közben "alámásztam",és mindig visszajöttem a halálból,csak röhögtem,hogy durva,UVHM,61-en és nem lehet megpusztulni
Kis vicc volt,hogy a Varrior nem dobott semmi narancsot...viszont elég hosszú harc volt,és az elején felnyomták az agyvizem a repkedő Rakkek,amik spawnolnak folyamatosan,és jól "kinéztek" maguknak,valami tulajdonságok meg hozzák,hogy lassul a pajzsregen,sőt valamilyen esetben blokkol is valami,amíg lövök,így elég nehéz Bee-zni a Psychóval.Viszont van egy képesség,ami a találatok alapján növel egy számlálót 100-ig,és talán a sebzés,tűzgyorsaság,de a tár mindenképpen nő,a kilőttek meg egy másik képesség miatt novával elementálfelhőt robbantva halnak meg,elővettem a Slaggát,és csak lőttem a tetű rakkeket,volt vagy 200akárhányas a tár a végén
Szóval a lényeg,a Varrior nem dobott semmi hasznosat,DE az egyik Rakkból ez esett:
http://steamcommunity.com/id/lorenzohun/screenshot/594752060986143760
Durva,mert talán az egész játék alatt nem esett narancs fegyó ellenfélből,nem méghogy ilyen "nevenincs",csak a zavarás miatt berakottból...majd rágyúrok,mert a végén kiderül,hogy jobb a rakkeket farmolni,mint a Varriort,berakom a Slaggát,csinálok 100ezer lőszert a karinak,lesúlyozom valamivel az egeret(vagy hoppá,a bill is programozható,lehet van valami makró egérre is),és a rakkek folyamatosan spawnolnak úgyis,mehetek a dolgomra
A másik alternatíva,hogy mivel az extra képességemmel dinamitot hajigálva nyírtam a rakkeket épp ki,lehet,jár valami "titkos" rare-esély bónusz az ilyen killekre.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz intercooler #5951 üzenetére
... és közben magát is sebzi?
-
intercooler
őstag
válasz BomiBoogie #5950 üzenetére
Úgy még többet sebez, röviden tömören. én erre mentem rá, jól adja
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Azt tudjátok, igazából miért jó, hogy a pszichó magát is meggyújtja? Nekem még nem sikerült rájönnöm.
Jópofa skilljei vannak, de egyelőre (lvl 22) elég gyengusz. Ez a tűz specializáció pl. jól hangzik, de mivel a játék 70%-ában robotokkal harcolsz, annyira nem válik be.
Mikor "fight for your life" alatt dinamittal rohangál, az is jó lenne, de mikor kamikáze módra magát is felrobbantja, lehetetlen bárkit is megölni, olyan kicsit és kis sugárban robban.
-
warcat
veterán
Elég egyértelmű üzenet sajnos,hogy mostanában nincs akciózva, tuti a kiadó nem engedi.
Sorozatban 4. leárazás ahol nincs engedmény,kezdődött Gamersgate,aztán amazon,és most a hétvégi Steam illetve GMG-s akcióban sincs kedvezmény rá.A psycho pakkal együtt gyakorlatilag teljes 50 eurós árat húznak befelé lassacskán egy évvel a megjelenés után ami elég durva.Csóri Hitman Absolution ami nov végi-decemberi játék,5 dollár volt amazonon.
(Ha gonosz akarok lenni,gyűjtenek a Colonial Marines perre/büntire)Nem lepődnék meg ha a 4. dlcig elsunnyognák,vagy akár a Goty megjelenéséig/közeléig az engedményt, ne legyen igazam persze.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Injun
senior tag
PS3: WBKJB-FCFTB-66CCT-S3KBB-BB95Z
PC: 53K33-3W9JC-3ZFJT-J33TJ-BWBBW
XB0X: KTCBB-C6R39-CKS3F-56TT3-TXTCF -
dejaris
addikt
Steamen harmadaru az alapjatek.
-
Injun
senior tag
-
Injun
senior tag
51-es vagyok és az lenne a kérdésem,hogy tudna-e valaki adni nekem coop-ban fegyvert?Semmilyen bosst nem tudok legyőzni.Max. 1-2 centi tűnik el az életcsíkjából és hát ez így nem annyira élvezetes számomra.Köszi.
-
Edem05
őstag
válasz Anonymus23 #5932 üzenetére
C:\Users\NEVED\Documents\my games\borderlands 2\willowgame\savedata\76561197985266921\
itt találod meg.
-
Anonymus23
veterán
Segítsetek már pls,, kerestem már, de nem találtam meg, hogy hol vannak a játék mentései?
Újra kell raknom sajna a gépet...
Előre is kösz, ha valaki segít!;) - The Power of the Light Side
-
Fortissimus
őstag
Now that Krieg the Psycho has been unleashed, SHiFT codes for a Golden Key in Borderlands 2 to celebrate!
PC / Mac: KBCJT-JJJ6W-9WXJB-BTBTJ-XJWTF
Xbox 360: K35T3-TJR95-TBS36-WXBT3-T35CS
PlayStation 3: CB53J-XJZCB-5CC5B-H3WTJ-WX95Btwitter:
PlayStation 3 SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: WBWTT-HJSC3-CW5K3-SJ5JJ-BJF69
Xbox 360 SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: K3CBB-5JFZC-J3S3R-5FTT3-W5RBR
PC / Mac SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: CT53B-K3BX5-H5FTB-BTT3J-J995C
[Active through 5/30][ Szerkesztve ]
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
BandiHUN
veterán
válasz dejaris #5928 üzenetére
Az 1-ben voltak arénák PvP harcra is,de csak max.4 ember,és el is kellett oda menni,és ott se mutatta csak az aktuális meccset...de végülis nem is baj ez így.Ez egy coop game,legalább nem erőltetik a duelezést se,hogy úgysem jelenik meg sehol,mennyit nyert az ember.Viszont ritkább skinekkel,fegyókkal lehet villogni De méginkább normális játékkal és segítőkészséggel.Nomeg azért igaz főleg a BL1-ben,mert itt annyira nem számít,divat is volt az egymás cuccokkal való kisegítése,cserebere.Coop gém,nem verseny,na Akinek ranglétra kell,ott bármelyik másik FPS.Arról nem is beszélve,hogy mindenféle statra van minden ranglétrás játékban csalás,machina,vagy ha más nincs,akkor haverok "boostolják" egymást az egekbe,ide nem hiányzik.Szerencsére moddolni se lehet egyszerűen brutál holmikat sem...
-
BandiHUN
veterán
válasz dejaris #5926 üzenetére
Hogy szórakozz,befejezd a kalandokat,próbálgasd a skilleket variálni,megszerezni holmikat...coopban könnyű "elütni" az időt...
Persze aki nem "érzi" a játékot,az örül,hogy főszál kész,max szint kész,és elég.Nomeg ott a többi karakter...ízlés kérdése.Mondjuk bár szeretem a játékot,de Én 0-ról nem csináltam új karikat...Mechromancerrel végigvittem mindent(főszál),Siren-el már csak TVHM+,a többi karim csinált van csak,sőt a gunzerkert még ki se próbáltam pedig 5mp egy mentésben karit cserélni,utána folytathatja az ember másikkal.Csak a pontokat kell elosztogatni De nem fogott meg a gunzerkelés.Lehet azért Bee-vel ránézek,üthet azért egy dupla Sand Hawk critical asoldier turrete nudli,megintcsak max.figyelemelterelés,még a Mechromancer robotja sokkal jobb.Zeroval meglógni lehet,és irtózatos criticalsebzésű karit lehet skillfázni,az tűrhető.De Bee mellett annyira nem számít az sem...ellevős jól célzóknak.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz dejaris #5923 üzenetére
Asszem' UVHM is csak akkor van,ha megvetted a +11 szintet...ott azonnal skálázódik mindenki rád+föléd max 4 szinttel,asszem' 4x életerő az ellennek,de a fegyók is nagyot sebeznek,a criticalra nem tudom hirtelen több-e a bónusz,de a slagra 2x helyett 4x sebzés jön...
És mivel az életerő és a pajzs olyan sokat nem nő,coopban brutális és profizmust igényel,Bee-vel és criticalokkal annyira nem vészes.Viszont majdhogynem muszáj a Bee,vagy mégha jó is az ember,elég hosszúak lesznek a harcok,mindenkibe sok kell.Még criticalokkal is...talán párféle ellenféltípus is csak UVHM-ben van.Szerintem nem rossz dolog,mióta van,én csak azt tolom.Elementalresist is mintha több lenne,vagyis azért érdemes többfélével menni.Bár most BL1-eztem,itt piszokul úgy érzem,hogy alig van az elementálnak szerepe..hiába a tizen-50ezres kipotyogó számok,ha a fegyó meg criticalra milliósat tol az ellenbe,és abból is kell jópár...épp emiatt a gránátok is bár látványosak,de inkább csak pánik,a legjobb narancs gránátok se tudnak kicsinálni egy mezei ellenfelet se,talán 1-2 kisebb skaget talán.
Homing Quasar és Storm Front jó,pajzsot szed,áram,megzavar...slagos granyó még lehet jó UVHM-ben,mert az 4x sebzés...Bonus Package megintcsak jó,elég erős,DE nagy körben,könnyen vicceli az embert szűk helyen vagy homing-ban...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz MARV6969 #5920 üzenetére
Én olyat tudok elképzelni,hogy mintha lenne egy terep,ami szobákból áll,minden szoba más,végig kell menni talán egy random úton a szobákon,random generált feltételekkel bedobott ellenfelek mellett.
Mintha a Moxxi'Underdome wave-i lennének,és a wave után átmennél a másik "szobába",amiből ugye volt 3(helyszínek).Én így tudom elképzelni.ami lehet még,és LEHETNE,hogy 1 nagyobb terep,"ellenőrző pontokkal",amiknél random sorsolódnak ki a megölendők,esetleg REMÉLEM feladatok is,vagy legalább időre védés,talán gyűjtögetés,ilyesmik.Nomeg meg lehetne spékelni szerezhető bónuszokkal,mint az 1 Knoxx DLC-jében a power core-ok gyűjtése,amit nem is értek,hogy maradt ki a 2-ből...pedig még többet dobott volna a játékon,ha a nagyobb ellenfelek dobálnak ilyen azonnal ható rövid idejű buffokat,pajzsregen,+critical hit,gyors futás...de pl.szívatóst is,elejtett gránát,Tediore fegyver eldobása az emberre,halál előtt egy előrántott fegyóból pár lövés,esetleg néha a nem szétrepülő(nem elementálhalál,csonkolás) ellen még életrekel x mp múlva...
Sok volt még ebben a játékban esély,hát nem tudom.Pont ma olvastam valami cikket,amiben azt taglalják,hogy tulajdonképp ígyis a Gearbox úgy csinálta a BL2-t,hogy a Sega pénzét fektette bele,akiknek viszont csináltak egy bűn rossz Alienolonial Marines-t...sajnálnám,ha valami "gond" támadna ebből,mert kéne még DLC és Border 3 is,nehogy rámenjen valami trükközésére a Gearbox!A CM-t meg nem sajnálom,akkor se veszem meg,ha jó De így legalább nem is aggaszt...a BL2 viszont remek.Még ma is találtam olyan küldit,amit eddig észre se vettem,ilyen vörös repülő Skag-Hunter hibrideket kellett 20at levadászni Fyrestone környékén...meglepett,hogy a sok repülő izének volt egyedi többféle támadása,mozgása,elég jól megküzdöttünk,pedig még autóval is segítettünk,stb...pont jó volt,új kari,még nem csinált küldi... A doki adta Sanctuary-ban,előtte kellett Skag és Hunter darabokat szedni...sajna a pöcsölésnek csak 4 eridium jutalma volt,reméltem valami még nem látott feliratos fegyótSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
dejaris
addikt
válasz BandiHUN #5922 üzenetére
A beevel valo vicceskedes leesett. En arra vagyok kivancsi, hogy milyen logika szerint pattog a conference call golyoja?
Amugy en elertem az 50. szintet. Igy, hogy elertem a maxot milyen kihivasok vannak meg? (Jo tudom, hogy van 61. szint is, de nem vettem meg meg. De ott is fenallna ez a problema)
-
BandiHUN
veterán
válasz dejaris #5919 üzenetére
Az egyik legjobb fegyó,mert sok sörétet lő ki...önmagában nem túl különleges,talán annyiból,hogy shotiként is kicsi szórása van,gyorsak a lövedékei,nagy a fire rate és gyors a tárazás.
Viszont,mint minden többlövedékes cucc,ez is a Bee shielddel arat nagyot,mert az ha nincs sérülve a pajzsod,dob minden egyes lövedékre plusz asszem' 61en 120ezer sebzést..a conference call lő ugye 5golyót,ami a képen van,az azért így igen szépet pukkan Régen a Bee még erősebb volt,mert MINDEN apró fegyóból kijövő szöszre rászámolta a plusz sebzést,akkor gondolhatod,mit sebzett a conference a sok pattogó izével
Egyébként pl.ezért jó még a Sand Hawk smg is..bár az adatlap nem írja,és nem tűnik nagy számnak a sebzése,sőt nem szemhez emelve bűnlassú...DE 7 lövedéket lő ki,ráközelítve burstban gyorsan is,a lövedékek úgy mellek a levegőben,hogy a középső egyenesen,majd attól jobbra-balra 3-3 golyó,egyre nagyobb függőleges mozgással,a kilőtt golyók így egy távolodó madár látszatát keltik,ahogy csapkod a szárnyaival...
Szóval az még jobb is,mint a shotik,mert nagyobbacska tár,gyors reload,és ugye 7 golyó rátolva az elementált(gyárilag elementálmentes esik asszem csak,pedig lehetne bármilyen),és erre a +120ezret,igen ütős,2-3 tár egy legzorallabb Constructor 3.0 UVHM-en,criticallal,de a bossokat is szedi ERŐSEN.
Csakhát a Bee-s harc hátránya,hogy addig öröm,amíg nincs sebzés,viszont a Bee kapacitása nudli,és jópár másodperc a recharge delay,mégha seperc alatt teleszalad is,az embert pillanatok alatt földre küldik.Viszont ha nem kap sebzést,agyaggalamblövészet.Főleg a Sand Hawk-al,robotok ellen,amiknek a 2 karjuk a critical,mellbelövöd és a szélső golyók le is csonkolják Alagutakban,szűkebb helyeken is öl,vonalban jövő ellenségeknél egy 5ös burst leterít 3-at is simából,de a badassok is fekszenek pár bursttól.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
MARV6969
tag
SPOILER
újjabb hírmorzsák a 4. DLC-ről [link]
egyre kíváncsibb vagyok pl erre:
"Dragon Keep is basically a stage where you play a table game parody of Dungeons and Dragons, with Tiny Tina playing the role of dungeon master, rolling the dice, changing names and character attributes on the fly."[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
No,toltam egy kis 61-es pszichózist én is...UVHM,4en,végjáték+pár side quest,qvanagy mázlival profikkal,az annyira nem pofátlan kategóriából,hogy csak lesegettek minden jobb cuccot is,esett Conference Call
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/594751982979852508/D05D98EB8CFF09E2BB22ADD100CC5D22C70672FF/
Elég fura egy karakter,nem túl Bee-barát sajnos,mert sok képessége olyan,ami önsebző+olyanok is vannak,ami a többiek által is sebezhetővé tesz!Véletlenül kilőttek párszor...nem rossz a fight for your life lecserélése,elég hosszú idő,és lehet dobálni dinamitokat,ha mégis meghal az ember,akkor egy nagyot még robban Bár ezek skill tree függőek...robbanó és tüzes cuccra van bónusz,sajna a többi karihoz képest szinte minden valami más rovására megy,pl.jócskán növel elementálesélyt,de bejön vele a 10+ % önsebzés esélye is,megintcsak nem Bee-barát.Látványos az ellenfeleknél viszont és hasznos,hogy van képesség,amivel ha elementál fegyóval öl az ember,akkor az ellen egy olyan fajta nagy novával hal meg,csoportok ellen elég durva.Action skill hosszú,de látom a vesztem,UVHM-ben elég gyenge a dolog,igaz lehet véletlen,de a baltadobálás mintha criticalon egész szépeket kapott volna le a Varriorból,de ez nem 100%,másra fogni nem tudom,mert a skacok lőtték rendesen,és csak lassan fogyadozott őkelme,tehát...majd egyedül ránézek.Annyi tuti,hogy UVHM-en nem sok haszna val a meele-re élezettségnek,szóval ésszel kell nagyon nyomni,de talán a Mechromancernél jobb.Kár,hogy a jobb szélső skillfa szinte felejtős,mert mindkét ága önsebző tulajdonsággal(felgyulladás) jár együtt,igaz 1 buildot próbáltam csak ki,ha nem bántja a pajzsot,lehet jó,mert viszont utána égő állapotban vannak jó bónuszok.Egyedül mindenesetre elég lutri,coopban viszont szerintem egyedi és szórakoztató,HA megszokják,ne lőjenek rá az emberre,ha psychóval van,gránátra meg nem mondom,sebződik-e.Mindenesetre jó csapattal szórakoztató kör volt.Még jó dolog,legalább futni gyorsan lehet az action skill alatt,az 1 után azért hiányzott a dolog,mert a sirennel annó így elég jól lehetett haladni,meglógni,ez itt is működik.Classmodot csak automatából vettem,ilyen irányban passz,mit javít a karin,vannak jó kis fegyver és elementálerősítők,de félő,hogy marad ott is a valamit valamiért elv.Mindenesetre majd kerítek egy jó kis nagykapacitású gyors pajzsot is...Unkempt Haroldd-al+gondolom egyéb robbanó/tüzes holmikkal is egész jól lehet aprítani,másom nem akadt,mert egy elektromos 61-es Mechromancer kariból gyártottam a Krieget,minden jobbára áramra kihegyezve.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Devil Smile
őstag
nah akkor nem csak nekem tetszene egy ilyen..
Krieg lvl8.. Mancy 53 utan elegge szokatlan remelem fentebb mar jobban adja..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
BandiHUN
veterán
válasz dejaris #5912 üzenetére
Néha van ilyen bug,hogy 8-as lesz a lobby,de elvileg működni működik,ahogy láttam,annyi baki szokott lenni,hogy 4 ember a max,és az ilyenek ugye attól megjelennek a játékkeresőben,és megpróbálhatsz csatlakozni,de ki is írja,hogy a maximális játékosszám elérve vagy mi.
Egy dolog hiányzik a BL1-ből,ha már coop...hogy ott még lehetett címet adni a lobbynak,hogy pl.kiírtam,Magyaroknak,vagy hogy Crawmerax run,akármi.Most viszont mivel nincs ilyen,az aktív missziót látni,aminél tart a host,DE ugye ez semmit nem jelent,mert 90% eséllyel NEM épp a főszálat viszik az emberek.
A másik,ami nem tetszik,hogy a BL1-ben beszállhattál a kisebbekhez segíteni,sőt az elején volt inkább gond,hogy a magasabb lobby-kat nem is látta az ember a keresőben...viszont kis haladás után mehetett "visszafelé".Ok,volt hátránya,az,hogy kicsiként bejöhettek a fullos nagyok...de kirakni ki lehetett őket,kiírni is kiírhattad,hogy LVL+-5 mondjuk,ez még mindig jobb volt,mint most,hogy simán elzárják az embert.Közben meg legyen már a host dolga,kér-e segítséget,és ugyan bocsáttasson meg az embernek,hogy menne kisebbekhez is mellékküldit csinálni,ésszel,csakhogy játszhasson rendesen,mert 61-en piszok kevés,aki még a kalandokkal szöszmötöl.Bl1-ben remekül elvoltam én is feleannyisokkal is,normális ember nem darál,mert megteheti,csak besegít a lobbynak keményebb elleneknél,ha kell,és felélesztgeti őket,attól még remek körök mentek,és az alküldiket is lehetett közösen vinni.
Egyébként a hétvégén BL1-eztem,és meglepődtem,milyen sok lobby van,amikor 2éve még azt toltam aktívan,sokszor nem voltak feleennyien se!És ráadásul kultúráltan...na jó,kisebb apró bug,hogy valami lelte a mikrofonomat,búgott,nem vettem észre,és inkább kidobtak szó nélkül 3 lobby-ból pár perc után,mire a negyedikben szólt az ipse
Nagyon kéne a BL2-ben a nevezhető lobby és a nyitottság.Lenne a mostani plusz egy "ömlesztett" lobby,már egyszerű is lenne coopozni,mert vagy közeliket engedek be,vagy bárkit,és nagyobb eséllyel talál az ember nemszeretem missziókhoz segítséget.Azt meg megint nem értem,miért ne lehetne kint az aktív misszió...bár ugye ez még nem mond arról sokat,hogy az illető pl.bossfarmozik épp.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
addikt
válasz Devil Smile #5911 üzenetére
Ha az UVHM tényleg olyan nehéz, mint ahogy hallom, lehet nem is lenne rossz ötlet.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
dejaris
addikt
válasz Devil Smile #5911 üzenetére
En egyszer lattam egy 8 foset, amiben csak egy ember volt. Ez valami bug lehetett?
-
Devil Smile
őstag
kar hogy a 4es coop-ot nem bovitik 6ra.. lehetne menni 1xre minden karatkerrel.. igazi hentelde lenne..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Psycho = berserker stílus, de teljesen élvezhető. Szerintem ezt a kasztot tudatosan tartották vissza az elején. Az első részben is benne volt, ide is illik.
-
fi:zi'k
nagyúr
Ha vkinek van lvl 50<x<61 eldobandó Haroldja, akkor ne tartsa magában, szívesen átveszem.
Bár még mindig jól boldogulok, azért 4 db 60-as rabid stalker már majdnem sok volt.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
sittes79
addikt
Aki játszik psycho-val, szívesen csatlakoznék! level 7 vagyok. köszi
steam név: baluka79
[ Szerkesztve ]
-
nesh20
aktív tag
I am a Man of Fortune, and I must seek my Fortune.
-
sittes79
addikt
Amazon.com-on 10 dodóért zsákoltam be!
-
warcat
veterán
Akinek sürgős,már GMG-n is kapható Psycho ,voucherrel 8 ojró.
Talán a legolcsóbb gamersgaten,kedvezménnyel kb ~7 EUR[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
intercooler
őstag
válasz TESCO-Zsömle #5896 üzenetére
Nem mennél sehova nélkülem
-
Devil Smile
őstag
szep h megint csak kb 300byte volt a dlc..
kivancsi leszek mit nyujt..
lvl1..[ Szerkesztve ]
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Riasztó topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Path of Exile 2
- Delta Force (2024)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest