Hirdetés
- Yettel topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Meg csak 8 kell

-
DariusTrox
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Sejtettem, hogy van nagyobb erejű Harold, köszi a képet így biztosan tudom, hogy megéri várni.
-
dejaris
addikt
Na megvasaroltam vegre a jatekot. Lehet coopozni

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DariusTrox
üzenetére
Siker. Megvan a 61-es Bee és a Harold.
Farmolhatsz ilyet is, az enyém nem ilyen, annak csak 3.0 a tárazása, szerintem ez már csúcs körül van.
Ezt pedig kedvcsinálónak:
-
MARV6969
tag
gyűjtőknek, megszállottaknak [link]
-
Injun
senior tag
válasz
DariusTrox
üzenetére
Mit jelent az,hogy egy fegyver mellett csillag jelölés van?
-
Devil Smile
őstag
PS3: KTC3B-9BR3J-66WKT-SJCTT-RBZWR
PC: KBCTT-5JSTW-3SXJ3-BBTT3-RTTK6
X360: 5JKBT-6W6BH-C5ZTF-WRBTB-J9SWZ -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
DariusTrox
üzenetére
Ma pl 56-58-asok ellen csapattuk BB-val és még használható volt. Persze jöhetne belőle az újabb, de még mindig jó.

-
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Tudom, ezért van kettő belőle.

-
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nekem 54-esen még mindig elég jól dolgozik az 50-es Harold. Pláne mióta alakítottam a pontok elosztásán.
-
DariusTrox
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Biztos van, de azt még nem farmoltam

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DariusTrox
üzenetére
Aztán rájöttem, hogy te 61-es szintnél szerezted, úgyhogy még durvább lesz. Én most betáraztam egy 58-ast. Bee is van magasabb szinten, ugye?
-
DariusTrox
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ez az én Harold pisztolyom
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DariusTrox
üzenetére
Nézd már meg, ez jobb vagy rosszabb, mint a tiéd?
Csak, hogy ha lesz elég tokenem, tudjak mihez viszonyítani.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A híres bagoly szarkazmus.

-
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Szerintem viccesek a stalkerek, főleg a Rabid.

-
genndy
addikt
Így van, küldetésjutalomként van narancsra nagyobb esély, lootban iszonyú ritka (alacsonyabb szinten legalábbis,de szerintem narancsra még az 50 is alacsony).
A 'ládán' a Sanctuarysat értettem, ha jól tudom abból mindig lila jön.Melyik szerinted a 'legszarabb'? Elég a neve, spoilerben is lehet.
-
válasz
sittes79
üzenetére
én tegnap értem el az 50-es szintet, és az egyetlen legendary cucc, amit láttam, az a Flame of the Firehawk volt. lootban 0, azaz nulla darab érkezett.
miután már nem járok messze a TVHM-ben az Arid Nexustól (túlszenvedtem magam a játék legsz**abb küldetésén... aargghhh), most már kíváncsiságból farmolni fogok egy Bee-t... -
sittes79
addikt
Az normális, hogy lassan lvl 20 leszek és nem esett még semmi legendary cucc sőt még lilsa se

-
DariusTrox
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem bánod meg. Utána minden sokkal egyszerűbb lesz.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DariusTrox
üzenetére
Szuper, köszönöm. Akkor rá is nézek a DLC-re, csak jussak el a bárig, utána nyert ügyem van, már a fősztoriban sem állok rosszul.

-
DariusTrox
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen, lehet farmolni tokent és nagyon megéri a harold
iszonyat jól működik 61-es szinten, mint mindig most is csak azt használom slag fegyverrel, bár már nagyon régen játszottam, de ha lesz időm tuti farmolok még egyet, biztos van jobb ennél, ami most van nekem -
intercooler
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Akkor azt benéztem
elvileg ott is kell emelkedjen a szintje. -
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
Nekem most épp megy.
-
Devil Smile
őstag
Nektek megy a border? offline vagyok nem tudom attenni online ra.. haver se.. azonnal offline leszek..

offline modba tudok jatszani de coopba mennek..
megjavult Steam halt meg kis idore..aruhaz sem volt elerheto se semmi..
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
intercooler
üzenetére
Egyébként nem tudom,hogy 61-esként vajon normál és tvhm-ben is vajon 61-es cuccost dobnak a bossok?Mert ugye úgy azért könnyebb...
Azt tudom, de itt a THVM volt a kérdés.
-
intercooler
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Szerintem meg szinthez igazitja, le is volt írva
Ha 50es vagy és belép melléd 1 61es minden 61+ lesz, és bossok is min 61 és olyan cuccokat is dob. -
BandiHUN
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A kihívás oké is,én is járok farmolni...csak ugye coopban a "mi legyen az egyszem holmival" is ott van,amit ráadásul páran pofátlansággal,kilépéssel le is tudnak...
Egyedül meg rém unalmas,mégha megy is,1-1 bosst ölni 10-20-xszer,mire dobja a kívánt holmit.
Egyébként nem tudom,hogy 61-esként vajon normál és tvhm-ben is vajon 61-es cuccost dobnak a bossok?Mert ugye úgy azért könnyebb...A moddolás meg ki is merül pl.nálam is ilyenben,hogy rendes,létező fegyókat igazítok/teszek be...én úgy vagyok vele,hogy inkább coopozok,ha van időm,mint órákat bossokkal egyedül eltölteni 1-1 holmiért,bár pl.a Lyudára mentem vagy 100szor,és nem dobta a mocsok a templomnál->meguntam,kerestem kódot.Conference Callnál vagy 5-öt végignéztem esni+seggfejt lelépni vele->kód,nem gond,nyugalom.Azt persze én sem szeressem,amikor valaki "összerakott" nem legál fegyóval/pajzssal jön...de szerencsére mások sem.Persze van,aki csak a Bee miatt pampog,de el lehet magyarázni,mi is az a cucc,hogy megy,hol lehet szerezni.UVHM-ben meg BÁRMILYEN legál szerkóval lehet ugyanúgy térdelni,szopni,mint bárki más...4embernél ha már 2 amatőrebb....

-
MARV6969
tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Néztem videókat, ahol Quasar gránáttal (annak is meg van a kódja...
) egyberántják az egész kis csapatot, és egyszerre adnak nekik... legalább egy Gunzerkel szerintem kell, aki akár két Maliwan Norfleet-tel (slag-áram, slag-sav, sav-áram), vagy két Tourge Calla (Herold)-val működik közre, ami nagyon hatékony 
-
MARV6969
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
...vagy feltehetem egy-két változat kódját....

-
BandiHUN
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ha kell,adhatok egyet...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Devil Smile
üzenetére
Most még erre: amúgy tudja valaki, hogy az UVHM-ben a Torgue DLC farmolás ugyanúgy működik Pyro Pete bárjában? Mert ha igen, az nyerő lenne, egy 60-as Unkempt Harold.

Csak el kell vinni odáig a DLC-t...
-
Devil Smile
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Csak azert keredzem mert Hyperius-t akartuk tegnap lenullazni haverrommal es nem sikerult meg elotte mar parszor probalkoztunk 2-3-4en azzal a bossal aki egy sarkannyal van nem jut eszembe a neve...kis arena maki+ sarkany a makit az kinyirjuk de a sarkany utanna beporog es onnantol mar csak szagolgatjuk a fuvet...
van vmi jo kombo hozzajuk? Hyperiust mar probaltuk elektromos savas cuccokkal RPG SMG Sniper es kb semmi a kis healing robotokat tegnap utolso probanal mar sikerult kb felig lesebezni de aztan ismet csak a szagolgatas maradt.. brutal gyors elektromos 9k-s SMG vel probaltam + 30% SMG DMG relic + elektromos class mod..
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Devil Smile
üzenetére
Ezzel sem lesz gondod, ha meg túl erős vagy, úgysem kihívás.

Legalábbis 57-58-as ellenfelek ellen is hat.

-
wesker24
senior tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Ennél jobb Bee Shield már csak a 48k-s AMP Damage-os van régebben ugye 65k-s AMP Damage volt de ezt utólag nerfelték mert túl erős volt .
-
Devil Smile
őstag
Milyen adatokkal rendelkezik egy jobb Bee shield? csak azert a kerdes h farmoljak tovabb v mar jonak szamit egy ilyen
19e shield
6,44 recharge rate
14e korul van a delay
41e amp dmg
vmi ilyesmi.. fejbol nem tudom pontosan..
-
Hun Mallior
tag
Még akkor utolsónak annyit, hogy már többször rendeltem a szukits.hu-ról és meg kell hagyni, elég szépen dolgoznak. A könyvek annyira újak, hogy szerintem Én voltam az első aki konkrétan kinyitotta őket...nem üzletből valók, hanem nyomdából, és a csomagolás is durva
(nagy doboz benne lefóliázva, külön-külön, aztán egybe) Megvoltam elégedve velük nagyon, remélem segítettem dönteni 
-
maross
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ebben benne van a teljes alapitvany sorozat, ezt erdemes megvenni. A tobbiben osszegyujtott asimov regenyek, illetve nem asimov altal irt alapitvany - kiegeszitok vannak (ezek azt hiszem A B C neven futnak, nem szamokkal)
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Hun Mallior
üzenetére
És ebben vajon minden benne van?
Mert találtam egy olyan kötetsorozatot is az oldalon, hogy "Asimov teljes science fiction univerzuma" ami legalább 10 kötetes...
Am köszönöm, elmentettem a linket. Ha minden jól megy két héten belül meg is rendelem.
-
maross
nagyúr
válasz
Hun Mallior
üzenetére
el a 40% kedvezmeny, 14970 egyben az 5 konyv. En a stanislaw lemmel szemezek, arra is van 40% kedvezmeny. igaz hogy a konyvek 18-ba fajnak osszeadva, ok pedig 23-rol inditjak a 40% akciot, szoval figyelni kell
. Irtam is a supportnak
. -
maross
nagyúr
válasz
Hun Mallior
üzenetére
Siman megeri, de tenyleg
. -
Hun Mallior
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szukits<----azt hiszem még él a 40% kedvezmény az ingyen szállítással...én is gondolkozok, hogy érdemes lenne megvenni a gyűjteményt (Asimov). 15k az 5 könyv.

-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
jó reggelt

-
nagyúr
Van kedve most vkinek csapatni UVHM-ben? 52-es vagyok.
-
maross
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A nagy asimov gyujtemeny 6. reszet sikerult 2x megvennem, van egy tok uj peldanyom elado

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én? Aki életében egy Asimov könyvet se látott még? Ne viccelj már...
A robotika három törvényére van a játékban két utalás. Hyperion területeken a hangosbemondó szokta emlékeztetni a robotokat a három törvényükre (átírt változat, az első törvényük: "Jack is your GOD!". valamint a robotok néha azzal a csatakiáltással lendülnek támadásba, hogy "First law disabled!" vagyis az első törvény letiltva. Ugye az első törvény kimondja, hogy "A robotnak nem szabad kárt okoznia emberi lényben, vagy tétlenül tűrnie, hogy emberi lény bármilyen kárt szenvedjen."
A robotika három törvénye Asimov legközismertebb találmánya. A második a pozitronagy.
Nem kicsi flash volt, mikor először hallottam robottól a csatakiáltást...

Tervben vannak a könyvek, csak nem olcsó és a beszerzés sem egyszerű. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem ma esett le, így 200 óra után. Hihetetlen vagyok.

Jó, de te átlagon felüli sci-fi műveltséggel bírsz. Milyen Asimov-utalások is vannak benne?
Az Alapítvány-trilógia azért nekem is megvolt. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Elsőre.

Sőt, én külön kiemeltem minden játékostársam számára az Asimov utalásokat.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Devil Smile
üzenetére
Grat!

Más:
Nektek leesett már, hogy az "EXP Loader"-t azért hívják így, mert "exploder"?Ősz óta játszom.

-
MARV6969
tag
Csak az érdekesség kedvéért: a Gearbox fórumról csatolok egy oldalt [link], ahol már a BL3 is szóba kerül, olyan szinten, hogy mi az, amit a leginkább szeretnének ha módosulna... (mi más: több, jobb loot, több tárhely)
mert a BL egy zsákmány gyűjtő játék volt
és remélem e tekintetben a BL3 a BL1-hez fog hasonlítani! -
Devil Smile
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
12.re meglett

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Devil Smile
üzenetére
Nem gondolod, hogy dobja csak úgy.

Farmolni kell szépen.

-
sss
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Úgy rémlik, hogy 3-3,5% az esély, hogy bee-t dobjon.

-
Devil Smile
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
kinyirtam es csak egy granat modositot adott...

-
Devil Smile
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
koszi meglesem este.. -
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
SPOILER
Szerintem érdemes a class mod-okkal kezdeni. Amelyek szóba jöhetnek szerintem, mert vagy a Bee hatásfokát növeli, vagy a team elementál demage-t, vagy magát az elektromos demage-t és resis-t, pl:Technophile Class Mod
+ Shield Capacity
+ Shield Recharge Rate+ Strength of 5 Gorillas
+ Interspersed Outburst
+ Fancy MathematicsCatalyst Class Mod
+ Team Elemental Effect Damage
+ Team Elemental Effect Chance+ Wires Don't Talk
+ Shock Storm
+ Evil EnchantressZapper Class Mod
+ Electrocute Damage
+ Chance to ShockMore Pep
Electrical Burn
Wires Don't TalkPajzs:
- naná ,hogy Bee,
- gránát: Homing Quasar
Fegyverek (azokat sorolom fel, amik nekem beváltak, Tediore-okat nem említem, mert nem szeretem őket):
- smg: Hyperion legendary, vagy Maliwan alien (nekem kedvencem)
- pisztolyok: Maliwan Thunderball legendary (nem gyors, de pusztít), Vladof Very Rare (ha kimaxoltad azt a skill-t ami lecsökkenti a lőszer kapacitást, akkor az Infinity-t nem tudod használni, és abból nincs pl slagos)
- rpg: Maliwan Norfleet, Bandit legendary, Maliwan alien, Bandit alien
- rifle: DAHL legendary, Vladof alien, Chopper
- sati: Hyperion Conference Call, Hyperion Delivarence (bár van egy-két unique is, ami árammal nem rossz)
- sniper: Vladof legendary, Maliwan Storm (pearl) és még a Dahl legendary is szóba jöhet (csak kicsit lassúak a lövedékei), Maliwan Pimpernel is érdekes
nyilván, hogy másnak lehet más vált be, de én a több száz cuccból mindig eljutok ahhoz a 6-8-hoz, ami használható.
Én úgy alakítottam a skill-eket, hogy ha árammal lövök tüzet tesz mellé, ha meg pl tűzzel, akkor áramot, ha savval, akkor meg slagot, és általában team elementál demag-es class modot használok.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Devil Smile
üzenetére
Bee pajzsot Hunter Hellquist ad az Arid Nexus - Boneyards-ban.
-
Devil Smile
őstag
-
sittes79
addikt
Hi,
Legendary fegyók farmolására van valami tipp, guide, leírás stb.?
UVHM ez mit jelent?

Köszi
-
Erdei88
veterán
válasz
Devil Smile
üzenetére
Szívesen adok Neked egyet. Ha este hazaérek Rád írok
-
Devil Smile
őstag
En ugy hallottam hogy ha alt+f4 el lepsz ki akkor mivel nincs savegame akkor a legutobbi mentes marad tehat megmarad a fegyo.. igaz az addig megcsinalt kuldik v felszedett cuccok is vesznek..

lvl52 vegen vagyok de nekem meg BEE-t nem sikerult szereznem.. narancs fegyom meg pajzsom mar volt par de meg igazan jot nem nagyon talaltam.. a golden key boxba is rendszerint gyengebb fegyot kapok meg relicet..
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én ezért csak leírom, mi az.
-
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Az ilyen lopások ellen be lehetne tenni vmi 5-10 mp időlimitet, amíg a másik nem tudja felvenni.
Vagy teszem azt csereberénél lenne opció amivel meg tudod mutatni a másiknak a cuccod. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Legalább az UVHM-ben tényleg kell taktikázni, még jobban, fedezéket keresni stb.
Viszont van pár dumbó játékos.
Double Unkempt Harold + The Bee = semmi extrával nem nyomulok.1. "LOL u hav cheated wepons?"
2. "May I see your gun?" - > A minap voltam szemtanúja pont ilyen esetnek, amint dobta a srác "megmutatni", már vitte is a másik, nyilván ki is lépett azonnal.Könyörgöm, emberek, ez csak egy játék.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Devil Smile
üzenetére
10€
-
MARV6969
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
jól megijesztettek ezzel a 4. dlc-vel várja az ember, mert állítólag story dlc, aztán kiderül, hogy dobókockás-alvajárós-fejbeverős

én csak azt kérem, hogy közelítse meg legyen szíves az Armory-s dlc hosszát, színvonalát, loot-ját... csak ennyit
. Tehetnek bele akár arénát is, csak legyen nagyobb mint a CS Dome, és ne csak ebből álljon...!
Ámen! -
Edem05
őstag
Nesze nektek karakter DLC Máj.14.

-
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én már majd 3 szintet léptem egyedül.

De tényleg kell a coop. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
BandiHUN
üzenetére
Ez egy kis tér, ahol jön pár kör gyenge rovar, ennyi.

Én már váltottam szirénre, a Mechromancert nem erőltettem UHVM-ben, a robot sehol nincsen sajnos.
Ti amúgy hogy haladtok? Van már valaki 61-es? Ha igen, le a kalappal. Én 53-nál vagyok, de nehézkes, mivel itt gyakorlatilag csak coopban van esélye az embernek.
-
BandiHUN
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Egyébként ezt még nem próbáltam...viszont gondolom olyan jó nem lehet,ha a kutya se játssza,rengeteget coopozok,de még másnál se futottam bele,hogy ott tolná.Gondolom oka van...mert bossozni sze sokan bossoznak publicon,álalában kalandok mennek,ok,persze boss környékén járva illendőségből bekopogás némi lootra
De még az sincs,mint a BL1-ben,hogy a fullosok nagy része Crawmerax+armory és kész,itt meglepően sokan mellékküldiznek UVHM 61-en is.Igaz annyi morci,hogy a játék utolsó negyedét tolja mindenki,és azért már picit unalamas az a kábé 20küldi,ami online pörög...már rutinból nyomja az ember 
Kár,hogy a lootot nem úgy módosították,hogy narancs fegyók is esegessenek mindenfelé.Csomót toltam az UVHM-et,de pearl 1 esett valami bosstól,narancs pedig EGY SEM,viszont a világos/sötétlila holmikkal meg Dunát lehet rekeszteni...annyira nem néztem utána,de gondolom,nem csak a neves fegyók vannak narancsok...ígyis látni a töltőképernyőn olyan holmikat,amiket még a tyúbon se láttam,pedig elég sok videót nézek,ilyen complete legendary-kat is,de pár holmiról még mindig nem is sejtem,mi a fene lehet.Más:elektromos SMG-ből vajon mi a leggyorsabb fire rate-jú?Avagy mit a jó elektromosra kihegyezett Mechromancerhez?Olyan holmi kéne,ami elektromos elementállal sebez marhasokat...a BL1-ben is szerettem az árammal játszani
Gránátból pl.remekül hat és néz ki a homing quasar és a homing storm front elektromosból,fegyóból kéne valami "rázós"
Mivel a Bee megtolja a sebzést,inkább fire rate és méginkább elementál sebzés+esély kéne valami kemény.Nagyotpukkanó(critical) elektromos pontos pisztoly tippnek is örülnék... 
-
BandiHUN
veterán
Lehetne mégegy season pass...BL3-ról semmi hír,de ha lenne is,akkoris kábé,ha mint ez,akkor jövő ősz...és addig marhasok idő van.Ráadásul ehhez még trükközés sincs külsős DLC-kkel,mint pl.az Oasis volt,én a helyükben,ha tényleg azt mondom,ennyi volt a BL2,akkor kihoztam volna egy komolyabb Moxxi-szerű arénamókát,lásd BL1,avagy vagy editor,vagy valami hiper-ultimate mód,ami random generál a mapokra ellenfeleket és ölős/keresgélős küldiket.De én annyival is elégedett lennék,ha jönne valami olyan,hogy random akárhol mindenféle ellenfél előkreülhessen a semmiből,és rövid respawn idő,csak a bossok a helyükön,mekkora poén lenne,ha tényleg minden sarkon jöhetne pár rosszarc.Sajna most azért elégge frekventált helyeken van ellen,amiket sokszor ki is kerül az ember,stb.De milyen volna,ha bárhol beugrana az ember közelébe pár badass?

Az arénaharc meg alap,hogy jó dolog,HA a Moxxi-nál kicsit többet bonyolítanak rajta.A másik,ami sok másik játékban felbukkant,és itt is van pár olyan feladat,az a "horda mód"...itt lehetne annyi,hogy juss el a mapon random A pontból B-be úgy,hogy özönlik az ellen,ilyesmi...de úgymond folyamatosan...sok kicsi,néha 1-1 badass...oszd be a skulót,ne legyen járgány,és jöjjenek szemből is,hogy ne tudjon az ember meglépni.
Az 1-ből is nagyon hiányoltam azt,ami pl.itt a Roland kiszabadításakor,az új Sanctuary teleport várásakor van,hogy x ideig kell objektívát védeni,több hullám ellen,az alküldikben is van valami ilyen,amin mosolyogtam is,mert ott valami jelzőbójákat kell letenni,és velünk vannak a goliath-ok,stb-k a robotok ellen
UVHM-ben nem is tudtam megcsinálni überszerkóval se
Nem csak 1 frontos csata,és bármelyik bóját szétverik a 3-ból,szopi van. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Obliterátor
üzenetére
A 4. a season pass-ban, tehát igen.
-
Obliterátor
tag
Jól olvastam ? Tényleg ez lesz az utolsó dlc ?

-
sittes79
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Oh nagyon köszönöm...működik

-
SenorGrande
senior tag
válasz
sittes79
üzenetére
Nem miden Shift kódnak van lejárati ideje.
Ezek elméletileg még működnek, nyisd meg a Steam overlay böngészőben, úgy gyorsan be lehet őket szurkálni (Extras -> Shift code). Lesz pár aranykulcsod, így fel tudsz áldozni egyet-egyet már az elején.
Rendszeresen jön az utánpótlás is. -
sittes79
addikt
Sziasztok,
Elkezdtem a játékot, kaptam ilyen arany kulcsot, ezt érdemes elhasználni az elején vagy inkább magasabb szinten...
Másik, hogy majd coop-ban lehet csatlakozni valakihez, ha még nyomja egyáltalán valaki?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- OLED TV topic
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Szó szerint a Holdra vinné a játékosokat az új GeForce driver
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- IPhone 17 Pro max 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- ELADÓ AcerSwift3 (14" / AMD Ryzen 5 4500U / 16GB RAM / 512GB / HU)
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

elvileg ott is kell emelkedjen a szintje.

) egyberántják az egész kis csapatot, és egyszerre adnak nekik... legalább egy Gunzerkel szerintem kell, aki akár két Maliwan Norfleet-tel (slag-áram, slag-sav, sav-áram), vagy két Tourge Calla (Herold)-val működik közre, ami nagyon hatékony
lvl 50 folott sincs mar erosebb? v a 48k-s mar UVHM be farmolhato csak?