Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz TESCO-Zsömle #5958 üzenetére

Ez hol,miként esett?
    Mondjuk nekem más ugye,én eleve 61-es karit osztottam el,és "gyárilag" Slayer of Terramorphous és Legendary Psycho classmod...de a jobbszélső fához hozzá se nyúltam,mert önsebzős tulajdonságok rögtön,és a Bee miatt nem akartam.
    Egyébként aki tett be égős-önsebzős skillt,az végülis mit takar?Mármint hogy konkrétan ok,hogy meggyullad az ipse,és elkezdi a pajzsot szedni,vagy csak az életerőből?Ez utóbbi lenne inkább logikus nekem...hisz akkor megmaradna a pajzsválasztás szabadsága,mégsem kéne az extrákról sem lemondani,menne a Bee...de ígyis gáz,hogy más ágakon is kénytelen olyan tulajdonságokat választani az ember,ami gátolj és késlelteti a pajzsregent helyzetfüggően.
    Vicces,de pont az jutott eszembe,hogy ez mintha DIREKT ilyen anti-Bee-kari lenne...
    Ami működhetne is,HA kapna valamilyen hasonló pluszt lőfegyvereknél...mert Bee nélkül az UVHM még maga tűrhető,igaz akkor tonnaszám kell a lőszer,keményebb helyeken meg tényleg nehéz,de a bossok aztán lehetetlen!Ígyis hogy bújkáltam,hogy menjen a Bee,elvoltam a Varriorral negyedórát Sand Hawk-al is...robbanóra meg hiába az extra,a robbanós fegyók tűzgyorsasága nudli,az Unkept Harold az pöpec,de közelre,mert szétfelé repülnek a golyók...és bossok ellen nem sokat ér Bee-vel sem emiatt.Viszont remekül passzol az ipséhez sima játékban :D
    Kár,hogy nincsenek úgy megoldva a fegyók,mint az 1-ben,ahol nem külön"kaszt" volt a robbanós(Torgue) cuccok,hanem mindenen lehetett szinte elementálként azt használni...és ráadásul mivel a robbanás egyszeri plusz sebzés,a tűz-áram-sav meg hosszabb ideig folyamatosan sebez,ott se rúgott labdába mellettük.Az Unkempt Harold is csak azért jó,mert 5 golyó ha jól tudom,double-vel 10,az azért jó összsebzés.De egy átlagos fegyón,ami 1golyót lő,azon...amin csodálkoztam,hogy kerestem volna robbanós shotit...és NINCS.Annyira szűk a robbanós cucc választék...én adtam volna extra támogatást az elementál nélküli fegyókra is.Hisz olyan mindenből van...
    A tüzes cucc erősítés megintcsak jó...lenne,ha nem lenne ennyi robot,és nem lennének eleve a tüzes psychók,badassok,stb,mert azok ellen...a pár nem resist ellenfelet látványos ölni.De mint a BL1-ben,sajnos a sav itt is mindent visz,univerzálisan.Egyformára kellett volna csinálni az elementálokat,vagy mittudomén...már az 1-ben is mindenki savassal tolta szinte csak.Vicces,hogy pl.még a tüzes rakétavetők,Roaster,stb. is iszonyatosan gyengék,még Psychóval is!Sand Hawk-ból meg csináltam tüzest Psychózni,hát hiába a +40%,a savas ígyis sokkal jobb...talán az áramost éri utol.

Új hozzászólás Aktív témák