Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
válasz
DariusTrox
üzenetére
No ez nagyon frankó dolgokat ír. A legjobb, hogy újraindítható a UTVH és mindig alkalmazkodik szintben az ellen.
-
DariusTrox
tag
És íme az Ultimate Vault Hunter mód részletei: [link] úgy nézem elég izmosak lesznek az ellenfelek
és nagy előnye lesz a slag-nek, gondolom most arra próbálják kicsit rátéríteni az embereket, hogy sűrűbben használják. -
Devil Smile
őstag
koszi be is zsakoltam mind2ot 
-
intercooler
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
ezek nincsenek bent
Creature Slaughter
MechromancerSeasonpass csak kampány DLC-ket tartalmazza.
-
DariusTrox
tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Mechromancer és Creature Slaughter nincs benne
-
Devil Smile
őstag
Udv all
megmondana Valaki hogy melyik kieg nincs benne a season pass ba? mert most akciosan akkor begyujtenem azt is..

ha jol tudom eddig van:
Sir hammerlock
Mr Torgue
Captain Scarlett
Creature Slaughter
Mechromancer

-
DariusTrox
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hoppá, ilyen puskával még nem futottam össze
Szép dmg. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Akkor ez DariusTrox Zerójának ideális.

-
BorgBoss
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na igen, van ennek sok kistestvére, mely alacsonyabb szinteken ugyanolyan jó szolgál

És ehhez mellé raksz egy jakobs recoil reductiont, az a frankó. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Amindenit, ez jól hangzik.
Én továbbra is a Bee pajzsot farmolom attól a rádiós szerencsétlentől.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na akkor a cél ennek a fegyvernek a megszerzése.

-
TESCO-Zsömle
titán
Speciel a legjobb távolsági Critical Sniper lila... Sebészi pontosság, nagy tár, jó tűzgyorsaság, és hatalmas Crit. Aki messziről szeret "operálni" annak kötelező darab.
-
válasz
DariusTrox
üzenetére
így-így, nekem is ez a dilemmám, egyes fegyverek úgy a szívemhez nőnek, hogy komoly lelki trauma megválni tőlük

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
DariusTrox
üzenetére
Sok értelme nincs akkor a golden key-nek. D:
-
warcat
veterán
Shift kódok,amik nálam működtek most
W3WJ3-3JXTT-6RW5T-SB53B-XJBX9 3 GK ,Pax East-ért
CTWTB-JTBW5-KFTTT-JTB33-JTBWB 1 GK
WTCJ3-SHH3K-KFJT3-JBJ3J-H5965 Facebook 1 GK
5T5B3-CWJSK-KRTJT-TTJJT-9HW63 1 GK
KJ5BT-FBKSK-KXJ3T-3BTJT-FJX5C 1 GK
WT5TB-XC5ZC-CX3T3-BBT3B-B35WB 1 GK
WTCBB-H5WHC-5F3T3-TBT3T-HR6TJ 1 Facebook GK
K3K33-3W9JT-6XJJT-TB3JB-HWZZF 5 GK -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DariusTrox
üzenetére
Na látod, tehát végül ugyanott van. Persze, több hely sosem baj, de inkább a többi újítás (karakter és DLC) minőségére koncentráljanak.
-
DariusTrox
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Sokszor nincs szívem egy ritka fegyvert eladni, igazából csak a legendary gyűjtemény miatt kellene nekem a több hely, de így, hogy bejön az új fegyver szint, biztos ki kell szórnom párat.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DariusTrox
üzenetére
Miért olyan lényegesek ezek a helyek?
Backpackben meg úgysem kell annyi mindent tartani, széfből meg több is van. -
Helmoras
őstag
válasz
DariusTrox
üzenetére
Én se vagyok valami jó angolból, csakhát a remény legyen már meg, aztán lehet igazad van és tényleg csak 1-1 et ad :S
-
Helmoras
őstag
válasz
DariusTrox
üzenetére
de azt nem irja hogy csak 1-et ad csak hogy 50 és 100 ba kerülnek majd az upgradek. ezlrt reménykedem hátha több. Bár én még kicsi vagyok szal a bankot pont letojom :S
-
Helmoras
őstag
válasz
DariusTrox
üzenetére
2 upgrade lesz az lehet hogy 2-2 hely is akár nem ?:S
-
DariusTrox
tag
Újabb infók az érkező frissítésekről: [link]
Elég soványka az a + 2 backpack hely meg bank hely
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Devil Smile
üzenetére
Ne kezdd!

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
"Leave the military... Come, to Pandora... Standing and stuff..."
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez a dúdolás... kész.
"I could not be more bored."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Kész, sírok ezen a játékon.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Újszülöttnek minden vicc új.
Most híreket pakoltam ki délután és addig ment a játék a menüben. Erre hallom hogy beszól a játék hogy hol vagyok, brunyálni mentem vagy elaludtam?
Ez kész. 
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DariusTrox
üzenetére
"--BOOOOOOOOORING! You don't wanna hear about that, Vault Hunter! You wanna hear about LOOT! AND PECS! AND EXPLOSIONS! I'm Torgue, and I am here to ask you one question, and one question only: EXPLOSIONS?"
-
DariusTrox
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Mr. Torgue-nál? Kizárt! Ő a legértelmesebb egész Pandorán

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Vajon értelmesebb lesz, mint Mr. Torgue?

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ha már mondat... Kíváncsi leszek Krieg-nek lesznek-e épkézláb mondatai, vagy csak hörgés, gagyogás, röhögés...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
...és akinek minden mondata haiku.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
DariusTrox
üzenetére
Jah és Zero az egyetlen kari aki nem liheg!!!
Meg akinek 4 ujja van...

-
DariusTrox
tag
Kipróbáltam sok fajta build-et, az elején csak snipereztem (minden fps játékban nekem ez a lényeg a sniper
) nagyon könnyen vittem végig. Terramorphust először sniperként győztem le semmi trükk semmi extra fegyver még bee shildem se volt csak a jó öreg Sink me Scarlett Sniper + healing gránát és jól időzített action skill. Utána kicsit próbálkoztam melee build-el is, nagyon durva volt egy dash 1 kill és így tovább szó szerint folyamatosan deception-ben mentem ha volt 30 ellenség mind a 30 egy deception alatt meghalt. Keményebb boss-ok ellen azért fegyver is kell nem csak melee dmg. Jelenleg a favorit buildem egy full gun dmg-re és azon belül pistol dmg-re ráállt skill kiosztásom és relicem van. Messze a legdurvább dmg amit eddig tudtam sebezni most jött meg igazán a Double penet harrold gun-nal és bee shiled-el. Azóta Seraph shotival tolom + infinity pistol + harold gun + moxxi shoti. Ez a játék inkább arról szól vagy-e olyan szerencsés vagy kitartó, hogy a legjobb cuccokat megszerezd és akkor minden könnyebb. Minden kari tud sniper lenni, sőt úgy tudom siren-nel vagy talán gunzival sokkal nagyobb sebzést lehet sniperként bevinni ha arra specializálódik valaki. Szó ami szó az elején sniper jobb messziről kiszedni ellent ami közel jön deception arrébb menni majd megint durrogtatni had szóljon
Jah és Zero az egyetlen kari aki nem liheg!!! hoppáré 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
DariusTrox
üzenetére
És Zeronál te mit favorizáltál?
-
DariusTrox
tag
Én meg a Zero-ra esküszöm, nem volt olyan helyzet amiből ne jöttem volna ki jól
Ugyanúgy megvan benne minden előny mint a másik karikban, és persze a negatívumok is. Taktika + ügyesség és nincs lehetetlen
Én például totál megbántam a Mechromancert, nagyon nem jön be
az elején jó mókának tűnt, így inkább egy siren-t húztam fel második karinak 50-esre, most a gunzi a soros, bár nekiálltam kicsit nosztalgiázni az 1. résszel április 2-ig 
-
BorgBoss
tag
és #5246
Látom Ti olyan kincskeresők vagytok... és hol marad a játékélmény?
Én szépen megtisztítom a pályát és utána nyugiban molyolok. 
Én egyébként először Axtont vittem végig, de nagyon gyenge néhol az ágyú (Lv50), mikor egy tömeg ráront. DLC3-ban leamortizálják pár másodperc alatt, csak arra elég, hogy felvegyem a nyúlcipőt, ha 1-2 lv53-as badass berág rám
-
wesker24
senior tag
Igy van ezért is kedvencem nekem is Manci míg a robotja gyilkolászik addig én begyűjtöm a Loot-ot föleg akkor jó ha megvan az a skillje hogy minden egyes kill után +5 sec-et ad na meg ugye ott van a Copy cat ami lemásolja a Shield-edet a robotodnak is annyi pajzsa lesz mint neked

-
BorgBoss
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na igen, ott ahol Mayaval szép sorban szedegetem az ellent, ott Salvador két pörgős smgvel, berohanva a tömegbe nem sok ellen marad.
Ezért más többször végigjátszani karakterekkel. -
Helmoras
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Erősorrendet mindenki állítson fel magának, én azt mondtam hogy melyikek élvezetesek, az új karakterről nem nyilatkozom mivel még meg sem jelent, és valszeg meg sem veszem egy jó darabig még.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Helmoras
üzenetére
Erősorrend:
Gaige/Krieg
Sajvador/Axton
Maya/ZeroEgyedül persze mind nehezebb, mint csoportban, de Gaige és Axton az automatával akkor is tud ölni/figyelmet elvonni, mikor épp fedezékbe gyógyulsz. Azok a legkönnyebbek. Krieg és Salvador darálós karakter. Ott nincs megállás...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na xbox-on végre én is beszereztem egy ideje a játékot. Perpill 12-es szintű vagyok, és solo-zok Zero-val. Van valami egyéni tipp vagy trükk amit érdemes tudni a karakterhez? Sniperre próbálok nagyon rácsapni igazából, de szinte csak vérgagyi sniper fegyvereket kapok.

(#5240) BomiBoogie
Köszi.
Zero-t terveztem a legelsőnek, mert anno említették hogy a holo-unforseen-backstab kombóval nagyon lehet zúzni. -
Devil Smile
őstag
Koszi mindenkinek -
genndy
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
Lehet. Kezdj egy új karaktert, mentsd el, és az így létrejövő véletlenszerű számos mappába már másolhatod a létező mentést.
-
Krike
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Oksa, nem támadásdiból írtam
Én bíróm a Zsömlét, és az osztrigát, izéééé Csigát 
-
tome.jr
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
Technikailag megoldható.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Devil Smile
üzenetére
Milyen "másik accountból"?
-
Devil Smile
őstag
Sikerult beszerzni a gamet + season pass-t a kerdesem az lenne h savegamet lehet masolni masik accountbol?

-
TESCO-Zsömle
titán
Nem állt szándékomban szarkasztikusnak lenni. -> Még csak nem is hozzád szóltam, ha szigorúan akarjuk venni a dolgot...

Ilyen lehet a gonosz, undorító orkszerű kép vagy a primitív, de emberszerű elképzelés, amely szerint ezek a vad lények földalatti barlangokban és hasonló helyeken élnek.
Aki nyitott szemmel jár a világban, az mind tudja, hogy az ördög már rég nem a pokolban lakik. Jól meg van itt a külszínen is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Am volt itt valaki aki azon búslakodott, hogy lemaradt az akcióról. Neki itt a második esély.
-
Krike
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jajj, nem kell szarkasztikusnak lenni
Nem származom a misztikus, félelmetes lények családjába melyekre a következők a jellemzők
. A skandináv mitológiában antropomorf szereplő, ám az irodalomban nagyon sok helyen jelenik meg különböző formákban és szerepekben. Ilyen lehet a gonosz, undorító orkszerű kép vagy a primitív, de emberszerű elképzelés, amely szerint ezek a vad lények földalatti barlangokban és hasonló helyeken élnek. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Te inkább fókuszálj a Season Pack 2-vel kapcsolatos kéminfóidra.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Leírjam én is?

-
Krike
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Azért írtam, hogy akár
De lehet valakinek ez már elfogadható 
-
warcat
veterán
Használjátok az UK oldalt,az olcsóbb.
Gamersgate UK borderlands weekend
Elég sok embernek van 20% kedvezménye az oldalra még az itt látott árakon felül,és úgy már kellemes,veri a Greenmangaming BL2 akciót pl. -
Krike
aktív tag
Hátha érdekel valakit: [akár 75% árengedmény Borderlands cuccokra]
-
BorgBoss
tag
válasz
Helmoras
üzenetére
No azon még rendesen gyúrni kell...

Egyébként szerintem ezek a badass küldetések elég jók, csak úgy megtáltosodik a karakter, ahogy fejlesztem a képességét.
Én például a pályákon megnézem milyen lehetséges küldik vannak, azaz miért és mennyi pontot lehet gyűjteni. Eléggé megdobja a játékélmény, bár az is igaz, hogy ezt az x. végigjátszásnál kezdtem el. Megunhatatlan játék a BL2. -
Krike
aktív tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Nekem anno még mázlim volt a megjelenéskor, és azóta is mukszik az orosz változat. De rövid ideig volt kiskapu sajna

-
Devil Smile
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
gondoltam hatha valaki mar aktivalt ilyet.. de idokozbe megneztem a hirdetot es honapok ota nem volt online uh buktam..
mindenkinek.. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Devil Smile
üzenetére
Ha találtál ott, kérdezz rá, mi honnan tudjuk?

-
Devil Smile
őstag
okok el is felejtettem meg az ablakot is bezartam..

talaltam apron egy Ru+Ww sp kulcsot az aktivalhato v az is valszeg VPN es?mindenhol csak 30€ ert talalok SP-t es hat 9e ft az nem keves hulye voltam es megvehettem volna mult7n mikor 9e bol meglett volna az egesz b2+sp..

-
genndy
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
Lekésted, nemrég volt GMG-n leakciózva (-66%, -50%)
-
Helmoras
őstag
Srácok ki mennyire badass a játékban? (Badass rank) mérjük össze a borderlands fütyinket
én most értem el a 10 ezret gondolom ez még elég kevéske 
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Devil Smile
üzenetére
Ez VPN-esm ne is próbálkozz.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
Ezt nagyon gyorsan felejtsd is el, ez miatt:
"Aktiváláshoz VPN kell, angol nyelvet is tartalmaz."
A VPN használatát már tiltja a Steam, és kapásból bannolhatnak ezért!
-
Devil Smile
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
ismeri valaki ezt az oldalt?? kb 7e bol meglenne a B2+SP..

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Devil Smile
üzenetére
Most van a húsvéti (tavaszi) akció, indie játékokkal, szerintem nem lesz külön jövő héten.
Én nyárra tippelnék.
-
Devil Smile
őstag
Udv
szerintetek varhato husvetkor akcioban a B2+sp? 3e ert erdemes b2-t venni majd kulon sp-t? ami szinten legalabb 3-3,5e?

-
tome.jr
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
TVHM-ben már WEP elején elértem 50. szintre, ez kb a játék felénél van. Ezután még farmoltam 50-60 órát + megcsináltam az első SP DLC-t. Remélem az 50. szint utáni xp-t tényleg nem adják hozzá, különben lehet új karaktert kezdeni.
-
tome.jr
addikt
Az új karakter elég ígéretes, viszont ez a +11 szint elég kevés, még egy fullra kijátszott TVHM-re se lesz elég, nemhogy az UVHM-re. Ráadásul ha úgy lesz mint BL1-ben, hogy a szintemeléskor a korábbi level cap után elért de nem jóváírt xp-t egyből hozzáadja, akkor a mostani 50-es karakterek sanszos, hogy egyből 61-es szintre lépnek fel.
-
MARV6969
tag
Állítólag növelni fogják a back pack méretét?

Az nem olyan rossz.... szerintem...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
és nagy előnye lesz a slag-nek, gondolom most arra próbálják kicsit rátéríteni az embereket, hogy sűrűbben használják.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)