Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én tegnap tesztelgettem,játszottam coopban,Varrioroztam,rakkeztem,sőt bevetettem a 4 player szintre felhúzó okosságot is,ami jobbára arra volt jó,hogy jól megf..ngassanak,próbáltam Verminous-ozni is,ott se volt szerencsém,halom Chubby,stb,de se coopban,se trükkel nem jött elő...de aprítás jó sok volt,és nem esett semmi narancs,pár átlagos lila cucc.
Szóval elég helyzetfüggő lehet a dolog...Még mindig tűnik olyannak,mintha az action skillel ölés jöhetne esetleg szóba,vagy valami másik képességgel,pl.a halálkor elementál Nova az ellennek,esetleg az,amelyik 100-ig feltornászható,és emeli a tárméretet(ez utóbbi pl.igen jó a bossoknál,simán felvisz 3x tárra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM, 128GB SSD,WIN10,TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest