Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrgyergyo
tag
Sziasztok.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy lenne-e valami csapatba üres hely vagy lennének-e jelentkezők? Akár tört akár eredeti játékra.
-
tibee77
őstag
Srácok a warez itt is tabu téma?Mert én nem vettem meg a játékot de lenne egy égető kérdésem.

-
hát nem gondoltam, hogy 50 óra játék után még tartogat meglepetéseket a BL2, de ettől a true vault hunter módtól helyenként igencsak kerekedik a szemem
a fele szörny új, és van néhány igen sunyi közöttük (rabid skag aaaarggghhhh). 4 óra tvhm játék után gyakorlatilag dobhatom ki a felszerelésem 3/4-ét részét, southpaw-ban azok a cuccok, amiknek tegnap úgy örömködtem, már nem értek szinte semmit, és az alapjáték végén tapasztalt kellemes sétahajókázás után gyakorlatilag minden helyszínen a túlélésért küzdök. de sebaj, mert a gunzerkerem most kezd igazán jó lenni 
max respect a gearboxnak, a sok egyéb jól sikerült finomítás mellett a 2nd playthrough módosításai is remekül sikerültek
+1 kérdés azok felé, akik 50-es szint elérése után indítottak új karaktert - tud még újat mutatni a játék? az első részben a 2 playthrough, ill. a 2. karakterrel az 1. playthrough még jó volt, a 2. karakter 2-es pt-t már kissé untam.
-
Viktoár
addikt
Köszi szépen srácok,ahogy lesz rá alkalmunk megnézzük.Nehézkes összehangolni a játékot mert más-más városban lakunk és a munka meg a dolog...

-
( V )
veterán
válasz
Viktoár
üzenetére
a Playthrough 1 - ben (Normal mode) kb az a színvonal teteje, de ha kész vagytok a fő történettel akkor lehetőség nyílik végigjátszani Playthrough 2-ben (True Vault Hunter Mode) amit a főmenü karakterválasztó menüjében tudsz beállítani ha rányomsz az adott karakterre. egyébként a maximális szint jelenleg az 50-es.
-
Viktoár
addikt
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Nekrofil és Malachi elnézésetek kérem,de nem vagyok egy gamer figura.
Szimplán csak leülünk a tesómmal kicsit lövöldözni. 
Hogyan tudjuk elkezdeni azt a PT2-t és az a golden key honnan lesz meg?
Egyébként miért nem ad 30-as szintnél jobb fegyvereket,úgy értem direkt így van kitalálva?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Öcsémmel coopba játszunk,az alapjátékot már végigvittük és az egyik dlc-t is. (Az összes mellékküldetést nem csináltuk meg) Viszont az a bajunk hogy 30-as szintű fegyvernél nem ad erősebbet.Hiába vagyunk 35-36-os szinten még mindig a régi fegyverekkel kell mennünk és nagyon nehezen tudunk megcsinálni 1-1 feladatot a gyenge tűzerő miatt.A karakterünk fejlődik de hiába ha nincs megfelelő szintű fegyverünk.
Mit kell csinálni hogy rendesen tudjunk haladni? -
Debilon
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
köszi

bár utolsóra azt írja nekem, hogy már redeemed
-
Még egy:
K3CJT-FRWZK-KRBBT-BJJ33-CB6TH
-
Fortissimus
őstag
ujabb kodok:
5TWTT-3SJWC-5RB33-T3T3B-FZ5HK
CBCJJ-3RJ55-5XT3J-3T3T3-TRCTK
53W3T-WF3KK-5FBT3-33TTB-CF5K3 -
TTomax
félisten
CBCJJ-3RJ55-5XT3J-3T3T3-TRCTK
-
DarthPeeter
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, meg is próbálom!

-
intercooler
őstag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Dokumentumok-ból kitörlöd az egész mentést. Aztán kezdesz új játékot ami megcsinál valami ilyesmi mappát: 23896237856263598621319286471982418265921361926858679574537585859556
4585858684765874764587457343473425137592652793
és abba berakod a save meg profil.bin-tBUÉK Mindenkinek!!
-
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Nem tudom, de miért nem hagyod, hogy a Steam letöltse a mentéseid a cloudból?
-
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
Először is BUÉK mindenkinek!

Tudnátok abban segíteni, hogy a game miért nem ismeri fel a mentéseket? Visszamásoltam a my games-be azt, amit kreált előtte, de nem találja...
Mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm!
-
Fortissimus
őstag
Happy new year kod:
K353J-Z5JC5-KXJBB-TBTJB-95BWZ

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Akkor ezért butítottak annyit a grafikán.
-
maross
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez "jo". Mik vannak, nem is ertem
. -
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Attól még eszméletlen jó játék lett. Persze a fű alatti grafika butítás nem szép dolog.
-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ppff, hát ez igen...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Nem inkább a világ legjobb átverése?
Csínján kéne bánni ezekkel a legekkel, mert nagyon könnyű mellétrafálni...

-
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én is pont ezt írtam, az adott topikba, aztán gyorsan jöttek a válaszok, hogy a "világ legjobb játéka".

-
BandiHUN
veterán
válasz
peterm711
üzenetére
Sokra nem megyünk...amik előtte vannak,azok sokat hypeolt ismert címek,ez hiába jó,de rétegjáték azért.
A popularitáson talán az dobna,ha nem csak coop lenne,hanem lenne valami rendes multi mód,akár valami 8-as free for all pl,szint nélkül,pályán megjelenő random fegyókkal.Mekkorát is dobna,random fegyók,DE csak 1 tárral
a kör végén meg kapna mondjuk az ember eredménytől függően jutalmat,mint pl.a Moxxi-nál a slot machine-ok,pénz,eridium,mellé persze killtől,stb függően betenni extra kinézeteket.
Meg kellett volna hagyni az 1 multis arénáit,csak áttanni úgy,hogy 1 város,benne x db ilyen helyszín,és ahol össze lehet futni a többi pléjerrel trade-olni pl.az utcán,duel persze letiltva,vagy akár pár kisebb küzdőtér.
Pici tunningal nagyon populárissá lehetett volna ezt a részt tenni
Én legalábbis biztos feljárnék egy ilyen "részlegre" is,szerintem nem is lenne vészes összedobni se.Egy nagyobb gond lenne csak,hogy lekezelni egy városrészt,ahol egyszerre lehetnek sokan.Ha meg nem szól bele a szintbe,stb,és a szint se szól bele,akkor lehetne kötetlenül lődözni egymást,esetleg megbolondítva néhány random spawnoló ellennel,hogy ne üljön be senki a sarokba,avagy még lehetett volna csinálni boss vs x fős arénákat némi jutalomért,amihez pl.karácsonykor lehetett volna karácsonyi arénát valami elfajzott "télapóval" 
Azért hiányzik,hogy az 1-ben volt ilyen kis karácsonyi rejtett dolog,stb,abban azért volt pár ilyen apró "feldobós" rész.Igaz a 2 "klasszikus western" hangulatú részei,templom,temető...hatalmas pirospont
-
peterm711
aktív tag
Gyerünk, gyerünk szavazni! csak ötödik helyen van a játék!
-
maross
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Valoban..minden esetre eleg hulye helyen van, nem csak en nem keresgettem hol lehet normal es vault hunter kozott valtani

-
maross
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az atvaltasban az a trukk, hogy csak akkor lathato, ha epp karaktert valtasz. Valts egy masik karakteredre, aztan vissza
. -
Anonymus23
veterán
És mi volt a válasz ha szabad kérdezni?

Nekem meg az "ellenkezője" a gondom, befejeztem a fő szálat, és felajánlotta, hogy lehet folytatni vault hunter módban, de mondom még van néhány mellékküldi, előtte azokat befejezem, és mondta is, hogy később is át tudok váltani, de azóta nem találom, hogy hol lehet átváltani...
Merre kellene? Biztos valami tök egyszerű, csak nem volt már idegem hozzá
-
maross
nagyúr
Hogy tudom elkolteni a 99-en stagnalo eridiumomat, ha nincs meg sanctuarym? vault hunter modeban scarlettet es torque-ot kezdtunk el.. Jo ideje 99-en van, mar nagyon idegesit.
szerk: google megvalaszolta, normal mode segitett

-
( V )
veterán
válasz
wesker24
üzenetére
de azoknál is csak egyszer szednek kapupénzt (8 eridium), utána amíg le nem győzöd az adott boss-t nem kell megint eridium jattolni! ráadásul ugye hyperius / master gee napi limites is (1/fő).
max terramorphus-t ha legyőzöd 12-szer egymás után... persze az is okádja magából a lila ércet, (ha már rendes lootot nem is) uh sok veszteség ott se lesz!
-
sss
őstag
Most láttam, hogy lehet az év játékára szavazni: [link] Kíváncsi vagyok, végül hányadik helyre fut be a border2.
-
wesker24
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én nem a Leviathan-ra mondtam az Invincible Bossokat mert az adja be ugye 2x ugyanaz azt a küldetést !
Hanem amit Shade ad ! Ö adja a Hyperius illetve a Master Gee Invincible Bossokat !
-
Anonymus23
veterán
válasz
wesker24
üzenetére
Kösz, de azt már kivégeztem. Először szívtam vele, de aztán találtam egy jó kis fedezéket, onnan kvázi csak idő kérdése volt, és simán le lehetett vadászni az összes gyíkot

Vagy 3x kinyírt, negyedikre már ALT+F4-et nyomtam, mert nem akartam több pénzt veszíteni, de aztán rájöttem a megoldásra, és gyakorlatilag sebzés nélkül végigcsináltam a 2 nekifutást
.
Amikor másodjára is megjelent a küldetés, akkor komolyan megijedtem, hogy bugos a játék, és most már csak ezt az egy küldetés csinálhatom, mire elolvastam a leíeást, és látom, ja dezsavűű
maross, TESCO-Zsömle
Köszönöm az infókat!
Marha nagy a játék egyébként, hihetetlenül bejön
Kár hogy lassan vége lesz, mert eléggé a vége felé járok már 
-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
De lehet azzal mész be a "Bossokhoz"

-
wesker24
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ha 99 eridiumod van könnyen lenullázhatod ha a 2 Invincible Boss ellen mész !

Ugye a Scarlett Pirates Booty DLC-ben ! Minden egyes menet 8 Eridiumba kerül !
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Anonymus23
üzenetére
A másik, hogy ha már minden fejlesztést megvettem a feketepiacon akkor mit kezdjek az eridiummal? Egy jó ideje már 99, és hiába vettem már fel azóta kb 200-at, azt ugye nem adja hozzá. Lehet ezzel még kezdeni valamit?
Semmit.
-
maross
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
Marmint a piros szovegre gondolsz? Itt elolvashatod, aztan kukazhatod ha nem tetszik.
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Egy kérdésem lenne: azokat a cuccokat, amiket küldetéseknél kaptam és külön szöveg van hozzá, azokat érdemes megőrizni, lesz jelentősége bármikor is a játék során, vagy ami olyan, amit nem használok, azt nyugodtan adjam el?
Igazából van már egy halommal, és egy csomót el is adtam már, csak mondom, hátha kell valami, és most már tele van a széfem.A másik, hogy ha már minden fejlesztést megvettem a feketepiacon akkor mit kezdjek az eridiummal? Egy jó ideje már 99, és hiába vettem már fel azóta kb 200-at, azt ugye nem adja hozzá. Lehet ezzel még kezdeni valamit?
Előre is köszönöm ha valaki segít!

-
tome.jr
addikt
-
jó srác ez a terramorphus... gondoltam, megnézem messziről, miféle, erre 50 méterről kaptam tőle egy akkora nyaklevest, hogy elszálltam, mint a győzelmi zászló - egyenesen bele a tóba

-
BorgBoss
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Én akárhogyan írom be, mindig 1 kulcsot kapok, Akkor ez most hogy van? Valami véletlen sorsolás?
Én csak akkor kaptam 1-nél több kulcsot, amikor azt ki is írták. Ezt már komolyan nem értem. Na nem mintha ezen múlna a játék, de jó poén kinyitni azokat a ládákat, még ha lomok is vannak benne, mert azért 1-1 akad ami használható és a nagy számom törvénye alapján minél, annál több az esély
Szóval na valaki okos, aki elmondja, miért nem ugyanannyi kulcsot kapunk ugyanazért a SHIFT-ért? -
BandiHUN
veterán
Én nem tudom,hogy csináltam,de beírtam ezt+az előzőt,az is működött még az előbb is,és kaptam összesen 20! kulcsot

-
Vasinger!
nagyúr
Azt elárulná valaki, hogy mik ezek a kulcsok?
Gondolom nem ingyen Borderlands 2 kulcsok

-
BorgBoss
tag
W3CTT-96CHC-WFBB3-B3BBT-XS66W
-
TTomax
félisten
5BKBB-TXWS5-WX3BB-TBT33-3SHSB
-
tome.jr
addikt
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Kb. milyen FPS értékekkel menne el a játék az alábbi konfigon FULL HD-ban kb. közepes-magas beállításokkal a játék?:
AMD Phenom II X4 B55 BE 3.9 GHz, 12 GB KINGMAX Nano Gaming DDR3 @ CL9 1700MHz, Gigabyte HD6850 1GB, 4 TB HDD
Csak hogy érdemes lenne e megvennem a játékot.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

-
válasz
intercooler
üzenetére
Hehe, nem tud kommunikálni a Shift szerverrel...
-
egy kérdés: miután legyőztem a warriort és jacket, vissza lehet még menni félbehagyott küldetésekért (konkrétan hyperion slaughter round 5), vagy rögtön új playthrought kell kezdeni?
köszi,
g -
intercooler
őstag
új kód: WTCBB-H5WHC-5F3T3-TBT3T-HR6TJ
-
tome.jr
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Az első emelés valószínű az utolsó SP DLC-vel Q1-ben jön. Szerintem ez valamikor márciusban lesz.
-
tome.jr
addikt
Újabb season pass + szintlépés jön.
Pitchford: We are working on a big add-on/expansion for next year with deeper progression. I will share details and timing as we settle in with them.
Valószínű ezzel az utóbbi add on-nal is lesz szintnövelés.
-
-
sss
őstag
Steamen csomó borderlands cucc le van árazva, mondjuk az új dlc-k azok pont nem.
-
Fortissimus
őstag
uj kulcs:
KJK3B-H6JKK-KX3TT-3TBBT-R5TCK
-
( V )
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
nna megtaláltam a választ: Anthony Burch szándékosan rakta bele, nem véletlen / elhallás!

-
( V )
veterán
nemtom volt-e már szó róla de nálam csak most esett le, hogy a ECHO szövegelős részeknél (főleg a Wildlife Exploitation Preserve részen) gyakran feltűnt hogy a nőknek van feleségük és a férfiaknak férjük. nyíltan egyedül Hammerock említi a volt barátját Taggart-ot (aki nem mellesleg az anyjáról nevezte el a kedvenc stalkerét Henry-nek), a többi csak közvetve utalnak ezekre a furcsa "családszerkezetekre" de akkor most hogy is van ez?

-
5 kulcsot adó Shift kód, ami napokig érvényes marad:
WT5TB-XC5ZC-CX3T3-BBT3B-B35WB
-
nagyúr
válasz
Fortissimus
üzenetére
DLC-k, aztán pt2-ben csak a főszál. Utána a mellék küldik már hozzád igazodnak szintben.
-
Fortissimus
őstag
meg csak most ertem a vegere az alapjateknak
, (sajna nincs tobb ido jatszani)
hogy erdemes tovabb folytatni? menni pt2-re vagy csinalni a dlc-ket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a fele szörny új, és van néhány igen sunyi közöttük (rabid skag aaaarggghhhh). 4 óra tvhm játék után gyakorlatilag dobhatom ki a felszerelésem 3/4-ét részét, southpaw-ban azok a cuccok, amiknek tegnap úgy örömködtem, már nem értek szinte semmit, és az alapjáték végén tapasztalt kellemes sétahajókázás után gyakorlatilag minden helyszínen a túlélésért küzdök. de sebaj, mert a gunzerkerem most kezd igazán jó lenni 

Szimplán csak leülünk a tesómmal kicsit lövöldözni.
Mit kell csinálni hogy rendesen tudjunk haladni?
és abba berakod a save meg profil.bin-t

a kör végén meg kapna mondjuk az ember eredménytől függően jutalmat,mint pl.a Moxxi-nál a slot machine-ok,pénz,eridium,mellé persze killtől,stb függően betenni extra kinézeteket.
Én akárhogyan írom be, mindig 1 kulcsot kapok, Akkor ez most hogy van? Valami véletlen sorsolás?