Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
tome.jr
üzenetére
Jó gém lett,tényleg hasonló a BL1-hez...de ÉN pl.úgy vagyok,hogy a Border alapjáték hangulatához,főleg az elején,semmi utána jövő nem nőtt fel...egyszerűen annyira látszik,hogy a BL1 eleje mögött még munka van,az a zene,az a hangulat...aztán sajna a végére ott is eltűnik.DE ha a Border "hangulatra" vágyom,még mindig a BL1-ben kezdek egy új karit,és végigjátszom a mittudomén első 5 órát bountystól.A BL2 sok szempontból lélektelen,sajna,vagy talán nem is így fogalmaznám,inkább mondom azt,hogy a BL1 eleje talán egyetlen ember fejében született meg,és az alkotta meg az egész alapját,és a játék elejét...viszont a BL2,bármilyen jó is,inkább egy csapat dolgait mutatja,amiben van sok jó dolog keverve...DE pont ez az,látszik,hogy nem egyénisége van,hanem több ember legjobb ötleteit próbálták belevinni.Emiatt "univerzálisan" bár jó...de tudja az ember,ez is olyan,mintha egy regényt nem 1-1 író írna,hanem egy csapat,és a legjobb fejezeteket ollóznánk össze.Lehet,hogy 1-1 misszió jó,1-1 hely jól mutat,talán ahhoz épp a zene is passzol...de nincs egy egységes dolog mögötte,és meiatt remek...de lélektelen a BL2.Hiányzik a beleélés...ami,ha egyetlen személyiség munkája lenne,működhetne.De itt nem tud az ember skizó lenni,annyi minden keveredik.
-
LLKobe
veterán
Senki más nem iratkozott itt fel a Firefall béta nyílt hétvégére? Ha van valaki tolhatnánk együtt.

-
BorgBoss
tag
Sajnos nekem 234 óránál kellet abbahagynom, mert megsínylette a csuklóm a BL2-t. Úgyhogy eü szabi már egy ideje

Én még mindig nem untam meg. Nekem is az a véleményem, hogy a pályák nagyon jó sikerültek és mivel kapok olyan fegyvert (lila nekem bőven elég, nincs is narancs fegyverem) amivel kihívás a pályákon végigmenni. Nekem többet hozott mint a BL1 és nem bánom, hogy megvettem.
Engem a sztori már akkor nem érdekelt, mikor még nem ismertem. Csak arra voltam kíváncsi milyen új pályák és ellenfelek vannak még. Szerintem a loot mellet a harc sokrétűsége is hozzátartozik a játékhoz. -
tome.jr
addikt
Azért csak megérte az alapjáték ha 200 órát beletettél.
A season pass már valóban határeset, Scarlett nem igazán tetszett, Torgue-ba még nem kezdtem bele arról nem tudok véleményt mondani. Annak ellenére, hogy valóban el lett cseszve több szempontból a játék, nem mondom, hogy csalódás lenne lvl 50-ig. Végig nagy pörgés van, szerintem nagyon jó a hangulata, baromi jók a zenék, a helyszínek. Fridge, Caustic Caverns, Lychwood, Arid Nexus Badlands, stb. atmoszférája szerintem zseniálisra sikeredett. Ha emelik a szintet újra elkezdem majd előlről, addig elvagyok mással. FC3-ra vagyok nagyon rákészülve, remélem abban is lesz vagy 100 óra tartalom. -
LLKobe
veterán
Valóban, de a sárgák közt is van nagyritkán jó cucc, nem esélytelen. Pl. tegnapelőtt ütöttem egy sárga egykezes baltát ezer fölötti sebzéssel, és 16 level reducementtel. El is vitték AH-ba 2 óra alatt 4 milláért. A legendary-k közt meg azért vannak nagyon jók, és ha nem neked való akkor eladod.
-
maross
nagyúr
Akkor nekem csak pechem volt..az ossz cucc amit talaltam, es nem vendornak adtam el diabloban, megallt egy itemben, amit eladtam 25-30 euroert, az osszes tobbi erteke nem erte el a 2milliot (osszesitve). Nekem is ez vette el a kedvem a jatektol...dobalja a sargat mint az allat, teljesen folosleges felvenni, mert vendor az osszes.
-
LLKobe
veterán
Ha már 4 playtrough-n túl vagy akkor miért tolod a játékot? A sztori miatt amit már négyszer láttál biztos nem. A jobb vagy másmilyen cuccokért, hogy más típusú fegyvert, class modot, karakter build-et is kipróbálhass. Az első részben ezért öltük le kb 500-szor crawmerax-ot, mert volt benne esély hogy valami nem feltétlen jobb, de másmilyen vagy ritkább cuccot találunk. Azért a loot a lelke ennek a játéknak hosszú távon.
-
LLKobe
veterán
Hát akkor ebben nem értünk egyet. Tegnap este is toltuk a diót ~4 órát, ütöttem is 3 legendary-t, abból egy elég fasza darab. És ez általánosságban elmondható, hogy minden este 1-2 ritka cucc kiesik fejenként. Na a borderbe 4-5 playtrough alatt asszem 2db. sárga cucc és max 5db lila cucc esett (leszámítva a kötelező köröket, bee meg ilyesmik) és nagyon elszomorító, teljesen el is vette a kedvem

-
maross
nagyúr
Meg mindig fenntartom, hogy diabloban sokkal jobban el van cseszve a lootrendszer, soha semmit nem talaltam magamnak, amit hasznalnek. Csak AH, pay2win, jobb esetben trade2win. Meg mindig jol elvagyunk borderrel, csak tegnap is beutott a krach, visszadobta a tegnapelotti allapotot (csak neki), igy lett hirtelen 2 szint kulonbseg koztunk
. Mas panaszom nincs ra
.Annyiban mas a ket jatek szerintem, hogy diabloban a 60 utani resz az erdekes, borderben pedig az 50 elotti, kinek mi jon be jobban.
-
LLKobe
veterán
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Bizony, én is felhagytam vele
Inkább diózok, ott van rendes loot, és van az embernek sikerélménye. A nagy része szar, de legalább esik valami, és benne van az emberben hogy "na majd a következő".Ez az aranykulcsos móka is jó volt eleinte, de lássuk be semmi értelme. Én akarom kiütni a jó cuccot, és egy láda adja egy gombnyomásra...
Összességében azt mondom nem értem meg megvenni a gémet meg a season pass-t. Bíztam a gearbox-ban hogy méltó folytatást készít, és ez nagyjából sikerült is, de egy loot alapú játékban a lootot elb*szni végzetes hiba.
-
válasz
Fortissimus
üzenetére
Köszi!
Sajnos nagyon kihalt a topik...
-
Fortissimus
őstag
friss kulcs:
PC: KJKB3-RRBCK-CXJ3J-TJBBJ-JK6R9
-
Fortissimus
őstag
uj kod
535JT-SBJ5C-WF33J-JBTBT-Z35WX
-
BorgBoss
tag
Sajnos nem egyértelműen. Én lv37-en kezdtem, de a DLC-ben jöttek az lv32-esek. De viszont egy idő után eléred a megfelelő elleneket, mivel nem fejlődsz. A TVH szerintem elég kemény, legalábbis nekem nagyon tetszett (mikor utolértem a szintemet). A másik, hogy minél több DLC-t játszol egyszerre, annál nagyobb a valószínűsége, hogy lehagyod a pályán lévő szinteket.
-
maross
nagyúr
Ha normalon vegigjatszasa utan noymom vegig a 2 dlc-t, a true vault hunter szintje igazodni fog a megnovekedett szintemhez?
-
tome.jr
addikt
Új kód:
PC: KJ5BJ-KTB5W-WXBJT-33JTJ-5Z9JX
-
( V )
veterán
válasz
tome.jr
üzenetére
vicces ez is de talán a Scarlet storyban még több is - ez nagyon rövid lett. nincsenek igazán nagy kihívások, az aréna szerintem meg se közelíti a Moxxi féle DLC-t (bár ki tudja h ez jó-é vagy rossz). a loot ugyanolyan bár ezek a Torgue tallérok viszonylak könnyen farmolhatók (nem olyan nyögvenyelős mint a Seraph kristály) és az Torgue automatákban már ott csücsül az arany fegyó.
-
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hát sanszos az 50-es szint, mivel hamarosan 49 leszek.

Itt megtalálsz Halfpig néven.
---
50-es feletti elleneket is fog adni, ha elérem az 50-es szintet?
Amilyen nehézkesen/könnyen indult a Pt2, olyan jó/nehéz most. Nagyon durván avulnak el a fegyverek, folyamatosan halok meg, jó a loot is. Bár sárgát még nem találtam, de annál több lilát és kéket. -
pohár
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
nem egyedül vittem végig, de a főszál pár darab melléküldetéssel nem nagyon volt több, mint 4-5 óra... sőt, inkább 3-4
-
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én hamarosan végzek a Pt2 főszállal, így ha megvársz, mehetünk ketten.
-
tome.jr
addikt
Aki végigvitte az új DLC-t írhatna róla egy spoiler mentes rövid beszámolót, hogy milyen lett. Nem volt időm és kedvem se belekezdeni, de kíváncsi lennék milyen lett.
-
maross
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
nem tul haikus

-
baluka26
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Sváb létemre behányok a német nyelvtől mindig

-
TESCO-Zsömle
titán
Blätter fallen von den Bäumen / Schnee driften auf den Boden / Leben Verlassen Ihres Leiche.

-
( V )
veterán
sztem ez a Zéró is kb egy olyan kérdés hogy vajon Commandant Steele Siren volt-é...

-
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Elintézték, hogy ne tudjon bemutatni a középső ujjával.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Most azért, mert négy ujja van öt helyett? Lehetett baleset is.

Ennél már csak az lett volna a nagyobb spoiler, hogy számold csak meg, hány karja van.

-
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
SPOILER!
Zer0 robot. Számold csak meg a kezén az ujjakat. -
pohár
félisten
MOTHERFUCKIN' SEE YA
beteg ez az ember

-
maross
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ez annak erdekes, aki olvasta a galaxis utikalauzt
-
baluka26
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Meg a Zero Echo-kban Angel annyit mond arra, amikor Jack kérdezi, hogy mi ez, hogy "dunno"

-
tome.jr
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Stakerek csak közelharcban alkalmazzák a rejtőzést.
-
Krike
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
De lehet, Zero kettlebellezik, és simán bírja

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ez jó link, köszönöm.

Egyébként ha Claptrap legnagyobb ellensége a lépcső, akkor Zero-nak a "stalker"-ek, mivel mesterlövésszel nehéz elkapni őket az állandó eltűnésük miatt, közelharcban meg nem állnak előtted, csak oda-oda csapnak.
Azokon a pályarészeken inkább csak átrohanok.

-
Edem05
őstag
válasz
Helmoras
üzenetére
Tessék ezeket próbáld ki, valamelyik csak tetszik majd a stílusodnak. Assassin/Zero Skill Builds
Egyébként nekem a középső fa tetszik a legjobban.
-
Helmoras
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Értem, lényegében én is elég jól ölök nem ez a gondom hanem messze nem olyan jó a karival játszani mint az 1 ben pl mordecai-al olyan jó kis pisztolyos karim volt

-
maross
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
foldon fekve 5-10 taras raketavetovel kell "szerencsetlenkedni"

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Helmoras
üzenetére
Nekem 40-es Zero-m (is) van, én is a mesterlövészetre mentem elsőre, szerintem az jól összerakva elég hatásos, Critical találatokkal nincs sok ellenfél, nagyobb zoomal pedig kifejezetten mókás távolról egy egész csapatot irtani. Ennek viszont az a hátránya, hogy közelharcban nincs előnye.

Javaslom, próbáld ki a "Bloodshed" ágat, azért közelharccal is jól leht vitézkedni, főleg a hátbatámadással, alacsony életerejű ellenfelekkel szembeni nagyobb sebzéssel. Ráadásul így a "revive" esélye is nagyobb, mint ha egy mesterlövéspuskával szerencsétlenkednél a földön fekve.

-
-
Helmoras
őstag
Aki zeroval megy milyen buildet használ? 30-as vagyok és már bánom hogy ezzel kezdtem el játszani a skillje számomra hót gagyi a passzivok sem valami jók, de mostmég nem akarok nekiesni egy uj karakternek, hátha van benne valami csak én nem találom... köszi a tippeket előre is.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ha minden küldetést végig akarsz vinni, olyan 50-60 óra játékidőre számíts.

@maross: azokkal büntetik az olyan vásárlókat, akik megvették az alapjátékot ÉS a Season Pass-el is bizalmat helyeztek a cég jövőjébe, DE nem rendelték meg előre az egészet. (Lásd: Mechromancer pack)
Hogy is gondolták...
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
én közel 30 óra játéknál tartok (tudom, tudom, nem kell kiröhögni
), de még mindig messze járok a végétől. ha az alapjátékból ennyi játékidő kijön, akkor felőlem annyit dlc-znek, amennyit akarnak 
-
maross
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
dlc politikaban csak a dlc season passen kivuli dlc-k zavarnak, de nagyon.
-
tome.jr
addikt
Nagy kár, hogy a 104. oldalon ismertetett Buzzard Factory és Jack's Bunker pályákból nem lett semmi.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Szerintem hiányossága a "matchmaking"-nek, hogy az online játékok listájában csak azt látod, hogy a főszálon épp hol tart a host, de ha mondjuk egy DLC-t játszik éppen, azt nem.

Így, ha nincsenek játszópajtásaid, viheted végig egyedül a DLC-ket, mert sosem fogod látni, kihez tudnál épp csatlakozni...

-
nagyúr
Élvezem a Pt2-t. 1-3 szinttel vannak felettem az ellenfelek. Bloodwingnél tartok és eddig legalább 10x meghaltam ott.

-
Erdei88
veterán
Hol a DLC?

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Végülis van egy 40-es Zero-m, az jó lenne snipernek.

Meg kell majd oldanom valahogy, már többször próbálkoztam random coop, de még nem jött össze.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Azé' kell ketten-hárman menni.
Egyik embert kidobja, a másik elbújik, az egyik meg leírja a fél pályát sniperrel. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Viszont lvl 50 alatt akkor vígan lehet kezdeni vele. Én lvl 50-nél elvesztem a motivációt és inkább kezdek egy új karaktert.

Jut eszembe, még azt az arénás achi-t is illene megcsinálni, csak nagyon kellemetlen, hogy kidob egészem a következő körig, ha véletlen elhalálozol...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Valószínű. Ellenben + skillpontot biztos nem.
Úgyhogy lvl50-en annyit fog érni, mint halottnak a villamosszék... -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Csak egy bizonyára nyilvánvaló gyors kérdés:
UGYE itt már kapunk xp-t az arénában, nem úgy, mint anno a Moxxi-ban?
-
Helmoras
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
kérdés hogy mennyi movemntet csökkent, főleg 4 embernél

btw nagyon jó a trailerje az uj dlcnek

-
( V )
veterán
SPOILER ALERT!
-
tome.jr
addikt
-
tome.jr
addikt
Igazad van.
Fixed bug causing Tediore reloads to get Amplify shield damage bonuses for each round remaining in the clip.
Amplify damage from Amplify Shields is now divided among all projectiles fired from a single shot.Viszont úgy tűnik olyan nagyon mégse gyengítették le őket: Warrior fight nerf után
-
( V )
veterán
válasz
Malachi
üzenetére
no igen én is így tapasztaltam (Crawmerax, Knox hajtépős-anyázós nosztalgia estek
), csak pohár kollégának volt ez újszerű jelenség! 
(#4105) tome.jr
és akkor a Tediore "eddig valójában csak bug volt" majd' teli táras eldobás ill a Conference Call projectile-onkénti x-K sebzés fix is csak pletyi? mert többen váltig állították - igaz még nem állt módomban ellenőrizni! -
tome.jr
addikt
Csak a Bee lett nerfelve, semmi máshoz nem nyúltak hozzá.
Terra-t egyébként viszonylag egyszerű lenyomni még gyengébb fegyverekkel is. A feljáratnál lévő szikláknál van 3 pont ahol nem tud elérni. Ebből az egyik olyan, hogy még a csápok sem érnek el se a lövedékekkel se a sugárnyalábbal. Attól függően, hogy hol jön fel, úgy kell váltogatni a 3 pozíciót.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
BandiHUN
veterán
válasz
BorgBoss
üzenetére
Pont ez a trükk,hogy agyalj...de ilyen a shoti is,aminek azt írja úgyis,hogy az összsebzése lehet nagyobb,mint az aktuális fegyód,de csak pl.2m-ről,amikor minden sörét talál.Granyónál is ez van,hiába nagy egy granyó összsebzése,ha x db szétrepülő darab okozza,1 ellenfélre kevés hat.Tudni kell mikor mit használni,shotinál is,mert az is szart ér,ha tizedannyit sebez messzire,hiába szépek a számok,szorzók...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Maps
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- League of Legends
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A season pass már valóban határeset, Scarlett nem igazán tetszett, Torgue-ba még nem kezdtem bele arról nem tudok véleményt mondani. Annak ellenére, hogy valóban el lett cseszve több szempontból a játék, nem mondom, hogy csalódás lenne lvl 50-ig. Végig nagy pörgés van, szerintem nagyon jó a hangulata, baromi jók a zenék, a helyszínek. Fridge, Caustic Caverns, Lychwood, Arid Nexus Badlands, stb. atmoszférája szerintem zseniálisra sikeredett. Ha emelik a szintet újra elkezdem majd előlről, addig elvagyok mással. FC3-ra vagyok nagyon rákészülve, remélem abban is lesz vagy 100 óra tartalom.

. Mas panaszom nincs ra

Még van valami plusztartalom...