Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IOS kérdés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Én olyat tudok elképzelni,hogy mintha lenne egy terep,ami szobákból áll,minden szoba más,végig kell menni talán egy random úton a szobákon,random generált feltételekkel bedobott ellenfelek mellett.
Mintha a Moxxi'Underdome wave-i lennének,és a wave után átmennél a másik "szobába",amiből ugye volt 3(helyszínek).Én így tudom elképzelni.ami lehet még,és LEHETNE,hogy 1 nagyobb terep,"ellenőrző pontokkal",amiknél random sorsolódnak ki a megölendők,esetleg REMÉLEM feladatok is,vagy legalább időre védés,talán gyűjtögetés,ilyesmik.Nomeg meg lehetne spékelni szerezhető bónuszokkal,mint az 1 Knoxx DLC-jében a power core-ok gyűjtése,amit nem is értek,hogy maradt ki a 2-ből...pedig még többet dobott volna a játékon,ha a nagyobb ellenfelek dobálnak ilyen azonnal ható rövid idejű buffokat,pajzsregen,+critical hit,gyors futás...de pl.szívatóst is,elejtett gránát,Tediore fegyver eldobása az emberre,halál előtt egy előrántott fegyóból pár lövés,esetleg néha a nem szétrepülő(nem elementálhalál,csonkolás) ellen még életrekel x mp múlva...
Sok volt még ebben a játékban esély,hát nem tudom.Pont ma olvastam valami cikket,amiben azt taglalják,hogy tulajdonképp ígyis a Gearbox úgy csinálta a BL2-t,hogy a Sega pénzét fektette bele,akiknek viszont csináltak egy bűn rossz Alien
olonial Marines-t...sajnálnám,ha valami "gond" támadna ebből,mert kéne még DLC és Border 3 is,nehogy rámenjen valami trükközésére a Gearbox!A CM-t meg nem sajnálom,akkor se veszem meg,ha jó
De így legalább nem is aggaszt...a BL2 viszont remek.Még ma is találtam olyan küldit,amit eddig észre se vettem,ilyen vörös repülő Skag-Hunter hibrideket kellett 20at levadászni Fyrestone környékén...meglepett,hogy a sok repülő izének volt egyedi többféle támadása,mozgása,elég jól megküzdöttünk,pedig még autóval is segítettünk,stb...pont jó volt,új kari,még nem csinált küldi...
A doki adta Sanctuary-ban,előtte kellett Skag és Hunter darabokat szedni...sajna a pöcsölésnek csak 4 eridium jutalma volt,reméltem valami még nem látott feliratos fegyót 
Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac mini PC, több db
- Acer óriás laptop 17" 4GB RAM 500GB HDD DVD újszerű 91%-os akku!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
olonial Marines-t...sajnálnám,ha valami "gond" támadna ebből,mert kéne még DLC és Border 3 is,nehogy rámenjen valami trükközésére a Gearbox!A CM-t meg nem sajnálom,akkor se veszem meg,ha jó
De így legalább nem is aggaszt...a BL2 viszont remek.Még ma is találtam olyan küldit,amit eddig észre se vettem,ilyen vörös repülő Skag-Hunter hibrideket kellett 20at levadászni Fyrestone környékén...meglepett,hogy a sok repülő izének volt egyedi többféle támadása,mozgása,elég jól megküzdöttünk,pedig még autóval is segítettünk,stb...pont jó volt,új kari,még nem csinált küldi...