- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Egy kérdésem lenne: azokat a cuccokat, amiket küldetéseknél kaptam és külön szöveg van hozzá, azokat érdemes megőrizni, lesz jelentősége bármikor is a játék során, vagy ami olyan, amit nem használok, azt nyugodtan adjam el?
Igazából van már egy halommal, és egy csomót el is adtam már, csak mondom, hátha kell valami, és most már tele van a széfem.A másik, hogy ha már minden fejlesztést megvettem a feketepiacon akkor mit kezdjek az eridiummal? Egy jó ideje már 99, és hiába vettem már fel azóta kb 200-at, azt ugye nem adja hozzá. Lehet ezzel még kezdeni valamit?
Előre is köszönöm ha valaki segít!
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz wesker24 #4348 üzenetére
Kösz, de azt már kivégeztem. Először szívtam vele, de aztán találtam egy jó kis fedezéket, onnan kvázi csak idő kérdése volt, és simán le lehetett vadászni az összes gyíkot
Vagy 3x kinyírt, negyedikre már ALT+F4-et nyomtam, mert nem akartam több pénzt veszíteni, de aztán rájöttem a megoldásra, és gyakorlatilag sebzés nélkül végigcsináltam a 2 nekifutást .
Amikor másodjára is megjelent a küldetés, akkor komolyan megijedtem, hogy bugos a játék, és most már csak ezt az egy küldetés csinálhatom, mire elolvastam a leíeást, és látom, ja dezsavűűmaross, TESCO-Zsömle
Köszönöm az infókat!Marha nagy a játék egyébként, hihetetlenül bejön Kár hogy lassan vége lesz, mert eléggé a vége felé járok már
-
Anonymus23
veterán
És mi volt a válasz ha szabad kérdezni?
Nekem meg az "ellenkezője" a gondom, befejeztem a fő szálat, és felajánlotta, hogy lehet folytatni vault hunter módban, de mondom még van néhány mellékküldi, előtte azokat befejezem, és mondta is, hogy később is át tudok váltani, de azóta nem találom, hogy hol lehet átváltani...
Merre kellene? Biztos valami tök egyszerű, csak nem volt már idegem hozzá;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Szerintem vicc ez az egész skin téma, főleg mivel FPS, te magad nem is látod..
De amíg lesz rá kereslet, addig úgyis el fogják adni, ezért nem lehet megvetni a kiadót/készítőt.
Bárki így csinálná, ha a saját cégéről (bevételéről) lenne szó.Az mondjuk a másik, hogy pl én kezdetek óta csak az alap skinnel nyomom, mert kb messze nem érdekel, hogy hogyan néz ki, nem ez az ami megfogott a játékban...
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Segítsetek már pls,, kerestem már, de nem találtam meg, hogy hol vannak a játék mentései?
Újra kell raknom sajna a gépet...
Előre is kösz, ha valaki segít!;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Egy kis segítséget hadd kérjek már pls.
Van a Tyná-s side missionban a küldetés, amikor meg kellene ölni a 4 királyt. Van egy 54-es sniperem, de igazából esélytelen vagyok, 1-et még csak csak kinyírok, de a másodiknál továbbmenni esélytelen.
Van egy 170000-es pajzsom és 60000-es életerő, vagy egy másik pajzsal 44000 a pajzs, és 131000 az életerő.Van valami különleges taktika ezekhez, vagy csak bénázok, és véletlenül sem a jó fegyókkal megyek ellenük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest