Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ezt cáfolnám,hogy nem robban nagyot halálkor,én a Varriornál mindig a crystalisk-okhoz mentem oda,amíg lefogyott a csík,feléig sebezni tudta,de közben "alámásztam",és mindig visszajöttem a halálból,csak röhögtem,hogy durva,UVHM,61-en és nem lehet megpusztulni

Kis vicc volt,hogy a Varrior nem dobott semmi narancsot...viszont elég hosszú harc volt,és az elején felnyomták az agyvizem a repkedő Rakkek,amik spawnolnak folyamatosan,és jól "kinéztek" maguknak,valami tulajdonságok meg hozzák,hogy lassul a pajzsregen,sőt valamilyen esetben blokkol is valami,amíg lövök,így elég nehéz Bee-zni a Psychóval.Viszont van egy képesség,ami a találatok alapján növel egy számlálót 100-ig,és talán a sebzés,tűzgyorsaság,de a tár mindenképpen nő,a kilőttek meg egy másik képesség miatt novával elementálfelhőt robbantva halnak meg,elővettem a Slaggát,és csak lőttem a tetű rakkeket,volt vagy 200akárhányas a tár a végén

Szóval a lényeg,a Varrior nem dobott semmi hasznosat,DE az egyik Rakkból ez esett:
http://steamcommunity.com/id/lorenzohun/screenshot/594752060986143760
Durva,mert talán az egész játék alatt nem esett narancs fegyó ellenfélből,nem méghogy ilyen "nevenincs",csak a zavarás miatt berakottból...majd rágyúrok,mert a végén kiderül,hogy jobb a rakkeket farmolni,mint a Varriort,berakom a Slaggát,csinálok 100ezer lőszert a karinak,lesúlyozom valamivel az egeret(vagy hoppá,a bill is programozható,lehet van valami makró egérre is),és a rakkek folyamatosan spawnolnak úgyis,mehetek a dolgomra
A másik alternatíva,hogy mivel az extra képességemmel dinamitot hajigálva nyírtam a rakkeket épp ki,lehet,jár valami "titkos" rare-esély bónusz az ilyen killekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Arc Raiders
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest