Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ó, köszi!
345 FT-ot már megért a dolog. úgy tűnik, a végére a készítők összekapták magukat, jó lett a humor is, és ifj. Crawmerax messze a legjobb boss a headhunter dlc-kben.és még egy dolog, amiről keveset volt szó (legalábbis mostanában) - a zenei aláfestés ismét szuper.
-
kemotox
addikt
Hát jah, szomorú. Pedig tényleg nagyon bejön ez a kék borító és baromi jól mutatna a gyűjteménybe, meg szeretem megfogni amit megveszek (na ez elég furán hangzott de érted), de sajnos nem nagyon éri meg ma már dobozos játékokat venni. Pláne, hogy annyi szokott lenni a kiadás, hogy berakják a lemezt egy 20ft-os DVD tokba meg kinyomtatnak egy egy oldalas kis vackot mellé azt cső. Jó esetben van pdf kézikönyv a lemezen, de sokszor még az sem. Bezzeg régen pl az Imperium Galactica 2 vagy a Starship Titanic milyen durva dobozban, durva kézikönyvvel jelentek meg. Vagy a Guild Wars 1 + kiegészítői. Na de ez már egy másik téma.
-
vitaro
senior tag
-
PeL
addikt
Túlárazottak és drágák ezek a headhunter dlck ennyi tartalomért pont. Leárazva már nekünk is elfogadhatóak
Kiemeltem a lényeget
Nem a magyar pénztárakhoz árazzák a dolgokat ezt már megszokhattuk volna.Egyébként trade oldalakon már a karácsonyi akciók előtt meg lehetett venni bármelyik headhunter DLC-t egy TF2 kulcs/darab áron, én be is szereztem mindet így. TF2 kulcs ára 1.50-1.70€ körül mozog most, Steamen akcióban sem volt 2€ alatt
-
dioka7
senior tag
-
BorgBoss
tag
Én is értem a Te álláspontod, de lesz még 2 db ebből a dlc-ből, ami darabja 3 euro és úgy már 1 dlc ára. Én ezt elosztom és, ha csak a harmada lenne, akkor egy szavam sem lenne. Várnám a következőt

Szóval köszi a linkeket egyébként, de én eddig a bőven megérte még így is állásponton voltam.(#7431) fi:zi'k
Igen 2 db. De minden szint alatti a játékélmény

-
BorgBoss
tag
SPOILER IS!
1. Soha nem tartottam soknak a BL árát, mindig aznap vettem meg akció nélkül. Tehát nem pénzkérdés!
2. Inkább fizettem volna 50 eurot is, ha adtak volna tartalmat. Nem tudom érthető-e, de az 1 óra játékidő (sokat mondtam), 2 db küldetéssel, 1 db pályával 2db ládával és egy halom szeméttel!!! pofátlanság. Ennek a játéknak is az lenne a lényege, hogy belemerüljön az ember lekösse, kikapcsolódjon, stb. Mire megszokom a hangulatát, vége is.
3. 3 euro az még nem 500 Ft, de ha annyi lesz, akkor boldog leszek, mert a lakáshitelemet ki tudom fizetni egyben.A lényeg, hogy nincs tartalom a DLC-ben. Én pedig szerettem volna BL2-vel játszi új színtéren, mert a többit már rommá játszott, ergo unalmas.
Bármelyik DLC-t visszaosztom a tartalommal, jóval 500 forint alatt van ehhez képest. Ez az egész maximum egy ajándék lehetett volna a közösségnek. Mindegyikkel elégedett voltam!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Steamen megvan, látom én is.

Sajnos Amazonról leszedték.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- Parfüm topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
345 FT-ot már megért a dolog. úgy tűnik, a végére a készítők összekapták magukat, jó lett a humor is, és ifj. Crawmerax messze a legjobb boss a headhunter dlc-kben.

Köszi!
Nem a magyar pénztárakhoz árazzák a dolgokat ezt már megszokhattuk volna.
Nincs más ilyen játék és egy doboz cigi ára...Én így nézem.