Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android Autót minden mobilra!
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
tome.jr
üzenetére
Egy pt-t minden, minden kis bizbasz mellékküldivel? Ne túlozzunk, te a főszálat pörgetted ki. Én mindent kitoltam, amit lehetett. Ami volt küldetés fevettem, megcsináltam, akármilyen idegesítő is volt. Ez így kevés. A vége meg.... hagyjuk, de kb ez nem egy befejezés.
Pár órát eltököltem én is, csak azzal, hogy megrpóbáltam előcsalogatni Donkey Mongot, nem jött össze. Ha még ezt is levonom az időből.
Az elsőhöz adtak ki dlc-t. Szerintem itt levágták a dlcket a főjátékból.
36 óra játékidő, és a végén az 5 körös arénát is megcsináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- LOQ 15IAX9E 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P17 Gen2i 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4534
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs