Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cyborg

őstag

válasz bwoay #19402 üzenetére

Köszi a kiigazítást, igen , rosszul írtam :R

Nem tudom leírni, kb akkora váltás ez, mint anno a Motion+-ról a Boomra váltani, ugyanaz a WOW érzés, főleg mélyekben, hangerőben, ugyanakkor volt egy hiányérzetem tisztaságban, énekben, hangban. Ez most is megvolt így először, de aztán pár nap után elmúlt a hiányérzetem, és "megszoktam" az újat. Ez lesz most is, ülepednek a dolgok, meg abbahagyom ezt a hasonlítgatást. Hallgatom még egy darabig, szarakodok a beállításokkal, aztán, ha megtaláltam a legjobb , vagy legjobb 2-3 settinget, hagyom az egészet, és soha többet nem foglalkozok vele, csak azok közt fogok váltani :)
    Amit nehéz lesz megszokni, az a méret, és a súly, azért ez már nem olyan kicsi, nem az a tedd ide-tedd oda hangszóró.

90%-ban olyan fél hangerőn hallgatom, és ugyanazt hallgatva menet közben váltogatva az EQ-k közt engem zavart a hangerő növekedés/csökkenés, de ez is nyilván csak az EQ-k közt össze-vissza ugrálva jön ki. Most indoor+-ban hallgatom 2 napja, zene, podcast, 40% hangerő körül, itt még alig van különbség az outdoorhoz képest.
    Már most elfáradtam az EQ tesztelgetésekben, unom :), szegény Oluv, tényleg nagyon kényszeresnek lenni ahhoz, hogy hónapokig szenvedjen a beállításokkal :)

Új hozzászólás Aktív témák