- LTE frekvenciák
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Köszi a kiigazítást, igen , rosszul írtam
Nem tudom leírni, kb akkora váltás ez, mint anno a Motion+-ról a Boomra váltani, ugyanaz a WOW érzés, főleg mélyekben, hangerőben, ugyanakkor volt egy hiányérzetem tisztaságban, énekben, hangban. Ez most is megvolt így először, de aztán pár nap után elmúlt a hiányérzetem, és "megszoktam" az újat. Ez lesz most is, ülepednek a dolgok, meg abbahagyom ezt a hasonlítgatást. Hallgatom még egy darabig, szarakodok a beállításokkal, aztán, ha megtaláltam a legjobb , vagy legjobb 2-3 settinget, hagyom az egészet, és soha többet nem foglalkozok vele, csak azok közt fogok váltani
Amit nehéz lesz megszokni, az a méret, és a súly, azért ez már nem olyan kicsi, nem az a tedd ide-tedd oda hangszóró.90%-ban olyan fél hangerőn hallgatom, és ugyanazt hallgatva menet közben váltogatva az EQ-k közt engem zavart a hangerő növekedés/csökkenés, de ez is nyilván csak az EQ-k közt össze-vissza ugrálva jön ki. Most indoor+-ban hallgatom 2 napja, zene, podcast, 40% hangerő körül, itt még alig van különbség az outdoorhoz képest.
Már most elfáradtam az EQ tesztelgetésekben, unom, szegény Oluv, tényleg nagyon kényszeresnek lenni ahhoz, hogy hónapokig szenvedjen a beállításokkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest