Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Pixx96
üzenetére
Próbáltam custom eq ajánlast taláni, de azt írták ult2 ben a legjobb. Én magamtól sosem éreztem késztetést az eq játékra, max ha valamit ajánlottak kipróbáltam. De most akkor elfogadtam a kommunitynek hogy jó ez így.
De amúgy igen ult1 ben mélyebbre megy vagy csak intenzívebb a mély , de ult2 ben valahogy jobban szól. Difi meg nem volt sok.
Torzítást nem tudtam kicsikarni belőle.Amúgy nem azt kell elképzelni, hogy nincs semennyi mély. Csak b2p hoz képest feltűnő igazán hogy kevés. Illetve ahogy írtam volt olyan hct szám, ami max hangerőn "szomorú" an szólt rajta
az b2p on még emberesen szólt. Mondjuk annak a hangszórónak (b2p ra gondolok) amúgy épp az az egyik nagy csodája hogy max hangerőn sem fogy ki belőle a lekesedés és dübörög bőszen úgy is
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- BeQuiet 750W táp
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- !!! Raktár kisöprés!!! DDR3 8 - 16GB (10600/14900) ECC szerver RAM
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az b2p on még emberesen szólt. Mondjuk annak a hangszórónak (b2p ra gondolok) amúgy épp az az egyik nagy csodája hogy max hangerőn sem fogy ki belőle a lekesedés és dübörög bőszen úgy is