Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz <Adamsky> #20605 üzenetére

Azért nem jutott eszébe, mert az Uboom X-et délutános műszakban mindig csak hoztam és utána vittem is.
    Viszont a Boom Plus ugye bent maradt pihenni az irodánkban, lett is kinézve neki hely egyik polcon, viszont az egyáltalán nem rejtekhely és reggel mindig főnökasszony kezd az irodánkban, így rögtön szemet szúrt neki.
    De előbb utóbb úgyis kiderült volna, plusz már az Uboom X-es időszakról is tudott már.

Amúgy annyiban hülyeség volt az egész, hogy nem kérdeztük meg előre (nyilván nemet mondott volna mindenképp :D).

Pontosan a karácsony miatt is gondolom most, hogy pont időszerű lehet feldobni valahová, színes szöveget is tudok írni és szerintem egyébként nagyon fotogén hangszóró is egyben.

Az biztos egyébként, hogyha nem lenne az Uboom X, akkor nem is gondolkodnék máson és mindenképpen megtartanám, külön tetszik benne, hogy sokkal jobban átlátszó az előlapi rácsa és szembetűnnek a hangszórói. :)

——————————————————

#20604 carl18: Én annyira nem sajnálom a dolgot, mert így legalább pont van az egészre téve és legalább már az Uboom X-et se kell cipelgetnem, annyira személy szerint nem hiányzik nekem a zene, tökéletesen el tudok lenni kussban. :D

Pontosan ugyanez volt a magyarázat, hogy baleset esetén így meg úgy, nem hallja az egyik a másikat, amit el lehet fogadni.
    Mondjuk azt viszont kevésbé lehet elfogadni, hogy éjszakás műszakban meg konkrétan 4 órán keresztül egyedül van a raktáros, szóval ha ott történik valami, akkor hiába szól közbe zene vagy épp nem, de inkább már nem mentem bele ott a továbbiakba…

Új hozzászólás Aktív témák