Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Igazából érdekelt, hogy ez nagy név drágán (mert normál ára elég erős (90-120k) mit nyújt. Ennyiért rizikó mentes.
Ami miatt nem sima boom 2 vagy tribit, mert azoktól (szerintem) ez szebb. És ha ott akarom felejteni a polcon, mert tényleg ez lenne a sorsa, akkor ez nem szúrja ki az ember szemét.
B2p nekem a maga hülyegyerekes kinézete még tetszik is, ha épp hülyegyerek hangulatomban vagyok. De 0-24ben a szobában a polcon nem csinos
Boom 2 még rondább, lava még amúgy elmegy. De ez ugye szubjektív.Teszt meg olyan, hogy beírtam Google be a nevét és jött pár. Ennek nagyja nyilván túlhypolt "megvett" cikk, de volt pár ami elvileg nem az. Amazon értékelése több 1000 ből sem szar. Szóval kíváncsi vagyok, ennyi az egész.
Meg amúgy is pont egy Auchan közelében voltam impulzusvásárolni egy savage xl rc autót, mondom akkor miért ne
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF & EF-S objektívek + K&F szűrők
- Canon 90D + 2 akku + portré grip
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi