Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
motrola
üzenetére
Ilyen kisebb méretű és szolíd kinézetű hangszórók nem nagyon szoktak lenni FM rádió funkcióval gondolom ugye?
Anyumnál van a konyhában egy régi Blitzwolf F4 hangszóró és egy Ali-ról rendelt kis Rolton W405 rádiócska.
Természetesen kizárólag a Rolton rádiócskát használja, mert azt csak felkapcsolja és már szól is neki a Retró rádió.
Néha én nézek rá a Blitzwolf-ra, hogy kell-e már rá tölteni.Mindkettő cucc még micro-USB csatis, egyedül ezek az ilyen csatis cuccok a házban és a magam részéről ugyan már eladogattam minden micro-USB eszközt, de gondoltam rá, hogy nála is megejtenék egy ilyen akciót, hogy csak USB-C eszközökkel legyen körülvéve, ennyivel kevesebb féle kábellel kelljen foglalkoznia.
Viszont arra is gondolok, hogy jobb a békesség és hagy menjen minden a megszokott mederben, elhiszem, hogy idősebbek kevésbé szeretik már a variálást és változást (én ilyen téren örök fiatal lehetek és imádok variálni).
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Tőzsde és gazdaság
- Bloodborne (PS4)
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest