Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aprósólyom
üzenetére
"Szemesnek áll a világ!" – na, én meg a DSP szóra kerestem rá, majd átugrottam a spec.-re, ahol egy büdös szóval nem említették
" ... a helyében lazítanám az akku preferenciát."
Na, ja, de ezt nyilván neki kell eldönteni.
Alapvetően egyébként én is próbálok mindenkit lebeszélni az akksis cuccokról (hangszóró, laptop, stb.). Annyi helyen látom, hogy a figura megveszi a laptop-ot, leteszi az asztalra, majd bedugja a konnektorba ..."100e ez az S300? hamarabb veszek ilyen árszínvonalon egy HK GO Play 3-t."
Én mondjuk előbb meghallgatnám. Mert ha tényleg nem kell akksi, – és egyébként nem szól rosszul – akkor azért az S300-ban van pár dolog, ami H/K-ban nincs:
• rendes codec támogatás (LDAC)
• wifi / AirPlay (bár ez nálam nem játszik, mert nem "almázok")
• "streaming digitally via USB-C" ← hmm... USB-s hangkártyaként tud működni?
• távirányító
• app támogatás (EQ, egyéb beállítások)
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest