Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
" ... egy Earfun Uboom X-hoz képest ez a D12 hogyan szólhat?"
Passz. Ilyen összehasonlítást én még nem láttam, és fórumtársról sem tudok, akinek lenne mindkettő. Valahol meg kellene hallgasd, hogy neked megfelel-e.#20622 Aprósólyom
"DSP nélküli Edifier D12-t én hanyagolnám." ← no, ez nekem új. Tényleg nem említenek sehol sem DSP-t, de sok más hangszórónál se ...
Az S300-ba se lenne DSP? Nem találok semmi infót ezzel kapcsolatban. Mondjuk meglepne, mert ez már alulról karcolja a 100e Ft-ot.
... meg ott van még a D32.A többi hangszóróval – amit ajánlottál – az a gond, hogy akksisak. BigBlackDog-nak nem olyan kellene.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
DSP nélküli Edifier D12-t én hanyagolnám. DSP egy kiváló segédeszköz, hogy a teljes hangerőtartományban élvezetes maradjon a hangzás. QD35 csilli-villi külsővel vagy egyik se.
Pont ezért, azt mondom, hogy hiába írnak szépeket a D12-ről a tulajok, van akinek egy flip6/Xiaomi Sound outdoor is csodálatos hangélményt nyújt. Szóval erre nem szabad hagyatkozni. A DSP-s korszak nagyon jó, nem szabad démonizálni, aki pedig ezekben az olcsó eszközökben (ugye high-end kivéve, mert ott hagyományos módon csúcsminőséget készítenek) nem használja a DSP-t, az komoly hibát követ el. (Alan ross hosszú perceket szokott hadoálni hangtechnikáról, amit kevésbé szeretnek hallgatni az emberek, de akinek van türelme hozzá, ott kiderül, hogy mennyire bonyolult az egész rendszer.)
(Szó mi szó, aki az olcsó hangdobozokba építet olcsó hangszórók gyengeségeit nem igyekszik kompenzálni DSP-vel, az nem is akar komoly cuccot gyártani. szvsz)Hardveraprón 45K-ért találsz "UBoom X"-t, de "Bugani Brief Pro"-t is 45K-ért, ezek jó vételek ennyiért nagyon. De találsz 70K-ért Onyx Studio-t. Ha számít az enteriőrben a megjelenés és tényleg 10-15 évre tervezel, akkor talán megérheti, hogy 2x annyit fizetsz érte. Bár a Bugani is szép.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nincs nagy tapasztalatom a nem akksis hangszórókban, de így elsőre az Edifier márka ugrik be (ár/teljesítmény). Mondjuk: Edifier QD35 (megosztó a külső, és mono)
A D12-ről eddig jókat hallottam, és szerintem külsőre is rendben van.#20619 Acélfarkas
" ... egy micro hifivel ami bluetooth kapcsolattal is rendelkezik ... "
Ezek a mai micro-Hifi-k eléggé ... szóval nem is tudom ...
... ezen felül a főegységet + 2 hangszórót két szoba között mozgatni, nem lehet nagy vidámság. Akkor már inkább megint csak valamilyen sztereó aktív Edifier hangfalpár. -
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ez esetben nem járnál jobban egy micro hifivel ami bluetooth kapcsolattal is rendelkezik?
-
hcol7
senior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
az aptx mindenkepp elony, ha van fuled a zenehez, viszont
ha nem akksirol akarod hajtani, hanem 220rol, akkor erdemesebb lenne egy kis erosito egy 2.0 hangfalparral, es azzal sokkal kozelebb kerulnel a hifi mezonyhoz. es akkor meg valos sztereo is lenne. zenehez ez szerintem fontos.
ujabban az erositokben dac is elofordulhat, igy plusz eszkoz nelkul barmilyen bemenetrol tudnad neki biztositani a forrast.
de fenntartom a tevedes jogat. -
B1T3
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Teljesen, nekem is van egy, hangerőben és hangzásban is kiemelkedik a kategóriájából, ha 20 ezer forintig sikerül beszerezned. Ami leginkább elkülöníti a kategóriatársaitól, hogy a jutányos árához képest képes valódi mélyhangokat is kiadni magából a dedikált mélyhangszórójának köszönhetően.
#10531 espi38
Igazából eléggé adja magát a válasz: az LG egy picit hangosabb, cserébe sokkal mosottabb hangképe, míg a JBL képes zeneien szólni. Én utóbbira voksolnék a kettő közül. -
carl18
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ilyen nem igazán van, usb-t felejteni kell. Valamiből mindig engedni kell, Doss SOUND XL tud micro sd-ről játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- AliExpress tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pont ezért, azt mondom, hogy hiába írnak szépeket a D12-ről a tulajok, van akinek egy flip6/Xiaomi Sound outdoor is csodálatos hangélményt nyújt. Szóval erre nem szabad hagyatkozni. A DSP-s korszak nagyon jó, nem szabad démonizálni, aki pedig ezekben az olcsó eszközökben (ugye high-end kivéve, mert ott hagyományos módon csúcsminőséget készítenek) nem használja a DSP-t, az komoly hibát követ el. (Alan ross hosszú perceket szokott hadoálni hangtechnikáról, amit kevésbé szeretnek hallgatni az emberek, de akinek van türelme hozzá, ott kiderül, hogy mennyire bonyolult az egész rendszer.)