Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Aprósólyom #20602 üzenetére

Igen tudom Budapesten milyen magas a négyzetméter ár, csak ha a kis városomba (Abádszalók) is ilyen magas a Ingatlan ár néha, ha egy lerugott (Salétromos vályog házat próbálnak 15 millióért eladni, vagy a régi hőhídas kádár kockák is 20 millió körül mennek..

Csak erre írtam itt a vidéki árak is relatív magasak, és sokszor láttom amit az ember vesz házat még költeni kell rá. (Alu kábelek cseréje) Komplett villamos rendszer felújítás, és társai, új ablak és ajtó aztán a falat újra vakolni és társai.

Mert amit írtam hogy a ház 40-50 millió de itt vidéken lehet esztétikus de már rajta a nemes vakolat, belül meg reped és penészedik. Az ablakok se zárnak jól, ha 3 hét alatt az a ház el tud fűteni 200 köbmétert gázt akkor hiába esztétikus ha nem fent tartható. :DDD

Szóval azért ezt már sokszor láttuk lehet valami szép és jó, de ha nem tudja valaki lakni vagy fűteni akkor nem sokat ér vele. Pedig a városomba láttom mennyi ember járt így, gyerek kori barát apja is gázszerelő volt 2 szintes házat csinált.
    De hogy felmentek a gáz árak is megöregedett nem lakják a házat mert nagy és (Drága fűteni) Így lakókocsiba lakik.
    De van aki "Melléképületbe lakik" és erre írtam sok embernek van a városomba szép háza.
    Csak ha nem lakható vagy elég drágán akkor így szerintem nem sokat ér.

Sajnálom, ez nem jó hír pedig csak fel akartátok dobni kicsit a munkahelyet élettel.
    Ha a zenélés nem megy a munka minőség rovására akkor szerintem nincs baj.
    Persze attól függ milyen munkakőr, például ha valakit azért ér baleset mert a zene miatt nem hallotta az más tészta.
    De Korrekt akkor lett volna hogy ha mondja( Lehet zenét hallgatni) De ne túl hangosan.
    Persze azt tudjuk mindig a munka adó szabja meg a munka körülményeket.
    Így a Baleset esetén is őt vehetik elő, szóval azért ezt el kell fogadni. :K

Új hozzászólás Aktív témák