Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Igen tudom Budapesten milyen magas a négyzetméter ár, csak ha a kis városomba (Abádszalók) is ilyen magas a Ingatlan ár néha, ha egy lerugott (Salétromos vályog házat próbálnak 15 millióért eladni, vagy a régi hőhídas kádár kockák is 20 millió körül mennek..
Csak erre írtam itt a vidéki árak is relatív magasak, és sokszor láttom amit az ember vesz házat még költeni kell rá. (Alu kábelek cseréje) Komplett villamos rendszer felújítás, és társai, új ablak és ajtó aztán a falat újra vakolni és társai.
Mert amit írtam hogy a ház 40-50 millió de itt vidéken lehet esztétikus de már rajta a nemes vakolat, belül meg reped és penészedik. Az ablakok se zárnak jól, ha 3 hét alatt az a ház el tud fűteni 200 köbmétert gázt akkor hiába esztétikus ha nem fent tartható.
Szóval azért ezt már sokszor láttuk lehet valami szép és jó, de ha nem tudja valaki lakni vagy fűteni akkor nem sokat ér vele. Pedig a városomba láttom mennyi ember járt így, gyerek kori barát apja is gázszerelő volt 2 szintes házat csinált.
De hogy felmentek a gáz árak is megöregedett nem lakják a házat mert nagy és (Drága fűteni) Így lakókocsiba lakik.
De van aki "Melléképületbe lakik" és erre írtam sok embernek van a városomba szép háza.
Csak ha nem lakható vagy elég drágán akkor így szerintem nem sokat ér.
Sajnálom, ez nem jó hír pedig csak fel akartátok dobni kicsit a munkahelyet élettel.
Ha a zenélés nem megy a munka minőség rovására akkor szerintem nincs baj.
Persze attól függ milyen munkakőr, például ha valakit azért ér baleset mert a zene miatt nem hallotta az más tészta.
De Korrekt akkor lett volna hogy ha mondja( Lehet zenét hallgatni) De ne túl hangosan.
Persze azt tudjuk mindig a munka adó szabja meg a munka körülményeket.
Így a Baleset esetén is őt vehetik elő, szóval azért ezt el kell fogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest