- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
János000
csendes tag
válasz
János000 #18993 üzenetére
Sziasztok.
Egyik napról a másikra a VGA-m nem indult el. Képet sem adott csak a venti pörgött és melegedett a kártya. Aztán mellé tettem egy s3 trio pci-os karit és elindítottam a gépet.
Bios flash is megvolt (128kb)
Mégsem működik.
Mi lehet a gond?
Köszi a válaszokat!
KÉP -
János000
csendes tag
válasz
csucsbicep #18995 üzenetére
Köszi a választ.
A grafikus mag halt meg vagy esetleg a ramok a kártyán?
Amikor kiveszem az s3 trio karit és csak simán a 4770-el indítom a gépet akkor is elindul a gép viszont semmi csippanás. Sem a rövid sem az 1 hosszú 3 rövid nem hallható.
Ja és melegszik a kártya. Mint ha működne. -
János000
csendes tag
Sziasztok.
Egyik napról a másikra a VGA-m nem indult el. Képet sem adott csak a venti pörgött és melegedett a kártya. Aztán mellé tettem egy s3 trio pci-os karit és elindítottam a gépet.
A GPU-Z ezt az infót írja ki a kártyárol:
kép
Bios flash is megvolt (128kb)
Mégsem működik.
Mi lehet a gond?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GT710 passzív videokártya
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest