- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
válasz
endruboy1 #19749 üzenetére
Elvileg nem volt lematricázva, én legalábbis nem láttam rajta.
Hátul volt 4 kis csavar amin rugók voltak, azokat lecsavartam ilyen műszerész csillagcsavarhúzóval. A csavarokon nem látszik semmilyen nyom, hogy az le lett volna szedve.
A Ram hűtőbordáját nem pasztáztam újra, mert az ilyen műanyag szegecses megoldással van rajta, azt macera lett volna leszedni.Ha úgyis csere, akkor csak a pasztát sajnálom (Prolimatech PK-1 1g-os csomag maradéka), viszont olyan 4-5 fokot csökkent az idle hőmérséklete.
-
Mardel
őstag
válasz
csucsbicep #19740 üzenetére
Köszi, akkor majd holnap meló után hívom ipont.
Mondjuk kétségeim vannak a cserével kapcsolatban, mert augusztus óta nincs náluk raktáron 6850... Ha nincs nekik csere, akkor adnak egy másikat (nem 6850) azon az áron amin vettem?Ha mondjuk nem szeretnék heteket várni rá, és inkább vennék rá egy másik hűtőt, tudtok ajánlani valamit, nem túl drágán? Tuningot is bírja, ha már cserélek, akkor legyen tuning is. (pl. gyári 775/1000-ről 925/1125-re)
-
Mardel
őstag
válasz
endruboy1 #19732 üzenetére
Most pasztát cseréltem rajta.
Még megpróbálom WD40-el belefújni a venti közepébe (kis műanyag kör), mert mikor levegő kompresszorral megpörgetem a ventit néha kerregő hanggal áll le.
Egyébként nem volt poros, koszos, csak ha gyorsan pörög akkor kerreg...Porszívót meg nem a lapra tettem, hanem a poros helyekhez, pl hűtőborda mellé, hogy kiszívja a port, venti rácsra, venti mellé, hogy közben megpörgesse míg szívja.
Kondikhoz, meg ilyen kisebb alkatrészekhez nem is ért a porszívó. -
Mardel
őstag
Sziasztok!
Adott egy 5 hónapos Sapphire HD 6850 2GB.
Mostanában azt csinálja, hogy ha eléri a 68-69 fokot, a vga venti elkezd elég hangosan kerregni, akkor megy olyan 58%-on.2 Napja porszívóztam ki a gépet, de annyira koszos nem volt, VGA-t nem szedtem ki csak a ventihez tartottam a porszívó végét max fokozaton.
Most AVP3-al játszanék (1280x1024 DX11 high), betölt a pálya. Alapból olyan 45 fokról indul a kártya, nem csinálok semmit max a bill kiosztást álíltgatom menüben meg mondjuk megyek karakterrel 5 métert, és elkezd a kari melegedni és 69 foknál kerregni a ventije, 74 foknál léptem ki a játékból (a vga terheltsége 89%-on volt).
A kártya nincs húzva, alap órajeleken és feszültségen csinálja ezt.
Valami megoldást tudtok rá, hogy ne kerregjen, vagy mitől melegszik?
Lehet megint szétszedem kiveszem a kártyát kifújom levegő kompresszorral, hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest