- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz
cellpeti #21656 üzenetére
A 650 és az 550ti teljesítménye szinte teljesen egyforma. A fogyasztása viszont 40w-al alacsonyabb a 650-nek (64w), míg az 550ti-nek 116w. Szerintem inkább 650-et vegyél.
A gtx260 és a 280 fogyasztása jócskán meghaladja az általad írt 120w-os határt, így azok kiesnek. illetve 2012-ben én már egyiket se venném a kettő közül, mert sokat zabálnak, gari már kérdéses és dx11-et se tudnak.
-
kenwood3
addikt
válasz
actsy__farang #21561 üzenetére
Vegyél rá valami spéci hűtést és kész. Ha csak tényleg emiatt akarsz új kártyát venni, akkor szerintem feleslegesen költesz rá, mert 1 spéci hűtőt találsz rá 10k-alatt apróban és használhatod is tovább a kártyádat.
-
kenwood3
addikt
válasz
kisszoke14 #19767 üzenetére
ö... már kaptál választ rá miért teszed fel megint? Egyébként ki kell próbálni másik gépben , hogy biztos jó-e a kari. Mást nem tudsz tenni.
-
kenwood3
addikt
válasz
DonThomasino #19555 üzenetére
1 kicsit kb 5-10%-kal erősebb a 480 [link]
A 480 fogyásztása duplája majdnem a 7850-nek 250w vs 130w -
kenwood3
addikt
válasz
Csupii #19357 üzenetére
Annak vége, valószínűleg ramhibás .
(#19359) MasterHUn Az a táp simán okozhat ilyet főleg, hogy terhelés alatt jön ez elő ez is inkább azt mutatja, hogy a táppal van gond. A tápos topikban a nem ajánlott/veszélyes tápok közé van sorolva. Szóval én arra gyanakodnék elsőősorban. Kérj kölcsön másik tápot(minőségit) és azzal nézd meg, hogy jelentkezik-e a hiba.
-
-
kenwood3
addikt
válasz
Csupii #19351 üzenetére
Lehet, hogy tápegység gond. Lehet, hogy kicsi/rossz minőségű a tápod és emiatt nincs kép. Amikor 1 5770-et tettem 1 codegen táppal ellátott gépbe, nekem se volt képem, de 1 tápegység csere megoldotta
Milyen tápod van ? Próbálj meg kölcsönkérni valakitől egy normálisat és azzal megpróbálni
-
kenwood3
addikt
ehh... a lényeg, hogy jó sokat
-
kenwood3
addikt
válasz
Kvelstadt #19262 üzenetére
Vagy mégse. Ha megfigyeled 2db 8 tűs csati van rajta amin keresztül 150-150w-ot képes felvenni, vagyis 300-at. Ehhez még ha hozzáadjuk a pcie-ből felvett 75 w-ot, akkor kb , ott van az. Egyébként a referencia 7970-re a ph-s teszt azt írta, hogy 300w alatt fogyaszt, így ez akár tényleg fogyaszthat ennyit, de 300-at szerintem simán bekajál
Nem hiába cserélték le szerintem a 6+8 tűs csatit (ami a referencia 7970-en van) a két 8 tűsre
-
kenwood3
addikt
-
kenwood3
addikt
válasz
Silentfrog #17268 üzenetére
hát fogalmam sincs, kb a 3/4-e van kész
sajnos eü gondokkal küzdök így nem sok kedvem van tesztelni -
kenwood3
addikt
válasz
jano_77 #17212 üzenetére
Na ez már jobb, de még mindig nem az igazi . A vga elvileg magától állítja a ventilátor fordulatot, gy ahhoz kár piszkálni .
(#17215) luimapeiz Sajnos valószínüleg elhalálozott a kártya. Próbáld ki másik gépben és ha ott is ezt csinálja akkor kuka. Ha van még gari rajta, akkor szerencséd van .
-
kenwood3
addikt
válasz
jano_77 #17206 üzenetére
Akkor nem lesz más, reszelned kellesz a hosszúkás süniből. Igen kellenek sünik a zöldel jelölt területekre, bár jobb oldalt szerintem csak a fehérrel jelölt területre kell(bár ebbe nem vagyok biztos).
"a csavarok megadják a rögzítés mikéntjét?!"
Valami pedig lehet a felfekvéssel, mert az a 100 fok nem normális. Gyári hűtőt egyébként miért kellet cserélni?
-
kenwood3
addikt
válasz
jano_77 #17200 üzenetére
A gpu hőmérsékletének nincs köze a ramsünikhez. Valószínűleg nem jól tetted fel és nem érintkezik rendesen a hűtő. A kimaradt ramokra nincsenek olyan sünik amik csak 1db-ot takarnak el és nem 3-at?
szerk: most nézem, hogy lemaradtam, nincs mit tenni , korán van még nekem -
kenwood3
addikt
válasz
jano_77 #17192 üzenetére
Mi a baj a gyárival egyébként? Szerintem nem bonyolultul egyáltalán. A régit leveszed ezt meg rárakod, csak ez annyival másabb, hogy ramsüniket is fel kell majd ragasztanod. Itt 1 videó, hogy lásd, hogy ez miből is áll [link].
Egyébként ha a gyári hűtése megfelelően működik, akkor én nem hiszem, hogy egy 10k-t érő kártyára vennék, egy 10k-ba kerülő hűtést
-
kenwood3
addikt
válasz
jano_77 #17190 üzenetére
Így fog kinézni kb a kártyád miután rászerelted a hűtést
Tehát a rézcsövek nem a kártya alján hanem a tetején lesznek. Szerintem te kevered a twin turbo-t, és a twin turbo pro-t mert a sima rézcsövei tényleg lefelé állna, de a pro verzióé amit linkeltél az felfelé. Így szerintem nem kellesz reszelned semmit.
-
kenwood3
addikt
válasz
toydog55555 #16975 üzenetére
hm...ha megbízható az eladó akkor reméljük nem ver át.
-
kenwood3
addikt
válasz
toydog55555 #16972 üzenetére
Na hát ha tényleg új, akkor gondolom gari is van így nem hiszem, hogy gond lehet vele. így érdemes lehet megvenni, főleg ha a teljesítménye is elég neked
-
kenwood3
addikt
válasz
toydog55555 #16968 üzenetére
Én nem vennék ilyet használtan csak akkor ha min 1 év gari még lenne rá. Mostanában már egyre többen panaszkodnak, hogy meghalt a 8800-as kártyájuk . Már, kiörögedtek eljárt felettük az idő . Ettől függetlenül meglehet az is, hogy semmi baja nem lesz még jó sokáig. Én csak arra akarok rávilágítani, hogy ilyet már csak garisat szabad venni szerintem
(#16969) JerryLee ez inkább ide való [link]
-
kenwood3
addikt
válasz
csucsbicep #16813 üzenetére
mint ahogy írtam én is azt használok jelenleg
-
kenwood3
addikt
válasz
agressiv #16806 üzenetére
" 775-ös lapba főleg"
Azért ne csináljunk már úgy, hogy Amd vga egyáltalán nem megy 775-ös vagy inkább inteles lapba. Nekem is 775-ös gépem van és nem volt gond se a 4, se az 5. ( a hatos kimaradt
)és most a 7-es széria kártyáival se.
Azt aláírom, hogy van olyan lap amibe nem mennek a hd5x és újabb karik pl a 945-ös vagy régebbi illetve nforc2-3-as lapokba, de azt kijelenteni, hogy 775-be főleg szerintem túlzás . -
kenwood3
addikt
válasz
spearheads76 #16175 üzenetére
Mármint melyiket? Mert sokfajtát ajánlottam
-
kenwood3
addikt
válasz
spearheads76 #16169 üzenetére
Itt [link] válaszd ki a saját kártyádat és oprendszered
-
kenwood3
addikt
válasz
DonThomasino #16163 üzenetére
Igen. 95-100 fok alatt semmi gond nincs
-
kenwood3
addikt
válasz
spearheads76 #16133 üzenetére
Nem lenne rossz, ha új lenne és garis, már nem érdemes venni, mert már eléggé hullanak.
-
kenwood3
addikt
válasz
spearheads76 #16103 üzenetére
Szia!
Bocsi a kései válaszért, de csak most tudtam gépközelbe kerülni
Használtan olyan 15-20 k-ért kaphatsz már 5750/70, 6750/70 et illetve gts450-et(ezeknél arra érdemes figyelni, hogy ddr5-ös verzió legyen és ne a ddr3-as). Ettől jelenleg jobb karit nem érdemes venned a gépedhez, mert ahhoz a felbontáshoz ezek bőven elegek lennének.
Új kártya esetén a 25k-s határba talán beleférne 1 Hd 6750-es kártya(mint írtam csak ddr5-öst nézz), vagy esetleg még 6670(bár ez valamennyivel gyengébb mint a többi ).Ja és a tápod márkájáról konkrétan még életembe nem hallottam így, vásárlás előtt érdemes megkérdezni itt, hogy fogja-e bírni a terhelést az új vga-kal.
Szóval én ezt tudom ajánlaniSajnos holnap estig nem nagyon kerülök megint géphez, így ha kérdésed van akkor azokra már csak holnap este tudnék válaszolni.
-
kenwood3
addikt
válasz
spearheads76 #16075 üzenetére
Használtat vagy újat szeretnél venni?
-
kenwood3
addikt
válasz
marec1122 #15761 üzenetére
A gtx 570 erősebb kb 5-10%-al mint a 7850. A 7850 viszont kevesebbet fogyaszt mint a gtx 570. Én a gtx570 mellett döntenék, de ezt neked kell eldöntened, hogy mi a fontosabb a számodra a teljesítmény vagy a fogyasztás.
"át lehet e állni nvidiárol atira(ha az lenne az ajánlottabb) win 7 újrahúzása nélkül"
Át csak a régi drivert le kell törölni még az előtt, hogy beraknd a másik vga-t
-
kenwood3
addikt
Szerintem a 7850mert ph-s teszt szerint "HD 7850 pedig összesítve szinte pontosan a HD 6950 sebességét hozta" tehát egyik teljesítménye se jobb a másiktól viszont emellé a 7850 sokkal kevesebbet zabál
-
kenwood3
addikt
válasz
honfoglalo #15625 üzenetére
Mik a konfig összetevői?
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Milyen pasztával érdemes újrapasztázni 1 vga-t ? Tudtok ajánlani valami típust(nem lenne rossz ha nem lenne drága
)
Köszi
-
kenwood3
addikt
válasz
tundra #15101 üzenetére
Attól, hogy a lapod csak 1.0-ás a vga meg tudja a 2.0-át is, még mennie kellene rendesen szerintem. Nekem is volt 2.0-ás kari olyan lapba ami csak az 1.0-át tudta és nem volt vele gond
Alaplapon legfrissebb bios van? Ha igen akkor esetleg 1 os újratelepítést is kipróbálhatnál. Ha ez után se lenne jó akkor nincs ötletem
-
kenwood3
addikt
válasz
Leslie1984 #15098 üzenetére
Csak a 945-ös vagy régebbi chippekkel van gondja a hd 5xxx kariknak. Valami más okozza nála a problémát szerintem
tundra Vga driver-t frissítetted? Ha nem akkor frissítsd a legújabbra. -
kenwood3
addikt
válasz
DjKriston01 #12256 üzenetére
Cseréld le a tápot mindenképp, mert veszélyes . Egyébként a 4890 sokkal erősebb kártya mint a másik .
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- PlayStation 5
- SkyShowtime
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest