- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
execute93
őstag
Köszi a válaszotok. Mindjárt csökkentek mindent.
Mennyi idő még megcsinálják? Iponból vettem. Mert ha sok idő, feldobom apróra és aki akarja kicserélteti. (2015-ig garanciás.) -
execute93
őstag
Sziasztok!
Adott egy Gainward GTS 450 1GB GDDR5 3-4 hónapos.
Diablo 3-mal játszom erre 10'5 percenként egy olyan hiba jön elő, hogy a képernyő teli lesz kockás zöld pöttyökkel, aztán kiírja: D3D ERROR. Fogalmam sincs mi lehet ez. Garancia bőven van rá az Iponhoz. -
execute93
őstag
Sziasztok.
Egy olyan gondom lenne, hogy a videókártyám ( GAINWARD GTS 450 1GB )
SC2-ben játszom, egyszer csak megakad a kép és ekkor a monitor teli lesz zöld pöttyökkel + mintha kicsit el lenne csúszva a kép a pontok helyén. Képet próbáltam készíteni, de amikor paintba akartam betenni a képet ( jelenség alatt próbáltam printelni) de csak egy fekete képet tett be. 2 hónapos durván a kártya. Ezt már csinálta 4-5x mióta komolyabban játszom. -
execute93
őstag
Sziasztok!
Van egy Gainward GTS 450 1 GB GDDR5 videókártyám. A gondom az lenne vele, hogy villódzik a kép. Tehát amikor pl. itt olvasok valamit, egyszer csak arra leszek figyelmes, hogy kis hullámzás van a képben. 296-os driver van fent. Hőfok teljesen normális: MAX (terhelés alatt) 66-ig ment eddig fel. Idle 32-35 fok. Egyszerűen nem tudom mitől lehet.. -
execute93
őstag
válasz
csucsbicep #18596 üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszaitokat.
Kártya hőmérséklete tökéletes. Megpróbálom ezt a Vram-ot. -
execute93
őstag
-
execute93
őstag
Hellotok.
Adott egy HD 4670-es Sapphire videókártya. Nos a gond az lenne vele, hogy csíkoz függőlegesen. Pontosabban 4 csík van. Ilyen sárga színűek. Ötlet? Mi lehet vele a gond? Kuka? -
execute93
őstag
Sziasztok!
Counter Strike Global Offensive Diablo 3 Starcraft2 : 1440x900 ban elég egy ILYEN VGA?
Konfigom: ASROCK H61M-GS
INTEL CORE I3-2100 3,1GHZ 4 SZÁL
FSP HEXA 400W
4GB DDR3 1333MHZ KINGMAX -
execute93
őstag
-
execute93
őstag
Sziasztok! GTX 560 TI Gigabyte vagy pedig várjam meg a GTX 660/GTX660 TI-t? Keret: 60ezer magyar forint. I3-2100-am hajtaná. Majd 1 év múlva jönne bele egy I5-ös proci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest