- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sulyoktom
csendes tag
Az a gondom, hogy az újonnan vásárolt tápomon nincs ilyen. Itt állíttattam össze a konfigot.
LAP: ASRock H61M/U3S3 ~18k
CPU: Intel Celeron G530 BOX ~11k
RAM: KINGSTON 4096MB DDR3 1333MHz ~6k
VGA: VTX3D VX6750 512MBD5-H PCIE ~19k
TÁP: FSP FSP400-60APN ~10kA régi tápomon van 6PIN: M.tech KOB AP4350XA
Valami megoldás?
-
RootRulez
félisten
Kicsit számít, de nem nagy téma...
Húzd le az optikai meghajtót is, az is számít 10W-ot.
De amúgy a táp teljesítménye oké, még ha HKC is. Logolj hőmérsékletet... Ha 5-10 perc után akad meg, lehet tényleg túlmelegszik, de akkor barmolni nem kéne vele, hogy vissza tudd adni .K -
Bogyó bá'
nagyúr
Én most kedden adtam el (házhozszállítással együtt) 11e Ft-ért egy 2 éves, hibátlan Sapphire 4830-at, szerintem nagyon jól járt vele az új gazdája. Hűvös, csöndes, és még a Crysis2 is szépen eldöcögött vele 1680 "GAMER" beállításokkal. Jobban, mint Te járnál azzal a geForce-szal. Ha szétnézel hardveraprón, és nem feltétlenül ragaszkodsz az nVidiához, bőven találsz annyiért akár még 4850-et is.
kieg: RootRulez kolléga megelőzött....
-
RootRulez
félisten
Lehet a táp a ludas, de lehet csak a tápcsati kontakthibás, de lehet, hogy túlmelegszik... Ugyanakkor az is lehet, hogy hibás és szép lassan kifingik...
Én ma már tényleg nem erőltetném ezeket a G80-al szerelt kártyákat, a GTS-ek is halnak meg egymás után és szerintem ezek a GTX-ek is, csak azért nem hallunk róla, mert ezekből eleve kevesebb van. 12-ért már vannak frankó 4830-asok, vagy 4850-est is lehet csípni. De ha nVidia, akkor kajtass használt GTS250-et (persze elsősorban ezek közül is garanciásat keress, több esélyed van találni, mint a 8000-es szériából)...
mod: Bár, ha most 12-ért kéne vennem VGA-t, én tuti HD5670-est vennék.
Abból sok még a garis és majdnem hozza ezt a teljesítményt hangtalanul, hűsen és korszerűbben
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest