- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
satee76
aktív tag
válasz
csucsbicep #16260 üzenetére
köszi ! Követtem amit mondtál, újrapasztáztam, és 30 perc furmark után 91 fok. Alap 71 fok . ÉS NEM FAGY !!!!
Köszi
-
satee76
aktív tag
válasz
csucsbicep #16260 üzenetére
nem de ha ma hazaerek az lesz az elso. 1 eve pasztaztam at, most csak atkentem a fent levo reteget.
-
satee76
aktív tag
sziasztok !
Egy kis help kéne. Powercolor 4870 1GB DDR5 PCS+ kártyám van. Eddig minden jó volt, 3 nappal ezelőtt játszottam utoljára. Tegnap elindítanék egy játékot, 20-30 s ként fagy, aztán kis szünet és megy tovább majd újra fagy. Minden játéknál és a Furmarknál is.
A legutóbbi játszás és most között a gép szét lett szedve és ki lett takarítva. A VGA-ról le volt véve a hűtő. Amit észrevettem hogy a GPU dióda MemIo hőmérséklete 100 fok, Furmark alatt felmagy 110-re, gondolom ott fagy le. (Gpu dióda DispIo 59 fok, GPU árnyaló meg 76 fok alapon) Hűtés 100%-ra állítva sem változik ez az érték MemIo-nál, de hallhatóan hangos lesz a hűtés tehát a venti megy, DispIo hőmérsékletet hűti is.
mi lehet a baj, orvosolható e?
satee76
-
satee76
aktív tag
válasz
fenergie84 #4350 üzenetére
thx
Diplomata: szintén köszi na választ
-
satee76
aktív tag
Sziasztok !
Az lenne a kérdés, hogy van egy Powercolor 4870-em. Most hozzájutok egy Athlon II X3 455-höz. Ha már így alakult akkor az AM2+ alaplapot is leváltom AM3-ra, vagy AM3+-ra. Melyik az a chipset (int. vga-s alplap), amit mondjuk egy 4870-essel Hybrid CF-be lehet kötni, van egyáltalán értelme, és meg lehet oldani, hogy a 4870 csak a 3D alakalmozásakor működjön?
satee76
-
satee76
aktív tag
válasz
csucsbicep #4021 üzenetére
De este ha hazajutok kapok egy 8600 GT-t. Meg a 4870-est is át tudjuk lökni egy AM3-ba. Csak a procit nem tudom kipróbálni másnál, mondjuk AM3-as procit tudunk tenni a lapomba
Csak az lesz a szép ha az én karim másik lapba menni fog, 8600 Gt meg menni fog az enyémbe. Akkor lesz fejvakargatás
satee76
-
satee76
aktív tag
Sziasztok !
Adott egy Nf520-as alaplap. Vga Powercolor 4870. Eddig egy csifi 400-as hajtotta a masinát.
Tegnap elkezdett a rendszer fagyogatni. Újraindítás: BIOS hosszú sípjel és 2 rövid. VGA hiba.
VGA ki-be, elindul , újraindít BIOS állítás és közben lefagy. Kártyán csati csere, nem indul. Ma reggel táp csere, rendszer elindul 2-3 perc és fagy. Nem indul sípol.
Gépházra rácsapok, indul, 1-2 perc és lefagy. Aztán nem indul. Amikor nem indul és sípol, akkor a VGA ventije fel se pörög.Szerintetek ez VGA vagy alaplapi hibára utalhat?
(BIOS reseten már túl vagyok)
satee76
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest