- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
salgocomp
senior tag
válasz
MK VII #57043 üzenetére
Csak az az érdekes, hogy pl egy GTA 5-nél, új Tomb Raidernél nem csinálja, viszont XCOM2-nél, új NFS-nél, és a Company of Heroes 2-nél már igen. Akkor valószínű, hogy ezeknél a játékoknál már teljesen ki lehet használva a proci, és úgy már nem bírja szegény 6 éves táp...
Hát akkor veszünk egy újat, remélem megoldja a gondot.
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok.
Adott egy Gigabyte R9 280X OC kártya. Ez ugye 250 wattot fogyaszt. A mostani tápom egy Chieftec GPS-500A. Ez a táp elég neki ? 2 vinyó, 8 giga DDR3, és egy i5-2500 társaságában van. Néhány játéknál csak úgy kékhalál nélkül újraindul a gép, lehet ez a táp miatt ? Túl nem melegszik semmi.
-
salgocomp
senior tag
-
salgocomp
senior tag
Ki szeretném tisztítani, kompresszorom meg lakótelepi házban nem nagyon van...:S
-
salgocomp
senior tag
Hali. Adott egy Sapphire HD5850-es kártya. Annyi lenne a kérdésem, hogy, hogyan lehet leszedni róla a műanyag burkolatot ? Kicsavaroztam a burkolat lefogató csavarokat, a burkolat mozog jobbra balra, de mintha középen még tartaná valamit és nem jön le. A hűtőbordát lefogató csavarokat nem csavaroztam ki, mert túl kicsik és nincsen csavarhúzóm hozzá, de érezhetően nem azok a csavarok tartják vissza a burkolatot, mert mozog az egész. Előre is köszönöm a segítséget.
-
salgocomp
senior tag
válasz
Geresics #22113 üzenetére
Ma este raktam be a gépbe, előtte nem volt ilyen kártyám, csak az említett 6850.
Ezeket az adatokat találtam a HD5850-re:Till it frys - 110C
Safe temp for usage - 85C
Temp for OC'ing - 75CNem vágom mi az a 110C. Addig még nem kell parázni, vagy micsoda ?
Volt egy 4870 X2-m, az ment 105 fokon. Mondjuk ahogy kilépek az asztalra, fél másodperc alatt lemegy a hőfok 92-ről 70-re, szóval nemtudom mennyire valós adat ez a 92 Fok. A venti automatára van állítva, felhúztam maxra, olyan mint egy repülőgép, 84 fok. Szóval akkor jó lesz nekem a 92 fok. Holnap kifújkálom a kártyát kicsit.
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok. Adott egy Sapphire HD5850-es kártya, annyit kérdeznék, hogy mMennyire normális egy Indavideós videó nézése közben a 74 fokos hőmérséklet ? Illetve a játék közbeni 85 fok ? 6850-em játék közben megállt 70 foknál, csak ezért kérdezem, nem káros az ekkora hőmérséklet ?
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne. Van egy BFG 8800 GTS OC 512 MB 256 Bit G92-es VGA-n. Gyári órajelei 675/975. Meddig érdemes ezt még felhúzni, hogy ne szálljon el a kártya ? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
salgocomp
senior tag
válasz
csucsbicep #20550 üzenetére
Kicsit konkrétabban ?
Megsütni nem akarom. Hány + MHz ami még belefér szerinted ? Tesztelgetni nem akarom, ezért kérdeztem valami hozzáértőt, hogy meddig szokták húzni ezt a kártyát.
-
salgocomp
senior tag
Hali.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy EAH6850-et meddig érdemes húzni gyári hűtővel ?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok. Most váltottam ASUS HD6850 DirectCU-re amin egy Accelero Twin Turbo PRO hűtő van. Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ezek a hőfokok mennyire normálisak egy ilyen kártya esetében ? A proci elég gyenge mellette, lehet azért izzad ennyire ? Persze játék közben adja ezeket a fokokat, windowsban 40 fok sincs.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest