- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buci21
addikt
válasz
ebegab92 #29109 üzenetére
ez frissebb 13.1 ezekhez van hivatalosan, minek erőszakolja a 12.6-ost. Az akkor kell max, ha nem megy a legfrissebb
A 12.6-hoz kellett egy hotfix, vagy külön AGP-s driver, ami a 13.1-el már elv nem gond :d ha gond, akkor a 12.6 AGP-s kell
-
Ch4r0n
tag
válasz
ebegab92 #26216 üzenetére
Konkrétan ez a kártya: GIGABYTE GV-R795WF3-3GD HD7950 3GB GDDR5
Azért bírnia kellene a gpu-nak 1000-et a memnek meg 1250-et nem? Vagy melyiket vágjam meg és mennyivel szerinted? -
Pityke78
őstag
válasz
ebegab92 #24538 üzenetére
Feltettem a 3.5 NET-et, illetve letöltöm a drivert, amit felmásoltál és manuálisan megadtam neki az elérési utat, de sajnos így sem lett jó.
Me délelőtt megpróbálom felrakni a win7-et, aztán meglátjuk mit hoz a jövő.
Bár félek hogy a win7-el meg rohadt lassú lesz a gép (1,86 GHz Dual-Core, 2 GB DDR" SDRAM). -
neszoljalbe
csendes tag
válasz
ebegab92 #24540 üzenetére
Ezaz , hogy akármivel mentem le a gyárit a Nibitorba nem látok szinte semmi adatot . Ha nibitorba akarom beolvastatni a biost, kártyát nem is látja , Cant start driver 577 es hibát ír ki . 6.06 os verzió van fenn . A kártya hibátlanul működik mindennel , nemtudom miért nem látja semmi a biosát .
-
-
cikasz
őstag
válasz
ebegab92 #24138 üzenetére
köszönöm még1x.
Viszont van még 1 problémám.
Nem tudja valaki, hogy ez mitől van?
Nincs húzva a kártya. Az összes menüpontnál csak igy látszanak a karakterek.
De ilyen karakterek vannak pl a curse client-nél is.köszi.
-
M5Norbi
őstag
-
M5Norbi
őstag
válasz
ebegab92 #23310 üzenetére
Rendben mostmár képben vagyok
A DÖNTÉS: HD7770 lesz ha összejön
Rosszabb esetben HD7750
(#23311) Stirbi: Igen mindent megértettem.
Az a helyzet hogy jóideig kentem-vágtam én is a dolgokat állandóan összeraktam meg szétszedtem a gépet
Videókártyából volt egy rakás még árultam is őket mert jó árban tudtam beszerezni.
Pl Galaxy NV 6600GT-ből eladtam vagy 20-at.
Aztán megnősültemés kimaradtam ebből.
De a LÉNYEG: Zsír hogy itt találtam hozzáértő és segítőkész embereket. THX
-
Qtya123
őstag
válasz
ebegab92 #23070 üzenetére
Értem, ez ügyben tettem is lépéseket, bár érdekes dolog történt.
Feltettem az Ati Tray Tools programot, hogy módosítsam kicsit a ventilátor sebességét. (HD 3850 kártya)
A programban semmi máshoz nem nyúltam és nem is módosítottam.
A kérdésem az lenne, hogy ez a progi alap elindulásakor is húzza a videokártyát?Ugyanis az az érdekes helyzet állt elő, hogy nagyobb fps-el futnak a játékok, ha fut a tray tools.
Pedig mondom, semmi máshoz nem nyúltam, mert nem értek hozzá. -
peq
aktív tag
-
Geresics
addikt
válasz
ebegab92 #21356 üzenetére
Itt az összegzés, de érdemes végignézni a cikket!
Szerk.: Ja, és a 12.11-es driver jelentős teljesítménynövekedést hoz a HD7xxx kártyáknak!
-
Geresics
addikt
-
válasz
ebegab92 #20944 üzenetére
no akkor közbe nc hd- azt javasolták hogy :
Szia!
Texturahibas a jatek.
Ezeket Sorban.
Directx frissites
Vga Driver frissites.
Jatek ujrahuzasa/mas verzio.dx megvolt 2 szer is, amikor te linkelted tehgnap este,meg most is
a vga driver egész pontosan... 306.81felraktam a(z) nfs undercovert,az is ugyanezt csinálja
szerintem nem a meleg miatt csinálja,mert mikor kilépek ami köbö 2 pillanat, alt f4 el xDDDD
50-60 fok ok közt járkál a hőőőmost is bekapcsolom kereszt huzat a házban hüvös van ablak nyitva 38 fokról indultam, és már megy a gép vagy 2 től, és most is 40 fok van benne
most felraktam a sniper gost warrioirt azon volt dx9 meg bisual c++ azzal csamcsogot ez a fostalicska vagy 5 percet,nemtom háátha
-
válasz
ebegab92 #20941 üzenetére
én semmit nem raktam sehova.... azt tom hogy vanfent dx9. meg buziskodott ahd audio miatt mert a hdmi bekavart hogy rohhadjon meg elment rá egy komplett hétvéégéém.... míg rájöttem hogy mivan vele
de pill mindjárt intézkedek
apropóó nincs hiba üzenet se szó se beszéd ez a 2 állás van ,amit fent leírtam...
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
ebegab92 #20922 üzenetére
Köszi, nincsenek túl nagy elvárásaim a kártyával szemben, de remélem jobb, mint egy HD 5450 lett volna ugyan ennyiért.
A másik kérdésedre egy tipp, lehet hogy oda már kevés a PCI nyújtotta sávszélesség? Ha jól emlékszem 133 MB/s körül van. Gondolom nem akarsz W7-et a pentium 3-ra(olyan elvetemült csak Bacsis lehet, meg én), XP alatt érdemes megpróbálni.
-
kisgyerek85
senior tag
-
zse16
csendes tag
válasz
ebegab92 #20713 üzenetére
Biosban megnéztem, ott nem találtam ezzel kapcsolatos beállítást,elég f*s a bios rajta, szinte alig lehet állítani valami. Viszont a legegyszerűbbet, a másik pcie portot még nem néztem meg -.- .. Holnap ki fogom próbálni .. De ha ez sem old meg semmit akkor nem tudom mi lehet.. egy másik pci kártyát is bele fogok próbálni, hogy kiszűrjem a port hibásodott-e meg.
-
cidalain
veterán
válasz
ebegab92 #20376 üzenetére
bocsesz. rosszul írtam 75 fok terhelve. 50-55 fok alapjáraton, rosszul emlékeztem, de most megnéztem a speedfannal.
jaja pont ilyen MSI-re gondoltam, csak tudok olcsóbban szerezniEzek kompatibilisek a 8500GT-vel is?
Ventit nem akarok külön rátenni, mert kevés a hely lefelé, és egy 25mm pluszba már túl sok.
Nomeg kicsit designosabb egy ilyen hőcsöves cucc, mint egy venti
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest