- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MorphBCS
tag
válasz
Gyufaaa #23689 üzenetére
Az a baj, hogy nem jutok el semeddig.
Mármint bekapcs gomb megnyomásától ezt írja ki a monitor...
Aztán elveszi, visszarakja, elveszi, visszarakja, és a 3. próbálkozása után a monitor automata készenlétibe kilövi magát...Nekem csak wireless billem van, amivel vagy az a baj, hogy nem is látja a rendszer ugye még, vagy az, hogy lemerült.
Elmentem, és kölcsönkértem egy USB-s madzagosat, ezzel próbálom, de bármit nyomok indítástól kezdve, F8, TAB, DEL, F12, semmire nem reagál, mindig a TÚL NAGY szöveg... -
-
-
valy168
csendes tag
válasz
Gyufaaa #20443 üzenetére
Bocsánat, nem voltam egyértelmű.
Igen a monitor 1680*1050 a tv meg 1920*1080.De ha visszaveszem a tv-n a felbontást 1680*1050-re, akkor is ugyan ez a helyzet.
Az egér mozgás ugyan úgy szaggatott marad már a windowsban is.Amikor a laptopot kötöttem rá, akkor nem volt érzékelhető ez a lagg.
Másik géppel szintén nem volt érzékelhető ez a jelenség. -
_ocsisajt
őstag
válasz
Gyufaaa #18738 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy windforce-os 1 gigas 560Ti-m... Szeretnem egy picit erosebbre cserelni, de lehetoleg ATI/AMD-re (vissza, 16 ev alatt szinte csak ATI karijaim voltak)... mit javasoltok felfele? Nem szeretnek rakolteni sokat... pici raforditassal szeretnek kategoriat ugrani felfele...
Koszonom...
-
jano_77
nagyúr
válasz
Gyufaaa #18610 üzenetére
van a házban 5 ventillátor, ennél többet szerintem már csak a vízhűtés érne....vagy tévedek? :-(
1. táp venti
2. proci (Arctic Cool Freezer Pro7
3. VGA venti (nem a gyári, ez is AC)
4. ház elejében 12cm
5. ház végében asszem 8 vagy 10cmATI vagy NVIDIA kártyák a jobbak? mondjuk a következő kettő közül melyik jobb választás?
Sapphire HD6850 vs. Gigabyte GTX 560 Ti OC
szerk.: (#18611) KAMELOT: E5800 proci nem jó a HD6850-hez?
procit most nem szeretnék cserélni mert a VGA-t is csak a szükség nagy úr miatt tenném.
pláne nem i3 vagy i5-re, mert az teljes gép cserével járna, ugyanis az alaplapom (Gigabyte P35 DS3) nem tudná fogadni. -
-
Alt4Ir
tag
válasz
Gyufaaa #18431 üzenetére
Próbáltam teljesitményre is rakni az energiatakarékos modokat , de semmi változás.... A proci nem megy 55fok fölé
Egyedül F12011-be segitett a proci órajelemelése. Blacopsba, pl csomó helyen megvan a 99% gpu használat, 100++ fpssel aztán helyenként leesik 50%ra és lemegy egész 40-50 fps-re
-
törölt tag
válasz
Gyufaaa #18377 üzenetére
Nem, azt be tudom állítani. Elsődleges a monitor és azt terjesztem ki a másikra. Azért probléma, mert mindkét megjelenítőre van .icm színprofilom. A következő történik:
Két megjelenítő esetén: LUTManagerrel betöltöm a színprofilokat. 0. kijelzőnek (a monitornak), majd az 1. kijelzőnek (a TV-nek). Viszont ha nem használom a TV-t, akkor azt letiltom. Ekkor újra be kell tölteni a színprofil-t. De mivel a HDMI/TV van elől, ezért hiába a monitorom aktív, a LUTManager a TV profilját tölti be a monitoromra.
Ha betudnám állítani, hogy hogy ne a TV legyen elől ( a) ezt szeretném valahogy kivitelezni):
Illetve, hogy azt a kettest valahogy átírjam a monitoron, egyesre ( b) és ezt):
-
regener
veterán
válasz
Gyufaaa #18251 üzenetére
Egyszer próbáltam húzni ezt a procit, kinyírta az alaplapot ( 100Mhz-től! ) és a bolt ahol vettem ott a gari bukott, alaplapcsere ugyanolyanra. (Sok ugyanolyan gép volt abból vetük egyiket, majd mostmár eléggé fellett lendítve a 98GTX-el, egy normális táppal és még 2GB rammal.
Húznám én azt a procit, de nem merem, mivel nincs 10ezer forintom új alaplapra ha megint meghal...
(Csak FSB emelés volt 2000Mhz-ről 2100Mhz-hez teszt erejéig, gép újraindult, majd halott lett az alaplap, sehogysem lehetett beindítani. Alapfesz volt - már pontosan nemtudom mennyi is, öcsém épp játszik így majd max holnap ha érdekel leírom.) -
Blaise
veterán
válasz
Gyufaaa #17873 üzenetére
Úgy van megoldva, hogy 2db 6pines csatlakozó van a kártyán, az egyiket a tápból kijövő 6pines látja el, a másik pedig egy molex-6pin átalakítón kereszül kapja az erőt
Most sajnos nem tudom kipróbálni, dolgozom, de délután visszaviszem a boltba, aztán megnézetem, mert még 3 munkanapon belül vagyok.
-
-
leonel
aktív tag
válasz
Gyufaaa #14915 üzenetére
Eddig 670sli-ben törtem a fejem. (most 1db és fél-egy év múlva még egy)
de jöttek az ellenérvek:
- a második letakarja a pci slotot: át kéne cserélnem a xonar-omat ami bukta lenne
-a ref hűtős kellene a hely miatt de az hangosabb.
-rosszabb légáramlás
-melegedés
-skálázódás
-talán a vga-k ára esik a legjobban - sli-nél ebből rögtön kettőnél kell elviselni a buktátStb
Asszem lesz 1db 670 vagy 680 AMP vagy Asus Top CuII vivitelben
fixer92: gépleépítés miatt most cseréltem le az 1000w Silverstone-t egy AX650-re
-
koxos:8]
senior tag
válasz
Gyufaaa #13903 üzenetére
Most újra bekapcsoltam, és ugyanúgy kockás a képernyő, szinte olvashatatlan.
De legalább már bejelentkezik a windowsba.
Viszont elindítottam játékokat, és megy stabilan.
Esetleg mind a 2 ram tönkre mehetett egyszerre?
Mert ha 1-et hagyok bent akkor is ugyanaz a hiba, hiába cserélgetem őket.
Meg random időközönként kék halál van és újraindul a gép.
Ezt vga hibánál is csinálja? -
koxos:8]
senior tag
válasz
Gyufaaa #13898 üzenetére
Az adatlapomon lévő konfig az.
Xfx 4830, a tápom pedig csifi ctg500-as.
A táppal nem hiszem, hogy gond van, simán vinnie kell.
A piros led 3-szor 2-t villog, és utána olyan mintha újraindulna.
Most lesz 3 éves júniusban a vga, asszem addig van rá gari.
Akkor vigyem vissza gariba? -
FingR86
őstag
-
Málni
csendes tag
válasz
Gyufaaa #12508 üzenetére
Ha nm érintkezne, akkro a többi játéknál is csinálná, nem? Amúgy nem úgy remeg mitn, ami rosszul van bedugva, meg nem csíkos a képernyő, hanem az egész játékkép oylan furcsán mozog/remeg...
Vga-t tegnap frissítettem...
Kihúzom akkro a kábeleket aztán vissza, hátha segít.... -
rznk1986
tag
válasz
Gyufaaa #12000 üzenetére
Ennél kacifántosabb a történet. Nem tudtam, hogy létezik ilyen, hogy VGA sütés, tehát nem is direkt csináltam. Annyira balfék voltam, hogy mikor beraktam a karit a gépbe, elfelejtettem a hűtést rákötni, tehát magát a kártyát a tápra rákötöttem csak a hűtésnek is van egy kábele ugye, ami rámegy a kártyára. Na én azt nem tettem rá és nekiálltam játszani. Egyszer csak kikapcsolt a gép és nem akart bekapcsolni. Akkor láttam csak h a kártya füstöl...
)) Kivettem, lehűtöttem, betettem és voila! Működött.. Utána olvastam csak, hogy ezt hogyan is hoztam össze
De elvileg a cink 190 fok körül olvad, szóval ha jól tudom afelett kell egy picivel, pl 196 fok. Legalábbis a "szakleírásokban" ezt olvastam
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest