- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Azt tudom, hogy bizonyos ThinkPad gépeknél van erre lehetőség (Thinkpad Ultrabay) , de ezek szerintem nem kompatibilisek a konzumer gépekkel (jelen esetben egy ASUS M51VA, de lehethe bármi, ASUS, Acer, HP, stb.). Arra kérnék megerősítést vgy cáfolást, hogy ezek az Ultrabay cuccok tényleg nem kompatibilisek más notival illetve ha pedig tágabb körben kompatibilis, akkor min műlik a kompatibilitás?
Vagy ha teljesen hülyeséget beszélek akkor is szólhattok.
-
szaki87
csendes tag
-
Lajkó
őstag
-
8nemesis8
veterán
-
kulfoldi
aktív tag
Szia!
Koszi a valaszt, a masodik felet nem ertettem mire erted?
"Ugyanakkor a 945-ös az max 667-es FSB-s procikat fogad!
Gyorsabbakal nem tudom, hogy elindul-e???"Sajnos nem sokkal kerultem kozelebb a megoldashoz, tovabbra sem tudom, van olyan megoldas amivel egyszeruen tudok laptop procit tesztelni, vagy mindenkepp vennem kell valami laptopot, es ki-be kell cserelgetnem a procit? Eleg surgos lenne, kerlek benneteket segitsetek! Koszonom!
-
8nemesis8
veterán
Bocs efölött átsiklottam
De nem tudom miért kell basszusozni! Nézzétek meg, miből gondoljátok, hogy jobb az x700??? Csakmert újabb játékoknál gyengébb, mint az x1400....
Ez a lista nem feltétlen az erősségi sorrendet tükrözi. Azért mert fentebb van a listán, ha megnéziket 06 3dmark eredményét jobb az x1400
Akkor most melyik a jobb
-
Rihi87
csendes tag
Nah akkor ez is tisztázódott...
Azt meg tudnád nekem megmondani, hogy hol lehet megnézni hogy mxm hanyas? Everest, vagy akármi? Nem igazán szedném szét mégegyszer, nehogy véletlenül elq*jak benne valamit... :STaláltam itt [link] egy mxm II-t az nvidiától, ha a csavarok helyét nézem a bordánál akkor hasonlít... De nem biztos hogy jól gondolom... Ezért nézném meg valahol hogy 100%-ra menjek. Meg nem tudom, hogy hogy viselné a gépem, ha ati helyett nvidia lenne benni... Vagy az mindegy, mint az asztali gépeknél, csak a foglalat legyen jó?
Köszi!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Vista volt rajta alapból, de azt semmi pénzért nem raknám vissza, xar, egyszerűen nem tudok rá mást mondani
(bár még megvan a gyári ghost file, leghostoltam anno)
Van fenn xp is, és azzal nincs ilyen para. Bár állítólag ismert hiba és van rá megoldás, remélem kapok választ rá, hogy micsoda(hp topik)
-
runner 125
nagyúr
Őőő, egyszer már linkeltem régebben ide egy képet az én FuSi-mról.
Ami (kopp-kopp) 5. éve hibátlanul kocog, de mostanság a kijelző csinál néha olyat ha bekapcsolom a monitor 1 perc utáni kikapcsolását szétesik,mozog/rezonál a kép..
Ha várok 1 percet újra -az-az míg újból kikapcsolja- és visszakapcsolom ismét jó lesz..
Lehet h ez van nálam is?
Köszi
Üdv.M -
Hali!
Ne is mondd. Én meg a moderátorokkal küzdök; mint ahogy tudjuk: a fórumszabályzat mondja nem lehet 5 percen belül kétszer hozzászólni egy topic-ban. Namármost, ha ömlesztem a hozzászólásokat akkor meg nem találok vissza a téma elejéhez (jó példa az előbbi Prsetigio-os noti hozzászólások) és káosz van. Meg aki kérdezett valamit, néha nem szokta átböngészni a 4-5 válaszos hozzászólásaim sem, és így tényleg felesleges néha a munkám.Úgyhogy, ha nem tart 5 percig egy újabb hozzászólás megírása akkor várok, hogy "leketyegjen" az idő, majd nyomom az okét. Tiszta dedó
Ezért szoktam képekkel is illusztrálni a szövegem, így legalább megy az idő addig is, meg szép csicsás is a topic!
Egyébként este miután a picit "elraktuk" és még van erőm szoktam osztani itt az észtmár amennyire megy, néha sikerül baromságokat is írnom
Meg próbálok egy kis munka után is kalapolni. -
@tco@
aktív tag
Igen, a 2009 ultra herélt xp
(de gyors és szép, nem bántam meg hogy felraktam), én is olvastam hogy 50-60 fps az x3100-on...nálam jó is lenne 1024ben, de directx7-el...kicsit kiábrándító így a grafika, mintha quake 3-at tolnék kis felbontásban, olyan.
A drivert nem fogja le, megnéztem, most az egész gép "optimized", szóval lehet hogy a végén még vistát rakok rá, hátha az megoldja a problémát. -
Gh0sT
addikt
Megnéztem az eseménynaplót és tele van hibával a tegnap estéről disk és atapi megjegyzéssel. Gyanús most már a HDD is.
"Hiba történt az eszközön (\Device\Harddisk0\D) a lapozási művelet közben."
"Az eszköz (\Device\Ide\IdePort0) a határidőn belül nem adott választ."Azt tudom, hogy a winchesteren van hibás szektor, de HD Sentinel szerint még 90% feletti a kondíciója. Az viszont érdekes, hogy csökkentett módban, pillanatok alatt feláll a rendszer.
Memtestet futtatok egyet, legalább azt a vonalat ki tudom majd zárni. -
Bocaa
senior tag
Köszönjük Emese!EZT CSINÁLTAM(de csomó minden mintha hiányozna de ne mlehet megállapítani mi.) DE már csak a WIFI szarakszik.Olyan mintha nem lenne benne...a driver felmegy és nem találja a wifit(azt írja nincs).Ebként értek hozzá de ilyet még ne mláttam ,hogy a driverrel se mmüxik egyáltalán a windiws hardev rtelepítője se találja
-
Tyren
aktív tag
De nincs helyette semmi. Nekem kell, hogy le legyen véve a notim takarékosra, mert sokszor van, hogy sokáig kell áramforrástól távol használni. Elvégre erre való a noti. Nálam az üzemidő az egyik elsődleges szempont.
Amúgy az NHC utolsó frissítése már majd egy éves, szóval nekem úgy tűnik abbahagyták a fejlesztést. Viszont nem találok semmi alternatívát. Egyedül egy RMClock nevű cuccot, de vegyesek a tapasztalatok. Esetleg ha valaki tudna mondanani erről valamit, vagy ajánlani egy NHC-pótló programot, azt nagyon megköszönném.De most az előbb leírt problémám jobban aggaszt egy kicsit...
-
BluEyes
őstag
Mire tegnap hozzám került a gép, már az usb cuccok vissza lettek adva. Most egy xpress card formátumú pannonos modem van már csak, ezt csak 1 helyre lehet dugni. Mármint rendeltetésszerűen
Az usb cuccok egyáltalán nem indultak el, ez itt indul, de hibaüzenettel, és gyakorlatilag használhatatlan. -
Krissz22
senior tag
Köszönöm!
Még 1 kérdésem lenne, amit már régebben hallottam, de azért jó lenne, ha megerősítené valaki...
Ha asztali gépként használom a notebookot, akkor kiveszem az akkut, hogy legalább az ne használódjon. És ha hosszú ideig nincs a gépben, akkor az a jó, ha 30%-ra van lemerítve. Ez tényleg így van?
-
zsolti04
csendes tag
Az OK, hogy lepattintom az összes billyentyüt. Azok alatt sztem már száraz. de ha nem szedem szét, nem szedem ki a teljes billentyüzetet, akár maradhat alatta pár csepp.
Nem tudom hogy kell kiszerelni a billentyüzetet. HP-bol már szedtem ki, ott jelzés volt az alján hogy melyik csavarokat kell kicsavarni aztán 4 retesz és kész, de ennél az Albacompnál fogalmam sincs.
ÁÁÁ nemtudom mit csináljak!!! -
parandroid
félisten
Viszont egy 2,5"-es HDD azonos méretben legalább duplaannyiba kerül, mint 3,5"-en. Ha szinte csak otthon, vagy kétlakiként otthon/albiban használod a gépet, akkor tényleg érdemesebb lehet beruházni egy 3,5"-es külső házra.
Én a gépben lévő 40GB-os HDD-t kicseréltem egy 80-asra nem sokkal azután, hogy megvettem a gépet, azóta is elég, most is csak félig van a HDD - igaz ez 'csak' a mobil gép, multimédiára az asztali gépet használom.
p
-
-
Rick4
félisten
kérdés, hogy az usb-s vinyó 5400as, vagy 7200as volt-e, emiatt még lehet gyorsabb. én is megnéztem egy 5400assal, nálam is 26 megával ment...nagy vinyók (3.5'') idekábelen is csak 50-60 megát tudnak...így a firewire is nagyon kevés ahhoz képest, amit elméletben mondanak rá....
nem találtam semmit az ultrabay adatátviteli sebességére vonatkozólag...az még lehet egy jó ötlet..
-
masterreaver
tag
köszi,a kiábránditó választ
de ha ilyen 0 videokarit raknak bele akkor miért lehet akár 128mb ramot adni neki?-mikor teljesen felesleges... ezt nemértem.... meg azt se hog egy ilyen kapacitásu notiba beraknak egy geforce 2 mx-el sem felérö ,elnézést, szart! nem játékra vettem tisztában voltam vele hogy a legujabbak nem fognak menni rajta,de azért hogy a 2002-esek is alig mennek.... mivel ezelött egy 7600gs- videokaris PC-m volt,hozzá voltam szokva a 100fps-ekhez meg hogy minden megy...hát most leszokom rola sajnos.... még 1x köszi a választ.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest