- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
gamer0101
aktív tag
válasz
faresz5 #12622 üzenetére
Hátőőő...az a baj, hogy pendrive-om sincs, nem hogy 4GB-os..
Viszont van egy kártyaolvasóm amiről korábban szerintem próbált a gép bootolni - meg BIOS-ban is van néhány USB-s előtagú dolog a piorítás beállításánál..., - abba meg van 4GB-os MicroSD kártyám. Az jó lehet ilyen célra?
-
gamer0101
aktív tag
válasz
faresz5 #12609 üzenetére
...és a merevlemeznek ehhez mi köze?
CD/DVD meghajtó-eszköz drivere kell neki.
Le szeretném cserélni persze, de ha odáig sem jutok el, hogy particionáljak akkor, hogy csináljam? XP CD-vel? Formázzam a meghajtót és utána próbáljam a Vista DVD-ről való bootolást? Aztán, ha akkor sem működik akkor hoppon maradtam, mert a gép csak Vista futtatására alkalmas, de az se akar települni, oprendszer meg nincs a gépen?Hmm...finom!
-
gamer0101
aktív tag
válasz
faresz5 #12604 üzenetére
Hát kislányszűz gépem nincsen, de az az asztali gépemen amin jelenleg XP Pro SP2 van, azon tökéletesen eljutok a telepítőben a sorozatszám kéréséig, persze tovább nem akarok, mert azon jó az XP is, nem akarom telepíteni ott a Vista-t...
Notin szeretném lecserélni a HomePremiumot, Ultimate-ra, de valami CD/DVD meghajtó driverét hiányolja és kéri, hogy ha nekem megvan floppy-n vagy USB-n akkor csatlakoztassam, ha meg CD/DVD-n van akkor arra az időre eltávolíthatom a Windows telepítőlemezét. Csak nem értem, hogy milyen driver kell neki. Mi lehet a következő lépésem?THX!
MOD: Ja, igen...persze teljes szűz telepítést akarok csinálni, tehát a DVD-ről bootolva csinálja mindezt. Formázzam le a vinyót és majd úgy hátha beadja a partícionáló ablakot, illetve továbbjut ezen a driveres marhaságon? És, ha nem???
-
-
gamer0101
aktív tag
válasz
faresz5 #12313 üzenetére
faresz5: Eddig elég bizalomgerjesztő ítélet...örülök.
karakpecze21: Nincs 1 hetes a gép. Szegeden (62km-re a lakhelyemtől) vettem a Met*oban...200k HUF-ért. Már mondjuk az is fura volt, hogy az érintőgomb ami a hangerőt szabályozza a billentyűzet felett csak két szélen világít, de a skála az nem (ami a hangerőt tükrözné), pedig amit a boltban nézegettem azon úgy emlékszem, hogy világított/változott a mérete állítás közben...bár ez csak apróság. Amúgy minden tökéletesen működik a gépen, a webcam-on kívül eddig semmi baja nem volt..."kop-kop"
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest