- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
Aktív témák
-
netmesterke
aktív tag
válasz
parandroid #7144 üzenetére
Ezt értjük. De mi van akkor ha pl egy Core 2 Duo T5xxx-et veszünk, ami 1,6 GHz-es, míg mondjuk a T2450-em az pl 2GHz....akkor a T2450 erősebb, nem? Főleg ha a T5xxx-ben is csak 2 MB az L2....igaz hogy a T2450 csak 32 bites...de én úgy tudom hogy nagy átlagban a 64 bitesek előnye kb 10 % (bár alkalmazásfüggő). Ezért van az hogy az 1,83GHz-es C2Duo kb ugyanazt tudja mint a 2GHz-es CD, nem?
-
Rick4
félisten
válasz
parandroid #6181 üzenetére
pont van egy ilyen eladó kijelzőm, szerencse, hogy nem raktam be a jó kis 1024-es helyére....
-
lakisoft
veterán
válasz
parandroid #4710 üzenetére
na reméltem ... szerintetek 533-ssal mennyi fog? - de gondolom csak 400Mhz-en mert az FSB ennyi .
-
BluEyes
őstag
válasz
parandroid #4701 üzenetére
Hogyne lenne. HP nx9020 és tesói például.
-
adik
őstag
válasz
parandroid #4701 üzenetére
feltem tole. koszi
-
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid #4610 üzenetére
Köszi! Ezzel a probléma megoldva
-
válasz
parandroid #4524 üzenetére
Oké, rendben, akkó tisztáztuk a paszta fogalmát.Esetleg tudnál(v tudtok) segíteni h merre keresgéljek olyan progit amivel tudom a venti fordulatszámát szabályozni??A Display Settingsben nem tudom beállítani azt az opciót h:"Fan always on" illetve a riasztási hőmérséklet átállítására sem reagál...
Így: 10 perc most wanted után néztem a hőfokot: 83 fok ejjjjjjjj......Köszi a választ előre is
-
válasz
parandroid #4509 üzenetére
Na várj, tisztázzuk mi a paszta:
Lehet nem eza neve, de nálam egy néhány milliméteres kék színű ragacsos lapka.Eredetileg is ez volt a GPU-n csak szétmállott és pótoltam a ramokat fedőkből csak azoké vastagabb.egyébként kenőcs állományú szilikont is kapott pluszban, de a hőmérséklet nem igazán teccik.Most a fan speedet szeretném állitgatni de egyelőre semmilyen progit nem talátam ehhez.BIOS is kilőve...pfff
Lehet befekszek a mélyhűtőbe...
-
válasz
parandroid #4492 üzenetére
Üdv
Portalanítás megvolt, (kompresszorral), a pasztázás szintén, bár az úgy, h a ramokat fedő pasztából levágtam akkora darabot h beterítse a GPU-t.(még így is bőven lefedi a vramokat a maradék paszta).A gond (ha gond ez) csak annyi ,h ez a paszta picit vastagabb az eredetinél,ami már totál széjjelszakadt.
Egyébként még azon tanakodtam, h mi lenne ha egy rézlapkát tennék paszta helyett, ami pont odaillik?? -
blackmacs
senior tag
válasz
parandroid #4496 üzenetére
Mondasz valamit
-
törölt tag
válasz
parandroid #4492 üzenetére
És egy alapos portalanítást is javasolnék...
-
válasz
parandroid #4045 üzenetére
Hidd el megcsinálják. Rendes banda.
-
sksporky
tag
válasz
parandroid #4063 üzenetére
Köszi!
Azonban az érdekelne hogy ilyen foglalat ma csak a core 2 duo-s(drágább) gépekbe van,vagy már teljesen felváltotta az M-es foglalatot és a Celeron M-es gépekbe is ilyen van?Sztem csak a drágább gépekbe raknak ilyet a 800-as FSB miatt,amit visszavesz 400-ra energiatakarékosság miatt. -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
parandroid #4063 üzenetére
Erre gyanakodtam énis amugy, csak aztán elhessegettem, lehet, hogy a Wincsit Védte le jelszoval, és nem a Gépet?
ja, nem, mert ha kivezsem a Winyot, akkor is kéri... akkor mégse...HARD DISK LOCKS
Some laptops provide a utility to lock a hard disk with a password. These passwords are not the same as BIOS passwords. Moving a locked hard disk to another machine will not unlock it, since the hard disk password is stored in the hard disk firmware and moves with the hard disk. Also, adding a new (unlocked) hard disk to a locked machine may cause the new hard disk to become locked. Also, note that hard disk lock passwords cannot be removed by reformatting the disk, fdisk or any other software procedure (since the disk will not allow and reads or writes to the disk, it cannot be reformatted.) Usually, the BIOS password and hard disk lock passwords are set the same by a user and we can recover the BIOS password directly from the laptop security chip (after it is removed from the system board.) However, it is possible that the BIOS password and hard disk lock passwords may be set different. In this case the BIOS password will not unlock the hard disk. You can test to determine if your hard disk is locked by attempting to access it in another laptop. Password Crackers, Inc. offers a service that can unlock most models of laptop hard disks. Detail are available on our hard disk page.
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
parandroid #4052 üzenetére
Hy Leszedtem a Toshiba Lapjárol az archivuumbol a Bios-t, (Kerestem itthon hirtelen Flopy Driwe ot, meg kábelt) bekötöttem
Na szoval elinditom az Automatikus Flaselölemezö kreálást, kibontj a acuccokat az adott mappába, és Elisinditja a Lemez gyártását.
na ez megvan. Kiirja, hogy minden oké, kész a Lemez...,
Kiveszem, berakom a Gép Flopyjába(Laptop) nyomva tartom az F12 a Saját beépitett Keyboardján(Külsövel ugyanis nemmüxik)-ezt irják is,
akkor kiirja, hgy Lemez Olvasása,
aztán Erase Bios Information...
Utána meg Write New Bios Information...
Ezt megcsináltam 3X
1X elemek Nélkül,
1X Elemekkel,
meg Mégegyszer vala,hogyan, mittomén,
de ugyanugy kéri azt a *****rva jelszot
Ja amugy elvileg van ?Müködö Win, elvileg 98,
addig jutok, hogy kiirja, Dososan, hogy Toshiba, talán a Memokat megszámlálja, aztán egyböl Password se elör se hátra, 3 Hiba Után Power Offol...
Nyomtam, már Del-t, Shiftet, mindent Shift-Del -t
áááá -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Hella, Befrissitettem a Bioszt. ezzel -->
Kiirja, hogy minden szép, és Jo, csak hát ugyanugy kéri a Password öt
-
fwgoze
aktív tag
válasz
parandroid #4036 üzenetére
Ez nekem elegendő...
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
ok, Nézem...
És Köszi mindenkinek... -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
parandroid #4050 üzenetére
420CDT / 1.3
Megksözönném.
az E-mailem az Adatlapomon,
amugy hasonloak nem?
--vagy nem... -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
parandroid #4048 üzenetére
Thx, amugy megnézte valaki, hogy milyen elemeket linkeltem be?
Barátnőm Barátnője előkotorta otthonrol, csak nememléxik a jelszora aszongya.
de szerintem amugy sem sokmindent lehetne kezdeni vele...
jaaj -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
parandroid #4045 üzenetére
Mondjuk szerintem az egész Ketyere nemér annyit, hogy felvigyem Szakszervizbe.
Most is itvannak a Bios elemei elöttem, vagy szerintem azé, de hát semmi, Reset Jumpert meg nemleltem...
Valmai más? -
fwgoze
aktív tag
válasz
parandroid #4033 üzenetére
Akkor ez a belinkelt hsz. úgy korrekt ahogy van, ugye?! (Vagyis minden szó igaz benne...) -
daveredline
tag
válasz
parandroid #3829 üzenetére
nekem 32 bites van fenn szal akk kizárásos alapon az x86 jó hozzá.... jól gondolom?!
-
Elrontho
csendes tag
válasz
parandroid #3817 üzenetére
Köszönöm, hogy válaszoltál. Amit mondasz abszolút elképzelhető, remélem csak az akkuval lesz probléma.
-
daveredline
tag
válasz
parandroid #3815 üzenetére
és mitől függ h 2d v 3d módban megy e? azt lehet kacsolni?
to spyduck:hát azon a linken egy érdemleges találatot találtam ami egy fórumhozzászólás volt és ott sem tudták mi a helyzet...
-
blackmacs
senior tag
válasz
parandroid #3783 üzenetére
Az Acer oldalon azt írták hogy xp-hez nekem meg az van fent.De csak egy exe van nincs readme.
majd még megkukkantom.
-
Shadowfax
addikt
válasz
parandroid #3780 üzenetére
Akkor most utálsz?
Egyébként én is szoktam tévedni. -
Shadowfax
addikt
válasz
parandroid #3776 üzenetére
ThinkPad T61p Configure-To-Order system.
Mégis p-s. Mindig tanul valamit az embör. -
sghc_toma
senior tag
válasz
parandroid #3771 üzenetére
na, azért egy T61p nem két kiló... 2.8 körül van...
-
Shadowfax
addikt
válasz
parandroid #3772 üzenetére
Somewhere earlier you mentioned that it includes only 1 year of warranty. It worths to check why
The standard warranty for most CTO models is 1 year instead of 3 years. -
blackmacs
senior tag
válasz
parandroid #3761 üzenetére
Igen,van benne igazság közben kutajodtam én is.[link]
-
netmesterke
aktív tag
válasz
parandroid #3723 üzenetére
Jolvan, köszönöm a hsz-t!!
Lenne egy másik kérdésem is, nemtudom valaki volt-e hasonló helyzetben. Adott az FSC gépem, amit ugye WinVista Home Basic-el adtak. Plussz van nekem még régebbről egy Campus licenszes XP Profom. Van vmilyen lehetőség hogy a Home Basic-ot a Fujitsu egy Home Premiumra cserélje némi felár ellenében, vagy a Campusos XP-t ki lehessen cserélni Vistára? Nekem nagyon tetszene az Aero, ebben a fránya Home Basic-ban az viszont nincs.
-
haralambusz
tag
válasz
parandroid #3721 üzenetére
Köszönöm!
-
netmesterke
aktív tag
válasz
parandroid #3720 üzenetére
És ha az az 1,4-es proci 4xx-es sorozatú? Akkor van értelme a bővítésnek? Lehet én nem tudom már jól. Amilo Pro V2055-ös notija van ha minden igaz, és most ahogy néztem az M410-es is lehet. Tehát akkor mennyit számít az a mindennapos felhasználás során ha a proci nem 1,4-es hanem 1,8-as vagy 2,0-ás?
-
fwgoze
aktív tag
válasz
parandroid #3634 üzenetére
Nincs akku-formázás???(Csakmert a mobiltelefonoknál például van...)
(Akkor nem ajánlott lemeríteni az első néhány alkalommal teljesen???)Az a baj, hogy erre mindenki máshogy felel...Tudnál nekem erre választ adni?
-
bence78
aktív tag
válasz
parandroid #3075 üzenetére
Köszönöm
-
Blackraven
csendes tag
válasz
parandroid #2940 üzenetére
Igen, usb-s egér. A drvierekről annyit tudok, hogy normál módban ha megpróbálom eltávolitani a touchpadet vagy a billentyűzetet, lefagyott a feladkezelő. Csökkentett módban ujratelepítettem mindkkettőt, de semmi nem változott. Maradt minden. A probléma épp reinstall közben jelentkezett. A rendszer visszaállítás gyári állapotba az a recovery menüben van? (acer tm 4270 a gép) A visszaállítás során az összes partíciórol eltűnik minden?
-
Blackraven
csendes tag
válasz
parandroid #2932 üzenetére
Köszönöm, igy már van valami fogalmam róla. Honnan lehet kideríteni hogy biztos az-e a probléma? Ha jól értelmezem ez felelős pl. az usb csatlakozókért is, és az infráért is, normál módban ezek sem működnek(ha elindulás után kihúzom az egeret, utánna már hiába dugom vissza, nem érzékeli), de az usbk csökkenettben rendesen működnek. Hangja van a gépnek. Ha ezzel van a probléma, hogy lehet megoldani? Gondolom külön nem, max alaplappal együtt lehet cserélni. Vagy szoftveresen is lehet vele valamit kezdeni?
-
Onton
csendes tag
válasz
parandroid #2845 üzenetére
mit jelent az a szó,hogy kompromisszum?
-
bence78
aktív tag
válasz
parandroid #2045 üzenetére
köszi a választ. Az everest szerint ez ilyen:
--------[ CPU ]---------------------------------------------------------------------------------------------------------
CPU tulajdonságai:
CPU típusa Intel Pentium 4, 1800 MHz (18 x 100)
CPU alias Northwood, A80532
CPU stepping B0
Utasításkészlet x86, MMX, SSE, SSE2
Eredeti órajel 1800 MHz
Min / Max CPU szorzó 18x / 18x
Engineering Sample Nem
L1 trace gyorsítótár 12K Instructions
L1 adat gyorsítótár 8 KB
L2 gyorsítótár 512 KB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed)CPU fizikai információk:
Tokozás típusa 478 Pin uPGA
Tokozás mérete 3.50 cm x 3.50 cm
Tranzisztorok száma 55 millió
Gyártási technológia 6M, 0.13 um, CMOS, Cu, Low-K
Processzormag mérete 146 mm2
Magfeszültség 1.475 - 1.55 V
I/O feszültség 1.475 - 1.55 V
Tipikus teljesítmény felvétel 38.7 - 89.0 W (órajeltől függően)
Maximális teljesítmény felvétel 49 - 109 W (órajeltől függően) -
Rick4
félisten
válasz
parandroid #1990 üzenetére
na, berakom a link gombbal a port.hu-t a kedvedért...
az előbb a digis topicban betettem egy címsorból való link helyetti szöveget, a felét gondolkodás nélkül lecsapta...
[L:]http://www.port.hu[/L] jó lesz? nem lett jó, valami lemarad...[L:http://www.port.hu][/L] az első szögletes zárójel vége a szöveg mögé kerül...
..eddig beírtam a címsorból kimásolt webcímet, kattintottam, és jó volt..
-
Blaise
veterán
válasz
parandroid #1597 üzenetére
Most mér beszélsz vele ilyen obszcén módon ?
-
Kephamos
addikt
válasz
parandroid #1497 üzenetére
Akkor ezek az asis gépek nem újak?
-
Kephamos
addikt
válasz
parandroid #1497 üzenetére
Csak a pavilion bruttó 167K-ért ezt tudja:
Processzor: AMD Turion64 X2 1,6 GHz (TL-52, 2x512kB L2 cache)
Memória: 1024 MB (DDR2, 667 MHz)
Merevlemez: 120 GB (SATA, 5400 RPM)
Optikai meghajtó: DVD±R/RW Dual Layer, LightScribe
Floppy meghajtó: opcionális (USB csatolós)
Kijelző: 15,4'' WXGA BrightView (1280x800 pixel)
Videokártya: nVidia GeForce 6150 Go IGP
Modem: 56 kb
LAN: 10/100 Mbit
Wireless LAN: 802.11 (b/g)
FireWire: van
USB: 3 db
S-video: van
Kártyaolvasó: 5in1
Tömeg: 2,99 kg
Méretek: 357 mm x 257 mm x 39,6 mm
Akkumulátor: 6 cellás, Li-Ion
Egyéb: QuickPlay, távirányító, SPDIF, Webkamera (1,3MP), Sztereo mikrofon
Operációs rendszer: FreeDOS
Garancia: 1 év (asis)
Baromira csábító. ennyiért kb. fele ekkora teljesítményt kapok, ha nem tévedek. Vagy akkoris hanyagoljam? -
Kephamos
addikt
válasz
parandroid #1494 üzenetére
Tehát nemnagyon kell félnem tőle. 125K-ért egy pavilion 6000-res megéri, úgyhiszem.
-
Kephamos
addikt
válasz
parandroid #1486 üzenetére
thx!
És ezeknél a használt masináknál kell rá számítani, hogy karcosak kopottak? -
Rick4
félisten
válasz
parandroid #1456 üzenetére
a link is lemaradt a 400 dolcsis árral: [link], de a nullát tuti nem tenném hozzá...max akkor marad a 72K..
-
törölt tag
válasz
parandroid #1000 üzenetére
be volt kapcsolva a wlan (kis led világított), és valóban megjelent a fekete ablak, amiben én tökre nem igazodtam ki, és próbálkoztam a win sajátjával hálózatokat keresni (sikertelenül). de akkor azt mondod, hogy abban a progiban kéne megnézni jobban is? azt hittem, hogy attól még, hogy valami szoftver van a gépen az alap wines cuccok mennek...
xcbiker: köszi a szándékot, de ezzel sajna nem tudok élni nagyon, mert akié a laptop, az 2 nap múlva elutazik, és csak szeptemberben jön meg, addigra meg már én nem leszek Magyarországon...
[Szerkesztve] -
student
őstag
válasz
parandroid #258 üzenetére
thx
-
Rossi
addikt
válasz
parandroid #206 üzenetére
Hát én személy szerint ArchiCAD-hez vettem, és vagy 3 hónapig tartott az elhatározásom, hogy sose telepítek rá játékot. Aztán sajnos akkori szobatársam vett egy notit, és ki kellett próbálni ezt-azt hálóban...
De a lényeg, hogy amikor vettem eszembe nem jutott hogy notebookon játszani is lehet... -
karesz501
senior tag
válasz
parandroid #206 üzenetére
Tisztelet a kivételeknek, vannak még akik kitartanak.
Nekem különben is ohm volt a jelem az óvodában -
M@LC0LM
csendes tag
válasz
parandroid #173 üzenetére
Sajnos azt nem tudom egykönnyen magammal cipelni külföldre, nem vagizásbol vettem notit.
-
Csuporka
csendes tag
válasz
parandroid #167 üzenetére
kösz
vendégeknek lenne kitéve -
Rossi
addikt
válasz
parandroid #164 üzenetére
Ok, ok! Csak a bootolható iso miatt gondoltam... Említettem már, hogy nem próbáltam még...
-
Rossi
addikt
válasz
parandroid #162 üzenetére
Be kell mountolni és restart? Ha végez, akkor indítja XP-t?
-
ricky731
tag
válasz
parandroid #156 üzenetére
Manuált már néztem elötte.Egyébként egy helyen van mind2.
Most már csak az a bibi hogy amit vettem 2db 1gbos corsair
ddr400 nem hajlando együtt müködni.Most épp az egyik van csak
benn igy megy.Utána kiprobálom a másikat is.Ha tudtok vmi jo mem
tesztelö progit akkor mondjatok lécci. -
M@LC0LM
csendes tag
válasz
parandroid #150 üzenetére
Köszi a választ.
skype használja a legtöbbet,aztán a norton av email ellenörzö exe-je,majd maga a norton exe, firefox.exe,voipbster(skype féle progi), szoval nincs semmi nagy memoria zabálo progi.
most telepitek ad aware-t. -
troland26
őstag
válasz
parandroid #141 üzenetére
ááá tényleg nincs t hehe ez ciki na mind1
, és akkor feltételezem a mobil az cserélhtő lenne esetleg más cpu- ra esetleg x2-re is? most lehet megint hülyeséget kérdeztem , nem kiröhögni
-
phanfantom
senior tag
válasz
parandroid #139 üzenetére
Ibm T21-be SATA-t lehet venni? Biztos, hogy tudod rá a választ
-
Imy
veterán
válasz
parandroid #131 üzenetére
Az Én ''régi'' 60-as vinyóm 5V/1000mA, az uj 120-as 5400-as vinyóm pedig 5V/500mA
Igy még a fogyasztást is csökkentettem
-
Prego
senior tag
válasz
parandroid #118 üzenetére
Hát elégé sok paramétert kell figyelembe venni egy procinál az biztos. De talán az általánosan elfogadott szabály mindig is az volt, hogy a Cerka rosszabb mint a Pityu (annyival pedig mégsem). A táblázat helyett relációs jelek bevezetése meg olyan prohardveres, amit őszintén szólva nem akarunk koppintani
.
Én olyanon gondolkodom, hogy kellene egy táblázat, amelyben fel vannak sorolva a legelterjedtebb alkalmazási körök, és a hozzá tartozó ajánlott processzor az AMD és az Intel oldaláról. Aztán a végén megemlíteni a két gyártó közötti különbségeket.
Azon is elmélkedtem, hogy a Core procit egy hoszabb felsorolást kaphatnának, külön venni a Core Solo, Core Duo és Core 2 Duo procikat. -
Prego
senior tag
válasz
parandroid #116 üzenetére
64 bites utasításkészleteket csak a Merom alapú procik képesek kezelni,
Oda van írva: ''64 bit a Core 2 Duo szérián''
Ezt a táblázatot az interneten találtam. [link]
Én személy szerint nem szeretem a notebookokat, mert mint látod elég sokat körmölök (cikkírás vagy programozás, vagy játék), és egyikre sem túl komfortos, de azt a feladatot kaptam, hogy írjak cikket a témában. A táblázaton én is gógyiztam, hogy beletegyem e, pláne személyes tapasztalat nélkül.
A Pentium-Celeron teljesítménykülönbsége valóban nem nagy (A 2,8as Cerkámat most cseréltem egy 3,2 P4-re, és csak azt a teljesítménynövekedést tapasztalom, amit a HT ad, meg érződik az a pár plussz MHZ, ami tuninggal is kijött. Amúgy az irodában egy A64 3200+om van húzva, és attól sem dobok hátast), leginkább spéci alkalmazásoknál jön ki a plussz Cache memória (videokonvertálás, amit meg nem szoktam).
A Chipsetekre azért nem szerenék kitérni, mert nem hozzáértő embereknek íródott a cikk (már a 64 bit témánál gondba voltam, hogy megemlítsem e). Szerintem ha valaki elmegy laptopot venni, nem fogja figyelembe venni, hogy milyen chipsetről van szó, hanem hogy milyen proci van benne, mennyi RAM, és hogy a gép mennyibe kerül.
Viszont így a táblázatot lehetne fejleszteni valamilyen irányba. -
Prego
senior tag
válasz
parandroid #114 üzenetére
Egy picit alakítottam az általad javasoltak alapján. Én jobban féltem a cikk bevezetőjében elhangzó technikai dolgok miatt (fogyasztás, disszipáció).
-
Imy
veterán
válasz
parandroid #61 üzenetére
Akkor nem gondolkok többet rajta....
Ha teljes mértékben lekezelte volna, akkor jó lett volna a + sebeség, illetve a +1Mb L2 cache miatt... -
Imy
veterán
válasz
parandroid #58 üzenetére
Akkor szóval szerinted nincs nagy értelme a váltásnak?
Mert ha felismerné valos orajelen, akkor az nyerő lenne...Vagy ha csak a 2GHz-eset 1.5GHz-esnek ismeri fel, de mivel a PentiumM-ben 2Mb L2 cache van, vajon eredményezne valamiféle sebeségnövekedést? Jah, és nem válna instabillá az egész? -
törölt tag
válasz
parandroid #51 üzenetére
Megy a kapcsolat, megy a net is egy ideig. Aztán utána nem enged kapcsolodni. Sima LAN kapcsolat, ADSL modemmel. Javitást még nem néztem. bnőm notija. Amikor igy elmegy a net , akkor az ujracsatlakozás nem megy.
Ha megirod milyen hibák lehetnek, holnap kiprobálgatom őket.
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- CNC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest