- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
AusWolf #46555 üzenetére
Én nem hallottam "erről", sőt múltkorában jelezték, hogy jelentős a HDD meghibásodás a laptopokban, engem ez is meglepett. Kbali javaslatára mi a véleményed? SSD, és még használod egészséggel, amennyiben eddig más tekintettben elégedett voltál. Várj egy kicsit, hátha a kollégák tapasztalták, vagy esetleg hallottak a frissítés törekvéseiről...
-
Dell XPS
veterán
-
válasz
AusWolf #22756 üzenetére
USB-be dugott külső merevlemezt a PE Windos felismert, és kezelte, tudtam fájlokat elindítani a merevlemezről, tehát az USB csatikból jön a nafta.
Gondolom akkor a belső satás HDD is kap megfelelő tápot.SSD-m nincs, de az annyival kevesebb áramot venne fel a sata csatiból?
-
zdanee
őstag
válasz
AusWolf #22731 üzenetére
Mint mondtam, ha a modell letezik masik vidkarival, tiszta sor. Mondjuk olyanrol mar hallottam, h a vga nelkuli gepbe nincs beforrasztva a foglalat, az en 3820tg-mbol is nem csak a 3G kartya hianyzik, de a foglalat sincs beforrasztva (sima mini PCI-e a Wifi mellett, a notebookreview forumon egy srac be is forrasztotta a foglalatot a sajatjaba es mukododtt neki).
-
zdanee
őstag
válasz
AusWolf #22678 üzenetére
Igen, létezik egy GMABooster nevü shareware progi. Elsősorban netbookokban érdemes használni, az alap 166MHz-s GMA 950 órajelét megemeli az asztali verziokban lévő 400MHz-re. Sajnos az Arrandale procikba integrált kártyákkal amennyire tudom, nem tud mit kezdeni, valamint sokszor semmi még mindig semmi, ellenben az akkud gyorsabban merül.
-
AusWolf
őstag
-
Zanik
addikt
válasz
AusWolf #13473 üzenetére
Pontos. Ha felrakod az NHC-t, az is ugyanennyit fog kiírni. És azért ugrott fel 19%-re, mert az a reális, csak néha kell adni egy pofont neki (pl. battery calibration BIOS-ban), hogy tudja mégis mi a valós helyzet! Nekem 25% volt jó sokáig, kezdett gyanús lenni, aztán bekalibráltam, rögtön felment 29%-ra, azóta ott van, pedig lehet, hogy már 31!
Az az igazság, hogy én is millió és egy írást elolvastam erről, de annyi tévhit, meg hipotézis van, hogy az ember a végén képtelen eldönteni, kinek higgyen. Szóval kár ezen parázni, meg óvatoskodni, mert csak az idő megy vele, azt ki tudja, lehet hogy még hamarabb elhasználódik az aksi, mintha simán szarnál rá.
-
techie_guy
tag
válasz
AusWolf #13468 üzenetére
Akkor most még nem viszem vissza, úgyis nyáron újra fogom telepíteni a rendszert, váltok 64 bitre (4 giga memória miatt) és ha akkor se lesz jó, na majd akkor visszaviszem. Egyébként nem nagy érvágás, mert igazából soha nem használom. Ha annyira fontos lenne valamiért, majd elviszem az asztali USB-s kameráját, de azért mégiscsak idegesítő egy dolog...
-
Zanik
addikt
válasz
AusWolf #13449 üzenetére
Nyugodj meg, nem kell 3havonta aksit venned! Nekem 1 évesen 17%-os volt az aksi elhasználódás, most 2 és fél éves a noti, és az elhasználódás 29%. Mindezt úgy, hogy sose vettem ki a gépből, és hetente-kéthetente pedig lemerítettem (vonaton). Az aksik élettartama eltérő, általában 1-2 év garanciát szoktak adni rá, és átlagosan úgy 2-3 évet bírnak, de van hogy többet is akár. Szóval no para, használd úgy ahogy jól esik (szerintem hálózati üzemeltetés alatt sem szükséges kivenni)!
Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest