- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
runner 125 #42470 üzenetére
Esetleg még azt nézd meg (persze ha van rá lehetőséged), hogy ha pl. két külső winyót kötsz rá (vagy valami hasonló, "éhesebb" eszközt), akkor működnek-e. Van egy ötös USB hubom, ami csak USB-ről kapja az áramot, és ha több dolog van rádugva, és olyan is, aminek kicsit több áram kell, akkor nem mennek rendesen (pl. webkamera nem tud teljes képet adni, külső HDD csak kattog). Ha mind a kettő/három csatlakozóján rendesen megy pl. külső winyó egyszerre, akkor az nagyon patent lenne
-
rgeorge
addikt
válasz
runner 125 #42465 üzenetére
Tedd fel a kérdést a ThinkPad topikban is, ott többen használnak ilyen kártyát.
-
rizso
addikt
válasz
runner 125 #42465 üzenetére
Én is agyalok egy ilyenen a 2530p-be, és ha nem is lesz teljes értékű USB3.0, de legalább gyorsabb a 2.0-nál, és mégiscsak nyerek 2-3 USB portot a gyári kettő mellé
-
rgeorge
addikt
válasz
runner 125 #42408 üzenetére
Szerintem HDD-vel lennének csak gondok, egy pendrive + egy egér csak nem igényel annyi tápot.
-
rgeorge
addikt
válasz
runner 125 #42404 üzenetére
Van amelyikhez adnak is, szinte biztos, hogy HDD-hez kell külön táp (USB 3.0 900mA, USB 2.0 500mA)
-
rgeorge
addikt
válasz
runner 125 #42387 üzenetére
Arra számíts, hogy tápot kell pluszban adni a kártyának, egy sima USB 2.0-ról lehet táplálni egy külön a kártyához adott kábellel (nem valami esztétikus megoldás, különösen, ha az EC kártyahely közelében nincs USB). Elméletileg ki lehet használni az USB 3.0 sebességét ezzel a megoldással.
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
runner 125 #37619 üzenetére
Most szétszedtem, de ránézésre nincs semmi baja.
Vagy hogy tudom 100%-osan le ellenőrizni? -
b-age
csendes tag
válasz
runner 125 #37590 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
De gondolom olyan nagy különbség nincs. Gondolok arra, hogy például egy gt555-ös kártya megbírkózik a nagyobb felbontással is "kényelmesen"...
-
Roxy27
tag
válasz
runner 125 #37554 üzenetére
Írtam vissza!
Akkor a többit személyesen beszéljük...
Köszi,
Zsolt -
Roxy27
tag
válasz
runner 125 #37544 üzenetére
Fujitsu Lifebook A531
Tudsz olyan helyet, ahol ez még rendelhető? -
Roxy27
tag
válasz
runner 125 #37544 üzenetére
L750-et nem találok 150 alatt
A LifeBook ígéretes! És, ha jól tudom ismét japó minőség...nem a szutyok, ami eddig volt...
A G570-en is megfontolandó... itt találtam Akciót
Samu annyira nem jön be... volt a kezemben pár már... valahogy nem
Köszi a gyors reakciót! -
spyduck
nagyúr
válasz
runner 125 #37481 üzenetére
Inkább írok a Samsungnak, amúgy teszthez kell...
-
spyduck
nagyúr
válasz
runner 125 #37478 üzenetére
Nekem olyan kéne ahol az összeset megtalálom. Olyan nincs?
-
spyduck
nagyúr
válasz
runner 125 #37475 üzenetére
Köszi, akkor itt a PC lesz a noti, ugye?
-
rgeorge
addikt
válasz
runner 125 #37453 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a betűk körüli fehér "aura" lehet overscan miatt, bár most tüzetesebben megnézve túllógás nincs az eepc-s képen sem.
-
válasz
runner 125 #37453 üzenetére
Világos.
-
rgeorge
addikt
válasz
runner 125 #37450 üzenetére
Overscan hogy van beállítva? Ez olyasminek tűnik, a 1215N-ről készült képen mintha le is vágná a kép széleit. De csak tippelek.
-
válasz
runner 125 #37450 üzenetére
"PB a notebook-ok legalja. Felejtsd el."
Miért is?!
A Packard Bell az Acer dizájn márkája; egy emachines vagy egy Gateway sem jobb tőle - ezek is mind az Acer-hez tartoznak. -
bedohazi
aktív tag
válasz
runner 125 #24346 üzenetére
igen, de mostmar tenyleg nagypn rovid idorol van szo
-
stratova
veterán
válasz
runner 125 #24319 üzenetére
Nekem kicsit furcsa is volt, hogy a P4G újabb Hybrid verziója gyári OC-t támogatna, mivel azonban nekem csak régi van nem rágódtam rajta. Ott a Turbo Mode annyi, hogy állandóan a legmagasabb gyári órajelen járatja a procit. Amit még találtam a turbo mód keresésekor, az az eeectl ebben a témában.
De hogy őszinte legyek, ilyesminek én magam nem nagyon állok neki, de ez is csak egy vélemény. Asztalinál más a helyzet. -
stratova
veterán
válasz
runner 125 #24315 üzenetére
Pedig ott van az ha máshogy nem, így:
Support
Eee family
Eee PC
Eee PC 1201HA->(Windows7)
Utilities
Super Hybrid Engine Utility (Version V2.09) -
stratova
veterán
válasz
runner 125 #24313 üzenetére
A turbo funkció a Power4Gear Hybrid része notebookokhoz és Vista/Win7-hez használható. Eee PC-hez a Super Hybrid való. Használatával kapcsolatban nincs tapasztalatom az én notebookomhoz még régi P4G járt.
-
válasz
runner 125 #24303 üzenetére
Sajnos ebben az esetben semmivel.Proci csere kizárt,esetleg tehetsz bele egy 2gb mem modult,de ettöl még nem lesz gyorsabb
-
cigam
titán
válasz
runner 125 #20829 üzenetére
Egen, akkor az i3 a jó választás.
-
cigam
titán
válasz
runner 125 #20826 üzenetére
Ez a körítéstől is függ, nem lehet 1etlen komponenst kiragadni, pláne egy noti esetén, merthogy később sem módosítható.
Pl. Mennyire fontos a játék/grafika/3Dgyorsítás? Merthogy lehet, a T6600 "lassabb", de izmos VGA-val szerelték, szemben a "gyorsabb" i3-al amibe nem tettek dedikált VGA-t, csak a CPU-ba integrált használható. Ebben az esetben a T6600 a nyerő, mégha lassabb is mint az i3.
-
pukkancska
tag
válasz
runner 125 #20823 üzenetére
64 bites, de ha csak 2gb rammal használod akkor elég a 32 bites op.rendszer is.
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #20077 üzenetére
Ennyire egyedi a hiba?
-
qwertly
addikt
válasz
runner 125 #18868 üzenetére
Szia,köszi a választ.Jó a dell mert most is az van,de azért 1 év garival nem veszek notit.Amúgy az egyik boltba kivan téve a 6400 és csak kíváncsiságól néztem a billentyűzetét hát elégé hullámzót,
nem tudom ez természetes mert ami nekem van ott a bill atom stabil.Több stabilitást képzelnék a dell üzleti notijának,de lehet ez csak egy rossz széria volt.
-
válasz
runner 125 #18842 üzenetére
at általad linkelt noti a dedikált gt325m videókari, és a 17.3" hd kijelző - ledes mivolta ellenére - sem kimondottan ígérhet hosszú akkumulátoros üzemidőt...
a nagyobb notik nem arra vannak optimalizálva, ilyen videókarik mellett! -
válasz
runner 125 #18830 üzenetére
Jobb helyeken megcsinaljak a matricazast, esetleg lehet bele rendelni magyar billentyuzetet (kb. 20 rugoba kerul). De amugy sztem megeri, mert pavilionok 30-50% olcsobbak igy.
Ha 17 colosat akarsz, akkor Pavilion dv7Termeszetesen letezik az Asus 17 colos valtozatban: ASUS K72JR-TY021D
Kulonbseg, hogy ez mar i5-os procival van, 500-as winyoval, viszont csak 2200-es akksival (magyarul ez asztali gep, nem bir sokat az akksi) Ara kb. 30ezerrel tobb, mint a masiknak -
varsam
őstag
válasz
runner 125 #18838 üzenetére
igen, sikerült neki szinte az összes topikba beírni vmi baromságot. Ezt hol lehet jelenteni?
-
kisza25
félisten
válasz
runner 125 #18831 üzenetére
jó kis noti csak én ezt egy hete láttam itt Ausztriába madiamarktban 700€-ért
185000.-
100eFt-ért sem matricázgatnál -
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #18830 üzenetére
Találtam ezt. Erről mi a vélemény?
-
válasz
runner 125 #18819 üzenetére
Nem magyar lok: A bill. kiosztasa nem magyar, altalaban csak at kell matricazni, de termeszetesen, ha magyar op.rendszer van a gepen, akkor magyar kiosztassal megy a gep, semmi kulonbseg nincs, a matrica csak arra szolgal, hogy Te tudd, milyen karakter hol van
(Egyre vigyazz: Vannak olyan lokalizascios gepek, amin kevesebb karakter van, mint a magyar gepen, es pl. nincs hely hosszu í-nek, hanem a helyen a Shift van meghosszabitva. Ilyen esetben csak billentyukombinacioval tudsz majd í-t irni)Az op.rendszer attol fugg, ki hozza be az orszagba... Valaki tesz ra magyar Win-t (alt Vista, de mostmar jonnek be a Win7-es Renew gepek is), valaki nem
Ha csak HDMI kell, akkor ahogy mondtam, Asus, Toshiba vagy Acer:
ASUS K52JR-SX121D - 180 ezer korul I3as proci 4 giga ddr3as 1 gigas VGA, HDMI...Ahogy elobb is mondtam, ha nem hasznalod ki az extrakat, akkor folos Neked a pavilion, felesleges fizetsz ki kb. 40rugot... Meg a pavilion szep kinezetere vigyazni kell, kulonben undoritoan nez ki, ha nem takaritod
-
válasz
runner 125 #18811 üzenetére
Ha tenyleg az "ef" kell (nem magyar lokalizacios), akkor az 200eFt-ba kerul. Jo kis gep, de a Pavilionok-rol tudnod kell, hogy uzleti gepek: Jo teljesitmenyuk van, de igazabol a beepitett "extrak" a lenyeg: "egyedi" festes (nem egyszinu), vilagito logo, erinto gombsor, firewire, e-sata, HDMI, taviranyito...
Magyarul ilyen teljesitmeny akar 140eFt-os gepben is elerheto... ebben a gepben a kinezet es a sok port a lenyeg.
Ha a VGA a lenyeg en az Asus K52-es gepeket ajanlom Neked: i3-as proci, 4giga DDR3 mem, 1 gigas 5470es videokartya. Esetleg Acer..
VGA-t ossze tudod hasonlitani pontszamok alapjan: notebookcheck.net -
plaszy
őstag
válasz
runner 125 #18811 üzenetére
-
Tv
senior tag
válasz
runner 125 #18592 üzenetére
Köszi a segítséget. Igazából egy 80-as vagy 120-as is elég lenne nekem bele ( gyárilag csak 20 gigás van benne, ami még akkor is kevéske, ha csak a fontosabb dolgaimat akarom cipelni). Utánanézek hardveraprón
-
válasz
runner 125 #18593 üzenetére
Köszönöm a választ, hát, nem tudom, elég jókat hallottam az atherosokról, állítólag hackelt driverrel meg lehet növelni az antenna áramát, bár így se szar, de nekem inkább a távolság a lényeg, nem is annyira a sebesség. Nem lenne itt gond, ha bármikor visszarakhatnám, de sajnos cseréről lenne szó. Azt hiszem le kéne tesztelnem. Meg nem tudom, az (Fn+F1) wifi gomb működne-e ez után is?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
runner 125 #18574 üzenetére
-
plaszy
őstag
válasz
runner 125 #18402 üzenetére
Szia!
Acer 7720G-ban tuti 2 hely van, mert olyanom volt már.
-
kiscsipa
csendes tag
válasz
runner 125 #16555 üzenetére
Sziasztok
A kérdésem az lenne hogy milyen notebook/netbook/laptop-ot tudtok ajánlani játékra ugyanis a gépecském igen régi de egy új asztali meg elég drága lenne az ár határt én max 140-150 e nél húznám meg ugyanis találtam egy gépet a mi 120e az
asrock m15 öt gondoltam ami nekem már úgy jó lenne
+ legyen benne 1-2gb ram és vga de ne integrált és főlleg hogy optikai meghajtó(dvd iró)http://notebook-teszt.hu/h%C3%ADr/asrock-m15-notebook-%E2%80%93-multitouch-fel%C3%BClettel
köszönöm válaszotok
-
kisza25
félisten
válasz
runner 125 #16531 üzenetére
szia!mi van akkor, ha integrált VGA tehénkedett rá 1Gb ramra?
tud a gépben a VGA hypermemorit?(bár XP az nem támogatja, ha jól sejtem) -
válasz
runner 125 #16529 üzenetére
ha a bios és az everest, cpu-z...stb 2 gb méretűnek látja, akkor vélhetően jó, inkább szoftveres nyűg lesz...
-
válasz
runner 125 #16524 üzenetére
akkor vélhetően csak az xp kínlódik emlékezetből - gondolom előtte 1 gb memória volt a netiben...
Opa; a 800 mhz-es modul működhet 6677mhz-en, illetve 533 mhz-en, de vásárlás előtt feltétlenül próba, hogy adott notiban működik-e rendesen a megvásárolandó modul, illetve, hogy a már meglévővel párban működik-e - utóbbi esetben gyakran még arra sincs garancia, hogy két különböző típusú - de azonos mhz adottságú - modul rendesen megy együtt!
-
válasz
runner 125 #16519 üzenetére
pontosan melyik típusú eee van neked? mert a gyártói leírás szerint némelyik csak 1 gb memóriát képes kezelni! eee pc series
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
runner 125 #16345 üzenetére
És azt próbáltad, amit írtam? (akksi nélkül)
ChrYsler
-
kisza25
félisten
válasz
runner 125 #16363 üzenetére
vehetjük úgy is, hogy lecserélted a gépet egy 2,5* gyorsabbra
-
kisza25
félisten
válasz
runner 125 #16361 üzenetére
számomra a megtiszteltetés
-
kisza25
félisten
válasz
runner 125 #16358 üzenetére
nos, ha van fent akkor szedd, le és indíts újra, néz be biosba van e C&Q (Cool&Cuiet)
opció és kapcsold ki akkor elvileg 2000Mhz-en kellene mennie
ha ez sem segít rakd fel a linkről a procidrivert
állítsd energiagazdálkodásnál legjobb teljesítményre(nem tudom, xpnél pontosan mi az elnevezés) -
kisza25
félisten
válasz
runner 125 #16354 üzenetére
XP alá kell ez a driver, hogy normálisan működjön
djrobaa: ez igaz lenne, ha benchmark nem terhelné le procit, márpedig 100%-ra terheli le -
djrobaa
aktív tag
válasz
runner 125 #16350 üzenetére
Simán jó ez igy. Indits el valami 3D-s alkalmazást vagy valami stabilitás tesztelő progit és nézd meg hogy a procid sebessége növekszik e.
Azért csinálja mert bevan kapcsolva a Cool&Quiet funkció a biosban. Ez ilyen energia takarékossági funkció. Ha nincs terhelés alatt a procid akkor vissza veszi a szorzót és ezáltal kevesebbet fogyaszt és kevésbé melegszik.
-
kisza25
félisten
válasz
runner 125 #16352 üzenetére
vista van fent?
-
kisza25
félisten
válasz
runner 125 #16350 üzenetére
nincs terhelve a proci akkor visszaveszi az órajelet 800Mhz-re, amikor meg terhelést kap akkor meg felmegy 2000Mhz-re, így energiát tud megspórolni és a feszültséget is csökkenti ezzel még többet tud spórolni, így tovább tud aksiról üzemelni
futtasd le everestben a benchmarkot és ott egyből kiírja az órajelet terhelés mellett -
kisza25
félisten
válasz
runner 125 #16348 üzenetére
nem csak C&Q miatt ennyi?amúgy meg 2000Mhz
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
runner 125 #16209 üzenetére
Konkrétan azért kérdezem, mert már találkoztam olyan Fuji laptoppal, ami rossz akksi miatt hálózatról sem ment! Innentől kezdve már mindent el tudok képzelni.
ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
runner 125 #16152 üzenetére
Szia!
Ha kiveszed az akksit és hálózatról megy, akkor is csinálja?
Svenike: És milyen op.rendszer van fönt? Általában a bemeneteknél, a mikrofonnál van olyan, hogy erősítés. (Speciális beállítások.) Lehet azt kellene kikapcsolni, vagy csak lejjebb halkítani a mikrofont.
kisza25: Sajnos nem igazán.
Esetleg próbáld meg a SpeedFan-t...
ChrYsler
-
coce
csendes tag
válasz
runner 125 #16037 üzenetére
Szóval szerintetek Kingston 2GB DDR2 667MHz notebook memória okés bele, vagy ne kockáztassak és 1GB-ost vegyek? Alapból egyébként Samsung RAM van benne.
-
coce
csendes tag
válasz
Köszi szépen a segítséget!
-
spyduck
nagyúr
válasz
Azért jól beletrafáltam
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
runner 125 #15973 üzenetére
-
Csabee.
nagyúr
válasz
runner 125 #15579 üzenetére
Nem tudom mikor vetted, próbáld meg levásárolni esetleg más márkájúra ha lehetséges!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
runner 125 #15563 üzenetére
Külföldi fórumokon olvasgatom hogy nem vagy egyedül a problémával, többen ezzel köszködnek! Illetve egy emberke mint ha Corsair memóriával elégedett lenne, illetve Transcend-el. Itt olvasgattam: [link]
-
Csabee.
nagyúr
válasz
runner 125 #15560 üzenetére
Lehet rossz a memória. 2gb-os modult tudtommal kell kezelnie ennek az eeepc-nek mert elég új!
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
runner 125 #15487 üzenetére
Szia!
Egyértelműen codec beállítás lesz ott a hunyó! Milyen pakk van fent? (Én a K-Lite Mega Codec Pack)-ot használom már régóta. Még nem volt gondom vele.
ChrYsler
-
válasz
runner 125 #12709 üzenetére
A kijelzöd elektronika hibás
Cserélni kellene az Lcdpanelt -
válasz
runner 125 #12222 üzenetére
Van a hangfal szetteden olyan dugó amire az van írva, hogy: Digital Input (általában világos barna RCA szokott lenni)
-
válasz
runner 125 #12211 üzenetére
Sajna csak úgy fog menni az 5.1, ha van digitális bemeneted a hangfalszetteden.
Különben csak 2.1 csatornát tud kinyomni analógban a HD audio. -
válasz
runner 125 #11987 üzenetére
Nos kb 20 éves szervíztapasztalat mondja.
Az új akkut fel kell fullra tölteni ez elöször kb 12-16 óra,majd lemeríteni addig amig a noti ki nem kapcsol magától,pontosabban ilyenkor elmegy készenlétbe.Ezt háromszor meg kell ismételni.Innen fogva az akku üzemkész,nyugodtan hagyhatod a gépben de ezt a müveletet ajánlatos 6-8 havonta megismételni.
Ha így teszel az akksid több évug megfelelöen fog müködni -
premete
veterán
válasz
runner 125 #11987 üzenetére
Szerintem csak akkor érdemes kivenni az akkut, ha melegszik, mert azt nem szeretik a cellák: az enyém jéghideg, ezért nem veszem ki soha. Melegedni akkor tud, ha olyan helyen van a laptopban, illetve melegedős (főleg AMD) prociknál gyakrabban 70 fok fölött van a cpu. Nálam a proci most is 45 fokon áll és gyakorlatilag nem is a készülékházban van az akku, hanem mögötte (9 cellás) és megemeli a laptopot.
-
lúzer
veterán
válasz
runner 125 #11940 üzenetére
nincs, se gugli nem dobott
-
válasz
runner 125 #11932 üzenetére
runner:
DDR2-es SO-DIMM így kérd! 144 pin-es notebookba való kell. (200 pin-es az asztaliba való)
tim:
A billentyűzet és a kijelző közötti műanyagot kell még leszerelned. A ram a billentyűzet alatt lesz. A billenyűzetet úgy tudod kivenni, hogy pici fülecskék tartják amiket egy hegyes csipesszel vagy fonákjára fordított sniccerrel tudsz betolni, hogy a billentyűzet felpattanjon. -
válasz
runner 125 #11926 üzenetére
Szia!
Felesleges, megy benne a 800-as is. 533-ast nem fogsz kapni, 667-est talán. De 800-ast tuti.
Az én eee-m nem volt lematricázva.
Nincs mit.Üdv: KH
-
válasz
runner 125 #11918 üzenetére
Mehet bele 800-as is. Nekem az van benne. Legfeljebb csak 533-on hajtja.
-
xcbiker
addikt
válasz
runner 125 #11918 üzenetére
a cpu-z megmondja: [link]
-
válasz
runner 125 #11013 üzenetére
Ez a hiba nagyon vga problémára utal
ha gondolod behozod a szervízünkbe és megnézem -
Matthewsz
aktív tag
válasz
sztem az egész márkával van a baj
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
...a régebbi CRT moncsik akkór produkáltak ilyen képet, ha a felbontást vagy a frissítési frekit "nem bírták"...lehet nállad is rossz felbontásba, vagy frekire kapcsol a VGA készenléti állapotból történő vissatéréskór...esetleg a képernyő elektronikája kezd bizonytalankodni...de ez csak egy tipp...
...viszont én továbbra is várom az ötleteket a #11012-es HSZ-re...
...
-
chungee
addikt
válasz
runner 125 #10580 üzenetére
Sajonos fotózásból nemtok megélni, felhagytam vele
-
vamosip
tag
válasz
runner 125 #10544 üzenetére
Szia!
Műanyag a fólia, kb negyed milliméter vastag és érdes a külső felülete.
Felrakáskor visszaszedhető, valószínű később is, mivel demo jelleggel ragasztottam ilyet áruházi kiállított darabokra.
Üdv: Péter
-
iknight
senior tag
válasz
runner 125 #10544 üzenetére
Ha szétnézel picit, ennek az oldalnak a bannerja ittvan a fórum mellett
Egyébként engem is érdekelne. Főleg hogy eltávolitás után valami nyoma marad, illetve mennyire tartós?
-
válasz
runner 125 #10299 üzenetére
Szia!
Azt hiszem a speedswitchXP az AMD-ket is tudja kapcsolgatni. Mindenesetre egy letöltést és próbát megér a dolog.
Sok sikert! -
ABE
őstag
válasz
runner 125 #10320 üzenetére
Talán próbálj rákérdezni a FuSi topicban, hátha valaki jobban ismeri a típust.
Nincs valami segédprogram felrakva, ami visszafoghatja a teljesítményt?
-
ABE
őstag
válasz
runner 125 #10317 üzenetére
Próbáld ki, hogy letöltöd az EVEREST-et, elindítod benne a rendszer stabilitástesztet, és akkor milyen értékeket ír ki alul a tálcán. Letöltés: [link]
-
ABE
őstag
válasz
runner 125 #10299 üzenetére
Amikor a rendszertulajdonságokat nézed, akkor nincs leterhelve a gép, ezért az aktuális csökkentett értéket mutatja. Ez a szoftveres energiagazdálkodási beállítások miatt van. De tegyél egy próbát, a háttérben indíts el mondjuk egy nagyobb fájl betömörítését, közben kattints rá a tulajdonságokra, és máris az maximális órajelet fogja kiírni.
-
Daemon09
őstag
válasz
runner 125 #10297 üzenetére
Helló!
Szvsz az energiatakarékosság miatt ment annyin, amikor nézted. ha kell, akkor megy rendes órajelen. -
30z.Samu
titán
válasz
runner 125 #8758 üzenetére
Lehet, hogy most hülyeséget írok, de én úgy tudom, hogy csak a ramot, meg a meghajtókat lehet bővíteni a notiban. Ha nem így van, akkor elnézést kérek.
-
válasz
runner 125 #8608 üzenetére
MacBook-re és MacBook Pro-ra lehet, azok Intel alapuak.
Ja és Air-re is! -
Krissz22
senior tag
válasz
runner 125 #8610 üzenetére
Az újabbakon megy a windows. Talán a core2 duo-soktól
-
30z.Samu
titán
válasz
runner 125 #8608 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem...
-
ABE
őstag
válasz
runner 125 #8473 üzenetére
Ezek szerint max. 4 gigát kezel, és max 667-es memóriákat támogat (a PT890-es csak 533-ig). Tehát nincs semmi garancia arra, hogy a 800-ast is elfogadja. Nem kizárt, hogy menne, de én a helyedben pár száz forint megspórolásáért nem kockáztatnám a dolgot. Továbbra is az 533-asra szavazok.
Szerk:
Szívesen!
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #8473 üzenetére
...megnéztük CPU-Z-vel is,azzal ezt írta; C N 896 / V N 896 / PT 890
Üdv.M -
ABE
őstag
válasz
runner 125 #8471 üzenetére
Milyen chipset van benne? Azt CPU-Z-vel nézd meg, mert az a tuti info (EVEREST néha bekever). Lehet, hogy 800-as ramokat is elfogadja, de van esélye, hogy kompatibilitási gondok lesznek. Én ugyanolyan sebességűt javasolnék, mint ami most van benne, mert a 800-astól nem lesz gyorsabb a gép.
-
ABE
őstag
válasz
runner 125 #8466 üzenetére
-
válasz
runner 125 #7588 üzenetére
128 mb ddr1 dedikált memória
-
válasz
runner 125 #7491 üzenetére
Szerintem sehogy. Az X700-as videókártyának saját memóriája van. Szerintem nem állítható be mellé az alaplapi ramból memória.
-
Xaero88
tag
válasz
Az alkalmazás veszi le majd magának amennyi kell, a maximális határig.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Ha a biosban nincs erre vonatkozó beállítás, akkor sehogy, mert automatikusan fogja kezelni.
Esetleg Catalist? -
wienattwo
tag
válasz
runner 125 #6136 üzenetére
CSX nem noname:
Én tutira CSX-et venném, bár várnék vele, mert sztem most szórják ki a maradék 512-es ddr-eket viszonylag olcsón, aztán csökkentik majd az 1GB-osak árait még jobban.
Szerintem elsősorban azt vedd, amelyik dobozos, ill. amelyiknél a memóriachip és a kártya gyártója azonos. Sok PC-nél pl. fagyást okoztak azok a memóriák, amik samu chipesek voltak, a kártya gyártója pedig noname volt.
-
Boxer001
veterán
válasz
runner 125 #5431 üzenetére
Köszi!
KillHates
Érdekelne!Természetesen főleg az ár, ha gondolod mehet privibe is, ha megtudsz valamit.
-
válasz
runner 125 #5353 üzenetére
Szerintem nem fog menni. De ezt kideríteni lehetelen, csak ha megvásárolod, akkor reménykedhetsz benne!
Aktív témák
Hirdetés
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest