- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Amacs
aktív tag
válasz
BluEyes #23117 üzenetére
Hibernálni nem szoktam, csak altatni.
De ahogy én észre vettem attól nem nagyon függhet, mivel olyankor is el szokott szállni a rendszer, amikor egyáltalán nem volt altatva.Van még valami, ami mondjuk szerintem nem kapcsolódik szorosan ehhez a problémához.
A dvd írója sem akarja az igazat. Régen csak az újraírhatókat dobta ki, amikor le akartam törölni, valami scsi errorra hivatkozva, de manapság már a sima üres lemezt is kínszenvedés vele beolvastatni, amikor meg sikerül, akkor hibásan írja meg.
Gondolkoztam már ilyen bolti tisztító cuccon, de lehet az meg fölösleges pénzkidobás lenne, mert nem hardveres gond van a háttérben. Na meg a fene tudja mennyit érnek azok. Próbáltam már több író programot is pedig.De ez így pont fasza: eredetileg azért is örültem a laptopnak, hogy majd milyen jól tudok rajta dvdket írni, mert nem kell közbe attól tartanom, hogy jön az áramszünet (ugyanis felénk elég sűrűn megesik az ilyen), erre tessék: kb annyi valószínűsége van annak, hogy összeomlik a laptop, min hogy jön az áramszünet, és még a dvd író se áll a helyzet magaslatán.
-
HatakeKakasi
tag
-
wednesday
őstag
válasz
BluEyes #18582 üzenetére
Olyan az egész mintha nem kapna áramot az usb, vagy nem tudom. A pendrive egy pillanatra felvillan aztán semmi. Mikor nézegettem a BIOS-t akkor is rádugtam próbából, a jobb oldali rendesen világított, de bal oldalt "se kép se hang". Nézegettem energiaellátást, hátha vmi nincs jól beállítva, a Toshiba diagnosztika se talált hibát USB-re.
-
wednesday
őstag
-
domi007
őstag
válasz
BluEyes #18118 üzenetére
OKes, akkor ha majd osszeraktam a gepet ranezek.
A chipet megtalaltam az alaplapon, es sajnos a folotte elmeno kabel kicsit laposnak (olvadtnak) tunt...a chip kulsoleg jol nez ki, de valoszinusitem, hogy belulrol megsulhetett (es kozvetetten megolvasztotta a kabelt)....persze lehet, hogy alapbol felmelegszik...majd kiderult, ha osszeraktam vegre (hovezetpo pasztara varok).
Kosz mindenkinek,
DOMy -
Spin
aktív tag
válasz
BluEyes #17888 üzenetére
Ok,azt a directx dolgot megnézem ha hazaértem.
A 9.9-es és a 10.1-es driverrel csak az a bajom,h egyáltalán nem ismeri fel a vidkarit.Semmit belőle..
Eddig egyedül a 8.632.0.0 volt jó.
Bár azt sem értem mikor még nem telepítettem drivert akkor 1 kört tudtam menni a "Shift-ben",feltettem a drivert és gyakorlatilag az első körben megadta magát,kilépett az asztalra..
Esetleg az op. rendszer lehet a gond(Win. 7 Home Premium 64-bit),bár nem hiszem,h nagy különbségek lennének a Pro.-hoz képest...
Ami meg most tűnt fel,h alaplapi drivert nem találtam!Ez bezony nem jó...Talán innen ered minden?Ha hazaérek rámegyek a dologra..
Addig is jöhet bármi tipp!Üdv!
-
Spin
aktív tag
válasz
BluEyes #17880 üzenetére
Rákerestem a dologra,találtam is,de,bizonyos felbontásokra jó(1024x600),míg a többire hasonlót csinál mint 1024x768-ra,összehúzza csak a képernyőt és a 2 szélén semmi..
Chipset drivert nem találtam újabbat.
Directx-ből a 9.0c van.
Energiagazd. kikapcs.
Catalyst-ból meg az van fent amit az Acer honlapján találtam(8.632.0.0) mivel a 9.9-est,10.1-eseknél nem ismeri fel a vid. karit így azok tárgytalanok....
Memória,hdd OK.
Open GL-t megnéztem.
Amúgy CCC-n belül is kikapcsoltam minden szűrőt meg hülyeséget amit csak lehet,de így is változatlan a helyzet,Dirt 2,27,5 fps átlag,mint mikor nem nyúltam semmihez kb..
Már csak vmi benchmark maradt hátra,és a tudat,h ez van...Ja,és köszi a választ!
-
Mauzes
addikt
válasz
BluEyes #14936 üzenetére
Kipróbáltam, és semmi változás. Vagyis van változás, most már akkor sem kezd el tölteni, még lassan sem, ha én adom meg az IP-t. Ráadásul ha a notiból dugom vissza egyből az asztaliba a kábelt router újraindítás nélkül, az viszi simán, és nincs baja.
Amúgy azt sem értem, hogy a noti automatikus IP-kérés esetén keresi a hálózatot sokáig (óra mellett az ingás ikon), majd kiírja, hogy korlátozott a kapcsolat vagy nem jött létre. És nincs net. Ha megadok IP-t, akkor meg vagy van net, de iszonyat lassú (tegnap), vagy úgy sincs (ma), de az oldalt sokkal tovább keresi, mint az automata kérős esetben...Lécci segítsetek, nagyon kellene a net!
-
athomi
veterán
válasz
BluEyes #10040 üzenetére
"Nem is értem, mit kínlódsz ezzel a dologgal. Vegyetek olyat, amiben eleve egy használható vga van, oszt kész."
Erre mondhatnám azt is, hogy adjál pénzt oszt kész.A gép 80k-ba kerülne, ha +20k-ért lehetne egy külső videókártyát rácsatlakoztatni (úgy olvastam van rá lehetőség), akkor meglenne 100k-ból. 100k-ért viszont megközelítőleg sem kapsz egy Cod2-re alkalmas komplett notebook-ot.
-
grex4
aktív tag
válasz
BluEyes #9726 üzenetére
hali. nem matattam a bioszba, sok drivert toltam fel ujratelepitésnél valszeg azvolt a baj. ezeket az apróságokat csak azért irtam le hátha vki ráismer h miért lehetett de már feltettem egy vista-t ezzel nincs baj. gondoltam h winfos ujratelepités megoldja de ahhoz nemvolt kedvem de tennap rátoltam ezt. amugy ahol olvastam róla az vagy 6éves fórum volt ott inkább nem kérdeztem rá. ezvolt a kép
memtestet futtattam meg prime-ot egy ideig nemirt ki gondot. fingom sincs mivolt a baj de most nem csinálja. félmilla driver közt sose jönnék rá meikek a ludasok. amugy nekemis azvolt a fura h harmadjára negyedjére mindig felállt a rendszer, mikor kérdezte h inditsa el az xp-t. azért kösz -
Hujikolp
őstag
válasz
BluEyes #9491 üzenetére
Közben már itthon, nem tudtam suliban megnézni.
Az FN működik jól, csak a tanárom azt szeretné, hogyha megnyomja a hangerő gombot, akkor a képernyőn is jelenjen meg. Minden fn-es gomb lenyomására, az a kis animáció, ami hozzá van. Xp-n jól ment neki, de vistánál már nem ment. Erre keres valami drivert vagy hasonlót, amivel lehet ezt. Vásárlás után került rá xp, meg full format, meg egyebek, és törölte a rejtett partíciót is, amin voltak a driverek a vistához. Ezt a paríciót nem tudtam visszahozni.
-
válasz
BluEyes #9460 üzenetére
igen, mert előfordulhatnak problémák - és nem csak hazánkban...
vannak például érdekes szolgáltatók; pont itt a fórumon írta valaki a minap, hogy nem ment rendesen - szakadozott - a net, mire a szolgáltató kikapcsoltatta vele a tcp/ip protokoll használatát! így stabil is neki a net - de így csak router nélkül megy...
sőt, lehetne még hasonló érdekes történetekből mazsolázni... -
válasz
BluEyes #9456 üzenetére
pedig az xp esetében ez nem mondható általános jelenségnek/hibának az általad leírt hálózatkezelési jelenség!
nálam 3 xp oprendszeres noti van jelenleg - mind eltérő chipset és más a wifi is, de tökéletes a wifi sebessége! szobán belül mindegyik hozza a kábeles sebességet, és a lakás távolabbi pontjaiban - 2 falon keresztül - sem nagyon akar csökkeni a sebesség!
meg járt már itt annyi noti újra- és feltelepítés miatt, azoknál is mind wifi hálózaton frissítettem az xp-, védelmi progikat...stb, és sosem volt probléma az xp-vel ilyen téren...
nem lehet, hogy nálad az xp - router - net szegmensek összeállása hoz ki valami érdekes anomáliát xp alatt? -
válasz
BluEyes #9430 üzenetére
de szép is lenne, ha az általad linkelt oldal mérése által kapott sebesség lenne a valós sebességem...
kicsit elfogult a datanet - pedig nem is vagyok az ügyfelük
-, és hozzácsap a letöltési sebességemhez bő 20%-ot! a feltöltési sebesség ok!
én csak ezt használom; speedtesta kérdéseddel kapcsolatban; a wifi a windows által van vezérelve, vagy külön progival?
a wifi beállításait kellene végigfutni, például az adóteljesítmény beállítását (ne vehesse vissza energiatakarékossági okokból) -
Otis75
csendes tag
válasz
BluEyes #9013 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Sajna a Fujitsu-siemens honlapján a laptop gyártási számát is beírtam, de még úgy sem sikerült drivert letöltenem hozzá....a videokártya drivert már leszedtem az ATI honlapjáról, és az audió és lan drivert is mindjárt leszedem. Remélem a wi-fi is működni fog rendesen...Még 1x kössz!!! -
válasz
BluEyes #8636 üzenetére
Kitalálom, biztosan valamelyik
Fukar-bolt, vagy Hülyeazértnemvagyok bolt, vagy Nedönccsnélkülünk bolt eladója volt...
Ott vannak nagyon komoly IT expert-ek!! Egyszer egy EEE-t próbált rámoltani az egyik eladó, direkt nem szóltam
csak figyeltem, és annyi hülyeséget összehordott, hogyha beadtam volna egy kölyökmacskának, az azonnal megdöglött volna...
-
grex4
aktív tag
válasz
BluEyes #7967 üzenetére
nemmegy
kicsomizom és install bat, megnyomok vmit azt pá. de illesztőprogramként sem látja a frissitő szal.ujrainditásnál látja érdekes h bennvan a winfos cd, szal ujrapakolással nemlesz gond. csak jönne már a tisztaszoftver csomagom
amugy ezt hogykéne feltenni?
azé köcce -
INMOTEP
őstag
válasz
BluEyes #7526 üzenetére
Üdv most 512 ddr 333 as 2700 as ram van benne a proci 2600 mhz nekem csak adig kellene így használnom amíg nem találok hozzá hdd keretet adig is csak netre lenne használva csak ugye bár így nem lehet feltelepíteni egy programot sem így a modem drivert sem meg még pár alap dolgot azt hiszem várom kell amíg lesz hdd keret de viszont lenne egy másik kérdésem van a vateran olyan csatlakozó hogy pc sata winyót usb keresztül rátudok kötni notebookra no s az xp-t hogy tudnám rávarázsolni mert nekem van egy 200 gb os pc sata 2 es winyóm
-
netmesterke
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest