- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
-
Atos23
senior tag
válasz
sanzi89 #20064 üzenetére
Érdekes. Egyébként nem minden esetben az ODD "háta mögött" tart a csavar, előfordul, amikor kissé bonyolultabban oldalt, jellemzően a tálcához közel van a csavar.
Én azt szoktam, hogy kinyitom a tálcát, és a tálcánál fogva rántom ki az ODD-t. Ne félj, nem törik el, ha kis erővel aprókat rántasz rajta kifelé.
-
-
válasz
sanzi89 #17175 üzenetére
Befolyásolja a garanciát, sajnos nem cserélheted ki.
Csak a szerviz. Kérdezz rá, lehet segítenek garanciában kicserélik, esetleg már egyből magyarra is.A noti billentyűit érdekes módon rögzítik, elvileg egyben lejön az egész, de a csavarok nem tudom azon a gépen hol vannak. Ezen kívül egyenként is le lehet a billentyűket szedni, de ne kezd el feszegetni, mert előbb fog letörni, mielőtt sikerülne megértened, h milyen módon rögzítette a gyár. Pici fém izék is vannak ott, ami miatt csak spec. szerszámmal lehet roncsolásmentesen eltávolítani.
-
xedos
addikt
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #15024 üzenetére
Akkor végülis mi volt a válasz?
Ezek szerint a noti cask DDR2-800MHz-es modulokat támogat?
Van-e DDR2-1066MHz-es ram, vagy esetleg olyan amelyik magasabb órajeleken fut, mint 800MHz?
Tud-e valaki valami onlibe bótót ami a fentebb említet ramokat, vagy DDR2-800 4GB-os modulokat árul?
-
válasz
sanzi89 #15020 üzenetére
az egy dolog, hogy az everest mit olvas ki a chipset adataiból, ha noti gyártója esetleg másként gondolja a dolgot, és más - például bios - szinten "lekorlátozza/nem használja ki" azt!
a gyártói specifikációk; link
a használt proci esetében az fsb?
de igzából már azt sem értem, hogy adott notinál mire nem elég 2 * 2 gb memória? -
Innox
tag
válasz
sanzi89 #6693 üzenetére
Szia,
Ha cserélhető a gyárilag beépített RAM akkor cserélheted, de szerintem ha cserélhető lenne akkor könnyen elérhető helyre tennék. Acer notimon, például az egyik nem cserélhető. IBM TP-ken az egyik a billentyűzet alatt van. ASUS-nál nem tudom hogy alakítják ki. Esetleg kérdezd meg ASUS topikban hátha van valakinek ilyen. Szerintem ha a házat megbontod akkor már nem érvényes a garancia. Értem ezt a nem közvetlenül cserélhető alkatrészek (felhasználó által cserélhető alkatrészek általában: optikai meghajtó, HDD, RAM) burkolatának megbontására. Ha boltban vetted a RAM-ot megkérdezhetnéd belerakják-e.Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest