- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
fwgoze
aktív tag
Na most ez vagy nem igaz, vagy ezt tényleg mindenki máshogy tudja
Ez már az "n+1"-edik vélemény amit hallok...és a többi "n" darab mint különbözött ettől...(legyen "n" mondjuk 10ezer és 1millió között)
Nincs valaki, aki egyszer leírná egyben, hogy hogyan is működnek az aksik...mit érdemes velük csinálni amikor elkezded haszálni (kalibrálás...sok lemerítés-feltöltés ciklus...stb.), és hogy hogyan marad a legjobb állapotban, mármint milyen használat mellett (akku benn, vagy akku kinn a adapterről megy...akkut milyen időközönként kell teljesen lemeríteni...stb.)???
És még kismillió kérdés vár tisztázásra...bennem legalábbis biztosanSzóval...nincs vki, aki ezt le tudná írni normálisan egyben egyszer...és ezt utána lehetne linkelgetni minden ilyen irányú kérdésre válaszként?!?!?!
szerk.: Amúgy rájöttem, hogy az első mondatomnak nincs sok értelme...hiszen attól még, hogy teljesül a második feltétel ("mindenki máshogy tudja"), nem teszi igazzá az állítást...így a "vagy" kötőszó nem teljesen helytálló!
szerk2.: Ennyi hülyeséget már rég hordtam össze egy helyre...(így visszaolvasva)
szerk3.: peterkeT esetleg???(Csak úgy tűnik, hogy te kifejezetten értesz hozzá
)
-
Ezzel én is szívtam.
Ha a gép kapcsolójával vagy fedél lecsukással hibernálod, és nem a windows-al akkor hibernálás utáni állapotot a gép folytatólagos üzemnek érzékeli a hibernálás elöttivel, ha nem nyomsz gombot, vagy mozdítod az egeret Windows alatt. És a windows energia gazdálkodása azt hiszi "ébredés" után, hogy már jó régen (az előző idle üzemelés idjét is hozzászámolja) megy és mivel be van állítva valami időlimit a hibernációra ezért szépen végre is hajtja. Remélem segít... -
Soockit
aktív tag
-
Rick4
félisten
én anno a norton ghosttal csináltam ilyen komplett oprendszer+ programok+ minden a c meghajtóról mentést dvdre, később egy nf-7-es AMD 3200+os rendszermentést simán fel lehetett tenni inteles rendszertelepítés helyett, drivercsere, és hadd szóljon. elvben neked csak a vinyód lett cserélve, lehet hogy még a tipusa is ugyanolyan. max letöltöd az acer weboldaláról az erecovery progit, ezt a mostanit kiírod egy lemezre, és rápróbálod a régit. ha sikerül, nincs gond, ha nem visszateszed ezt. vagy erről csinálsz egy mentést nortonnal, és ha nem jó, visszateszed ezt...
-
CollectoR
aktív tag
Nem arról van szó, említettem, hogy a probléma csak akkor jön elő, ha a két sor betűit gyorsan nyomom le egymás után. Megnéztem a parancssorba,ott nem csinálja. Viszont a legtöbb windows alkalmazásban igen. De én így se tudom leszűkíteni a kört, hogy mi lehet a probléma.
-
Sianis
addikt
Holnap megint ott kezdem a napom. Már csak azt nem tudom, hogy mi legyen. Nincs kontakthiba, nem szutykos a gép és már az alaplap is új. Memória nem csinál ilyet, proci nem csinál ilyet, merevlemez nem csinál ilyet.
Ha nem tudnak szervízelni, akkor lehet olyan követelésem, hogy adjanak egy új gépet? Vagy addig hordom garanciáztatni a gépet amíg meg nem halok?
Sianis
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest