- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
Gaaabeeesz #47346 üzenetére
Pont ezt mondtam, hiszen talán Te is tudod, hogy az északi híd, és a déli híd milyen vezérlésért (kommunikációért) felelős, szóval ez gáz ....Killhates-el beszélj, mert szerintem gond van az alaplapnál...
-
Dell XPS
veterán
válasz
Gaaabeeesz #47343 üzenetére
Akkor megválaszoltad magadnak, mert amikor nincs fent semmi, akkor van gondod????
-
Dell XPS
veterán
válasz
Gaaabeeesz #47340 üzenetére
Mi volt az előzmény?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Gaaabeeesz #47337 üzenetére
Mit szeretnél?
-
válasz
Gaaabeeesz #17557 üzenetére
szerintem annak az aksinak annyi, tök mindegy mit mond az everest hány százalékos... Aksit egyébként fel lehet újíttatni. A cellákat kicserélik, és olyan mit új korában! Én ide hordom az aksi hibás cuccokat!
-
xcbiker
addikt
válasz
Gaaabeeesz #17499 üzenetére
javítható, csak nem biztos hogy neki megéri.
-
albi31
aktív tag
válasz
Gaaabeeesz #17499 üzenetére
..nem kell az egész alaplapot..minek?..nem az alaplappal van a baj...hanem a chipsettel!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz #17476 üzenetére
Az lesz valószínűleg, ügyfélé a gép.. szóval .. nekem nem gáz
-
BaleeKing
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #17482 üzenetére
Próbáltam már minden variációt, most az a gáz hogy valamiért a legnagyobb felbontás amit enged az 1900 * 1080 és nekem meg 1920 * 1200 kéne. De az 1080p-re kikapcsol a monitor. Most jobb híján a regisztriben próbálom megkeresni hogy hol vannak azok a bejegyzések, amik ezeket a felbontásokat tartalmazzák, hátha csak annyit kell csinálnom, hogy át kell írnom és kész. De várom még a javaslatokat hogy mivel kéne még próbálkoznom.
Köszönöm.
-
BaleeKing
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #17478 üzenetére
A drivert hozzá az Ati hivatalos oldaláról szedtem, és valamiért nem akar működni, és igy nem natív felbontáson meg elég mosott képe van. Mit kéne tennem?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz #17474 üzenetére
a hdd az 100%-os leellenőriztem! Memória hú talán 1gb.. de amúgy nem mindig volt ez ám ilyen lassú.
-
nemzavarsz
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #17411 üzenetére
Szia! Itt már nézted?
http://us.acer.com/ -
lettyke
tag
válasz
Gaaabeeesz #17418 üzenetére
Játék és Netezés közben Nem!
csak akkor fagy ha utorrent megy!
Tegnap futattam NOD32-t!!!!
Rakjak fel más Vírusirtót??????
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Gaaabeeesz #17414 üzenetére
Windows 7 előtt Xp volt rajta. Azzal jóvolt.
Érdekes amugy mert ma tettek fel egy másik drivert, ami nem HD audiós. Igy nem recseg.
-
xcbiker
addikt
válasz
Gaaabeeesz #17364 üzenetére
megnyomódott vagy ilyesmi, kijelzőcserével orvosolható csak.
-
válasz
Gaaabeeesz #17131 üzenetére
Hallod, neked terhelve volt 70°C-os, nem?
És az idle volt 40-50 fok között.
Nem összekeverted a kettőt?
"idle" = alapjárat/üresjárat (ilyenkor tétlen a processzor)Na, mert ebben az esetben (idle: 40-50°C, terhelve: 70°C) a gép nem melegszik túl, "csak" a VGA-d rossz. Bár érdekes, h driver nélkül megy a gép.
Az ilyen bugos kép, a pöttyök, stb meg tipikusan video-memóriahibára utaló jelenség.
Ráadásul az is tipikusan video-memóriahibára utaló jelenség, h egyszer jó a kártya, aztán gondol egyet, akkor meg nem jó.Egyébként ilyesmi hűtés gondok szoktak lenni, mint pl, ez a porréteg. Ezen ugyebár nem nagyon tud már átfújni a ventilátor még maximum fordulatszámon sem, ráadásul amíg nem szedjük szét a gépet, nem is látszik, h ott lenne a hűtés útjában.
Szóval tartok tőle, h VGA cserés lesz az a noti.
Itt az aprókban sokan hirdetnek MXM-es VGA-t, érdemes egyeztetés után személyesen találkozni, 10 perc alatt ki lehet cserélni, ha az új kártyával megszűnik a probléma, akkor a VGA volt a hibás. -
cellpeti
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz #17134 üzenetére
Eddig nem dolgozott,most folyamatoan dolgozik. Ezt nem értem!
-
fradi81
veterán
válasz
Gaaabeeesz #17134 üzenetére
Igen, csak épp rosszul gondolja, mert az 'A processzor üresjáratban eltöltött időhányada'
Tehát 80-90% szabad. -
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Gaaabeeesz #17130 üzenetére
még azt nem értem a dologból, hogy ugye a proci és a VGA egy ventiről kapja a hűtést, és a proci teljesen normálsis 40-50fok között mozog.
-
kisninja
őstag
válasz
Gaaabeeesz #17128 üzenetére
Nah ne erőltesd szerencsétlen gépet. idleben az a 70c nagyon sok !!!
Szed szét ha értesz hozzá. Nézd meg mi a gond a hűtés nem érintkezik jól vagy nincs rendesen pasztázva. De valószínűleg a vga-d sajnos már végét járja. -
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Gaaabeeesz #17126 üzenetére
megint én, bocs hogy ennyit írok..
driver le, driver fel.
gép újraindít hiba eltűnik!?
ezt most mire véljem!??
mivel van akkor gond?ilyenkor 3D-ben is tökéletes. 3Dmark03is lefut rendesen, persze foylamatos hűtés alatt megy a gép.
idle 70fokon van. hűtéssel 48-50fok -
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Gaaabeeesz #17125 üzenetére
Driver letöröl, így elindul.
próbájak meg esetleg biost frissíteni? -
kisninja
őstag
válasz
Gaaabeeesz #17122 üzenetére
Na most halt meg a vga ramja.
-
kisninja
őstag
válasz
Gaaabeeesz #17119 üzenetére
Rosszul képzeled el nem a rézcsőbe megy be hanem ott ahol kifújja a levegőt sok sok rézlap van. Egyik felét látod te no és érzed hogy jön ki a meleg levegő. A túlsó oldalán meg egy ventilátor fújja. Na ott a por idővel egy leplet képez és nem megy át rajta a levegő. Ezt már csak szétszedéssel lehet pucolni.
-
kbalazsa
senior tag
válasz
Gaaabeeesz #17117 üzenetére
Csak nem égett meg tán... és osztom a véleményed, hogy nem a VGA lesz rosz, csak valami hűtési gond lesz, abból kiindulva, hogy külön ventivel minden oké.
Valahogy jobban meg kéne bontani a cuccot, hogy elejétől a végéig lásd a bordát. Tapasztalataim szerint nagyon össze tud állni a porcica a noti hűtésekben olyannyira, hogy szinte teljesen leblokkolja a levegőáramot. Ha garis, akkor meg a szervízre érdemes rábízni ugyanezt... -
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Gaaabeeesz #17116 üzenetére
a hővezető réz csövön, ami a VGAhoz tolná a levegőt, a legvége feketés.
most nem tudom, hogy az korom, vagy esetleg festék lenne, hogy a szervíz befújhatta a garancia miatt hogy ne legyen szétszedve!?
ha korom, akor valszeg a hűtő megadta magát és azért melegszik ennyire.segítsetek :S
B.U.É.K! -
válasz
Gaaabeeesz #17114 üzenetére
Levegővel esetleg ki tudod fújatni, ha tényleg az a baja.
Mondjuk én VGA memóriahibára tippeltem elsőre.
-
válasz
Gaaabeeesz #17112 üzenetére
Csavarozd le az alját, nézd meg nem tömődtek-e el a levegőnyílások, különösen a ventilátor környékén.
Mit értesz az alatt, h begubózódik? Egy-két kép jól jönne. -
Cruy
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #17015 üzenetére
valószínű hogy nem tetted fel az ATK drivert és azért (másnéven Hotkey driver). Szedd le a gyártó weblapjáról és máris működni fognak.
-
válasz
Gaaabeeesz #16797 üzenetére
Szerintem itt elég sok helyen lehet olvasni róla (magyarul).
Párba belenéztem, de olvasd át, valamiféle driver probléma ez, nem hardveres. -
RedWing
aktív tag
válasz
Gaaabeeesz #16799 üzenetére
Sajna mást én sem találtam, de amennyire átfutottam, ott is hardware hibára asszociálnak.
-
RedWing
aktív tag
válasz
Gaaabeeesz #16797 üzenetére
Találtam egy külföldi fórumon egy topic-ot, ahol hasonló problémákról számolnak be.
Ha végigböngészed, lehet írnak megoldásokat. Link -
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Gaaabeeesz #16771 üzenetére
Erre valaki?
Érdeklődnék,hogyha a 64bites Vista ezt a problémát írja ki, mi a teendő!?
Találkozott már vele valaki?nvlddmkm hiba..
elsötétül a képernyő, és utána megjavul.
Filmnézés közben is ezt dobja ki, szóval filmet sem tudok nézni.
3D-s tesztek befagynak.
Ez VGA hiba?
Drivert már próbáltam többet is, egy 9800M Gs-ről van szó.
Előre is köszi a választ!
Esetleg próbáljam meg a Win7-et? -
xedos
addikt
válasz
Gaaabeeesz #16253 üzenetére
Na ezt nem éri meg cserélni...
Én is rágódtam rajta... szintén T2300-as volt az SZ2-ömben.
A chipkészleted: Intel i945PM (Codename "Calistoga")HA igaz ebbe belemegy a T7200-es vagy T7400-as Core 2 Duo.
Szerintem nem éri meg. Ilyen procit ha találsz is, akkor 20.000Ft körül van...
Itt írnak proci cseréről:
[link] -
xedos
addikt
válasz
Gaaabeeesz #16246 üzenetére
Kizártnak tartom :-(
3db SONY notim volt, de mindegyikre beforrasztották az alaplapra... -
ChrYsler
aktív tag
válasz
Gaaabeeesz #15822 üzenetére
Szia!
Nem tudom miért akarod lecserélni, mikor nem fogyaszt kevesebbet és nem gyorsabb a kiszemelt.
Egyébként is más platform. Én is azt mondom, hogy lutri.ChrYsler
-
Örni1400
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #15458 üzenetére
Nézem, nézem!
egyébként hol tudom állítani, hogy ne dinamikus legyen?
-
Örni1400
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #15456 üzenetére
Everest 100% sokknál a cpuz ugyan annyit mutat....
-
wednesday
őstag
válasz
Gaaabeeesz #15439 üzenetére
Futtattam HD Tune-t. Nem talált hibát. Ez a Notebook már kezdem azt hinni, hogy tényleg hibátlan.
Valami anomália okozhatja itt ezeket a kékhalálokat. -
wednesday
őstag
válasz
Gaaabeeesz #15439 üzenetére
Azt még megleshetem valami értelmes programmal.
Van rajta ugye egy Toshiba diagnosztizáló program, ami elvileg nézi a CPU-t, memóriát, wincsit, hálózatot, hangot anyám kínját, persze mind ezt 5 perc alatt és az ugye nem talált semmi hibát. Szerintem szervizbe is csak ez futott le rajta. -
wednesday
őstag
válasz
Gaaabeeesz #15433 üzenetére
Egyenlőre még hagyom a Vistát (bár úgy letörölném), hogy ha mégis visszamegy újra szervizbe lássák, hogy a saját telepített OP rendszerükkel is gond van.
Pont ez volt a problémám szerviz előtt, hogy a Vistával szenvedtem(kékhalál, nem bootolt be stb) és akkor váltani akartam XP-re és az már telepítés elején elszállt kék ablakkal, ahogy a Win 7 is, és semmit nem tudtam aztán feltenni a gépre, mert már telepítésnél elakadtam vele, bármit is próbáltam. -
válasz
Gaaabeeesz #15423 üzenetére
Az attól függ,hogy melyik oem gyártótól van.
Például a Uniwill gépeket szétszedni egy rémálom összerakni meg majdnem lehetetlen. -
wednesday
őstag
válasz
Gaaabeeesz #15421 üzenetére
Tegnap és ma ment 1-1 órát a noti akkuról, semmi probléma nem lépett fel. Most merült le.
Tuti közrejátszott a tegnapi melegedésbe az ágyon nem kaphatott levegőt alul a venti.
Viszont a kékhalálok nem ágyba történtek, hanem ölbe, asztalon, padlón.
Lehet a meleget jobban szereti a gép.
Nálam nincs fordulat kijelzés, most 50fok volt netezésnél 24fokos levegőnél. (asztalon)
Azt viszont már meg nem mondom, hogy csinált e kékhalált akkuról. Az esetek többségébe hálózatról ment. Lehet mégis van valami a rossz töltő/hálózati dologba, ugye azt be se vették szervizbe csak magát a gépet.Már csak azt a szutyok Messenger 09-et kéne levakarnom a gépről, telepítés vagy recovery nélkül
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Gaaabeeesz #15423 üzenetére
Szerintem nem könnyebb vagy nehezebb, mint más típust..
Még Fuji-t nem szedtem szét.ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Gaaabeeesz #15420 üzenetére
Nem hiszem hogy ártanál. Az a lényeg, hogy szépen lassan, nyugodtan szedd szét, körültekintve.
Ja és perce minden lépésnél fénykép! - Tapasztalatból mondom.ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Gaaabeeesz #15386 üzenetére
1. Minden lehetséges. Ez számítástechnika.
ChrYsler
-
wednesday
őstag
válasz
Gaaabeeesz #15414 üzenetére
Megnézem azzal is, de lehet attól már felgyullad a gép.
Most ment le megint Everest stabilitás...elérte a 79 fokot és a burkolat is balt oldal elég "égető" volt. Úgy nem használnám ölbe. Az ágyon volt a paplanon lehet az is megfogta a meleget.Apámmal is beszéltem, nála is akkor fordult elő kékhalál, mikor nem érte semmi terhelés a gépet, csak mikor "állt" magában.
Holnap megint próbálkozom mindennel. -
wednesday
őstag
válasz
Gaaabeeesz #15412 üzenetére
Akkor passz.
Igaz ez még talán valamilyen Pentium proci, szal lehet a relatív melegedés is normális. (Venti hangját is hallom azért)
Akkor nem tudom, nyúzom tovább, most 1 órája szórakozgatok vele, nem történt eddig kékhalál. -
wednesday
őstag
válasz
Gaaabeeesz #15410 üzenetére
1db 2gigás mondul van benne, meglestem, egy Hynix.
Megpróbálhatok megint egy memtestet hátha...de az eddig se jelzet hibát.Van olyan progi még az Everesten kívül ami a CPU ventit kiírja? Most nagyon erre álltam rá nem tudom miért.
Az asztali gépekhez vagyok szokva ott azért szerintem magasak ezek az értékek(igaz egy notinál meg nem lehet olyan hatékony a szellőzés)
üresbe: 46-50fok 1GHz-re visszavett órajelen (27 fokos szoba)
terhelve felment 71fokra.
Igaz terhelve se történik most semmi probléma. -
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Gaaabeeesz #15409 üzenetére
találtam pár oldalt, ott azt írják, hogy 1x2gb, szal lehet..
-
wednesday
őstag
válasz
Gaaabeeesz #15404 üzenetére
Úgy tudom, 1 modul van benne, notebookot még életembe nem szedtem szét
, nem is akartam hozzá nyúlni, mert úgy gondoltam gariba csak kiderül mi a baja. Hát nem.
Memtestet én itthon is futtattam 3 kör lement, gondolom szervizbe csak megnézték azt is, ha ráírták a papírra, hogy a "A Toshiba diag, nem talált hardver hibát."Toshiba L300-22P:
Pentium T3400, 2GB 800Mhz-es RAM ( az valóságba 667-en megy, mondjuk a busz valószínű 667-es azért) 160GB-os HDD, Mobile Intel® GMA 4500M
És hozzá egy Vista Home Premium 32bit -
zberi
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #15398 üzenetére
az lesz holnap nézek egy másik töltöt és megprobálom
-
zberi
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #15394 üzenetére
Szomorú vagyok . Akkor lehet kuka a gép.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Gaaabeeesz #15383 üzenetére
1. Vékony fólián kötik össze a touchpad-ot, meg a gombokat is az alaplapi vezérlővel. Lehet, hogy megszakadt/-tört benne az ér.
2. Akkor valószínűleg tényleg videokártya. Sajna ebben a típusban integrált van, szóval csere nem igazán lehetséges. Max. szerviz tudna vele mit kezdeni. Passz.ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Gaaabeeesz #15381 üzenetére
Szia!
1. Már találkoztam olyannal, hogy op. rendszer / driver probléma volt, de nem ez a jellemző.
Szerintem egy "Live" rendszer alatt is meg kellene nézni hogyan viselkedik. (Live Linux, Windows)2. Szintén CD-s op. rendszerrel kellene tesztelni. Ez az "állítólag" kitől származik?
Olyan van, hogy túlmelegszik egy alkatrész, és amiatt dobja el magát.ChrYsler
-
válasz
Gaaabeeesz #12852 üzenetére
Igen valószinű, hogy az integrált VGA-d vacakol. Ha garanciális akkor usgyi a márkaszervizbe, vagy ahol vetted. Ha már nem akkor egy szívesen segítek. Nem várd meg hogy teljesen elromoljon.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz #9757 üzenetére
Itt se?:[link]
-
spyduck
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz #9754 üzenetére
-
netmesterke
aktív tag
válasz
Gaaabeeesz #9711 üzenetére
Hali!
Délután dobok neked linket ha hazaértem! Barátnőmnek is ugyanilyen van, neki én raktam fel mindent. Majd elküldök mindent! -
snooze
veterán
válasz
Gaaabeeesz #9712 üzenetére
hali!
irjál a fusi-nak a notid pontos tipusát leirva,és válaszolnak.. -
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Gaaabeeesz #9711 üzenetére
LEginkább WLAN driver kellene...
-
válasz
Gaaabeeesz #9708 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest