- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Srácok!
mi az a kis pöcök pontosan és hol lehet venni, ami becsatlakozik kábel a billről az alaplapra, egy kis pöcök tartja a helyén..
köszi! -
Magnum_
nagyúr
ssd-hdd hibrid rendzser tulajoktól kérdezném (biztos sok van), hooooogy, ha akkuról megy a gép, lekapcsol a HDD a caddyben (odd helyén már hdd van). de tápról nem, és folyamat megy. le lehet kapcsolni valahogy, vagy be lehet állítani valamit? nem használom, nem értem, miért megy tápról. köszi
update
lekapcsolt, egy óra után.. ez rendben van így? -
Magnum_
nagyúr
kértem a a laptopom gyártójától recovery lemezt.. ez hogy működik? beteszem és mi történik?
-
Magnum_
nagyúr
szia!
csajom FuSi gépében AMD Turion X2 van, eredetileg 1600mhz az órajel, 1-2 éve le lett véve vhogy 800mhz-re... nem tudom már, hogyan.. vissza lehetne emelni valahogy? igy a 720p-s youtube video is rendesen akad...
köszi!
-
Magnum_
nagyúr
az mitől lehet, hogy 2 ugyanolyan gépen is, ha ki akarom kapcsolni a lapost, akkor letisztul a kijelző, de nem kapcsol ki a gép, hanem ugy marad? két ugyanolyan gépnél is ez van. valami win beállitásos dolog ez??
vmi bios beállitás, vagy mi?
-
Magnum_
nagyúr
-
-
Magnum_
nagyúr
srácok!
ez jó notiba? ATi mobility Radeon HD 3450 / 512MB HyperMemory (nem járék szempontjából kérdem, csak úgy, eddig mindig integrált vga-im voltak...) -
Magnum_
nagyúr
köszi a részletes választ!
új noti vásárlása előtt állok, és pl az MSI X340 ára lement elfogadhatóra, de a tesztek azt írják nincs görgetés. ezért kérdeztem, hogy elővarázsolható e valahogy, de a válaszod alapján megoldhat lehet... namost nekem fontos a görgetés, anélkül nem vennék, de ez a tipus tetszene, és emiatt kérdeztem
tehát gyári driverrel menne, ha lenne, de a Synaptics honlapjáról leszedve akár működhet a görgetés, ha jól értelek -
Magnum_
nagyúr
sziasztok!
adott egy notebokk (Msi X340) aminek a touchpad-jén nincs görgetőfelület (nemcsak jelezve nincs, nem lehet görgetni vele). lehet valahogy rávarázsolni görgetést?
köszi -
Magnum_
nagyúr
sziaztok!!!
lenne egy kérdésem barátnöm fusi amilo Pa1510-ével kapcsolatban.. mostanság használat után (mondjuk 2óra) ha kikapcsolom, de utána rögtön vissza, nem kapcsol be a kijelző, csak a "gép".. kell neki némi idő (mondjuk míg lehül), utána ujra megy a kijelző.. de hát ez nem megoldás... valakinek vmi ötlet?
köszi
-
Magnum_
nagyúr
szia!
FuSi Amlio Pa 1510-hez kellene nekem Lan és Wlan driver... merre keressek?? seholse találok. -
Magnum_
nagyúr
sziasztok!
ha barátnöm FuSija bekapcsol, de a képernyő tök sötét marad, mit tegyek?
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! azt szeretném megkérdezni, ha 14,1"-os notim van, és second skin-t szeretnék hozzá, de csak 14"-os tok van, bele fog férni? nem fogja összekarcolni? mit javasoltok?
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! remélem jo helyen teszem fel a kérdést! azzal kezdem hogy amatőr vagyok. a kérdés: Vistám van, és oldalrol eltüntettem azt a sávot, ahol az ora, naptár stb van. hogy tudom ezt visszaállitani?
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Bittorrent topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest