- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
Rossi
addikt
Üdv!
Clevo M40AE notimban haldoklik a CPU venti (indulásnál kerreg). Vettem egy 7 cm-es, 3600 rpm-es ventit, átmonyákoltam USB-re, notit megemeltem, ventit aládugtam (előtte a CPU-t takaró borítólemezt lecsavaroztam, ami nem várt bonyodalmakat okozott, mivel azon volt a noti egyik lába...)
Így terheletlenül stabilan 37 fokon tartja a CPU-t, az eddigi 37-60 (70) fok közötti ingadozás helyett.
Mégis bekapcsol időnként a beépített venti, csak hogy kerregjen egyet. De miért?
-
Rossi
addikt
Segítene valaki? Miért van az, hogy a notimon valami időnként a hangerőnél a hanghullámot leveszi majdnem a minimumra? Általában akkor furdul elő, amikor rákötöm a hangfalszettet vagy a hifit. Mit kellene átállítanom?
-
Rossi
addikt
Formázni kellene az akksit, az valószínüleg megoldja a problémát. Teljesen le kell meríteni, majd 12-16 óráig rajtahagyni. Ezt bizonyos időközönként érdemes elvégezni. Nekem újkora óta nem lett kivéve az akksi, mindig hálózatról megy, de amikor nagy ritkán akksiról dolgozok rajta, akkor még mindig 1,5-3,5 órát ír ki, fényerőtől függően.
-
Rossi
addikt
Nekem akkor villan egyet, amikor bedugom az elosztóba. Érdekelne, mi jelent bajt.
-
Rossi
addikt
válasz
parandroid #206 üzenetére
Hát én személy szerint ArchiCAD-hez vettem, és vagy 3 hónapig tartott az elhatározásom, hogy sose telepítek rá játékot. Aztán sajnos akkori szobatársam vett egy notit, és ki kellett próbálni ezt-azt hálóban...
De a lényeg, hogy amikor vettem eszembe nem jutott hogy notebookon játszani is lehet... -
Rossi
addikt
válasz
Jodanovich #198 üzenetére
Legyen az is DDR2-es, MHz-re megegyező, és kompatibilis a notival, akkor nem lehet gond. Gyártó honlapján érdemes körülnézni.
-
Rossi
addikt
válasz
parandroid #164 üzenetére
Ok, ok! Csak a bootolható iso miatt gondoltam... Említettem már, hogy nem próbáltam még...
-
Rossi
addikt
válasz
parandroid #162 üzenetére
Be kell mountolni és restart? Ha végez, akkor indítja XP-t?
-
Rossi
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #129 üzenetére
Akkor nem ezzel van a gond. Az biztos, hogy a swappolást, meg a lassu taskváltást nem a HDD okozza, hanem a kevés RAM. Ha teheted, próbáld ki egy nagyobb modullal, és ha azzal jó, akkor megvan a probléma oka.
-
Rossi
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #123 üzenetére
Hát akkor én nem csodálkoznék... Tényleg csak azokat kellene megtartani, amiket folyamatosan használsz, napi szinten kellenek. Ennyi programhoz kevés az 512MB RAM...
Lapozófájlod hogy van beállítva? A legjobb talán, hogy a rendszer kezelje a méretét. -
Rossi
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #120 üzenetére
Nincsenek olyan programok feltelepítve, amik benne vannak az autómatikus indításban, és ezért lassítják le ennyire az indítást. Vagy komolyabb víruskereső program, az is sokáig szöszmötöl míg betölti az adatbázisát.
RAM-nál inkább csak a márka számít, a méret nem. Mind a több RAM, mind a gyorsabb HDD jelentős gyorsulást eredményez, de te esetedben inkább a HDD lassú (nekem is 512MB RAM-om van). Viszont a 7200-as HDD-k most nagyon drágák. Egy 5400-as 80GB-os is 30k! -
Rossi
addikt
válasz
BÁ Nutrition #11 üzenetére
Milyen VGA van benne? Mert még a leggyengébb Intel GMA900-on is röhögve fut a Dune2000... És miért lenne lassú a 3500+-os AMD?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- N€T0X|N: SSD cserék
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Parfüm topik
- HBO Max
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest