- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
Aktív témák
-
Zoli1222
addikt
válasz
Darth_Revan #16307 üzenetére
Köszi a kimerítő választ. Per pillanat egy ilyenről lenne szó, a gépemért cserébe. Vélemény?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #16307 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, ha nem fontos a 17" és elég 15", akkor van 210.000 Ft-ért 2 év garival és 1GB DDR3-as ATi Mobility Radeon 4650-al TOSHIBA SATELLITE L505-111, szóval ha elég 15", akkor én a Toshiba-t választanám.
Viszont bármelyiket is választod, jól figyelj, mert néhány Acer Aspire 7738-ba nem GT240M-et tettek, hanem GT130-at, ami gyakorlatilag csak egy átnevezett, 9600M GT! A Toshiba-nál pedig jól válaszd meg a boltot, mert van ahol világgaranciát adnak, van ahol szervizeset és van ahol 2 évet és van ahol csak 1 évet.
-
kisza25
félisten
válasz
Darth_Revan #16298 üzenetére
tudna a hűtés többet is, de sosem pörög maxon nagyon rámentek, hogy halk legyen, nyugodtabb lennék, ha tudnám manuálisan állítani és játék közben hagynám 5400-on pörögni, akkor úgy is a játék elnyomná a hangját
Z.Lac :én a sajátomról írtam -
válasz
Darth_Revan #8604 üzenetére
Alaplapi a 8600GT benne?
Na, ilyen fost sem veszek! Az elég hamar BGA kontaktos lesz. Még szerencse, hogy 3 év garit ad rá a DELL.
Közben most látom, hogy amikor a 1530-as XPS-re rákerestem egy ACER gépet linkelt beA garicimkéken látszik...
[link] -
válasz
Darth_Revan #8285 üzenetére
Basszus tényleg Socket P!!! És 478-as!! Hiszen két lába "hiányzik"
Legközelebb inkább hallgatok! -
ltz400
csendes tag
válasz
Darth_Revan #8288 üzenetére
Igen.
-
válasz
Darth_Revan #8248 üzenetére
Így igaz! Azt sokan figyelmen kívűl hagyják, hogy a gép valahol levegőt is szív be amit a szellőzőn kifúj! És ahol az átszellőztetéshez szükséges levegő bemegy ott a víz is!
A Panasonic ToughBook-ról a fotó is egy kamu. Ha bekapcsolva vizes helyre kerülne azonnal kipurcanna. Beszívná az egész trágyahalmot amibe belenyomták
A GD és a GETAC notik olyanok, hogy a hűtése egy heatpipe-on ki van vezetve egy külső szigetelt részbe ahol csak egy venti van és legfeljebb az megy tönkre ha tartósan víz alá kerül. -
MR!!
aktív tag
válasz
Darth_Revan #8155 üzenetére
2 db 256-os ram van benne. a chip-ek melegednek rajta. ha megérintem égeti az ujjaimat. a vinyó annyira nem okádja a hőt.,a proci ventillátora pörög, jól szívja alevegőt, de kifele ott is igen meleg jön.
amúgy Intel Celeron 340, Prescott mPGA-478 91nm, 2.93 Ghz L2 256 KBytes (CPU-Z)
nagyon nem akartam-akarom szétszedni, mert kölcsön kaptam. gondoltam hátha lehet állítani rajta vhogy.
de lehet szétkapom majd és kitakarítom.
thx
-
spyduck
nagyúr
válasz
Darth_Revan #7927 üzenetére
Vagy fölösleges hozzászólás vagy nem egyezik az alapelvekkel.
-
válasz
Darth_Revan #7812 üzenetére
Akkor tolhat bele akár T9300-ast!
Csakhát a garancia...
-
válasz
Darth_Revan #7724 üzenetére
Akkor rosszúl tudtam. A Toshibánál ez volt a különbség és 1000 pont háromdémárkban
-
greatchaos
addikt
válasz
Darth_Revan #7539 üzenetére
nah, közben bepróbálkoztam a cod2-vel is és igazad lett, el sem indul
-
doddencs
senior tag
válasz
Darth_Revan #7605 üzenetére
Ilyen dögmelegben az én HP-m is terhelés alatt simán 70-80°..
-
válasz
Darth_Revan #7607 üzenetére
Hát ha azt veszzük, hogy több tranyó van kisebb helyen, (márpedig az a 6 MB cache is tud fűteni) és a kevesebb termelt hőt a kisebb felületen adná át akkor melegedés szempontjából ugyanott vagyunk
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #7607 üzenetére
Meg azért szerintem akkor is túl sok 70 fok, maz 60 foknak lenne szabad lennie szerintem
-
válasz
Darth_Revan #7605 üzenetére
Tegnap okosítottak fel, hogy miért melegebbek az új procik. Azért mert a magjuk kissebb a teljesítményükhöz mérten és e miatt a hőátadó felület ahol érintkeznek a hűtővel ott kevesebb helyen tudják átadni a hőt
-
válasz
Darth_Revan #7597 üzenetére
Én is ilyet keresek!
-
ABE
őstag
válasz
Darth_Revan #7600 üzenetére
Milyen gépről van szó és milyen oprendszer? Tudtommal nem minden notinál lehet szabályozni a hűtést.
Esetleg FanSpeed, bár ezt nem próbáltam, csak hallottam róla.
-
ABE
őstag
válasz
Darth_Revan #7597 üzenetére
NHC bugfix verzióját próbáltad már?
-
INMOTEP
őstag
válasz
Darth_Revan #7568 üzenetére
Üdv mát kérdezősködtem pár helyen és azt mondják ha agp-s akor nagyon úgy néz ki hogy nem integrált és az árakról meg annyit hogy 15 körül már egész jó kártyát lehet kapni persze használtat raknák bele ha egyáltalán cserélhető de szerintem valakivel szétszedetem mert a wifi kártyát úgy is be kell kábeleztetni és akor kiderül minden .Mivel egy 2600 proci van benne már érdemes lenne belerakni egy jó kis videokártyát is szerintem
-
greatchaos
addikt
válasz
Darth_Revan #7546 üzenetére
elég láma kérdés, de akkro hol lehet letölteni, mert a linket nem találtam... bocs
bocs, megvan
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #7545 üzenetére
mind1, itt egy link: [link]
-
greatchaos
addikt
válasz
Darth_Revan #7539 üzenetére
lowon elindul a játék és néhány perc (akár 10-15) után kilép hibaüzenet és minden nélkül
az nt 6150se -t azt desctopban használtam, az is a ramból élősködött, és azzal ment. sztem azt nem dedikált ramnak hívják
szerk: lowon tökéletesen játszható 6150-nel
-
greatchaos
addikt
válasz
Darth_Revan #7537 üzenetére
asszem nem értitek a problémát... nem fullon, hanem minimumon el tudok én már játszani ezen. nem érdekel, hogy hogy néz ki fullon, nem érdekel, hogy milyen randa lowon, mert egy stratégiának nem az a lényege, hanem, hogy 2 brután úgy megzúzzak, hogy csak na.
valamit rosszul csnáltál, mert a 6150se-vel már 1 giga ram társaságában sem kellett mindent lowra tenni...
a grafról meg nem igazán érdekel, hogy fullon bejönnek a sép kis fények, a scrin hajók pajzsai tükrőzödnek, mega bázisok csilli villiek. nem érdekel, nem ez a lényeg
szerk: bepróbálkozok cod2-vel
-
spyduck
nagyúr
válasz
Darth_Revan #7216 üzenetére
Ha nem lett volna ingyenes akkor nem szabadna.
-
AMD Power
titán
válasz
Darth_Revan #6883 üzenetére
Értem... Egy notis 2400XT-hez képest milyen?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Darth_Revan #6883 üzenetére
Én rákattantam a google-ra, kb már 30 perce ezt nézem és azon a véleményen vagyok, h a 8600gs ellenfelének szánták a HD3470-t.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Darth_Revan #6871 üzenetére
Elvileg kéne neki. Amúgy csak akkor veszem meg ha tudok rá venni 1-2 év garibővítést. Szerepel a DELL service tag listáján, szóval lehet. Majd hétfőn felhívom az összes Dell szervízt, h ők mennyiért vállalják be.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Darth_Revan #6869 üzenetére
sokba
180+55=225-(180-nak az áfája)=205-->
Dell Vostro 1500
T7300@2.00 GHZ
2GB ram
160GB vinyo
8600GT@256 dedikalt
2mpixeles webcam
bluetooth
wi-fi cather,wifi,4USB 2.0,dvd +/-
15"4@1280x800(Ha megüzletelek egy lenovo n200-at akkor a Dell csak 185k lesz, és lehet így is meg tudom csinálni.)
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #6709 üzenetére
Darth_Revan:: Hangszórót nyertél!
Igazad volt, hogy a driver miatt volt melegebb a GPU-m!
Köszönöm! -
sysrq
őstag
válasz
Darth_Revan #6774 üzenetére
-
ABE
őstag
válasz
Darth_Revan #6777 üzenetére
Jah, ha fel van telepítve.
-
doddencs
senior tag
válasz
Darth_Revan #6768 üzenetére
köszi
Egy újabb kérdés
És hol tudok legjobb áron hozzájutni egy DDR-es memóriáért?
Memóriákban vannak elkerülendő/ajánlott típusok? -
válasz
Darth_Revan #6747 üzenetére
Dehogynem, csak a Toshibámon XP volt, a mostani HP-mhez meg Vistát adtak. Az meg elszorítja rendesen szegény T7500-asom nyakát...
-
válasz
Darth_Revan #6739 üzenetére
Nem tudom frissíteni mert az eszközkezelőben a VGA kártya: NB-M8GS és a telepítő behány, hogy ebben a gépben nem lakik nvidia....
-
válasz
Darth_Revan #6735 üzenetére
Upsz! A gyári; 101.19
Megyek is, lecserélem. -
válasz
Darth_Revan #6731 üzenetére
2x ment el. Invitel rulez!!
-
válasz
Darth_Revan #6731 üzenetére
Hát igen, de nekem egy vacak nv8400GS-em van a DV2699-ben és jobban fűt mint a T7500-as
Igaz ez a GPU annyira le van butítva, hogy még az energiagazdálkodást is "véletlenül" kibutították belőle. Minek is az egy notiba?
-
válasz
Darth_Revan #6729 üzenetére
Annyira szánalmas, hogy a gyártó oldalán sem derül ki, hogy milyen chipset-es az alaplapja... [link]
Gyanítom, hogy 680-as vagy 780-as nFORCE, azt meg mint tudjuk a majd 70W TDP-jével nem túl optimális notiba "gyömöszölni"... -
válasz
Darth_Revan #6720 üzenetére
Igazad van, létezik 8800GTX!!
Utána olvastam. De miért 8800GTX, ha G92-es maggal szerelik. Már a fene sem érti az nVIDIA elnevezéseit...
-
válasz
Darth_Revan #6720 üzenetére
Közben kijavítottam Quadro-ra, de én úgy tudom G80-as nem volt mobil chipset-esben, csak G92-es...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Darth_Revan #6707 üzenetére
A Del volt az első amit kipróbáltam. Sikertelenül...
(Darkwood): Köszi! Ez volt a jó megoldás. Vagyis az Esc-re kiírta,hogy belépéshez nyomjak F1-et. De simán F1-re persze nem ment a mocsok.
A lényeg,hogy megvan.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Darth_Revan #6704 üzenetére
Az sem jó. Lehet, hogy be sem lehet lépni?
A hőmérsékletre tudsz vmi okosat?
-
sanzi89
addikt
válasz
Darth_Revan #6700 üzenetére
Majd megkérdezem, köszi a tippet.
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Darth_Revan #6560 üzenetére
...hát, hogy qrva meleg lett
A plusz hűtéssel az a gond, hogy elvileg nem kellene alá mivel ezt a szériát szerelték ezzel a nagyobb procival is. (Na meg hurcibálva van a laptop) Csak ugye a belső hőcsöves bizbasz lehet, hogy más egy pirinkét.
Ez lett volna akérdés, hogy van-e ilyen, hogy kisebb procin kisebb hűtő nagyobb procin nagyobb... (laptopok lelkivilágával még soha nem foglalkoztam)Egyébként azt hiszem csak annyi problémája van még, hogy nyom egy restartot akkor nem indul újra (melegen), csak fekete a kép. Kikapcs után rendesen indul.
-
válasz
Darth_Revan #6594 üzenetére
Darth_Revan, viny: köszönöm a választ
átnézem a totyikot
-
netmesterke
aktív tag
válasz
Darth_Revan #6568 üzenetére
A campusos vista nem ugyanaz mint a sima oem?? Mert sztem igen, és akkor el kellene fogadnia a kódot....sztem legalábbis.
-
netmesterke
aktív tag
válasz
Darth_Revan #6566 üzenetére
A lemezemen az összes változat rajta van. Asszem 2,41GB
-
netmesterke
aktív tag
válasz
Darth_Revan #6562 üzenetére
Ez tuti? Akkor az én lemezemmel nem műkszik majd a campusos Vista??
-
attrax
aktív tag
válasz
Darth_Revan #6493 üzenetére
Nekem csak gondom volt a home-mal és mindenki szidja.Ha neked bevált örülj neki.
Amúgy én egy német spray-t használok mind LCD-re mind CRT-re(habos)Nagyonjó!Most nemtom a nevét,mert nincs nálam. -
spyduck
nagyúr
válasz
Darth_Revan #6510 üzenetére
Nofene.....
És most mid van? -
spyduck
nagyúr
válasz
Darth_Revan #6508 üzenetére
A fényes felületű kijelzőknek árt mint pl a te MSI-dnek is!
Az enyém nem tartalmaz alkoholt, olyat vegyél! -
spyduck
nagyúr
válasz
Darth_Revan #6506 üzenetére
Nem nagyon! Én ilyen 100db-os vmi-t vettem ami át van itatva vmi turtyival (1xhasználatos), mindig ha ellepi a por letörlöm, viszont hozzáteszem nagyon jó
-
lúzer
veterán
válasz
Darth_Revan #6504 üzenetére
de van!
mégegyszer:
-
lúzer
veterán
válasz
Darth_Revan #6500 üzenetére
ÖRÖK HÁLA
az életben nem jöttem volna rá!
annyi hogy a hangszórórács egyik furata picit más -
lúzer
veterán
válasz
Darth_Revan #6500 üzenetére
máris nézem....
-
lúzer
veterán
válasz
Darth_Revan #6498 üzenetére
köszi!
-
bianca3
tag
válasz
Darth_Revan #6476 üzenetére
toshiba noti
és ha everesttel megnézem a hőmérsékletet onnan tovább merre? -
AMD Power
titán
válasz
Darth_Revan #6463 üzenetére
Engem ezek a Pumás notik mér csak annyiból is érdekelnek ,hogy hátha még jobban lenyomják majd a Turion X2-s notik árát.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Darth_Revan #6467 üzenetére
Regisztráltam és egyszerűen nem tudok hozzászólni! Nincs olyan menüpont, de lehet ennyire vak vagyok! Akármire megyek nem engedi "nincs jogosultságod", pedig be vagyok jelentkezve!
-
spyduck
nagyúr
válasz
Darth_Revan #6467 üzenetére
köszi
-
AMD Power
titán
válasz
Darth_Revan #6463 üzenetére
150K?
-
AMD Power
titán
válasz
Darth_Revan #6460 üzenetére
Értem. Még nem biztos ,hogy az a HP lesz. Várom a Pumás notikat. Abban már az IGP is "komoly" lesz.
-
frizso
senior tag
válasz
Darth_Revan #6278 üzenetére
Nekem egy A100-153-as notiban van a kari!
Egy 7900gs meg is felelne ha belemenne!!!
Azt, hogy hol tudok ilyen karit venni bele azt még nem tudom, bár az eBay-en az USA-ban mindig árulnak párat, de azok mind Dell gépbe voltak!!! -
frizso
senior tag
válasz
Darth_Revan #6274 üzenetére
THX! spyduck& Darth_Revan
Az a nagy helyzet, hogy ez egy toshiba A100-as notiban van!
A listán meg csak az A105-ös noti van fent! Szal nem tudom én se pontosan megállapítani, hogy az-e? Az tutti, hogy az A105 alaplapja az ugyanaz mint az én gépem lapj és a vga is hasonló, csak kevesebb a memóriája. Szerintem megegyezik az enyémmel.
Már csak az lenne a kérdés, milyen jobb VGA menne bele helyette a gépembe???? -
B.DanY
csendes tag
válasz
Darth_Revan #6251 üzenetére
Hello 8710w em van !
Másik anyum megkért hogy nézzunk neki egy notit, csak net, sd film meg talán office ra használná 135000 ig szánna rá vki tudna nekem egy szép gemstone os gépet ajánlani?!
-
yoogie
aktív tag
válasz
Darth_Revan #5938 üzenetére
Ezt ismerem, lekaptam 2 drivert, elvileg mindegyikre írja a karit.
-
fwgoze
aktív tag
válasz
Darth_Revan #4257 üzenetére
Akkor annyira azért nem jó vétel...
-
polip
addikt
válasz
Darth_Revan #1136 üzenetére
én sem tok jobbat mondani...
Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- YouTube
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest