- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Rick4
félisten
nem a kérdésed váltott ki parázs vitát, hanem egy kolléga hozzá nem értése, és sejtései tényként való közlése, amit én nem szerettem volna tényként a kezdők tudatában hagyni.....számomra jobb volt tisztázni, hogy az állításai semmivel sem alátámasztatóak, mivel eleve nem helyesek.. igyekeztem a neten keresett adatokból használható infót összeállítani, bár látom, a megoldás még várat magára... ha ilyen munka alatt 230V közelében vagy, a legjobb, ha egy külső racket keresel 3.5'' méretben, valami jó kis gyors vinyóval, és tényleg beleteszed a gépbe a 2 giga memóriát.
-
xedos
addikt
Az átviteli sebességet jelenti!
Én WD-t Mybook Premiumot használok -ez firewire 400-as.
Azt hiszem a csúcsmodell tud 800-ast is... ekkor szerintem elérheti a 60-70Megát is az átvitel...
Ugyanakkor nitiba utólag beépíthető Fw800-as kártyát találni...
Azt hiszem a Macbook Pro-kban már az vqan -
dabadab
titán
A 7200-as HDD-k ugy max ~70 MB/s-et tudnak, ami belefer a FW 400 MBit/s max atvitelebe, bar itt nyilvan sok mulik a konkret kulso haz elektronikajan, hogy az birja-e ezt a tempot, mindenesetre az FW ezen a teren sokkal jobban szokott teljesiteni, mint az USB.
Letezik egyebkent ExpressCard slothoz (a T60-ban ez van, gyakorlatilag a PCMCIA uj verzioja) eSata kartya, az elvileg 2,5 Gbit/s savszelesseget ad, ez mar a 15k-s HDD-ket is siman viszi -
Rick4
félisten
hát, gondolkodom, mi is lehet ezzel a célod....rendszergyorsításra ugye a külső vinyó nem jó, max adattárolásra. ide-s vinyók 7200asból is 40-50-80 mega/sec-kel másolnak, sata-s vinyók mondjuk 100-zal. létezik pcmcia sata átalakító, meg satás mobilrack, de mivel ezeket meg kell venned az új vinyóval együtt, szerintem akkor jársz a legjobban, ha egy nagyobb vinyóra cseréled a belső vinyót..
kiegészítem még annyival, hogy az usb 2.0 elméleti max sebessége 480Mbit, ami ugye 60MB/sec adatáralmást jelent, ez az ata 133asoknak bőven jó, sztem még a sata 1nek is....nem tudom, mi a célod vele, szerintem felesleges pénzköltés lenne mondjuk egy 700 megás másolásnál 10 másodperccel hamarabb végezni..annyival nem gyorsabb, amennyivel drágább...a külömbségből inkább vegyél még memóriát a notiba..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest