- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #45022 üzenetére
Típuson belül egyezhet az LCD kábel, de az általad leírt jelenség, lehet LCD panel hiba is..... LCD kábel találsz, ha beütöd a típust, és rátalálás után esetleg megadja a kompatibilitást is. (ritkán, szeretik titkolni) Mozgatásra kellene ellenőrizni (zsanéroknál), ill. felül, az LCD panel elektronikájánál. - Finoman, kisebb nyomkodással esetleg, vagy szétszedve, és alaposan átnézve. (akár a csatlakozásokat is..)
-
eketomy
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ #35090 üzenetére
hi! ez a hibajelenség tipikusan szalagkábel hiba! vagy rosszabb esetben vga hiba! próbáld mozgatni fel-le a kijelzőt hogy történik-e változás ha igen akkor biztos hogy szalagkábel, ha nem akkor szét kell szedni a kijelző körüli részt és úgy mozgatni a kábel vagy egy másik szalagkábellel kipróbálni, (írtad hogy cégnél van még u.ilyen noti, szal sztem akkor az nem akadály) így mindjárt ki is derülne hogy az volt-e a ludas.
ha nem akkor vga újragolyózás, küldök linket majd hogy ki csinál itt ilyet! -
-
kendeee
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #33586 üzenetére
Üdv!
Teljesen normális. Lehet, hogy ha a procit nézzük csak magában annak az üzemi hőmérséklete 40-45C körülinek kellene lenni, de a hőcsöves borda egyszerre hűti tudtommal ebben a szériában a procit+chipsetet+a vidkarit. Az összes hőt ez vezeti el, és csak 1 venti van a hűtésére a rendszerben. Szerintem te még kivételes is vagy, hogy csak ennyi a hőfok, mások már lekapcsolgatással küzdenek, ahogy olvasgattam a gúúgöl-ön.
-
válasz
A_ScHuLcZ #25483 üzenetére
A BIOS-ban olyasmit keress, hogy speedstep vagy haltstate vagy C1... ha van ilyesmi akkor kapcsold ki (disable)
Nézd át a gép hűtését hogy ne legyen piszkos.
Van valami monitorozó minialkalmazásod? Hőmérős, memória vagy proci mérős? Ha igen akkor kapcsold ki (nem elég letiltani!) teljesen a futó alkalmazások közül (task manager-el) -
grafmókus
tag
válasz
A_ScHuLcZ #25483 üzenetére
vas szinten vinnie kéne a hd filmeket, esetleg torrent nem fut a háttérben ? nincs esetleg valami a háttérben ami sok erőforrást igényel ? (eszközkezelő/folyamatok), esetleg próbáld másik lejátszóval (BS. player, VLC, Media Player Classic).
Ha a notin nézed a filmet ott is akad, vagy csak akkor mikor a tv-n akarod nézni ?
-
NTonee
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #23741 üzenetére
Az igazság, hogy nem értek nagyon az akkumulátorokhoz, így nyilván lesz okosabb hozzászólás is. Tapasztalatot tudok írni.
Én bármihez vettem eddig a gyárinál nagyobb akksit, az egy éven után meghalt. Inkább veszek normál akksit, ami gyengébb, de bírja 3 évig.
A celláztatásról még senkit sem hallottam elismerően nyilatkozni. -
zdanee
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #23065 üzenetére
Li-Ion akksit nem lehet formazni, elektronika vezerli a feltoltest es a kisutest is. BatteryCare progival csinalhatsz kalibraciot, az a windows akku-merojet igazitja az akku allapotahoz. Azt is le tudod csekkolni, mennyire van elhasznalodva az akkud, amit leirtal, abbol jopar szazalekra tippelek.
-
kendeee
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #21776 üzenetére
WD az szerintem jó választás. Alapból van nekik egy jellegzetes hangjuk, de ez nem hiba és nagyon gyorsak és megbízhatóak. Vinyó vásárlás előtt állok, de biztos hogy western-digitalt veszek. És a seagate az a HD sentinellel is veszekszik
De egyik sem mondható rossz választásnak, és még jó árban is van. Nézd azt is melyikre mennyi gari jár.....
-
cigam
titán
-
szatocs
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #20923 üzenetére
Ha garis, szerintem jobb minél előbb megcsináltatni, nekem alaplapcsere 2 hetes mutatvány volt pl, nem tudom, hogy a tieden mit művelnének, de ha garis, feltételezem nem állnának neki forrasztgatni. Ha más nem, amikor tudod, hogy nem kell annyit a noti, akkor vidd el.Nekem pl. most nyáron nem kell annyit, mivel még tanulok, de ősztől attól fogok függeni.
Nekem Toshibám van, alaplapcsere úgy volt 2 hét, hogy németből kellett alaplapot lerendelni (mondjuk lehet, hogy bármelyik notinál rendelni kell), beszerelés az kb 1 nap, ha nincsenek agyonterhelve a szervizben.
-
_core
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #13153 üzenetére
Windows 7 Build 7077 x64-nel Acer laptopnal geforce kartyaval semmi gond szepen elmegy aludni a fedel lecsukasokor utana pedig szepen visszajon semmi gond.Beallitasrol egy kep: [link]. Ha atallitom, hogy ne csinaljon semmit akkor nem is megy el alvo modba utana visszaallitom a kepen lathato beallitasokat akkor megint rendesen mukodik minden...
En meg a start menuvel szenvedtem mert nem tudom atallitani klasszikus nezetre
-
Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest